Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

dzieńdobrywieczór :diabloti:
Idę spać.....
Dziś dzidzia była szalenie aktywna... a mnie od kilku dni dokucza "stawianie się brzucha" :roll: niestety... To samo miałam przy pierwszym i to samo teraz... przechlapane, bo trzeba dużo leżeć.....
Gin przepisał mi taki lek który daje sie kobitkom na podtrzymanie ciąży :crazyeye: nie biore go bo uważam, że to bez sensu... Dzwoniłam do siebie do szpitala i powiedzieli mi, że do 18 tyg. c. kobiety to zarzywają a ja mam już 18 tydzień:shake: nie chce mieszać sobie wszystkiego tymi specyfikami....
Łykam magnez i to powinno wystarczyć....
A wszystko to przez to, że nie ma mojej ginki... bo jest na urlopie i musiaam pójść do takiego dupka, szefa całej przychodni... i to mi przepisał.....
ehhhhh ide spać ;)

Posted

[quote name='szyszka.fr']Witam!
Pusciutko w pokoiku.. tylko echo zostalo..[/quote]

rzeczywiście puściutko u Menrzusia.....:roll:
witaj Szyszeczko i Halbinko :multi: witaj Menrzusiu :multi: witajcie wszyscy :multi:
już wróciłam z urlopu i bardzo się cieszę, że będę znowu z wami :loveu: nigdy więcej tak długich rozstań !!! :evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']rzeczywiście puściutko u Menrzusia.....:roll:
witaj Szyszeczko i Halbinko :multi: witaj Menrzusiu :multi: witajcie wszyscy :multi:
już wróciłam z urlopu i bardzo się cieszę, że będę znowu z wami :loveu: nigdy więcej tak długich rozstań !!! :evil_lol:[/quote]

Nareszcie :multi: :multi: :multi:
Cześć Agniestka.....opowiadaj jak było

Posted

[quote name='szyszka.fr']Witam!
Pusciutko w pokoiku.. tylko echo zostalo..[/quote]

To trzeba się było rozgościć - Ty tu prawie jak gospodyni :evil_lol:

[quote name='halbina']:evil_lol: witaj, Szyszko... i już uciekam![/quote]

tylko gdzie? znowu spać? :evil_lol:

Posted

[quote name='Asior']dzieńdobrywieczór :diabloti:
Idę spać.....
Dziś dzidzia była szalenie aktywna... a mnie od kilku dni dokucza "stawianie się brzucha" :roll: niestety... To samo miałam przy pierwszym i to samo teraz... przechlapane, bo trzeba dużo leżeć.....
Gin przepisał mi taki lek który daje sie kobitkom na podtrzymanie ciąży :crazyeye: nie biore go bo uważam, że to bez sensu... Dzwoniłam do siebie do szpitala i powiedzieli mi, że do 18 tyg. c. kobiety to zarzywają a ja mam już 18 tydzień:shake: nie chce mieszać sobie wszystkiego tymi specyfikami....
Łykam magnez i to powinno wystarczyć....
A wszystko to przez to, że nie ma mojej ginki... bo jest na urlopie i musiaam pójść do takiego dupka, szefa całej przychodni... i to mi przepisał.....
ehhhhh ide spać ;)[/quote]

Widać, że bąbel się rozbrykał - silny za to będzie.....stawiam na 4kg:p i ponad 55cm. Dbaj o siebie dziewczyno i zacznij normalnie chodzić spać :loveu:

Posted

[quote name='Danusia12']Widać, że bąbel się rozbrykał - silny za to będzie.....stawiam na 4kg:p i ponad 55cm. Dbaj o siebie dziewczyno i zacznij normalnie chodzić spać :loveu:[/QUOTE]

lepiej wypluj to słowo.. bo ciekawe którędy urodzę takiego kolosa :crazyeye:
OPóźno się kłade, ale śpię dużo ;)

Posted

[quote name='Asior']lepiej wypluj to słowo.. bo ciekawe którędy urodzę takiego kolosa :crazyeye:
OPóźno się kłade, ale śpię dużo ;)[/quote]

No dobra....ale nie mniej niż 3,5 kg :evil_lol:
Ale sama wiesz, że to nie jest naturalne takie łażenie spać o 4ej nad ranem

Posted

doberek wszystkim ;)

[quote name='Danusia12']Nareszcie :multi: :multi: :multi:
Cześć Agniestka.....opowiadaj jak było[/quote]

wczoraj ciągle mi się jakiś serwer niedostępny robił i nie mogłam rano na kawusię wpaść, a potem po południu jak już się rozpisałam to mnie po prostu wywalił :shake: więc dziś piszę w skrócie - było słoneczko i dużo spacerów, odwiedzanie rodziny itp. itd.
ale dobrze, że już jestem :cool3:

Posted

[quote name='Agniest']doberek wszystkim ;)

wczoraj ciągle mi się jakiś serwer niedostępny robił i nie mogłam rano na kawusię wpaść, a potem po południu jak już się rozpisałam to mnie po prostu wywalił :shake: więc dziś piszę w skrócie - było słoneczko i dużo spacerów, odwiedzanie rodziny itp. itd.
ale dobrze, że już jestem :cool3:[/quote]

Dogomania siadła, bo nie była przygotowana na Twój powrót :evil_lol:
No tak....urlopik był bogaty w wydarzenia :diabloti: ....rozumiem, że przez tydzień poprostu leżałaś do góry brzuchem i nic nie robiłaś :eviltong:

Posted

nie no Menrzuś, nie tak zupełnie nic, jadłam, piłam (napoje bezalkoholowe :evil_lol: ) no i kilka takich tam jeszcze ciężkich prac wykonywałam :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']nie no Menrzuś, nie tak zupełnie nic, jadłam, piłam (napoje bezalkoholowe :evil_lol: ) no i kilka takich tam jeszcze ciężkich prac wykonywałam :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

....no i pieski na spacer wyprowadzłaś.....taaaaak ciężki urlop miałaś :evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']a jutro znowu wolne :evil_lol: wykorzystam ten dzień na odpoczynek po intensywnie spędzonym urlopie :diabloti:

a wy się gdzieś jutro wybieracie?[/quote]

Należy Ci się :evil_lol: ....Chciałbym nad jakieś jeziorko, żeby psy sie wytaplały, ale zobaczymy

Posted

tak sobie powolutku nadrabiam to co mnie ominęło - imprezę urodzinową dla Asiorki przygotowaliście super :loveu:
to niesamowite, ale prawdą jest, że tworzymy taką oryginalną rodzinę, pełną ciepła i serdeczności, choć przecież się nie znamy........

Posted

[quote name='Agniest']tak sobie powolutku nadrabiam to co mnie ominęło - imprezę urodzinową dla Asiorki przygotowaliście super :loveu:
to niesamowite, ale prawdą jest, że tworzymy taką oryginalną rodzinę, pełną ciepła i serdeczności, choć przecież się nie znamy........[/quote]

tobyło duże wyzwanie logistyczne :evil_lol: ....troche przyjemności każdemu się należy.
Kiedy jakieś fotki wstawisz u siebie?

Posted

[quote name='Agniest']fotki są ! ale........nadal w aparacie :) w czwartek postaram się coś wstawić.
Uciekam trochę popracować.[/quote]

To narazie.....i nie przepracuj się,bo organizm trochę się odzwyczaił i szoka może przeżyć :diabloti: