Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, dzisiaj mąż wyjechał do Wawki na konferencje i musiałam synka dotransporcić do przedszkola.

Ale za to dzisiaj mam wooolny wieczór, synek idzie do teściów a mamusia :siara:

....na gg :D

Posted

[quote name='Danusia12']A co to jest gg ?:roll:[/quote]
Oj Menrzuś Menrzuś -> gadu gadu :evil_lol: Poklikam w spokoju z cioteczkami przy pivku :) chyba, że mnie gdzieś wywieje, a istnieje taka opcja...

Posted

Synuś idzie do teściów, bo dawno dziadka nie widział, bo w tygodniu oni nie mają czasu i każda wolna chwilę chcą z nim spedzić. Mamusia bawi się codziennie, nie myśl, że ze mnia jakaś wyrodna matka :crazyeye:
Na drutach szaliczków już sie narobiłam, tylko teraz wszyscy polarowe noszą i moje leżą w szafie :-( Robiłam też sweterki i takie tam, tak tak :evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']witam :) u was teżtak mroźno ?[/quote]

A co, u Ciebie -20C?? Mrozik przyjemny jest - rześkie powietrze, śnieg skrzypi.Aż chce się żyć.:p

Dzieńdoberek :multi:

Posted

[quote name='Danusia12']To znaczy, że wieczorkiem słomiana wdówką będziesz?:evil_lol: To na cholerkę Ci gg? Innych pomysłów brak?? :razz:[/quote]
Są inne pomysły są, już dzwonią :evil_lol: , ale zobaczymy jak to bedzie. Teraz trzeba popracować :placz:

Posted

u nas rano jak wstałam było -15 st. teraz pewnie już trochę mniej, ale -10 pewnie będzie :)
Zazroszcze Adze że synek tak chętnie do babci idzie spać. Mój ma 6 lat i nie chce nawet słyszeć, że mógłby spędzić trochę czasu poza domem bez nas. Do babć jeździ z nami na niedzielne obiadki i to wszystko..... straszny z niego "synek mamusi" aż się zaczynam martwić......

Posted

No widzisz, a mój za to już koło czwartku zaczyna kombinować, jak tu wbić się na nockę do którejś babci :) Ma 4 latka. Weekend w domu to dla niego nie weekend. Mama dobra jak zajedzie na chwilę, do kina zabierze ale potem sioo do domu, a on dyskutuje z dziadkiem i coś majsterkuje!

Posted

[quote name='AgaiTheta']No widzisz, a mój za to już koło czwartku zaczyna kombinować, jak tu wbić się na nockę do którejś babci :) Ma 4 latka. Weekend w domu to dla niego nie weekend. Mama dobra jak zajedzie na chwilę, do kina zabierze ale potem sioo do domu, a on dyskutuje z dziadkiem i coś majsterkuje![/quote]

Widocznie mały chce pogadać z ludźmi, a nie że widzi mamę ciągle klikającą :razz: