Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']byś musiała robić bazarki na wyciągnięcie mnie z kozy :shake:
[/quote] :shake::shake::shake: Za Ciebie poręczyłabym majątkiem...

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoniaP']Już spadam, bo niepotrzebnie sieję tu spustoszenie! Bądźcie ze mną myślami, ok??[/quote]

goopie goopoty wygadujesz - zawsze możesz tu wejść

trzymaj się.......już Ty im dasz popalić - jestem tego pewien

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak tu załatwić u Alfy delegację do Poznania? Hmmmmm.....ma która jakiegoś pomysła? :roll:[/quote] Powiedz Jej, że jam nieszkodliwa jest :)

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Napisz podanie do ALFY :p....ja tam z moim TZtem nie mam takich problemów ....mówie że MUSZE :cool1:jechać .....i jade :roll:....jeszcze nas na dworzec odwozi :razz:...

Gonia...współczuwam ...bo ja to mało kulturalnie bym sie chyba zachowala :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Napisz podanie do ALFY :p....ja tam z moim TZtem nie mam takich problemów ....mówie że MUSZE :cool1:jechać .....i jade :roll:....jeszcze nas na dworzec odwozi :razz:...[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Gonia...współczuwam ...bo ja to mało kulturalnie bym sie chyba zachowala :shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Właśnie, że Alfa robi tak samo - "muszę jechać".......widać co Alfa, to Alfa :shake:

eeeeech....łączę się w bólu z Twoim TZem :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Właśnie, że Alfa robi tak samo - "muszę jechać".......widać co Alfa, to Alfa :shake:

eeeeech....łączę się w bólu z Twoim TZem :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:hmmmm: dlaczemu ....przecież zostawiam mu na otarcie łez Ozzulka :loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']A z tą kulturalnością - to widzę że jest już nas trójka[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:razz::razz:czyli silna grupa [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:hmmmm: dlaczemu ....przecież zostawiam mu na otarcie łez Ozzulka :loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

to ja mam na otarcie oba oka - zostawia mi dwa psy :lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']może uda się utworzyć siły specjalne Dogomanii ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]DOGoKOMANDO :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Menrzuś']to ja mam na otarcie oba oka - zostawia mi dwa psy :lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nawet mu nie powiem żeby nie zazdrościł:razz::razz:

kiedyś jak jeszcze był boxiu to mielim króliczka to też miał 2 zwierzaki :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]DOGoKOMANDO :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=red][B]nawet mu nie powiem żeby nie zazdrościł:razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]kiedyś jak jeszcze był boxiu to mielim króliczka to też miał 2 zwierzaki :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ja w szpicy (bo jednak chłop to chłop), Wy na skrzydłach.....do tego 5 brytanów......w mordę - nikt by się nam nie oparł :multi:

biedny TZ :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja w szpicy (bo jednak chłop to chłop), Wy na skrzydłach.....do tego 5 brytanów......w mordę - nikt by się nam nie oparł :multi:

biedny TZ :shake:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cza by jeszcze tyły obstawić :hmmmm:

no masz i się solidarność plemników obudziła :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak tu załatwić u Alfy delegację do Poznania? Hmmmmm.....ma która jakiegoś pomysła? :roll:[/quote]
Ja mam, ale jedziemy razem! Jak Gonia mnie mnie przyjmie, to wiem gdzie jest schron. Suki ponoć tam mają nocleg.

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Menrzusiu :loveu:

Oznajmiam iż widziałam dziki na łace........koparkę Sywax 2008:evil_lol: i Argona ganiacza postrachowego:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']A tak w ogóle TZa z króliczkiem zostawiać, to.....conajmniej nierozsądne :shake::diabloti:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Cze ...wpadłam z kawą [IMG]http://www.pic4ever.com/images/coffeebath.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]cza by jeszcze tyły obstawić :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]no masz i się solidarność plemników obudziła :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

przy Waszej solidarności jajników, nasza - to małe miki.....szczególnie na tak zdominowanym przez jedną pć forum :shake:

o tyłach jeszcze pomyślimy ;)

Posted

[quote name='AgaiTheta']Ja mam, ale jedziemy razem! Jak Gonia mnie mnie przyjmie, to wiem gdzie jest schron. Suki ponoć tam mają nocleg.[/quote]

Myślisz, że Ciebie by nie przyjęła? W luksusach, przy kominku miałabyś miejsce ;)
Ty to nie masz kiedy tu wpadać, tylko o Asiorkowej porze :shake:

Dzieńdoberek, gdziekolwiek jesteś :multi:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cześć Menrzusiu :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oznajmiam iż widziałam dziki na łace........koparkę Sywax 2008:evil_lol: i Argona ganiacza postrachowego:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

jak widziałaś, tzn że masz dobry wzrok :evil_lol:.......rozumiem ludzi, że mijając Argona schodzą z chodnika na ulicę,robiąc spore kółko .....a to taki miziak:roll:

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=red][B]Cze ...wpadłam z kawą [IMG]http://www.pic4ever.com/images/coffeebath.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Właśnie - kawa. Totalnie niewyspany jestem :shake:

Witanko kobiełki :multi: