Asior Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 tak wogóle to dzieki wielkie :oops:nie zasłuzyłam na prezenty.... powinniście wystawić na licytacje a nie rozdawac tak bele komu :diabloti::diabloti::diabloti: a dla "anonimowego" darczyńcy pełne wdzięczności "podziękowanie" [url]http://www.cosmo.ru/monitor/monitor_cleaner.swf[/url] :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Asior'][SIZE=4][B]no dobra!!!!!!!:mad::mad:[/B][/SIZE] [B][SIZE=4]gadać mi tu zaraz kto w tym moczył paluchy!!!!!:mad::mad:[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]że menrzus to jestem pewna... Bodziulinka tyż :razz:, noo ale kto jeszcze:hmmmm::hmmmm::hmmmm:[/SIZE][/B][/quote] Boszszsz.....już od jednej bejsbolem oberwałem.....teraz druga po nerach wali.......:placz: o ja biedny nieszczęśliwy :placz:.....i za co? :placz: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Asior']tak wogóle to dzieki wielkie :oops:nie zasłuzyłam na prezenty.... powinniście wystawić na licytacje a nie rozdawac tak bele komu :diabloti::diabloti::diabloti: a dla "anonimowego" darczyńcy pełne wdzięczności "podziękowanie" [URL]http://www.cosmo.ru/monitor/monitor_cleaner.swf[/URL] :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] A jakbyś kwiatki dostała, to też byś wypominała i kazała lecieć oddać do kwiaciarni??? :mad: przyłączam się do "podziekowań" monitor wymyło mi od środka :evil_lol: Quote
credita Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 heh lubię tu zaglądać zawsze coś się dzieje :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='credita']heh lubię tu zaglądać zawsze coś się dzieje :crazyeye:[/quote] Nooooo....tłuką mnie niemiłosiernie :shake::evil_lol: Quote
Bodziulka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 potwierdzam - męrzuś dostał ostatniego dzundzacza z listy ;) :evil_lol: Quote
halbina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ale zakupił inne... a ten, który dostałąm ja, był przez niego zlicytowany... :cool1: nr 50 tyrafił do mnie... [IMG]http://i34.photobucket.com/albums/d136/Azorek/bokserybazarek/dzyndzacze.jpg[/IMG] Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Bodziulka']potwierdzam - męrzuś dostał ostatniego dzundzacza z listy ;) :evil_lol:[/quote] Bodziulka - powiedz, że przecież za nic nie płaciłem...przecież mówimy całą prawdę [quote name='halbina']Ale zakupił inne... a ten, który dostałąm ja, był przez niego zlicytowany... :cool1: nr 50 tyrafił do mnie... [/quote] jakoś tak się złożyło :p Quote
Bodziulka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Danusia12']Bodziulka - powiedz, że przecież za nic nie płaciłem...przecież mówimy całą prawdę[/quote] nie płacił :razz: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Halbinkaaaaaaaaaaa [IMG]http://img236.imageshack.us/img236/1430/krzykaz8.gif[/IMG]......a nie mówiłem? Quote
halbina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 dobra, dobra... różne są formy płatności... i nie musiał tego robić osobiście... zalicytował i wygrał licytację... :p Quote
Imbirka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dobry wieczór... widzę, że ktoś tutaj śledztwo przeprowadził:lol: i czemu mnie wynik nie dziwi?:cool3::diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Imbirka']Dobry wieczór... widzę, że ktoś tutaj śledztwo przeprowadził:lol: i czemu mnie wynik nie dziwi?:cool3::diabloti:[/quote] A czy Ty wiesz, czego ja nie wiem? :razz: Cześć Imbirka :multi: Quote
halbina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Fakty mówią same za siebie, wiem, bo się w IV RP nauczyłąm ufać faktom... i nagraniom... Bodziulka, masz jakieś nagrania?... :cool1: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='halbina']dobra, dobra... różne są formy płatności... i nie musiał tego robić osobiście... zalicytował i wygrał licytację... :p[/quote] Czy Ty mi sugerujesz, że ja .....Bodziulka.....na odległość ????? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='halbina']Fakty mówią same za siebie, wiem, bo się w IV RP nauczyłąm ufać faktom... i nagraniom... Bodziulka, masz jakieś nagrania?... :cool1: :evil_lol:[/quote] kaczystka :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: wooooow......groźnie zabrzmiało. A kto to jest? :razz: Quote
halbina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 a nie wiem, ale brzmi odpowiednio groźnie... :evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 ooooooo:crazyeye: .... jak się ładnie tytułujecie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Danusia12']A czy Ty wiesz, czego ja nie wiem? :razz: Cześć Imbirka :multi:[/quote] nieeeee... takie tylko jakieś miałam niejasne przebłyski:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Imbirka']ooooooo:crazyeye: .... jak się ładnie tytułujecie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: nieeeee... takie tylko jakieś miałam niejasne przebłyski:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] czy Ty aby dzisiaj nie piłaś???? :razz: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='halbina']a nie wiem, ale brzmi odpowiednio groźnie... :evil_lol:[/quote] stracha mi zadałaś :crazyeye: Quote
Imbirka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Danusia12']czy Ty aby dzisiaj nie piłaś???? :razz:[/quote] piłam :p:eviltong: Quote
halbina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Imbirka']piłam :p:eviltong:[/quote] pijanistka! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Imbirka']piłam :p:eviltong:[/quote] [quote name='halbina']pijanistka! :evil_lol:[/quote] boszszsz......:evil_lol: Quote
Recommended Posts