Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja odkryłam, że nasz Żabulec ma swój słaby punkt ! niewiarygodne, ale mały agresorek coto na wszystko się rzuca, boi się burzy ! sunia do łóżeczka naszego przyszła - taka kochana bidulka ....

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

ale trafił jej się porządny wyrozumiały facet, więc może jakoś ze sobą wytrzymają :) to jak z życia wzięte :)

PS: żeby nie było, że ja tu płci pięknej nie bronię ! Zwykle w życiu jest odwrotnie: Wyrozumiała kobieta i jędzowaty facet :)

Posted

hej, hej, hej :cool3: tak sobie przelatuję - coby mi się od Asiora nie udzieliło :evil_lol: - i czujność waszą sprawdzam.
A tak naprawdę chciałam wam życzyć miłego weekendu !

Posted

noo dobra juz doooobra pokaże Wam jak wyglądam bo już takie insynuacje co do mojej osoby tu wychodziły, że postanowiłam się "ujawnić"
[IMG]http://img76.imageshack.us/img76/9604/sexywitchaa8.jpg[/IMG]

tu w moim "rpoboczym ubranku ;)

Posted

Byliśmy, byliśmy u Ciebie :lol:
Ktoś mi mówił, że idealną liczbą boksiów w domu jest liczba dwa :razz: Chester prezentuje się fantastycznie. Co Ci wetka powiedziałao nim? Jak długo będzie u Ciebie?

Posted

[quote name='Danusia12']Załatwię Ci tą kulę :loveu:[/QUOTE]

noo i co z moja kulą :( ????

widzieliście ???:(
[url]http://www.allegro.pl/item155734585_skatowany_kon_blaga_o_pomoc_aukcja_charytatywna.html[/url]
naprawde ciężko uwierzyć, ze taki człowiek chodzi po tej ziemi i szlag go jeszcze nie trafił albo "ktoś" tam z góry nie zesłał pioruna i nie trafił go w sam ten głupi łeb :angryy::mad: