Iza i Avanti Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Menrzusiu! A Ty gdzie? Tęsknię tu za Tobą... :-) Quote
Menrzuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='halbina']Daję radę, co mam nie dawać! Twarda baba ze mnie przecież... potrzebuję reklamy dla moich szczeniaków... ogłoszeń i wspaniałych domków dla nich! no i wsparcia na wątkach, bo sama musze skupić się na obsłudze stadka... Dobrze, że jesteście, to przynajmniej można się podzielić swoimi emocjami... Wy przecież współodczuwacie i mój niepokój i trwogę o Inkę... Wczoraj zdałam sobie sprawę, jakie to kruche stworzenie :-([/quote] Czymnij sie Halbinko.....na szczęście chyba to co najgorsze, to juz jest z tyłu :thumbs: [quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! A Ty gdzie? Tęsknię tu za Tobą... :-)[/quote] Chociaż jedna :multi:.....no nie mogłem tu być :oops: Ale jutro też jest dzień :razz: Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [CENTER][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=Green]PA PA PA PA PA PA PA CAŁUSÓW 102 [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=Green]:loveu: [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=Green]:loveu: [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=Green]:loveu: [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=Green]:loveu: [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=Green]:loveu: [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=Green]:loveu:[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][/SIZE][/B][/FONT][/CENTER] Quote
Iza i Avanti Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Czymnij sie Halbinko.....na szczęście chyba to co najgorsze, to juz jest z tyłu :thumbs: Chociaż jedna :multi:.....no nie mogłem tu być :oops: Ale jutro też jest dzień :razz:[/quote] No widzisz? Tylko ja tu tęskniam! [quote name='halbina']jeszcze jest dziś... :p[/quote] hihihihi [quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=green]PA PA PA PA PA PA PA CAŁUSÓW 102[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][/SIZE][/B][/FONT] [/CENTER] [/quote] nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... nie jeć.................. :placz: Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='halbina']jeszcze jest dziś... :p[/quote] Nieeeeee......juz jest dziś :razz: Idzie ku dobremu? [quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=green]PA PA PA PA PA PA PA CAŁUSÓW 102[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=green]:loveu: [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=green]:loveu: [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=green]:loveu: [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=green]:loveu: [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B][SIZE=5][COLOR=green]:loveu: [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/CENTER] [/quote] Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :hand::loveu: ........ no i pojechała :-( Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No widzisz? Tylko ja tu tęskniam! hihihihi nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... nie jeć.................. :placz:[/quote] [quote name='Menrzuś']Nieeeeee......juz jest dziś :razz: Idzie ku dobremu? Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :hand::loveu: ........ no i pojechała :-([/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jeszcze nie...wyrobiłam sie jednak i mam dla was jeszcze 30 min:razz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No widzisz? Tylko ja tu tęskniam! hihihihi nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... nie jeć.................. :placz:[/quote] Nie ma to jak Iza :multi: [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry Menrzusiu!!![/quote] Witanko :multi: :cunao: Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jeszcze nie...wyrobiłam sie jednak i mam dla was jeszcze 30 min:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ale i tak pewnie jak na szpilkach siedzisz :razz:.....cały dzień jazdy Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale i tak pewnie jak na szpilkach siedzisz :razz:.....cały dzień jazdy[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jedziemy na noc tak o 24....ale jeszcze musze skoczyć na zakupy spożywcze, i skoczyć do pracy na szybko odwieść dokumenty do księgowości i pozałatwiać pare spraw przed wyjazdem:roll: wiec nie bede już miała dzisiaj czasu na Dogo:placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]jedziemy na noc tak o 24....ale jeszcze musze skoczyć na zakupy spożywcze, i skoczyć do pracy na szybko odwieść dokumenty do księgowości i pozałatwiać pare spraw przed wyjazdem:roll: wiec nie bede już miała dzisiaj czasu na Dogo:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dobra, spoko.....jakos to zniosę. Pocztówke przyslij :loveu: Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Dobra, spoko.....jakos to zniosę. Pocztówke przyslij :loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Dopszzzzz:evil_lol: przyślę pozdrowienia z nad morza:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dopszzzzz:evil_lol: przyślę pozdrowienia z nad morza:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :hmmmm: chyba już wszystko teraz możemy pitu-pitu :evil_lol: Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']:hmmmm: chyba już wszystko teraz możemy pitu-pitu :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaaaaa to teraz nie było pitu-pitu:evil_lol: Bosszzz to trza było uprzedzić ze to poważna dyskusja była bym powagę zachowała:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaaaa to teraz nie było pitu-pitu:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bosszzz to trza było uprzedzić ze to poważna dyskusja była bym powagę zachowała:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Tutaj byś mogła powagę zachować? :eviltong:....toś by Jabłkową nie była :evil_lol: Quote
apple Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Tutaj byś mogła powagę zachować? :eviltong:....toś by Jabłkową nie była :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz......jak bym sie postarała:roll: to też nie :roflt:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Goopol......i co się chichrasz? :loveu::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]witam się i zaraz znowu znikam :calus:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] struś Pędziwiatr :evil_lol: witanko :multi::loveu: Quote
Alicja Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witam się i zaraz znowu znikam :calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
halbina Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 to ja też... wpadam - całuję - i znikam! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='halbina']to ja też... [B]wpadam[/B] - całuję - i znikam! :evil_lol:[/quote] .....ale nie z takimi deklaracjami :crazyeye::diabloti: Cmokas może Ciebie dogoni :hand: Quote
Iza i Avanti Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]jedziemy na noc tak o 24....ale jeszcze musze skoczyć na zakupy spożywcze, i skoczyć do pracy na szybko odwieść dokumenty do księgowości i pozałatwiać pare spraw przed wyjazdem wiec nie bede już miała dzisiaj czasu na Dogo[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No wiesz?! nie mieć dla nas czasu!? Pf!!! :loveu: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaaaa to teraz nie było pitu-pitu:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bosszzz to trza było uprzedzić ze to poważna dyskusja była bym powagę zachowała:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ty i powaga? Niewykonalne!!!! :evil_lol: [quote name='Menrzuś']Tutaj byś mogła powagę zachować? :eviltong:....toś by Jabłkową nie była :evil_lol:[/quote] No i tu się zgadzamy w 101% [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]witam się i zaraz znowu znikam :calus:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cze Ala! [quote name='halbina']to ja też... wpadam - całuję - i znikam! :evil_lol:[/quote] Następny pędzimaniak! :roll: Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No wiesz?! nie mieć dla nas czasu!? Pf!!! :loveu: Ty i powaga? Niewykonalne!!!! :evil_lol: No i tu się zgadzamy w 101% Cze Ala! Następny pędzimaniak! :roll:[/quote] Ty to tutaj już jak gospodyni :evil_lol::sweetCyb: Quote
Iza i Avanti Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Ty to tutaj już jak gospodyni :evil_lol::sweetCyb:[/quote] A co! Jak Ciebie nie ma, to ktoś musi dbać o interes :evil_lol:;) Quote
Recommended Posts