Menrzuś Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 I wiesz, dlatego nie chodzę po tych stronach. Z różnych względów. Quote
Menrzuś Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 A brudzia możemy wypić :lol: Z cmokiem :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ooooo rety, a co tu się dzieje po nocy?????:cool3::evil_lol: cześć, ja jak zwyklę na poranną kawusię wpadłam:lol: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Masz pecha Imbir. To co najciekawsze dzieje sie jak Ty śpisz :p Witamy,witamy ;) Quote
AgaiTheta Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Nie, dzisiaj mąż wyjechał do Wawki na konferencje i musiałam synka dotransporcić do przedszkola. Ale za to dzisiaj mam wooolny wieczór, synek idzie do teściów a mamusia :siara: ....na gg :D Quote
AgaiTheta Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 [quote name='Danusia12']A co to jest gg ?:roll:[/quote] Oj Menrzuś Menrzuś -> gadu gadu :evil_lol: Poklikam w spokoju z cioteczkami przy pivku :) chyba, że mnie gdzieś wywieje, a istnieje taka opcja... Quote
Menrzuś Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 :evil_lol: :evil_lol: Z synkiem lepiej sie pobaw. A jak zaśnie to mogłabyś szaliczek na drutach zrobić, a nie pifko :diabloti: Quote
AgaiTheta Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Synuś idzie do teściów, bo dawno dziadka nie widział, bo w tygodniu oni nie mają czasu i każda wolna chwilę chcą z nim spedzić. Mamusia bawi się codziennie, nie myśl, że ze mnia jakaś wyrodna matka :crazyeye: Na drutach szaliczków już sie narobiłam, tylko teraz wszyscy polarowe noszą i moje leżą w szafie :-( Robiłam też sweterki i takie tam, tak tak :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 To znaczy, że wieczorkiem słomiana wdówką będziesz?:evil_lol: To na cholerkę Ci gg? Innych pomysłów brak?? :razz: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='Agniest']witam :) u was teżtak mroźno ?[/quote] A co, u Ciebie -20C?? Mrozik przyjemny jest - rześkie powietrze, śnieg skrzypi.Aż chce się żyć.:p Dzieńdoberek :multi: Quote
AgaiTheta Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 [quote name='Danusia12']To znaczy, że wieczorkiem słomiana wdówką będziesz?:evil_lol: To na cholerkę Ci gg? Innych pomysłów brak?? :razz:[/quote] Są inne pomysły są, już dzwonią :evil_lol: , ale zobaczymy jak to bedzie. Teraz trzeba popracować :placz: Quote
AgaiTheta Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 A wiecie że u nas nie ma ani krzty śniegu. Wy chyba coś ściemniacie :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Tyś chyba zgłupła, albo na oczy Ci się coś rzuciło. Tutaj jest mnóstwo śniegu ;) Quote
AgaiTheta Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Zobaczcie jak w Elblągu jest: [URL]http://elblag24.pl/?m=99[/URL] Kamera odświeża się co 10 sekund. Mamy -5 st i piękne słoneczko :) Quote
Menrzuś Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Słoneczko tutaj tez świeci, ale nad grubą warstwą tego białego :p A te zdjęcia są puszczane z opóźnieniem jednomiesięcznym :) Quote
Agniest Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 u nas rano jak wstałam było -15 st. teraz pewnie już trochę mniej, ale -10 pewnie będzie :) Zazroszcze Adze że synek tak chętnie do babci idzie spać. Mój ma 6 lat i nie chce nawet słyszeć, że mógłby spędzić trochę czasu poza domem bez nas. Do babć jeździ z nami na niedzielne obiadki i to wszystko..... straszny z niego "synek mamusi" aż się zaczynam martwić...... Quote
AgaiTheta Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 No widzisz, a mój za to już koło czwartku zaczyna kombinować, jak tu wbić się na nockę do którejś babci :) Ma 4 latka. Weekend w domu to dla niego nie weekend. Mama dobra jak zajedzie na chwilę, do kina zabierze ale potem sioo do domu, a on dyskutuje z dziadkiem i coś majsterkuje! Quote
Menrzuś Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='AgaiTheta']No widzisz, a mój za to już koło czwartku zaczyna kombinować, jak tu wbić się na nockę do którejś babci :) Ma 4 latka. Weekend w domu to dla niego nie weekend. Mama dobra jak zajedzie na chwilę, do kina zabierze ale potem sioo do domu, a on dyskutuje z dziadkiem i coś majsterkuje![/quote] Widocznie mały chce pogadać z ludźmi, a nie że widzi mamę ciągle klikającą :razz: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='Asior']bryy boszzz jak zimno :o[/quote] Przecież widać, że jesteś dobrze, tak narodowo, ubrana :evil_lol: Quote
Recommended Posts