Imbirka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Danusia12'] wydaje mi się, że to przeciwieństwo byłoby idealne :evil_lol:[/quote] idealne Twoje przeciwieństwo? czy takie przeciwieństwo, które by Cię przyciągnęło?:cool3: ooooo, nowy avek:multi:, mój nunuś ślicznie wyszedł:p:loveu: Quote
Menrzuś Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Imbir1']idealne Twoje przeciwieństwo? czy takie przeciwieństwo, które by Cię przyciągnęło?:cool3: ooooo, nowy avek:multi:, mój nunuś ślicznie wyszedł:p:loveu:[/quote] no przecież o przeciwieństwie mówię, a nie o preferencji :eviltong: :evil_lol: Ja Ci dam nunusia :mad: Quote
Imbirka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Danusia12']no przecież o przeciwieństwie mówię, a nie o preferencji :eviltong: :evil_lol: Ja Ci dam nunusia :mad:[/quote] właśnie nie byłam pewna:p tak to realistycznie opisałeś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) a właśnie, że nunuś:p:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Imbir1']właśnie nie byłam pewna:p tak to realistycznie opisałeś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) a właśnie, że nunuś:p:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] pisałem patrząc w lustro :evil_lol: ale nie Twój :eviltong: Quote
Imbirka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Danusia12']pisałem patrząc w lustro :evil_lol: ale nie Twój :eviltong:[/quote] aaaaa, to już wszystko jasne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) ale nunuś:p:loveu: Quote
Menrzuś Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Imbir1']aaaaa, to już wszystko jasne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) ale nunuś:p:loveu:[/quote] Już Ty nie kombinuj :razz: Quote
Imbirka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Danusia12']Już Ty nie kombinuj :razz:[/quote] nie kombinuję, sprawdzam możliwe opcje:eviltong::p a jak tam śmierdziel, już trochę wywietrzala?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: Quote
Menrzuś Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Imbir1']nie kombinuję, sprawdzam możliwe opcje:eviltong::p a jak tam śmierdziel, już trochę wywietrzala?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3:[/quote] dałem się nabrać na ten jej błagalny wzrok....a ona od razu do błotnistej kałuży :angryy: Quote
Imbirka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Danusia12']dałem się nabrać na ten jej błagalny wzrok....a ona od razu do błotnistej kałuży :angryy:[/quote] a nie mówiłam, ze wymiękniesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i co? nadal szlaban bedzie na bieganko? Quote
Menrzuś Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Imbir1']a nie mówiłam, ze wymiękniesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i co? nadal szlaban bedzie na bieganko?[/quote] teraz to absolutny szlaban bedzie.....o! Quote
Menrzuś Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Historia wąchanka pniaka Gdzieś tu przyjemnie pachnie... [IMG]http://img232.imageshack.us/img232/328/p7210025mz5.jpg[/IMG] ...oooo, to tutaj... [IMG]http://img61.imageshack.us/img61/5168/p7210026yo4.jpg[/IMG] ...normalnie aromat.... [IMG]http://img232.imageshack.us/img232/4063/p7210028it4.jpg[/IMG] ... jędza biegnie..... ( ze strachu aż mu się fafel wyprostował :evil_lol: ) [IMG]http://img462.imageshack.us/img462/7254/p7210029yr9.jpg[/IMG] ....chooooduuuuuu :evil_lol: [IMG]http://img232.imageshack.us/img232/6338/p7210030bk4.jpg[/IMG] c.d.n. Quote
Bodziulka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 :lol: :lol: 2 ostatnie foty rewelacyjne :cool2: Quote
Menrzuś Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Bodziulka']:lol: :lol: 2 ostatnie foty rewelacyjne :cool2:[/quote] To smutna codzienność w życiu Argona :p Quote
Menrzuś Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='halbina']:loveu: :kiss_2: :cool2: :iloveyou: :bye:[/quote] Cześć Halbinko :multi: Już myślałem, że się obraziłaś na coś :shake: Gdzieś była jak Cię nie było? Quote
Menrzuś Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Eeeeech....idę do łóżka obłożyć się psiorkami. Dobej nocki Wam :loveu: Quote
Imbirka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 oooooo, nunuś jest od samego rana:multi::multi::multi::multi::loveu: witajcie:multi: kurde, od samego rana potrzebuję niezłego powera do pracy, kawusia chyba jednak nie wystarczy:cool3:.... ma ktoś jeszcze ochotę na Tigerka? [IMG]http://www.gellwe.pl/firma/repository/products/tiger/tiger-czteropak.jpg[/IMG] zmykam do pracy, miłego dnia Wszystkim życzę:lol: Quote
Agniest Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='Danusia12']Tzn, że powinno mnie ciągnąć do malutkiej Mulatki o blond włosach i dużych niebieskich oczach?? :diabloti:[/quote] Menrzuś, to znaczy, że jesteś wysokim białym mężczyzną z ciemnymi włosami i małymi piwnymi oczkami ?? :evil_lol: ..... to już mam twój obraz :loveu: witam wszystkich :multi: Quote
Menrzuś Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='Imbir1']oooooo, nunuś jest od samego rana:multi::multi::multi::multi::loveu: witajcie:multi: kurde, od samego rana potrzebuję niezłego powera do pracy, kawusia chyba jednak nie wystarczy:cool3:.... ma ktoś jeszcze ochotę na Tigerka? zmykam do pracy, miłego dnia Wszystkim życzę:lol:[/quote] Normalnie ręce opadają :mdleje: Ja jeszcze nie potrzebuję dopalaczy....ja nocami sypiam, a nie szaleję jak Ty :eviltong: ..... miłego ryrania :p Quote
Menrzuś Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='Agniest']Menrzuś, to znaczy, że jesteś wysokim białym mężczyzną z ciemnymi włosami i małymi piwnymi oczkami ?? :evil_lol: ..... to już mam twój obraz :loveu: witam wszystkich :multi:[/quote] ten zwrot o oczach użyłem w innym kontekście :evil_lol: Dzieńdoberek Agniestko :multi: Quote
szyszka.fr Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Witam! piekne fotki, widac kto rzadzi :) avatarek sliczny , Argon przystojny jak zwykle dlaczego taka cisza? wyjechaliscie na wakacje? Quote
Menrzuś Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='szyszka.fr']Witam! piekne fotki, widac kto rzadzi :) avatarek sliczny , Argon przystojny jak zwykle dlaczego taka cisza? wyjechaliscie na wakacje?[/quote] Cześć Szyszkaaaa :multi: dzięki - tylko pstrykałem, a one same pozowały :lol: Cisza? A co sam ze sobą będę gadał :razz: Quote
szyszka.fr Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 a jednak jestes!!!! posty znowu znikaja jak minal dzien? Quote
Menrzuś Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='szyszka.fr']a jednak jestes!!!! posty znowu znikaja jak minal dzien?[/quote] jestem, jestem......znikają? Nie zauważyłem. normalnie....jak najbardziej zwyczajnie.... Quote
szyszka.fr Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 w takim razie to wina mojego staruszka... znowu jak smrodek? ulotnil sie? Quote
Recommended Posts