Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asior']w panelu sterowania jest ukryj moja obecność na forum ;) (musisz wejść w edycję opcji i tam zaznaczyć ptaszka :) )[/quote]
ok
teraz to dopiero bede straszyc Menrzusia:diabloti:

Posted

[quote name='Danusia12']A własnie Szyszka i Agniestka sa moimi ulubionym dogomaniaczkami, bo nie sa tajniakami.....o![/QUOTE]

OK zapamiętam o!:mad:

Posted

[quote name='Asior']OK zapamiętam o!:mad:[/quote]

[quote name='Danusia12']To zostanie mi tylko Agniestka :eviltong:[/quote]

[quote name='Danusia12']Tajniak :eviltong:[/quote]
rozcwanil nam sie ten Rodzynek!!!:mad:

Posted

[quote name='szyszka.fr']sam sobie szkodzisz
a potem robisz buu
lepiej przepros od razu :)[/quote]

Może i masz rację

Asiorka....:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: błagam o litość, mea culpa :placz:

Posted

Dzień dobry nocne marki:multi::multi::multi::multi::multi:

co Wy tak zdychacie? fajnie jest, słonko świeci, wreszcie nie ma tej deszczowej zgnilizny:cool3:

dzisiaj odbieram tatę ze szpitala, pewnie się teraz zacznie:roll:...

Posted

ooo, widzę, że Danuśki się na weekend już wybrali :)
to życzę miłego plażowania ! u was już pewnie trochę chłodniej, bo tu na dole mapy to termometr zaciął się na 35 st........ i nic go nie rusza

Posted

musze się Wam pożalić :placz:
dziś jest chyba najgorszy dzień w moim życiu :placz:
Nie dość, że przed chwilą się dowiedziałam, że fretek którego dałam znajomej (ten znaleziony na śmietniku - ojciec moich maluszków) wypadł z okna i jest sparaliżowany, niewiadomo czy nie trzeba będzie go uśpić :( bo jeśli ma złamany kręgosłup to tak trzeba będzie zrobić :placz:, to jeszcze do tego dowiedziałam się, ze w przyszłym m-cu dostanę kosmiczny rachunek za komórkę (ponad 400 zł) bo myślałam, że mam bezpłatny numer do drugiego numeru, a sie okazało, że juz nie :placz:
I jeszcze był u mnie facet z windykacji , za raty, które wpałciłam 3-go lipca, a które nie dotarły do nich :placz:
I to ja mam sobie ustalić co stało się z pieniędzmi.. Pokazałam mu na kompie potwierdzenie z mBanku, że pieniądze wysłane, no ale co dalej, niewiem... Bieganie po urzędach mnie chyba wpędzi do grobu bo na tym upale to ludzie padają jak muchy...
Noooo i ciekawe co jeszcze mnie dziś spotka ???? :placz:
Muszę zapamiętać tę datę.... zaznaczę ją jako czarny punkt na kalendarzu :placz:

P.s jeśli chodzi o fretka, to nawet prześwietlenia mu nie zrobili bo powiedzieli, że jeśli ma uszkodzony rdzeń kręgowy to na RTG nie wyjdzie i muszą czekać... jeśli do iluś tam godzin nie ustąpi mu paraliż to znaczy że ma uszkodzony kręgosłup :placz:
biedak :placz:

Posted

a teraz to :placz:
Ludziska podbijajcie i wysyłajcie komu trzeba!!!!!! ON UMIERA!!!!!!

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75784[/url]