Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Powolutku, pomalutku, nie spieszmy się - bo się jeszcze przyzwyczaicie :) Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [quote name='Danusia12'][B]Bodziulka[/B] - A czego tak ryczy ?[/quote] pewnie ze szczęścia, bo na innym wątku już dziś też ryczała:evil_lol:;) Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 To u niej tak sie szczęście objawia? Ryczeniem? Kisska by wyłała, a nie pełne wiadro :lol: Menrzuś Quote
Bodziulka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Na innym wątku są fotki boksi od nas ze schroniska wyrzuconej z samochodu pod bramą schroniska dzień przed wigilią - teraz jest w domku tymczasowym i jest taka radosna :placz: i ze szczęścia ryczę, że już w boksie nie siedzi i ma kolegę do zabawy ;) Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 dziewczyna się wzruszyła i sobię łezkę uroniła:p Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [B]Bodziulka[/B] - rozumiem Ciebie, ale czemu te wiadro u mnie zostawiłaś. A boksi szybkiego stałego domku też z kumplem [B]Imbir1[/B] - no, łezkę :cool3: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Widać uczuciowa dziewczyna - gołębie serducho (chyba widzi?) ;) Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Jak jest dobrze - to ryczy. A jak jest źle to chyba też. Ja ryczę tylko jak halbina pisze:razz: Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 no tak, ta to potrafi rozłożyć na łopatki najtwardszy egzemplarz Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ale inna sprawa, że jak chodziłem jeszcze po podstronkach, to są takie sytuacje, że...... można by w :mad: moją facjatę wkleić i bym prał Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 wiem, ta Tosia-Ginger z którą Imbir ma fotki. Jednego dnia przyszedł kolo, ze zdrową sunią żeby ją uśpić, jak wet nie chciał, to za dwa dni przyprowadził sunię, ze złamaną kością udową i kazał uśpić.... resztę można sobie tylko dopowiedzieć:angryy: ostatnio moja koleżanka prawie spuściła gościa ze schodów, bo kopnął jej psa, wierz mi, że też bym tak zrobiła Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Dobra, zmieńmy temat, bo jak mnie poniesie.....:angryy: Przed chwilą Argon znalazł gdzieś piłeczkę i jak zawsze po obiedzie chciał sie pobawic ze mną. Myślałem, że Sylwa go zagryzie - tak się na niego rzuciła. A już leżą czasami z mordkami na pośladkach, wylizują sobie fafelki. Co za baba :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Uważaj, bo Tobie też się wyciągnie i tak zostanie - jak u Joaaa :cool3: Wiesz, w tym coś jest - Danusia też chwilami chce dać mi szlaban na kompa. Szczególnie jak z kobietkami piszę :razz: Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 hehe, a widzisz?:evil_lol: my spadamy na wieczorny sik, bo nas zaraz zaczą ochrzaniać, że znowu się spóźniliśmy:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Właśnie chciałem to samo napisać. No to na sik :) Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Na sik- sruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i nas nie ma! Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ty też byłaś z nami?? Ktoś tam gonił z tyłu, ale za ciemno było :razz: Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 hehe, widze, że wszysy się już wysikali:diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Nie, no Iza i Avanti jeszcze nie przyszli:shake: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 No:) Ale Argon to ma przerypane. Niedość, że Sylwa nie chce się z nim bawić, tylko w najlepszym razie szczerzy zeby. Na spacerach skutecznie odpędziła, po wymianie zdań, 3 przyjaciółki Argona. A do tego ulubiona goldenka Argona - Zora, która olawszy Sylwę,zaczęła sie bawić z Argonem, została prawie zagryziona przez tą małą rudą małpę :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 no przecie mówię, że kobity są zazdrosne:evil_lol: Argon to jej facet i trzeba go pilnować coby boków nie miał:evil_lol: Quote
Recommended Posts