Menrzuś Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='halbina'] [quote name='halbina']no wiedziałam, że będzie afera... o ten zaimek dzierżawczy... A Ty mi tam nie lej :diabloti: Quote
halbina Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 no... ja zniknę coś koło środy... na resztę wakacji... pora popracować... Quote
halbina Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Danusia12 napisał(a):A Ty mi tam nie lej :diabloti: a gdzie mam lać? :eviltong: :p Quote
Menrzuś Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 A tak w ogóle, to byłem sobie w Elblągu....idę po chodniku - i cóż widze? Aga sobie idzie...zdążyłem Jej nawet fotkę zrobić :evil_lol: ...ale zaraz uciekła :roll: Quote
Menrzuś Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 halbina napisał(a):no... ja zniknę coś koło środy... na resztę wakacji... pora popracować... Najwyższa pora przestawić się na tryb dzienny :eviltong: halbina napisał(a):a gdzie mam lać? :eviltong: :p Właśnie.....muszę kibelek w tym pokoiku zrobić - specjalnie dla Halbinki :p...bo tak w kąciku nie przystoi :diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='halbina']nie wierzę! fotkę pokaż... Musiała by mi pozwolić :shake: Quote
AgaiTheta Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Danusia12 napisał(a):A tak w ogóle, to byłem sobie w Elblągu....idę po chodniku - i cóż widze? Aga sobie idzie...zdążyłem Jej nawet fotkę zrobić :evil_lol: ...ale zaraz uciekła :roll: Ja Ci się ponabijam z Agi :mad: Quote
szyszka.fr Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Danusia12 napisał(a):A tak w ogóle, to byłem sobie w Elblągu....idę po chodniku - i cóż widze? Aga sobie idzie...zdążyłem Jej nawet fotkę zrobić :evil_lol: ...ale zaraz uciekła :roll: serio? to wstawiaj fotke!! a autograf dostales?? Quote
Menrzuś Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 AgaiTheta napisał(a):Ja Ci się ponabijam z Agi :mad: MŁA???? Jak bym śmiał nabijać się z boksiowego aniołka:shake: :razz: Quote
Menrzuś Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 szyszka.fr napisał(a):serio? to wstawiaj fotke!! a autograf dostales?? No mówię przecież, że uciekła....chyba się mnie przestraszyła cycuś takiego :p Quote
AgaiTheta Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Menrzuś co Ty sobie za żarty stroisz!!!!??? Quote
halbina Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 zgódź się Aga, niech wklei tę fotkę... potem ją wykasuje,... sprawdźmy, co on tam pstryknął w tym Elblągu... Quote
Menrzuś Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 AgaiTheta napisał(a):Menrzuś co Ty sobie za żarty stroisz!!!!??? Lepiej żartować niż chorować ;) Quote
szyszka.fr Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 AgaiTheta napisał(a):Menrzuś co Ty sobie za żarty stroisz!!!!??? Aga Ty sie nie wsciekaj:evil_lol: wyjasnij czemu przed Menrzusiem ucieklas? taki brzydki?:diabloti: Quote
AgaiTheta Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Danusia12 napisał(a):Lepiej żartować niż chorować ;) Oj tak tak, dzięki Aniele mój :loveu: Nie pisałam ale buziaka Ci posłałam siarczystego!!!!!!!!!!! Quote
Menrzuś Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 szyszka.fr napisał(a):Aga Ty sie nie wsciekaj:evil_lol: wyjasnij czemu przed Menrzusiem ucieklas? taki brzydki?:diabloti: buuuuuuuuuu:placz: :placz: :placz: Quote
AgaiTheta Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 szyszka.fr napisał(a):Aga Ty sie nie wsciekaj:evil_lol: wyjasnij czemu przed Menrzusiem ucieklas? taki brzydki?:diabloti: Kiedy ja nie wiem o co chodzi, ja taka nieśmiała jestem :roll: Quote
szyszka.fr Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='halbina'] chyba dzisiaj cos bralas:evil_lol: caly czas sie smiejesz:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 AgaiTheta napisał(a):Oj tak tak, dzięki Aniele mój :loveu: Nie pisałam ale buziaka Ci posłałam siarczystego!!!!!!!!!!! wiem....dziękuję....tylko czemu mi ząb wypadł? :diabloti: :loveu: Quote
AgaiTheta Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Danusia12 napisał(a):wiem....dziękuję....tylko czemu mi ząb wypadł? :diabloti: :loveu: Widać był niepotrzebny!!! Quote
szyszka.fr Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Danusia12 napisał(a):buuuuuuuuuu:placz: :placz: :placz: ja tylko pytam;) Quote
Menrzuś Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 AgaiTheta napisał(a):Kiedy ja nie wiem o co chodzi, ja taka nieśmiała jestem :roll: No na zakupach byłaś przecież... z białą torebką i dwiema siatami :eviltong: Quote
halbina Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='szyszka.fr']chyba dzisiaj cos bralas:evil_lol: caly czas sie smiejesz:evil_lol: ale gdzie tam...nic nie brałam... tylko zamieniłam diobołka :evil_lol: na psa Quote
Recommended Posts