Menrzuś Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Eeeee że niby co?:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Że może przypadkiem JESTEŚ BABĄ WIELKANOCNĄ? :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no wiesz? :stormy-sad: Quote
apple Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Menrzuś']no wiesz? :stormy-sad:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No co się tak schmurzyłeś Menrzusiu?:crazyeye: I jeszcze te piosunki...............elektryk jaki czy co?:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No co się tak schmurzyłeś Menrzusiu?:crazyeye: I jeszcze te piosunki...............elektryk jaki czy co?:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To się zdecyduj - Baba, czy Menrzuś :p Quote
apple Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Menrzuś']To się zdecyduj - Baba, czy Menrzuś :p[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jak to ty jesteś Menrzuś a jak potrzeba to i baba z Ciebie jak tralala:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jak to ty jesteś Menrzuś a jak potrzeba to i baba z Ciebie jak tralala:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ahaaaaaaa......to takie 2 w jednym? :razz: Quote
apple Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Menrzuś']ahaaaaaaa......to takie 2 w jednym? :razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No własnie taki z Ciebie Head&Shoulders;):eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No własnie taki z Ciebie Head&Shoulders;):eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] od łupieżu???? :crazyeye: Myślałem, że : "Witaminki, witaminki....dla chłopczyka i dziewczynki" :evil_lol: Quote
apple Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Menrzuś']od łupieżu???? :crazyeye: Myślałem, że : "Witaminki, witaminki....dla chłopczyka i dziewczynki" :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No co misje masz :diabloti: A że o łupież biega to co?:niewiem:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No co misje masz :diabloti: A że o łupież biega to co?:niewiem:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] za mocno bym się spieniał :shake: Quote
apple Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Menrzuś']za mocno bym się spieniał :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No fakt do pieniaczy nie nalezysz........:lol:Chociaż...........:razz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No fakt do pieniaczy nie nalezysz........:lol:Chociaż...........:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Co za chociaż?:mad:.....jestem jak baranek :roll: Quote
apple Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Co za chociaż?:mad:.....jestem jak baranek :roll:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jusszzz dopszzz, dopszz niech bedzie baranek.............tylko...no wiesz........:roll: no nie wiem czy moge ci to powiedziec:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jusszzz dopszzz, dopszz niech bedzie baranek.............tylko...no wiesz........:roll: no nie wiem czy moge ci to powiedziec:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] .... od razu dopowiem, że be rożków :cool3: Quote
apple Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Baranek ma..............rogi:roll::diabloti::eviltong:;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Baranek ma..............rogi:roll::diabloti::eviltong:;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jak ja Cię wyczułem :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
apple Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak ja Cię wyczułem :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]hahahahahaha....no nie da się ukryć-znasz mnie troszke:eviltong: Dobra lece bo musze kąpać Alunie.....do jutra ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]hahahahahaha....no nie da się ukryć-znasz mnie troszke:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobra lece bo musze kąpać Alunie.....do jutra ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jestem jak rentgen :diabloti: To samych przyjemności :hand: Quote
Iza i Avanti Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Witam, witam i zmykam :-) :-) Jak po Świętach, Pasibrzuszki? Quote
Menrzuś Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Witam, witam i zmykam :-) :-) Jak po Świętach, Pasibrzuszki?[/quote] upasione :evil_lol:......mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm witanko :multi: Quote
apple Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Jestem jak rentgen :diabloti: To samych przyjemności :hand:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Rentgen?!:crazyeye:........łoooooo matko.......podgladacz!!!!!!!:diabloti:;) Witaj Menrzusiu porannie przy kaffce [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-108.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B] Quote
Agniest Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 cześć Jabłuszkowa ;) witam wszystkich po świętach :multi: dzisiaj pewnie wszyscy tylko małą czarną bez cukru sączą :cool3: - ja się właśnie waham czy posłodzić :evil_lol: (spodnie mi się jakoś w praniu skurczyły i założyć ich dziś rano nie mogłam :roll: ) Quote
apple Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='Agniest']cześć Jabłuszkowa ;) witam wszystkich po świętach :multi: dzisiaj pewnie wszyscy tylko małą czarną bez cukru sączą :cool3: - ja się właśnie waham czy posłodzić :evil_lol: (spodnie mi się jakoś w praniu skurczyły i założyć ich dziś rano nie mogłam :roll: )[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie słodź...........szkoda cukru........organizm na pewno zacukrzony więc sam se posłodzi :evil_lol: Moja pralka tez mi spodnie skurczyła......skurczybyca jedna nooooo :angryy::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Halllloooooo! Menrzuś co ty zaspałes czy cóś?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Rentgen?!:crazyeye:........łoooooo matko.......podgladacz!!!!!!!:diabloti:;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Menrzusiu porannie przy kaffce [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-108.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote] Prześwietlacz najwyżej :eviltong: Cześć przy siorbaniu :evil_lol: [quote name='Agniest']cześć Jabłuszkowa ;) witam wszystkich po świętach :multi: dzisiaj pewnie wszyscy tylko małą czarną bez cukru sączą :cool3: - ja się właśnie waham czy posłodzić :evil_lol: (spodnie mi się jakoś w praniu skurczyły i założyć ich dziś rano nie mogłam :roll: )[/quote] Cuś takiego :p......to trzeba było się spódniczką opasać :roll: Ja zawsze kawke gorzką pijam i nie mam problemów ze sopdniami :evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie słodź...........szkoda cukru........organizm na pewno zacukrzony więc sam se posłodzi :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Moja pralka tez mi spodnie skurczyła......skurczybyca jedna nooooo :angryy::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jak się pierze w 90 stopniach to się ma efekty :shake: Jabłuszkowa i gorzka kawa.....niesamowite :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Halllloooooo! Menrzuś co ty zaspałes czy cóś?:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nieeeeeee......no jezdem przecież :razz: Quote
Recommended Posts