szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Danusia12']Do mnie? A niby za co? To chyba Asiorkę tą lodówką wkurzyłaś :evil_lol:[/quote] nie moze byc:shake: Asiorka -odwoluje nie chcesz- nie wlaz:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='szyszka.fr']Asiorka moj wiatrak chlodzi, ze hej wali jak wichura!!!!! wieje s t r a s z n i e!! GORACYM POWIETRZEM!! pozytek z niego nijaki...[/quote] ale za to ruch w interesie jest.....zawsze to jednak pot osusza Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='szyszka.fr']nie moze byc:shake: Asiorka -odwoluje nie chcesz- nie wlaz:diabloti:[/quote] Nie odpisuje....pewnie wlazła :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Danusia12']Nie odpisuje....pewnie wlazła :diabloti:[/quote] :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: byle tylko za dlugo tam nie siedziala... Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='szyszka.fr']:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: byle tylko za dlugo tam nie siedziala...[/quote] Asiorkaaaaaaaa....jeszcze sobie odmrozisz małe conieco !!!!! :evil_lol: Quote
Asior Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ty juz się tam o moje conieco nie martw, dobrze :cool3: i to o małpie było oczywiście do Ciebie wredoto!!!! Quote
Asior Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 acha... wiecie, że4 Oskarek z mojego podpisu ma dom :multi: :multi: :multi: taki prawdziwy :loveu: :loveu: :loveu: cud!!!!! Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Asior']Ty juz się tam o moje conieco nie martw, dobrze :cool3: i to o małpie było oczywiście do Ciebie wredoto!!!![/quote] buuuuuuuuuuu...a tak sie starałem :placz: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Asior']acha... wiecie, że4 Oskarek z mojego podpisu ma dom :multi: :multi: :multi: taki prawdziwy :loveu: :loveu: :loveu: cud!!!!![/quote] Wiem - napisałem o tym małej Mi Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 wiedzialam, ze tak sie stanie tzn. wiedzialam , ze MUSI nie bylo iinej mozliwosci ciesze sie bardzo:loveu: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Asior']a kto to?????? :o[/quote] No wiesz co? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74440[/URL] Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Asior']a kto to?????? :o[/quote] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74440[/URL] Quote
Asior Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ojj oona :) napisałes tak jakbyś mówił o człowieku :p Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='szyszka.fr']wiedzialam, ze tak sie stanie tzn. wiedzialam , ze MUSI nie bylo iinej mozliwosci ciesze sie bardzo:loveu:[/quote] A ja nie wierzyłem....ale są jednak ludzie przez duże L Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Asior']ojj oona :) napisałes tak jakbyś mówił o człowieku :p[/quote] To Ty tak zrozumiałaś :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Danusia12']A ja nie wierzyłem....ale są jednak ludzie przez duże L[/quote] wiara czyni cuda i przenosi gory podziwiam ludzi , ktorzy walcza choc sprawa wydaje sie beznadziejna Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Asior']ojj cicho już:eviltong:[/quote] Już nic nie powiem :eviltong: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='szyszka.fr']wiara czyni cuda i przenosi gory podziwiam ludzi , ktorzy walcza choc sprawa wydaje sie beznadziejna[/quote] Nooo...to jest budujące i daje siły i wiarę do dalszych działań - patrz Aga Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Danusia12']Nooo...to jest budujące i daje siły i wiarę do dalszych działań - patrz Aga[/quote] masz racje a wlasnie!! dawno sie nie odzywala.. a ja mam problem moze Ty mi cos doradzisz.. ale napisze na pw bo wszyscy pomysla, ze debilka jestem Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='szyszka.fr']masz racje a wlasnie!! dawno sie nie odzywala.. a ja mam problem moze Ty mi cos doradzisz.. ale napisze na pw bo wszyscy pomysla, ze debilka jestem[/quote] Aga wpada tutaj jak nie jest zaryrana.....a zaryrana jest właściwie zawsze. Trzymaj sie Aga :multi: A ja nie pomyślę? Quote
Asior Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 szyszunia, wal smiało tu.. sami swoi przecież :P Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Danusia12']Aga wpada tutaj jak nie jest zaryrana.....a zaryrana jest właściwie zawsze. Trzymaj sie Aga :multi: A ja nie pomyślę?[/quote] Ty WREDOTO!!!!!!! ale juz poszlo.....:shake: Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Asior']szyszunia, wal smiało tu.. sami swoi przecież :P[/quote] ta sami swoi i jeszcze wszyscy swieci patrz post 7947:cool1: Quote
Recommended Posts