Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale masz dobry humor z rańca :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Skąd wiesz?:roll:

A no mam- Ala dzisiaj spała do 8....normalnie czuję się jak młody BÓG:multi:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahaha no byłby to fascynujacy widok:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]IZA! POWTARZAM - JAPKOWA MA [SIZE=5]ZAWSZE[/SIZE] RACJĘ:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

:crazyeye: taaaaaaaaaaa... srutu tutu..............

[quote name='Menrzuś']Pampersa od razu by zeżarł - on wszystko na ząb bierze

Tylko glut sam spada :diabloti:[/quote]

Glut i Gacek!

[quote name='Menrzuś']Ale masz dobry humor z rańca :evil_lol:[/quote]

Co nie? Żarciki się jej trzymają takie, że szok!

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Skąd wiesz?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A no mam- Ala dzisiaj spała do 8....normalnie czuję się jak młody BÓG:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Czego jej dosypałaś do wieczornej kaszki? :mad:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nie ma to jak kobieca ręka- przepraszam:roll: kobieca łapa[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Raczej kobiecy wrzask :diabloti:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Skąd wiesz?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A no mam- Ala dzisiaj spała do 8....normalnie czuję się jak młody BÓG:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Kobieca......:evil_lol:

Noooooo.....to dzisiaj japko nam kwitnie :multi:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: taaaaaaaaaaa... srutu tutu..............

[B]..... kłębek drutu. Kici nam z samego rana :eviltong:[/B]

Glut i Gacek!

[B]a jak Argon będzie wyglądał z faflami do ziemi?[/B]

Co nie? Żarciki się jej trzymają takie, że szok![/quote]

Po poziomie humorku będzie mozna niedługo oceniac godzinę pobudki Ali :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: taaaaaaaaaaa... srutu tutu..............

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]He? Masz jakies wątpliwości..........:mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Co nie? Żarciki się jej trzymają takie, że szok![/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No nie przesadzajcie.......potrafię więcej:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Iza i Avanti']Czego jej dosypałaś do wieczornej kaszki? :mad:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No coś ty a ty karmisz Zuzię na noc:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Menrzuś']Raczej kobiecy wrzask :diabloti:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeee tam jak zwykle przesadzasz....to na pewno było stanowcze acz grzeczne upomnienie malucha:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Kobieca......:evil_lol:

Noooooo.....to dzisiaj japko nam kwitnie :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nooooooooooooooo normalnie kwitnie jabłonka:multi:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']Po poziomie humorku będzie mozna niedługo oceniac godzinę pobudki Ali :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Normalnie wasza błyskotliwość dzisiaj mnie powala:evil_lol:

Menrzusiu powiedzonko - BEZCENNE:evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple']

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No coś ty a ty karmisz Zuzię na noc:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B]

[/quote]

No to tera już wiem: dziecko z głodu tyle spało! Wyrodna matka kolacji nie dała! :mad:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Normalnie wasza błyskotliwość dzisiaj mnie powala:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Menrzusiu powiedzonko - BEZCENNE:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

To ja teraz błyskotliwie biorę się do pracy!!!

Papa :multi:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No to tera już wiem: dziecko z głodu tyle spało! Wyrodna matka kolacji nie dała! :mad:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Trzeba mieć jakąś taktykę:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nie przesadzajcie.......potrafię więcej:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No coś ty a ty karmisz Zuzię na noc:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nooooooooooooooo normalnie kwitnie jabłonka:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Normalnie wasza błyskotliwość dzisiaj mnie powala:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Menrzusiu powiedzonko - BEZCENNE:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Potrafisz więcej? Czyżby Ala jeszcze spała? :crazyeye::evil_lol:
Jabłonka kwieciem obsypana.......mmmmmmmmm :diabloti:

Zbieraliśmy siły przez tą Twoją nieobecność :p

U mnie jest to samo, tylko że ze śpiącym Gackiem :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']To ja teraz błyskotliwie biorę się do pracy!!!

Papa :multi:[/quote]
Miłej pracki :multi:
[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Trzeba mieć jakąś taktykę:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ładna mi taktyka - na TZcie też ją wypróbowujesz? :razz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']To ja teraz błyskotliwie biorę się do pracy!!!

Papa :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No to papapa kochana:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Menrzuś']Potrafisz więcej? Czyżby Ala jeszcze spała? :crazyeye::evil_lol:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A gdzie już mi tu chce klikać:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
Jabłonka kwieciem obsypana.......mmmmmmmmm :diabloti:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No mówię ci przedni widok:lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Zbieraliśmy siły przez tą Twoją nieobecność :p

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ahaaaaa no to rozumiem...................:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

U mnie jest to samo, tylko że ze śpiącym Gackiem :evil_lol:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahahahahahahaha ale on chyba nie wiele śpi co?:evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR]

[quote name='Menrzuś']

Ładna mi taktyka - na TZcie też ją wypróbowujesz? :razz:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Regularnie:diabloti:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to papapa kochana:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahahahahahahaha ale on chyba nie wiele śpi co?:evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR]

[COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]Regularnie:diabloti:[/FONT][/B][/COLOR][/quote]
To daj Jej poklikać :p

Od czasu jak regularnie dostaje głupawki, jak się zdrowo wyszaleje, to śpi godzinkę i znowu godzinka szaleństw

Zawsze mówię - biedni TZci....transparentu dzisiaj nie wystawię, bo jestem w opcji "łagodny....." :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']To daj Jej poklikać :p

Od czasu jak regularnie dostaje głupawki, jak się zdrowo wyszaleje, to śpi godzinkę i znowu godzinka szaleństw

Zawsze mówię - biedni TZci....transparentu dzisiaj nie wystawię, bo jestem w opcji "łagodny....." :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A proszzzzz. Dzieło mojej córci::evil_lol:

,0000000000000004
331 01;'m'\ dhbnfgm.p

kfk
20 mjjmm .d'kds

dobra już wystraczy bo mimklawiaturę popsuje tak wali tymi paluchami:evil_lol:

Oj juz sie tak nie lituj nad TZ-tami czasem sobie zasłużą:mad:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A proszzzzz. Dzieło mojej córci::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green],0000000000000004[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]331 01;'m'\ dhbnfgm.p[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]kfk[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]20 mjjmm .d'kds[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]dobra już wystraczy bo mimklawiaturę popsuje tak wali tymi paluchami:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oj juz sie tak nie lituj nad TZ-tami czasem sobie zasłużą:mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
A teraz przetłumacz :evil_lol:

Ale przecież ponoć to podgatunek ginący - powinien już chyba być pod ochroną :shake::lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']A teraz przetłumacz :evil_lol:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahahahahahaha chciała bym ale nie byłam na kursie suahili:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Ale przecież ponoć to podgatunek ginący - powinien już chyba być pod ochroną :shake::lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No tak zapomniałam że TZ- ci są jak mamuty:evil_lol:

No nic muszę uciekać - całuski dla ciebie i całej trójki drombo.......... Muuuuuua!:loveu:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No tak zapomniałam że TZ- ci są jak mamuty:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nic muszę uciekać - całuski dla ciebie i całej trójki drombo.......... Muuuuuua!:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Boszsz.......normalna jeNdza :eviltong:

Czymnijcie się ciepło :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Boszsz.......normalna jeNdza :eviltong:

Czymnijcie się ciepło :multi::loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]JeNdza to moje 2 imię:evil_lol::diabloti:

papatki:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]JeNdza to moje 2 imię:evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]papatki:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
A ja myślałem, że Brunchilda :hmmmm:.......:diabloti:

pa pa :hand:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Od dziś mój TZ ma nowe imię: Mamut! :diabloti:

Siem ucieszy![/quote]
I nie zapomnij dopowiedzieć kto jest matką chrzestną :diabloti:

Posted

Środa - po zabawie z Argonem

Gacek pierwszy raz utulany do snu przez Sylwę :p
[IMG]http://img172.imageshack.us/img172/8957/p7090002vg5.jpg[/IMG]

[IMG]http://img511.imageshack.us/img511/9897/p7090003dr6.jpg[/IMG]

W nocy też była z małym
[IMG]http://img299.imageshack.us/img299/3817/p7090004sd0.jpg[/IMG]

Piątek - ranne klikanie na dogomanii

Gacek wszystko musi sprawdzić :lol:
[IMG]http://img299.imageshack.us/img299/6198/p7110007zy5.jpg[/IMG]

.... nawet tutaj chciał pomóc Sylwie dziamdziać poduszkę :evil_lol:
[IMG]http://img299.imageshack.us/img299/2310/p7110008ne0.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Menrzuś']I nie zapomnij dopowiedzieć kto jest matką chrzestną :diabloti:[/quote]

taaaaaaaaaaa... :roll:

Super zdjęcia. Cieszę się bardzo, że Sylwa zaczyna dostrzegać w Gacku kumpla! :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']taaaaaaaaaaa... :roll:

Super zdjęcia. Cieszę się bardzo, że Sylwa zaczyna dostrzegać w Gacku kumpla! :loveu:[/quote]
Już się boisz, co? :evil_lol:

Zaraz tam kumpla - jest przecież psią alfą :p.....juz teraz nie mogę napyskować na Gacka, bo od razu mnie obszczekuje :lol: