halbina Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Oczywiście, że najwierniejszego fana!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Bez komentarza - jak się nie obracać, to doopa z tyłu. Z każdej strony by była obita :diabloti: Quote
halbina Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 no tak już jest... dobrej nocki! będziemy trzymać kciuki zaciśnięte!!! Quote
Menrzuś Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Właśnie :razz: Dzięki Halbinko :loveu: Dobrej...... Quote
Asior Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [url]http://deser.gazeta.pl/deser/1%2c84842%2c4609522.html[/url] a teraz kawał :) Dwóch kolesi wyjechało "za chlebem " do Francji. Na miejscu jeden pyta drugiego: 1- jak my się TU dogadamy ?, mogliśmy jechać do Anglii 2-- nie żartuj to bardzo proste, do każdego słowa dodajesz "LA", np La- szukam La-pracy 1- super, to chodźmy coś zjeść I przekonamy się jak to działa Poszli do knajpki wzięli menu, no I 1 mówi do 2 "zamawiaj", podchodzi kelner odzywa się Po francusku, na to 2 mówi: 2-- la-kotlet, la-kartofle, z la-surówką Kelner oddalił sie I za moment realizuje zamówienie, schabowy z ziemniakami I surówka, jedynka z zachwytem mówi: 1- o rany jakie to proste !!! Na to kelner: la-goowno byście jedli gdybym nie był z Poznania Z archiwum GG -czaisz akcję? jadę ostatnio autobusem. Miejsca zajęte, jakaś starsza kobitka stoi jakiś dwumetrowy paker się poczuł, podszedł do niej I ją pod boczek prowadzi do siedzenia "babcia se p i e r d o l n i e" Quote
Imbirka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Asior'] -czaisz akcję? jadę ostatnio autobusem. Miejsca zajęte, jakaś starsza kobitka stoi jakiś dwumetrowy paker się poczuł, podszedł do niej I ją pod boczek prowadzi do siedzenia "babcia se p i e r d o l n i e"[/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: chyba to ukradnę do siebie... Dzieńdoberek... Menrzyś Ty mnie fotami morskimi to nigdy nie zanudzisz, ja jestem maniak... Kciukasy zaciśnięte i czekam na relację co z Argonkiem:cool3: Quote
Menrzuś Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [B]Asior[/B]ka - ciebie to, widzę, humorek wciąż nie opuszcza :loveu: [B]Imbirka[/B] - Ty to masz jednak naturę spamerki-kradziejki :diabloti: .... koniec ze zdjęciami narazie. A jaka tu może być relacja - będzie pociachany i trzeba będzie czekać na wynik badań. Wszystko. Quote
Menrzuś Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Jakieś pół godziny temu wróciłem. Źle to tak bardzo nie wygląda....będzie wyglądał jak pies po przejściach - wszystkie suczki będą jego :evil_lol: Trzeba było wnieść go na 3-cie piętro....boszszsz....a teraz słodko śpi za mną. Sylwa oczywiście wywąchała go całego, wylizała (co sie praktycznie nie zdażało - to on ją wylizywał) i teraz leży z mordką na jego udzie. Wetka praktycznie nas wykopała za drzwi, bo musiała jeszcze zdążyć zawieść wycinek na badania histopatologiczne, a dzisiaj przecież piątek. Tak więc jeszcze lejącego się a rękach do samochodu. Jak się obudzi, to przyjdzie czas na kołnierz - juz wiem co to się będzie działo.....znowu chałupa będzie zrujnowana :lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Doberek! Buziaki dla rekonwalescenta :) Quote
Menrzuś Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Witaj :multi: Jeszcze się facet chwieje :lol: ....teraz tylko czekać Quote
Menrzuś Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Zataczając się jak pijany i sikająć bez podnoszenia łapy zrobił malutką rundkę po osiedlu. Sylwa zaczepiała go do spacerkowej zabawy i była ździwiona, że nie było odzewu. A jak się Argon potknął na krawężniku, to zaraz podbiegła i obwąchała go.....jędza, ale opiekuńczą też potrafi być :lol: Quote
Imbirka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Bidulek malutki:loveu: no proszę jak się Sylwa przejęła:cool3::diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 A jak go wylizała na przywitanie :lol:....nie odstępowała na krok Quote
Imbirka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 ale Jędzucha się zmieniła... może nie będzie już taka zaborcza Quote
halbina Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Biedaczek... ale najważniejsze, że wycięli to coś! i nadal trzymamy kciuki! za wyniki... Quote
Menrzuś Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Imbirka']ale Jędzucha się zmieniła... może nie będzie już taka zaborcza[/quote] Zobaczyła, że nie nie będzie miała się nad kim pastwić, to odpuściła na trochę :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='halbina']Biedaczek... ale najważniejsze, że wycięli to coś! i nadal trzymamy kciuki! za wyniki...[/quote] Dzięki.....wyniki mają byc koło 5-go listopada Quote
halbina Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Dobrej nocki, jutro chyba mnie nie będzie... :roll::loveu: Quote
Menrzuś Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='halbina']Dobrej nocki, jutro chyba mnie nie będzie... :roll::loveu:[/quote] ale po jutrze też jest dzień :razz: Quote
Menrzuś Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Imbirka']I jak Nunuś? Jak nocka minęła?[/quote] Argon zachowuje sie jakby nic nie było. Narazie kołnierza zakładać nie było konieczności....tylko zrobił się jakiś taki bardziej mizialski :lol: Quote
halbina Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 To coście Wy mu wycięli?... :mad: :roll: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='halbina']To coście Wy mu wycięli?... :mad: :roll: :evil_lol:[/quote] Kurcze.....to nie mówiłem? ..... no guzka przecież :eviltong: Quote
Asior Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 jestem załamana... zrobiłam prywatnie tę krzywą jeszcze raz.. i wynik wyszedł jeszcze gorszy Dzwoniłam do kliniki (jedyna poradnia cukrzycowa dla ciężarnych na CAŁĄ POŁUDNIOWĄ POLSKĘ!!!!!!) Mam przyjść we wtorek na ta krzywą cukrową z 75 g glukozy ALE JAK?????? ja nie dam rady wypić tego świństwa A najlepsze jest to, ze wyczytałam, ze ta cukrzyca ciężarnych tylko w 50 % przypadków się cofa po porodzie... w połowie przypadków zostaje do końca życia.... Mam stracha jak cholera.. ale najgorzej będzie wypić to świństwo.... napewno skończy się tym, ze zażygam im cały gabinet!!!! Quote
Recommended Posts