szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 A ja mam pytanko do ciebie Asiorku! Dlaczego Ty sie ukrywasz, czemu lampeczka sie nie swieci? i jak to sie robi?:diabloti: Quote
Asior Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 w panelu sterowania jest ukryj moja obecność na forum ;) (musisz wejść w edycję opcji i tam zaznaczyć ptaszka :) ) Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 A własnie Szyszka i Agniestka sa moimi ulubionym dogomaniaczkami, bo nie sa tajniakami.....o! Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Asior']w panelu sterowania jest ukryj moja obecność na forum ;) (musisz wejść w edycję opcji i tam zaznaczyć ptaszka :) )[/quote] ok teraz to dopiero bede straszyc Menrzusia:diabloti: Quote
Asior Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Danusia12']A własnie Szyszka i Agniestka sa moimi ulubionym dogomaniaczkami, bo nie sa tajniakami.....o![/QUOTE] OK zapamiętam o!:mad: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='szyszka.fr']ok teraz to dopiero bede straszyc Menrzusia:diabloti:[/quote] To zostanie mi tylko Agniestka :eviltong: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Asior']OK zapamiętam o!:mad:[/quote] Tajniak :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Asior']OK zapamiętam o!:mad:[/quote] [quote name='Danusia12']To zostanie mi tylko Agniestka :eviltong:[/quote] [quote name='Danusia12']Tajniak :eviltong:[/quote] rozcwanil nam sie ten Rodzynek!!!:mad: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Asior']nie gadam z Tobą.. jestem obrażona o![/quote] Asiorku.... i Ty przeciwko mnie? :placz: :placz: :placz: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='szyszka.fr']rozcwanil nam sie ten Rodzynek!!!:mad:[/quote] :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Asior']tak właśnie <foch z przytupem>[/quote] buuuuuuuuu.....:placz: :placz: :placz: Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 sam sobie szkodzisz a potem robisz buu lepiej przepros od razu :) Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='szyszka.fr']sam sobie szkodzisz a potem robisz buu lepiej przepros od razu :)[/quote] Może i masz rację Asiorka....:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: błagam o litość, mea culpa :placz: Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Dobranoc :) Mizianko dla Wiesz Kogo Ja tez juz wysiadam Dobranoc Asiorku! Chlodnej nocki i zimnych snow! Quote
Imbirka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Dzień dobry nocne marki:multi::multi::multi::multi::multi: co Wy tak zdychacie? fajnie jest, słonko świeci, wreszcie nie ma tej deszczowej zgnilizny:cool3: dzisiaj odbieram tatę ze szpitala, pewnie się teraz zacznie:roll:... Quote
Agniest Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 ooo, widzę, że Danuśki się na weekend już wybrali :) to życzę miłego plażowania ! u was już pewnie trochę chłodniej, bo tu na dole mapy to termometr zaciął się na 35 st........ i nic go nie rusza Quote
Asior Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 musze się Wam pożalić :placz: dziś jest chyba najgorszy dzień w moim życiu :placz: Nie dość, że przed chwilą się dowiedziałam, że fretek którego dałam znajomej (ten znaleziony na śmietniku - ojciec moich maluszków) wypadł z okna i jest sparaliżowany, niewiadomo czy nie trzeba będzie go uśpić :( bo jeśli ma złamany kręgosłup to tak trzeba będzie zrobić :placz:, to jeszcze do tego dowiedziałam się, ze w przyszłym m-cu dostanę kosmiczny rachunek za komórkę (ponad 400 zł) bo myślałam, że mam bezpłatny numer do drugiego numeru, a sie okazało, że juz nie :placz: I jeszcze był u mnie facet z windykacji , za raty, które wpałciłam 3-go lipca, a które nie dotarły do nich :placz: I to ja mam sobie ustalić co stało się z pieniędzmi.. Pokazałam mu na kompie potwierdzenie z mBanku, że pieniądze wysłane, no ale co dalej, niewiem... Bieganie po urzędach mnie chyba wpędzi do grobu bo na tym upale to ludzie padają jak muchy... Noooo i ciekawe co jeszcze mnie dziś spotka ???? :placz: Muszę zapamiętać tę datę.... zaznaczę ją jako czarny punkt na kalendarzu :placz: P.s jeśli chodzi o fretka, to nawet prześwietlenia mu nie zrobili bo powiedzieli, że jeśli ma uszkodzony rdzeń kręgowy to na RTG nie wyjdzie i muszą czekać... jeśli do iluś tam godzin nie ustąpi mu paraliż to znaczy że ma uszkodzony kręgosłup :placz: biedak :placz: Quote
Agniest Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 współczuję Asiorku...... jutro będzie nowy, na pewno lepszy dzień ! :) Quote
Asior Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 a teraz to :placz: Ludziska podbijajcie i wysyłajcie komu trzeba!!!!!! ON UMIERA!!!!!! [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75784[/url] Quote
Recommended Posts