Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie po prostu miałam prace nie cierpiacą zwłoki:roll: Ale tylko troszkę się spóźniłam :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Na drugi raz te zwłoki zostaw w spokoju i przychodź szybciej :evil_lol: Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='credita']no to poczekamy na zgodę Alicji ;) Towarzystwo się pokazuje a mój synuś się zaraz na butlę obudzi zawsze musicie tak póżno tu zaglądać :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Creditka nie idź jeszcze........[/B][/COLOR][/FONT]:placz: Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Creditka nie idź jeszcze........[/B][/COLOR][/FONT]:placz:[/quote] bo Ty musisz z takimi przytupasami wlatywać - Oskarek się aż obudził :shake::evil_lol: Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Na drugi raz te zwłoki zostaw w spokoju i przychodź szybciej :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dopsszzzz :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='credita']ciii... na razie jeszcze śpi :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciiiiiiiiii:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']bo Ty musisz z takimi przytupasami wlatywać - Oskarek się aż obudził :shake::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nie chciałam nooooooooo:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='apple'][CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Czekacie na mnie niecierpliwie widze:diabloti: No więc zostaliście nagrodzedzieni- [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]OTO JESTEM:B-fly:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [/quote] Jessssssssssssssssssoooooooooo :roll: Jabcokowa! Ty to masz przerost treści nad formą :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dopsszzzz :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciiiiiiiiii:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nie chciałam nooooooooo:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Zawsze zapukaj choć raz:evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Jessssssssssssssssssoooooooooo :roll: Jabcokowa! Ty to masz przerost treści nad formą :evil_lol:[/quote] Mówisz, że treści? :razz: Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jessssssssssssssssssoooooooooo :roll: Jabcokowa! Ty to masz przerost treści nad formą :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz[/B][/COLOR][/FONT] :obrazic: [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]nie mam żadnych przerostów:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Zawsze zapukaj choć raz:evil_lol: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Puk puk puk :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][/B] Mówisz, że treści? :razz:[/quote]:mad::mad::mad: Quote
credita Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 he he dobrzy jesteście,z wami człowiek się naprawdę relaksuje :p Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='credita']he he dobrzy jesteście,z wami człowiek się naprawdę relaksuje :p[/quote] To Jabłkowa zakwita - wiosna przecież :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Zawsze zapukaj choć raz:evil_lol: Mówisz, że treści? :razz:[/quote] Streści? :cool3: Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='credita']he he dobrzy jesteście,z wami człowiek się naprawdę relaksuje :p[/quote]:Rose:[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B] chciaz ty mnie doceniasz bo oni to...ehhhh tylko dokuczają:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Streści? :cool3:[/quote] Nie kombinuj, bo bejsbole będą fruwały z jabłonki :diabloti: Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Menrzuś']To Jabłkowa zakwita - wiosna przecież :evil_lol:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ty też mnie doceniasz.....tyko Iza mi dokucza:placz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz[/B][/COLOR][/FONT] :obrazic: [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]nie mam żadnych przerostów:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Odrostów tyż nie bo wiem, że byłaś u fryzjera :cool3: [quote name='credita']he he dobrzy jesteście,z wami człowiek się naprawdę relaksuje :p[/quote] My? Dobrzy? No soooooooooooooooooooooo Ty :oops: Quote
Iza i Avanti Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='apple']:Rose:[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B] chciaz ty mnie doceniasz bo oni to...ehhhh tylko dokuczają:shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Oć! Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulimyyyyyyyyyyyyyyyyy :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='apple']:Rose:[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B] chciaz ty mnie doceniasz bo oni to...ehhhh tylko dokuczają:shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No co Ty - daj Ci wyglancuję ten rumieniec jabłkowy :glaszcze: Quote
credita Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 nie daj się apple , żuć fochem :evil_lol::evil_lol::lol: Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='credita']nie daj się apple , żuć fochem :evil_lol::evil_lol::lol:[/quote] [COLOR=green][B]..........:obrazic:...............[/B][/COLOR] [B][/B] [B][/B] [B][/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Oć! Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulimyyyyyyyyyyyyyyyyy :loveu:[/quote] [quote name='Menrzuś']No co Ty - daj Ci wyglancuję ten rumieniec jabłkowy :glaszcze:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No juz dobrze dobrze.....wybaczam :B-fly::B-fly::B-fly:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='credita']nie daj się apple , żuć fochem :evil_lol::evil_lol::lol:[/quote] Jabłkowa nie potrafi fosić się na nas :shake: Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! A zdjęcia widziałaś? U mnie?[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie...a dałas:-o[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='credita']to se posiedziałam na razie pa :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No leć papa :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='credita']to se posiedziałam na razie pa :roll:[/quote] Tylko nie zatucz Młodego ....na razie :multi: Quote
Recommended Posts