apple Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Wszystko co odstaje jest obgryzane :evil_lol:....japa mu normalnie cały czas pracuje [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To musisz uważać:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Cześc Jabłuszko :multi:.....pod pachą już jestem całkiem siwy :placz: :crazyeye::crazyeye:[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:crazyeye:...........yyyyyyyyyy no to do głowy już tuż tuż:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Kafka juz paruje :p[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No to smacznego ja piję dzisiaj bez mleczka czarna jak noc kawffkę bo jakoś taka słaba jestem........bez sił zupełnie- rano nie mogłam okóf rozkleić- koszmar:shake:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to smacznego ja piję dzisiaj bez mleczka czarna jak noc kawffkę bo jakoś taka słaba jestem........bez sił zupełnie- rano nie mogłam okóf rozkleić- koszmar:shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Mi nic nie odstaje, więc jestem spokojny :eviltong: No właśnie.....może z tydzień jeszcze wytrzymam :roll: To Alutka znowu wcześnie wstała? :-o Quote
apple Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Mi nic nie odstaje, więc jestem spokojny :eviltong: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]NIC:crazyeye: toz to szoooook:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] No właśnie.....może z tydzień jeszcze wytrzymam :roll: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jakby co służę farbą:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] To Alutka znowu wcześnie wstała? :-o[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nooooooooooo:roll:dzisiaj jestem zdechła kura domowa [/COLOR]:grab:[/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nooooooooooo:roll:dzisiaj jestem zdechła kura domowa [/COLOR]:grab:[/FONT][/B][/quote] Wszystko pochowane :evil_lol: Na blond się nie zrobię :shake: Taka zdechła dzisiaj wyląduje u mnie w garnku :p....kawunia, jogging z pieskiem, dyskusja z Alutką, a dojdziesz do siebie :lol: Quote
apple Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Wszystko pochowane :evil_lol: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Oby dokładnie bo jak coś wyskoczy to koniec:evil_lol::diabloti: p.s. zaykaj drzwi do łazienki:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Na blond się nie zrobię :shake: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No dlaczego to taki twarzowy kolor i nie widać oznak siwienia........no i byłbyś prawie jak DODA:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Taka zdechła dzisiaj wyląduje u mnie w garnku :p....kawunia, jogging z pieskiem, dyskusja z Alutką, a dojdziesz do siebie :lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jaki Jagging - oszalałeś jeszcze sie spoce:roll:Chyba raczej kawa dożylnie i wtedy mooooooze:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Bila Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Menrzuś'] Na blond się nie zrobię :shake: [/quote] Nawet pod pachami?:razz:Witanko. Wzmacniaj się kawusią, wzmacniaj. Kolejny dzień z małym nietoperzem przed Tobą:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jaki Jagging - oszalałeś jeszcze sie spoce:roll:Chyba raczej kawa dożylnie i wtedy mooooooze:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] WCet zamknięty :diabloti: [SIZE=1](goopol :evil_lol:)[/SIZE] Ani blondu na głowie, ani różowych ciuszków.....we mnie nie ma ani krzty dodzizmu :eviltong::p Ale po joggingu szybciej ta kafka się rozejdzie po organiźmie :razz: Quote
apple Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Menrzuś']WCet zamknięty :diabloti: [SIZE=1](goopol :evil_lol:) [B][FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=SeaGreen]No soooooooooo:roll::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/SIZE] Ani blondu na głowie, ani różowych ciuszków.....we mnie nie ma ani krzty dodzizmu :eviltong::p [FONT=Century Gothic][COLOR=SeaGreen][B]Eeeee tam cos by się znalazło:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Ale po joggingu szybciej ta kafka się rozejdzie po organiźmie :razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=SeaGreen][B]Ty mnie chesz zabić chyba:crazyeye:, z moim kręgosłupem biegi? Jeszcze może z siatami co? Normalnie nic nie pożałują tylko cię wykończyć patrzą:shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Bila']Nawet pod pachami?:razz:Witanko. Wzmacniaj się kawusią, wzmacniaj. Kolejny dzień z małym nietoperzem przed Tobą:evil_lol:[/quote] Ty lepiej nic nie mów - bestia jeszcze nockę odsypia.....wariat szalał jeszcze po 1szej :shake: Dzieńdoberek Quote
Menrzuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=seagreen][B]Ty mnie chesz zabić chyba:crazyeye:, z moim kręgosłupem biegi? Jeszcze może z siatami co? Normalnie nic nie pożałują tylko cię wykończyć patrzą:shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nico by się nie znalazło - róż jest be......no, chyba że na małej dziewczynce ;) Nic o siatach nie mówiłem :eviltong:.....już pożałoWuję :calus: Quote
Bila Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Ty lepiej nic nie mów - bestia jeszcze nockę odsypia.....wariat szalał jeszcze po 1szej :shake: [/quote] To powiem Ci, że nie jest tak żle, jak sobie przypomnę mojego w dziecięctwie, który regularnie zasypiał w przedziale czasowym 3-5 rano, by o 0 6 się obudzic niczym skowronek, to z Gacusiem nie jest tak źle. Dziewczyny poszły spać pewnie, a Ty z Argonem czuwaliście:evil_lol: Quote
apple Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Nico by się nie znalazło - róż jest be......no, chyba że na małej dziewczynce ;) Nic o siatach nie mówiłem :eviltong:.....już pożałoWuję :calus:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Czuję się pożałowana:lol: No dobra odpuszczę ci tą Dodę;) - znaj hamskie serce:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Bila']To powiem Ci, że nie jest tak żle, jak sobie przypomnę mojego w dziecięctwie, który regularnie zasypiał w przedziale czasowym 3-5 rano, by o 0 6 się obudzic niczym skowronek, to z Gacusiem nie jest tak źle. Dziewczyny poszły spać pewnie, a Ty z Argonem czuwaliście:evil_lol:[/quote] Alfa powiedziała - radź se sam :placz:amały biegał szczekając....psy na kanapie i fotelu z łapkami jak najdalej od brzegu, żeby nie chapnął :evil_lol:....i nagle , prawie w biegu - padł :lol: Quote
Menrzuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Czuję się pożałowana:lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No dobra odpuszczę ci tą Dodę;) - znaj hamskie serce:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] I od razu Ci lepiej :p......(kurcze, ale jestem dobry :diabloti:) Tylko Kenem mnie teraz nie nazywaj :roflt: Quote
apple Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Menrzuś']I od razu Ci lepiej :p......(kurcze, ale jestem dobry :diabloti:) [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Normalnie wymiatasz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Tylko Kenem mnie teraz nie nazywaj :roflt:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]no nie wiem to zalezy czy masz coś wspólnego z Jacuzzi:razz::diabloti:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
Menrzuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]no nie wiem to zalezy czy masz coś wspólnego z Jacuzzi:razz::diabloti:[/FONT][/B][/COLOR][/quote] może jakieś bioprądy wytwarzam? :crazyeye:.....zaraz na Gacku wypróbuję :evil_lol: .....z taką wanną do masażu wodnego? :crazyeye::crazyeye:....no coś Ty :eviltong: Quote
apple Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Menrzuś']może jakieś bioprądy wytwarzam? :crazyeye:.....zaraz na Gacku wypróbuję :evil_lol: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]hahahahahaha zrób fote:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] .....z taką wanną do masażu wodnego? :crazyeye::crazyeye:....no coś Ty :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No to nie jesteś godzien nosić zacnego imienia Ken:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to nie jesteś godzien nosić zacnego imienia Ken:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] By wyglądał jak wkurzony kocur ze sterczącym futrem :diabloti: Hurrrrrrraaaaaa :sweetCyb::sweetCyb: Quote
apple Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Menrzuś']By wyglądał jak wkurzony kocur ze sterczącym futrem :diabloti: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Musze to zobaczyć:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Hurrrrrrraaaaaa :sweetCyb::sweetCyb:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No no no coż za radośc.............ahhhhh jak to łatwo uszczęśliwić mężczyznę:diabloti: dobra lece papa:loveu: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No no no coż za radośc.............ahhhhh jak to łatwo uszczęśliwić mężczyznę:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]dobra lece papa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Narazie smrodek sobie słodko śpi :p Mało wymagający jestem :evil_lol: paaaaaaaa :multi: Quote
Iza i Avanti Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nooooooooooo:roll:dzisiaj jestem zdechła kura domowa [/COLOR]:grab:[/FONT][/B][/quote] :evil_lol: Jesoooooooooo... Ja przeczytałam, że jesteś zdechła jak k...a domowa :crazyeye: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jaki Jagging - oszalałeś jeszcze sie spoce:roll:Chyba raczej kawa dożylnie i wtedy mooooooze:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] 'No, a jak się spocisz to co? To będzieś mierdzieć :cool3: Doberek gaduły! Menrzusiu! A Ty już masz 1700 stronę :multi: Quote
Menrzuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:evil_lol: Jesoooooooooo... Ja przeczytałam, że jesteś zdechła jak k...a domowa :crazyeye: 'No, a jak się spocisz to co? To będzieś mierdzieć :cool3: Doberek gaduły! Menrzusiu! A Ty już masz 1700 stronę :multi:[/quote] Ano mam - jeszcze 3 i będzie okrągły pościk :razz: Witanko zasypana papiórami :multi: Quote
Iza i Avanti Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 A może jakieś poranne zdjęcia małego zbója??? Quote
Menrzuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A może jakieś poranne zdjęcia małego zbója???[/quote] A kiedy Ty coś u siebie wstawisz? Już zapomniałem jak Avanti wygląda :shake: Coś wyszukam może ;) Quote
Menrzuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Sobotni spacerek w dziczy [IMG]http://img528.imageshack.us/img528/5995/p7120035gu8.jpg[/IMG] [IMG]http://img373.imageshack.us/img373/5625/p7120036gw8.jpg[/IMG] [IMG]http://img372.imageshack.us/img372/2120/p7120037tl4.jpg[/IMG] [IMG]http://img373.imageshack.us/img373/9942/p7120040aq8.jpg[/IMG] Sprint w trawie :evil_lol:.....spodobało się małemu :p [IMG]http://img528.imageshack.us/img528/2535/p7120042nc5.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts