szyszka.fr Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Asiorka jestem pewna, ze sa rzeczy z ktorych sie mozesz cieszyc tylko jestes zbyt skupiona na tym co Ci sie nie podoba nie znam Cie dobrze, a moge szybko podac Ci kilka z nich - jestes zdrowa (chyba sie nie myle) -jestes dobra matka -jestes niezalezna i odpowiedzialna - masz prace to tak na szybcika Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='AgaiTheta']szyszka na prezydenta!!!! nigdy nie jest tak żeby nie mogło być lepiej! Asiorka nie smutaj się!! Menrzuś szykuj gatki na plaże, ma być ciepło![/quote] Pierwsze dwa punkty - podpisuję się...trzeci - nie chodze na plażę Aga :shake: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']Asiorka jestem pewna, ze sa rzeczy z ktorych sie mozesz cieszyc tylko jestes zbyt skupiona na tym co Ci sie nie podoba nie znam Cie dobrze, a moge szybko podac Ci kilka z nich - jestes zdrowa (chyba sie nie myle) -jestes dobra matka -jestes niezalezna i odpowiedzialna - masz prace to tak na szybcika[/quote] Zapomniałas dodać, że jest pierwszą wiedźmą Krakowa :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 [quote name='Danusia12']Pierwsze dwa punkty - podpisuję się...trzeci - nie chodze na plażę Aga :shake:[/quote] Ja nie przepadam, za dużo piasku, ale synalson naciska i trza! Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Asior']ale moje życie jest do doopy......[/quote] zależy jaka ta doopa jest :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Danusia12']biedna Szyszka....ale przynajmniej jakiś cel sobie wytyczyłaś[/quote] Ja tam jestem jak Don Kichot, ciagle z wiatrakami...:diabloti: [quote name='Danusia12']ale Twoje własne....i jedyne....dużo od Ciebie zależy[/quote] lepiej nie mozna ujac! [quote name='AgaiTheta']szyszka na prezydenta!!!! nigdy nie jest tak żeby nie mogło być lepiej! [/quote] :crazyeye: to by dopiero byla dyktatura:diabloti: Aga nie zdazylam na poczte ,a jutro tu jest swieto narodowe i wszystko nieczynne, wiec pieniazki dopiero w poniedzialek:oops: o kurka wodna! przypomnialam sobie, ze zakupow nie zrobilam, a jutro nieczynne, nawet papieru toaletowego nie ma:crazyeye: Quote
AgaiTheta Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Ja Was żegnam o 4 musze wstać, trzeba mamusi pomóc i smyrnąć po kwiatki na giełdę. Trzymajta się łobuzy!! I co niektórzy nosy w górę :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='AgaiTheta']Ja nie przepadam, za dużo piasku, ale synalson naciska i trza![/quote] Jak ja nie cierpie tego piasku, który sie ma wszędzie...no i te słońce.... i te tłumy ludzi....bleeeeee Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='AgaiTheta']Ja Was żegnam o 4 musze wstać, trzeba mamusi pomóc i smyrnąć po kwiatki na giełdę. Trzymajta się łobuzy!! I co niektórzy nosy w górę :loveu:[/quote] Trzymaj się i śpij słodkoooooooo :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']Ja tam jestem jak Don Kichot, ciagle z wiatrakami...:diabloti: lepiej nie mozna ujac! :crazyeye: to by dopiero byla dyktatura:diabloti: Aga nie zdazylam na poczte ,a jutro tu jest swieto narodowe i wszystko nieczynne, wiec pieniazki dopiero w poniedzialek:oops: o kurka wodna! przypomnialam sobie, ze zakupow nie zrobilam, a jutro nieczynne, nawet papieru toaletowego nie ma:crazyeye:[/quote] Palce zostaną :diabloti: Quote
AgaiTheta Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']Aga nie zdazylam na poczte ,a jutro tu jest swieto narodowe i wszystko nieczynne, wiec pieniazki dopiero w poniedzialek:oops: [/quote] ejjj nie tak mi piszcie, przecież ja nie wymagam nic, nie o to mi chodziło by tylko jak się pojawie popłoch był, tłumaczenia, ech ja to zawsze taka niemota nie tak wszystko przedstawie :-( Quote
szyszka.fr Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='AgaiTheta']Ja Was żegnam o 4 musze wstać, trzeba mamusi pomóc i smyrnąć po kwiatki na giełdę. Trzymajta się łobuzy!! I co niektórzy nosy w górę :loveu:[/quote] dobranoc i spokojnych snow:loveu: Quote
AgaiTheta Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 [quote name='Danusia12']Jak ja nie cierpie tego piasku, który sie ma wszędzie...no i te słońce.... i te tłumy ludzi....bleeeeee[/quote] w Mikoszewie ludzi mało ale piach jak ta lala :angryy: Quote
Asior Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ehhh zapodam sobie jajeczko z majonezem, może mi sie humor poprawi :p Quote
szyszka.fr Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='AgaiTheta']ejjj nie tak mi piszcie, przecież ja nie wymagam nic, nie o to mi chodziło by tylko jak się pojawie popłoch był, tłumaczenia, ech ja to zawsze taka niemota nie tak wszystko przedstawie :-([/quote] oj Aga ja niemota jestem, nie tak chcialam to ujac poprostu sprawa pilna i chcialam powiedziec, ze niestety nie moge wczesniej i tyle i dobrze, ze poploch robisz, przypominasz:evil_lol: sumieniem naszym jestes, to Twoj obowiazek- Krzyczec bo milczeniem nic sie nie zalatwi... Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='AgaiTheta']w Mikoszewie ludzi mało ale piach jak ta lala :angryy:[/quote] Zapraszasz? :razz: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Asior']ehhh zapodam sobie jajeczko z majonezem, może mi sie humor poprawi :p[/quote] może jeszcze kiszonego ogóreczka? :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Asior']ehhh zapodam sobie jajeczko z majonezem, może mi sie humor poprawi :p[/quote] i dobrze dogadzaj sobie jak mozesz z zyciem za bary zabierzesz sie z rana:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']oj Aga ja niemota jestem, nie tak chcialam to ujac poprostu sprawa pilna i chcialam powiedziec, ze niestety nie moge wczesniej i tyle i dobrze, ze poploch robisz, przypominasz:evil_lol: sumieniem naszym jestes, to Twoj obowiazek- Krzyczec bo milczeniem nic sie nie zalatwi...[/quote] SZYSZKA NA PREZYDENTA - dobrze mówi...dac Jej wina :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Danusia12']Palce zostaną :diabloti:[/quote] :mad: :mad: :mad: Menrzus TY chyba nie rozumiesz istoty problemu!!!! Jutro bede musiala kombinowac, zeby za przeproszeniem sie nie ze.....c!:angryy: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']:mad: :mad: :mad: Menrzus TY chyba nie rozumisz istoty problemu!!!! Jutro bede musiala kombinowac, zeby za przeproszeniem sie nie ze.....c!:angryy:[/quote] paczkę Ci wyślę :evil_lol: Quote
Asior Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Danusia12']może jeszcze kiszonego ogóreczka? :evil_lol:[/QUOTE] kurna, rano mi się skończyły :/ Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Asior']kurna, rano mi się skończyły :/[/quote] buuuuuuuu :diabloti: Quote
Recommended Posts