szyszka.fr Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Witam!! minka roku!:biggrina: [URL]http://img62.imageshack.us/img62/709/p8040019pa3.jpg[/URL] Quote
Menrzuś Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 A jakoś się jej tak majtnęło :evil_lol: Cześć Szyszko :) Quote
Asior Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 dzieńdobrywieczór :diabloti: Idę spać..... Dziś dzidzia była szalenie aktywna... a mnie od kilku dni dokucza "stawianie się brzucha" :roll: niestety... To samo miałam przy pierwszym i to samo teraz... przechlapane, bo trzeba dużo leżeć..... Gin przepisał mi taki lek który daje sie kobitkom na podtrzymanie ciąży :crazyeye: nie biore go bo uważam, że to bez sensu... Dzwoniłam do siebie do szpitala i powiedzieli mi, że do 18 tyg. c. kobiety to zarzywają a ja mam już 18 tydzień:shake: nie chce mieszać sobie wszystkiego tymi specyfikami.... Łykam magnez i to powinno wystarczyć.... A wszystko to przez to, że nie ma mojej ginki... bo jest na urlopie i musiaam pójść do takiego dupka, szefa całej przychodni... i to mi przepisał..... ehhhhh ide spać ;) Quote
szyszka.fr Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Witam! Pusciutko w pokoiku.. tylko echo zostalo.. Quote
halbina Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 :evil_lol: witaj, Szyszko... i już uciekam! Quote
Agniest Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']Witam! Pusciutko w pokoiku.. tylko echo zostalo..[/quote] rzeczywiście puściutko u Menrzusia.....:roll: witaj Szyszeczko i Halbinko :multi: witaj Menrzusiu :multi: witajcie wszyscy :multi: już wróciłam z urlopu i bardzo się cieszę, że będę znowu z wami :loveu: nigdy więcej tak długich rozstań !!! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='Agniest']rzeczywiście puściutko u Menrzusia.....:roll: witaj Szyszeczko i Halbinko :multi: witaj Menrzusiu :multi: witajcie wszyscy :multi: już wróciłam z urlopu i bardzo się cieszę, że będę znowu z wami :loveu: nigdy więcej tak długich rozstań !!! :evil_lol:[/quote] Nareszcie :multi: :multi: :multi: Cześć Agniestka.....opowiadaj jak było Quote
Menrzuś Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']Witam! Pusciutko w pokoiku.. tylko echo zostalo..[/quote] To trzeba się było rozgościć - Ty tu prawie jak gospodyni :evil_lol: [quote name='halbina']:evil_lol: witaj, Szyszko... i już uciekam![/quote] tylko gdzie? znowu spać? :evil_lol: Quote
halbina Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Potencjalny domek Rubika właśnie zrezygnował... :placz: pani znalazła kotkę i cztery kociaki...:roll: Niech mnie ktoś pocieszy!!! :-( I to na wątku Rubika! :-( Quote
Menrzuś Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='Asior']dzieńdobrywieczór :diabloti: Idę spać..... Dziś dzidzia była szalenie aktywna... a mnie od kilku dni dokucza "stawianie się brzucha" :roll: niestety... To samo miałam przy pierwszym i to samo teraz... przechlapane, bo trzeba dużo leżeć..... Gin przepisał mi taki lek który daje sie kobitkom na podtrzymanie ciąży :crazyeye: nie biore go bo uważam, że to bez sensu... Dzwoniłam do siebie do szpitala i powiedzieli mi, że do 18 tyg. c. kobiety to zarzywają a ja mam już 18 tydzień:shake: nie chce mieszać sobie wszystkiego tymi specyfikami.... Łykam magnez i to powinno wystarczyć.... A wszystko to przez to, że nie ma mojej ginki... bo jest na urlopie i musiaam pójść do takiego dupka, szefa całej przychodni... i to mi przepisał..... ehhhhh ide spać ;)[/quote] Widać, że bąbel się rozbrykał - silny za to będzie.....stawiam na 4kg:p i ponad 55cm. Dbaj o siebie dziewczyno i zacznij normalnie chodzić spać :loveu: Quote
halbina Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Dzięki, Menrzusiu... może za mocno... ale wyraziłeś moje odczucia... ech... idę spać... Quote
Asior Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='Danusia12']Widać, że bąbel się rozbrykał - silny za to będzie.....stawiam na 4kg:p i ponad 55cm. Dbaj o siebie dziewczyno i zacznij normalnie chodzić spać :loveu:[/QUOTE] lepiej wypluj to słowo.. bo ciekawe którędy urodzę takiego kolosa :crazyeye: OPóźno się kłade, ale śpię dużo ;) Quote
Menrzuś Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='Asior']lepiej wypluj to słowo.. bo ciekawe którędy urodzę takiego kolosa :crazyeye: OPóźno się kłade, ale śpię dużo ;)[/quote] No dobra....ale nie mniej niż 3,5 kg :evil_lol: Ale sama wiesz, że to nie jest naturalne takie łażenie spać o 4ej nad ranem Quote
Agniest Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 doberek wszystkim ;) [quote name='Danusia12']Nareszcie :multi: :multi: :multi: Cześć Agniestka.....opowiadaj jak było[/quote] wczoraj ciągle mi się jakiś serwer niedostępny robił i nie mogłam rano na kawusię wpaść, a potem po południu jak już się rozpisałam to mnie po prostu wywalił :shake: więc dziś piszę w skrócie - było słoneczko i dużo spacerów, odwiedzanie rodziny itp. itd. ale dobrze, że już jestem :cool3: Quote
Menrzuś Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Agniest']doberek wszystkim ;) wczoraj ciągle mi się jakiś serwer niedostępny robił i nie mogłam rano na kawusię wpaść, a potem po południu jak już się rozpisałam to mnie po prostu wywalił :shake: więc dziś piszę w skrócie - było słoneczko i dużo spacerów, odwiedzanie rodziny itp. itd. ale dobrze, że już jestem :cool3:[/quote] Dogomania siadła, bo nie była przygotowana na Twój powrót :evil_lol: No tak....urlopik był bogaty w wydarzenia :diabloti: ....rozumiem, że przez tydzień poprostu leżałaś do góry brzuchem i nic nie robiłaś :eviltong: Quote
Agniest Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 nie no Menrzuś, nie tak zupełnie nic, jadłam, piłam (napoje bezalkoholowe :evil_lol: ) no i kilka takich tam jeszcze ciężkich prac wykonywałam :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Agniest']nie no Menrzuś, nie tak zupełnie nic, jadłam, piłam (napoje bezalkoholowe :evil_lol: ) no i kilka takich tam jeszcze ciężkich prac wykonywałam :evil_lol: :evil_lol:[/quote] ....no i pieski na spacer wyprowadzłaś.....taaaaak ciężki urlop miałaś :evil_lol: Quote
Agniest Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 a jutro znowu wolne :evil_lol: wykorzystam ten dzień na odpoczynek po intensywnie spędzonym urlopie :diabloti: a wy się gdzieś jutro wybieracie? Quote
Menrzuś Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Agniest']a jutro znowu wolne :evil_lol: wykorzystam ten dzień na odpoczynek po intensywnie spędzonym urlopie :diabloti: a wy się gdzieś jutro wybieracie?[/quote] Należy Ci się :evil_lol: ....Chciałbym nad jakieś jeziorko, żeby psy sie wytaplały, ale zobaczymy Quote
Agniest Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 pogoda ma być ładna, więc my może też na "taplanko" się wybierzemy :) Quote
Menrzuś Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Agniest']pogoda ma być ładna, więc my może też na "taplanko" się wybierzemy :)[/quote] No i grzybki już są....a lubimy zbierać :p Quote
Agniest Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 tak sobie powolutku nadrabiam to co mnie ominęło - imprezę urodzinową dla Asiorki przygotowaliście super :loveu: to niesamowite, ale prawdą jest, że tworzymy taką oryginalną rodzinę, pełną ciepła i serdeczności, choć przecież się nie znamy........ Quote
Menrzuś Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Agniest']tak sobie powolutku nadrabiam to co mnie ominęło - imprezę urodzinową dla Asiorki przygotowaliście super :loveu: to niesamowite, ale prawdą jest, że tworzymy taką oryginalną rodzinę, pełną ciepła i serdeczności, choć przecież się nie znamy........[/quote] tobyło duże wyzwanie logistyczne :evil_lol: ....troche przyjemności każdemu się należy. Kiedy jakieś fotki wstawisz u siebie? Quote
Agniest Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 fotki są ! ale........nadal w aparacie :) w czwartek postaram się coś wstawić. Uciekam trochę popracować. Quote
Menrzuś Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Agniest']fotki są ! ale........nadal w aparacie :) w czwartek postaram się coś wstawić. Uciekam trochę popracować.[/quote] To narazie.....i nie przepracuj się,bo organizm trochę się odzwyczaił i szoka może przeżyć :diabloti: Quote
Recommended Posts