Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Asiorka jestem pewna, ze sa rzeczy z ktorych sie mozesz cieszyc
tylko jestes zbyt skupiona na tym co Ci sie nie podoba
nie znam Cie dobrze, a moge szybko podac Ci kilka z nich
- jestes zdrowa (chyba sie nie myle)
-jestes dobra matka
-jestes niezalezna i odpowiedzialna
- masz prace
to tak na szybcika

Posted

[quote name='AgaiTheta']szyszka na prezydenta!!!! nigdy nie jest tak żeby nie mogło być lepiej!

Asiorka nie smutaj się!!

Menrzuś szykuj gatki na plaże, ma być ciepło![/quote]

Pierwsze dwa punkty - podpisuję się...trzeci - nie chodze na plażę Aga :shake:

Posted

[quote name='szyszka.fr']Asiorka jestem pewna, ze sa rzeczy z ktorych sie mozesz cieszyc
tylko jestes zbyt skupiona na tym co Ci sie nie podoba
nie znam Cie dobrze, a moge szybko podac Ci kilka z nich
- jestes zdrowa (chyba sie nie myle)
-jestes dobra matka
-jestes niezalezna i odpowiedzialna
- masz prace
to tak na szybcika[/quote]

Zapomniałas dodać, że jest pierwszą wiedźmą Krakowa :evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12']Pierwsze dwa punkty - podpisuję się...trzeci - nie chodze na plażę Aga :shake:[/quote]
Ja nie przepadam, za dużo piasku, ale synalson naciska i trza!

Posted

[quote name='Danusia12']biedna Szyszka....ale przynajmniej jakiś cel sobie wytyczyłaś[/quote]
Ja tam jestem jak Don Kichot, ciagle z wiatrakami...:diabloti:

[quote name='Danusia12']ale Twoje własne....i jedyne....dużo od Ciebie zależy[/quote]
lepiej nie mozna ujac!
[quote name='AgaiTheta']szyszka na prezydenta!!!! nigdy nie jest tak żeby nie mogło być lepiej!
[/quote]
:crazyeye: to by dopiero byla dyktatura:diabloti:

Aga nie zdazylam na poczte ,a jutro tu jest swieto narodowe i wszystko nieczynne, wiec pieniazki dopiero w poniedzialek:oops:

o kurka wodna! przypomnialam sobie, ze zakupow nie zrobilam, a jutro nieczynne, nawet papieru toaletowego nie ma:crazyeye:

Posted

[quote name='AgaiTheta']Ja nie przepadam, za dużo piasku, ale synalson naciska i trza![/quote]

Jak ja nie cierpie tego piasku, który sie ma wszędzie...no i te słońce.... i te tłumy ludzi....bleeeeee

Posted

[quote name='AgaiTheta']Ja Was żegnam o 4 musze wstać, trzeba mamusi pomóc i smyrnąć po kwiatki na giełdę. Trzymajta się łobuzy!! I co niektórzy nosy w górę :loveu:[/quote]

Trzymaj się i śpij słodkoooooooo :loveu:

Posted

[quote name='szyszka.fr']Ja tam jestem jak Don Kichot, ciagle z wiatrakami...:diabloti:

lepiej nie mozna ujac!

:crazyeye: to by dopiero byla dyktatura:diabloti:

Aga nie zdazylam na poczte ,a jutro tu jest swieto narodowe i wszystko nieczynne, wiec pieniazki dopiero w poniedzialek:oops:

o kurka wodna! przypomnialam sobie, ze zakupow nie zrobilam, a jutro nieczynne, nawet papieru toaletowego nie ma:crazyeye:[/quote]

Palce zostaną :diabloti:

Posted

[quote name='szyszka.fr']Aga nie zdazylam na poczte ,a jutro tu jest swieto narodowe i wszystko nieczynne, wiec pieniazki dopiero w poniedzialek:oops: [/quote]

ejjj nie tak mi piszcie, przecież ja nie wymagam nic, nie o to mi chodziło by tylko jak się pojawie popłoch był, tłumaczenia, ech ja to zawsze taka niemota nie tak wszystko przedstawie :-(

Posted

[quote name='AgaiTheta']Ja Was żegnam o 4 musze wstać, trzeba mamusi pomóc i smyrnąć po kwiatki na giełdę. Trzymajta się łobuzy!! I co niektórzy nosy w górę :loveu:[/quote]
dobranoc i spokojnych snow:loveu:

Posted

[quote name='Danusia12']Jak ja nie cierpie tego piasku, który sie ma wszędzie...no i te słońce.... i te tłumy ludzi....bleeeeee[/quote]

w Mikoszewie ludzi mało ale piach jak ta lala :angryy:

Posted

[quote name='AgaiTheta']ejjj nie tak mi piszcie, przecież ja nie wymagam nic, nie o to mi chodziło by tylko jak się pojawie popłoch był, tłumaczenia, ech ja to zawsze taka niemota nie tak wszystko przedstawie :-([/quote]
oj Aga ja niemota jestem, nie tak chcialam to ujac
poprostu sprawa pilna i chcialam powiedziec, ze niestety nie moge wczesniej i tyle

i dobrze, ze poploch robisz, przypominasz:evil_lol:
sumieniem naszym jestes, to Twoj obowiazek- Krzyczec
bo milczeniem nic sie nie zalatwi...

Posted

[quote name='szyszka.fr']oj Aga ja niemota jestem, nie tak chcialam to ujac
poprostu sprawa pilna i chcialam powiedziec, ze niestety nie moge wczesniej i tyle

i dobrze, ze poploch robisz, przypominasz:evil_lol:
sumieniem naszym jestes, to Twoj obowiazek- Krzyczec
bo milczeniem nic sie nie zalatwi...[/quote]

SZYSZKA NA PREZYDENTA - dobrze mówi...dac Jej wina :evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12']Palce zostaną :diabloti:[/quote]
:mad: :mad: :mad: Menrzus TY chyba nie rozumiesz istoty problemu!!!!
Jutro bede musiala kombinowac, zeby za przeproszeniem sie nie ze.....c!:angryy:

Posted

[quote name='szyszka.fr']:mad: :mad: :mad: Menrzus TY chyba nie rozumisz istoty problemu!!!!
Jutro bede musiala kombinowac, zeby za przeproszeniem sie nie ze.....c!:angryy:[/quote]

paczkę Ci wyślę :evil_lol: