Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Na innym wątku są fotki boksi od nas ze schroniska wyrzuconej z samochodu pod bramą schroniska dzień przed wigilią - teraz jest w domku tymczasowym i jest taka radosna :placz: i ze szczęścia ryczę, że już w boksie nie siedzi i ma kolegę do zabawy ;)

Posted

wiem, ta Tosia-Ginger z którą Imbir ma fotki. Jednego dnia przyszedł kolo, ze zdrową sunią żeby ją uśpić, jak wet nie chciał, to za dwa dni przyprowadził sunię, ze złamaną kością udową i kazał uśpić.... resztę można sobie tylko dopowiedzieć:angryy:
ostatnio moja koleżanka prawie spuściła gościa ze schodów, bo kopnął jej psa, wierz mi, że też bym tak zrobiła

Posted

Dobra, zmieńmy temat, bo jak mnie poniesie.....:angryy:

Przed chwilą Argon znalazł gdzieś piłeczkę i jak zawsze po obiedzie chciał sie pobawic ze mną. Myślałem, że Sylwa go zagryzie - tak się na niego rzuciła. A już leżą czasami z mordkami na pośladkach, wylizują sobie fafelki. Co za baba :crazyeye:

Posted

Uważaj, bo Tobie też się wyciągnie i tak zostanie - jak u Joaaa :cool3:

Wiesz, w tym coś jest - Danusia też chwilami chce dać mi szlaban na kompa. Szczególnie jak z kobietkami piszę :razz:

Posted

No:)
Ale Argon to ma przerypane. Niedość, że Sylwa nie chce się z nim bawić, tylko w najlepszym razie szczerzy zeby.
Na spacerach skutecznie odpędziła, po wymianie zdań, 3 przyjaciółki Argona. A do tego ulubiona goldenka Argona - Zora, która olawszy Sylwę,zaczęła sie bawić z Argonem, została prawie zagryziona przez tą małą rudą małpę :evil_lol: