Iza i Avanti Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='halbina']jest, oczko ślipi na zielono... :evil_lol:[/quote] Nie ślipiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :placz: Twoje też nieeeeeeeeeeeeeeeee :placz: Quote
Iza i Avanti Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Dopsz...... Nikogo nie ma....... Idę.......... Papa :-( Quote
Menrzuś Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']taaaaaaaaaaaaaaaa :evil_lol: A w międzyczasie: drrrrrrrrrrrryń, dryyyyyyyyyyyyyyyyyyyń... Jeden telefon, drugi, trzeci.... :evil_lol: No i jeszcze szef :roll: [SIZE=6][COLOR=red]Cześć Halbinka! [/COLOR][/SIZE][/quote] Kabelek zawsze się może uszkodzić - Halbinka powie Ci jak (jest specjalistką w tym temacie :evil_lol:) A szefa trzeba sobie wychować :razz: [quote name='Iza i Avanti']No i jak się obrobiłam z papierów, wysprzątałam biurko, (jeszcze tylko kaf se muszę zrobić)- to Ciebie nie ma! Gdzieś polazł? Choooooooooooooooooooooooooooooooooooo![/quote] Dzisiaj Alfy imieninki - musiałem poszaleć troszkę......kwiatki...teges :razz: [quote name='halbina']jest, oczko ślipi na zielono... :evil_lol:[/quote] a pewnie, że zielone, a nie takie tajniackie jak Twoje :eviltong: [quote name='Agniest']ja jezdemmmmm ! :) za późno.........[/quote] no widzisz - my to mamy pecha :placz: Quote
halbina Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 a co... czyżby Argon już też zaczął podgryzanie kabla?... a moze Sylwka?... :evil_lol: Danusi wszystkiego wymarzonego życz ode mnie! Co do oka... ja ślepa, to i oko nie takie... :roll: Quote
Iza i Avanti Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Wszystkiego naj dla Alfy!!! :-) Doberek Menrzusiu! Quote
apple Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] Żadnych zdjęć, żadnych Ptasiorów... Widać, żę Jabcokowa wyjechała :shake: [/quote] [quote name='Menrzuś']Nooooooo....tęsknota za Jabłuszkiem wytrąciła mnie z równowagi :shake:.....;) [/quote] [CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Mozecie przestać tesknić - JESTEM:B-fly:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Na dwa dni co prawda ale jestem:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Tęskniłam straszliwie za wami[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]no oććie Japkowa utulka[/COLOR][/FONT][/B] [IMG]http://pic4ever.com/images/bighug.gif[/IMG] [/CENTER] Quote
Menrzuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='halbina']a co... czyżby Argon już też zaczął podgryzanie kabla?... a moze Sylwka?... :evil_lol: Danusi wszystkiego wymarzonego życz ode mnie! Co do oka... ja ślepa, to i oko nie takie... :roll:[/quote] Kombinatorka :evil_lol: chyba wakacje uderzyły Ci do głowy :eviltong: Dobra - cos tam Jej szepnę Taaaa.....pewnie.....teraz to ślepotą się nazywa :p Wstawaj śpiochu :lol: [quote name='Iza i Avanti']Wszystkiego naj dla Alfy!!! :-) Doberek Menrzusiu![/quote] Przekażę Witanko Izuniu :multi::loveu: [quote name='apple'][CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Mozecie przestać tesknić - JESTEM:B-fly:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Na dwa dni co prawda ale jestem:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Tęskniłam straszliwie za wami[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]no oććie Japkowa utulka[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][IMG]http://pic4ever.com/images/bighug.gif[/IMG][/CENTER] [/quote] Przestaję - dzieńdoberek :multi::loveu: mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :razz: Quote
apple Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Menrzuś'] Przestaję - dzieńdoberek :multi::loveu: mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :razz:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]I jak tam Menrzusiu moja temperatura wody w morzu........pracujesz czy się obijasz:razz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I jak tam Menrzusiu moja temperatura wody w morzu........pracujesz czy się obijasz:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No nie mam wpływu na temp wody tam gdzie jedziesz - jest tam ok 15C :crazyeye: ...... w zatoce jest zdecydowanie cieplej :razz: Quote
apple Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Menrzuś']No nie mam wpływu na temp wody tam gdzie jedziesz - jest tam ok 15C :crazyeye: ...... w zatoce jest zdecydowanie cieplej :razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bosszzz to zimna:crazyeye: ale zapowiadają upały wiec moze do 20 dojdzie co?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bosszzz to zimna:crazyeye: ale zapowiadają upały wiec moze do 20 dojdzie co?:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] przez dwa dni? :crazyeye:.....no koniec lipca to tak :p Quote
apple Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Menrzuś']przez dwa dni? :crazyeye:.....no koniec lipca to tak :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie mów nawet.......ale ma być po 40 stopni podobno no to powinna się błyskawicznie nagrzać:roll: Bosszz jak ja się łudzę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie mów nawet.......ale ma być po 40 stopni podobno no to powinna się błyskawicznie nagrzać:roll: Bosszz jak ja się łudzę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ....ale nie na otwartym morzu :eviltong: W Krynicy Morskiej to będzie cieplutka:razz: Quote
apple Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Menrzuś']....ale nie na otwartym morzu :eviltong: W Krynicy Morskiej to będzie cieplutka:razz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Alez mi dokuczasz nooo.......tu biedzie cieplejsza, tam będzie cieplejsza a ja chcę żeby w Międzywodziu byla ciepła:placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Alez mi dokuczasz nooo.......tu biedzie cieplejsza, tam będzie cieplejsza a ja chcę żeby w Międzywodziu byla ciepła:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A bo Ty tam gdzie najzimniejsza :evil_lol:....myślałem, że lubisz takie extrema :evil_lol: Quote
apple Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Menrzuś']A bo Ty tam gdzie najzimniejsza :evil_lol:....myślałem, że lubisz takie extrema :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale jesteś....smiej się śmiej....zamiast powiedzieć kolezance zanim zarezerwowała miejsce to mówi teraz i się naśmiewa:shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Menrzuś']A bo Ty tam gdzie najzimniejsza :evil_lol:....myślałem, że lubisz takie extrema :evil_lol:[/quote] :evil_lol: Jabcokowa zapoda se piankę i będzie miała cieplutko :evil_lol: Quote
apple Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [LEFT][INDENT][quote name='Iza i Avanti']:evil_lol: Jabcokowa zapoda se piankę i będzie miała cieplutko :evil_lol:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Nieeee piankę nieeee:shake: bo się nie opalę[/FONT][/B][/COLOR][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]:placz:[/FONT][/B][/COLOR][/INDENT][/LEFT] Quote
Menrzuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale jesteś....smiej się śmiej....zamiast powiedzieć kolezance zanim zarezerwowała miejsce to mówi teraz i się naśmiewa:shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Przecież 5 stron z Izą klepaliśmy Ci gdzie jest najlepiej :eviltong: [quote name='Iza i Avanti']:evil_lol: Jabcokowa zapoda se piankę i będzie miała cieplutko :evil_lol:[/quote] Pogania najpierw po plaży i potem skokami do wody :multi: Quote
Iza i Avanti Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='apple'][LEFT][INDENT][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]Nieeee piankę nieeee:shake: bo się nie opalę[/FONT][/B][/COLOR][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]:placz:[/FONT][/B][/COLOR][/INDENT][/LEFT] [/quote] Jak nieeeeeeeeee? Opalisz się... Buzię, dłonie i stopy :evil_lol: [quote name='Menrzuś']Przecież 5 stron z Izą klepaliśmy Ci gdzie jest najlepiej :eviltong: Pogania najpierw po plaży i potem skokami do wody :multi:[/quote] Czytaj Jabcokowa, czytaj! Co mówiliśmy z Menrzusiem? Że gdzie masz jechać? Cooooooooooooooo? :cool1: Quote
Menrzuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 A Jabłuszkowa jak prawdziwa kobieta - "Ja kcem tam i jusz" I jak takiej wytłumaczyć? :roll: Quote
Iza i Avanti Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Menrzuś']A Jabłuszkowa jak prawdziwa kobieta - "Ja kcem tam i jusz" I jak takiej wytłumaczyć? :roll:[/quote] Ona jest po prostu UPARTA! To ma za swoje! wodę 15-stopniową :cool3: Już mi ziiiiiiiiiiiiiimnnooooooooooooooooooo :shake: Quote
Menrzuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ona jest po prostu UPARTA! To ma za swoje! wodę 15-stopniową :cool3: Już mi ziiiiiiiiiiiiiimnnooooooooooooooooooo :shake:[/quote] Właśnie - uparta jak nie powiem kto :evil_lol: Ale taka woda też jest dobra - ujędrnia to i owo :diabloti: Quote
Recommended Posts