Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halbina']Daję radę, co mam nie dawać! Twarda baba ze mnie przecież... potrzebuję reklamy dla moich szczeniaków... ogłoszeń i wspaniałych domków dla nich!
no i wsparcia na wątkach, bo sama musze skupić się na obsłudze stadka...
Dobrze, że jesteście, to przynajmniej można się podzielić swoimi emocjami... Wy przecież współodczuwacie i mój niepokój i trwogę o Inkę...
Wczoraj zdałam sobie sprawę, jakie to kruche stworzenie :-([/quote]

Czymnij sie Halbinko.....na szczęście chyba to co najgorsze, to juz jest z tyłu :thumbs:

[quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! A Ty gdzie? Tęsknię tu za Tobą... :-)[/quote]

Chociaż jedna :multi:.....no nie mogłem tu być :oops:
Ale jutro też jest dzień :razz:

Posted

[CENTER][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=Green]PA PA PA PA PA PA PA CAŁUSÓW 102
[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=Green]:loveu: [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=Green]:loveu: [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=Green]:loveu: [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=Green]:loveu: [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=Green]:loveu: [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=Green]:loveu:[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][/SIZE][/B][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='Menrzuś']Czymnij sie Halbinko.....na szczęście chyba to co najgorsze, to juz jest z tyłu :thumbs:

Chociaż jedna :multi:.....no nie mogłem tu być :oops:
Ale jutro też jest dzień :razz:[/quote]

No widzisz? Tylko ja tu tęskniam!

[quote name='halbina']jeszcze jest dziś... :p[/quote]

hihihihi

[quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=green]PA PA PA PA PA PA PA CAŁUSÓW 102[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

[FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][/SIZE][/B][/FONT] [/CENTER]
[/quote]

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... nie jeć.................. :placz:

Posted

[quote name='halbina']jeszcze jest dziś... :p[/quote]

Nieeeeee......juz jest dziś :razz:

Idzie ku dobremu?

[quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=green]PA PA PA PA PA PA PA CAŁUSÓW 102[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=green]:loveu: [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=green]:loveu: [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=green]:loveu: [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=green]:loveu: [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=green]:loveu: [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/CENTER]
[/quote]

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :hand::loveu:

........ no i pojechała :-(

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No widzisz? Tylko ja tu tęskniam!

hihihihi

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... nie jeć.................. :placz:[/quote]

[quote name='Menrzuś']Nieeeeee......juz jest dziś :razz:

Idzie ku dobremu?

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :hand::loveu:

........ no i pojechała :-([/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jeszcze nie...wyrobiłam sie jednak i mam dla was jeszcze 30 min:razz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No widzisz? Tylko ja tu tęskniam!

hihihihi

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... nie jeć.................. :placz:[/quote]
Nie ma to jak Iza :multi:
[quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry Menrzusiu!!![/quote]

Witanko :multi: :cunao:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jeszcze nie...wyrobiłam sie jednak i mam dla was jeszcze 30 min:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ale i tak pewnie jak na szpilkach siedzisz :razz:.....cały dzień jazdy

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale i tak pewnie jak na szpilkach siedzisz :razz:.....cały dzień jazdy[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jedziemy na noc tak o 24....ale jeszcze musze skoczyć na zakupy spożywcze, i skoczyć do pracy na szybko odwieść dokumenty do księgowości i pozałatwiać pare spraw przed wyjazdem:roll: wiec nie bede już miała dzisiaj czasu na Dogo:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]jedziemy na noc tak o 24....ale jeszcze musze skoczyć na zakupy spożywcze, i skoczyć do pracy na szybko odwieść dokumenty do księgowości i pozałatwiać pare spraw przed wyjazdem:roll: wiec nie bede już miała dzisiaj czasu na Dogo:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Dobra, spoko.....jakos to zniosę.
Pocztówke przyslij :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dobra, spoko.....jakos to zniosę.
Pocztówke przyslij :loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Dopszzzzz:evil_lol: przyślę pozdrowienia z nad morza:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dopszzzzz:evil_lol: przyślę pozdrowienia z nad morza:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

:hmmmm: chyba już wszystko

teraz możemy pitu-pitu :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']:hmmmm: chyba już wszystko

teraz możemy pitu-pitu :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaaaaa to teraz nie było pitu-pitu:evil_lol:
Bosszzz to trza było uprzedzić ze to poważna dyskusja była bym powagę zachowała:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaaaa to teraz nie było pitu-pitu:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bosszzz to trza było uprzedzić ze to poważna dyskusja była bym powagę zachowała:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Tutaj byś mogła powagę zachować? :eviltong:....toś by Jabłkową nie była :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Tutaj byś mogła powagę zachować? :eviltong:....toś by Jabłkową nie była :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz......jak bym sie postarała:roll:

to też nie :roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]witam się i zaraz znowu znikam :calus:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

struś Pędziwiatr :evil_lol:

witanko :multi::loveu:

Posted

[quote name='halbina']to ja też... [B]wpadam[/B] - całuję - i znikam! :evil_lol:[/quote]
.....ale nie z takimi deklaracjami :crazyeye::diabloti:

Cmokas może Ciebie dogoni :hand:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]jedziemy na noc tak o 24....ale jeszcze musze skoczyć na zakupy spożywcze, i skoczyć do pracy na szybko odwieść dokumenty do księgowości i pozałatwiać pare spraw przed wyjazdem wiec nie bede już miała dzisiaj czasu na Dogo[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No wiesz?! nie mieć dla nas czasu!? Pf!!!

:loveu:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaaaa to teraz nie było pitu-pitu:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bosszzz to trza było uprzedzić ze to poważna dyskusja była bym powagę zachowała:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ty i powaga? Niewykonalne!!!! :evil_lol:

[quote name='Menrzuś']Tutaj byś mogła powagę zachować? :eviltong:....toś by Jabłkową nie była :evil_lol:[/quote]

No i tu się zgadzamy w 101%

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]witam się i zaraz znowu znikam :calus:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Cze Ala!

[quote name='halbina']to ja też... wpadam - całuję - i znikam! :evil_lol:[/quote]

Następny pędzimaniak! :roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No wiesz?! nie mieć dla nas czasu!? Pf!!!

:loveu:

Ty i powaga? Niewykonalne!!!! :evil_lol:

No i tu się zgadzamy w 101%

Cze Ala!

Następny pędzimaniak! :roll:[/quote]

Ty to tutaj już jak gospodyni :evil_lol::sweetCyb: