Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Majaa[/B] - dawno Ciebie tu nie było. Zawsze mężusiowie mają to nagorsze do zrobienia... i jeszcze musi napewno podziękować i pochwalić :lol: Mój Argonek ma hopla na punkcie głośno brzęczących much. Jak taka wpadnie do mieszkania, to potrafi godzinami czatować na nią. Śmiesznie to wygląda. Zawsze jak dostaje coś nowego do zjedzenia, to weźmie w mordkę, pójdzie do przedpokoju, wypluje, obwącha, poliże i dopiero zaczyna powoli konsumować (Sylwa łyka wszystko jak pelikan, jak leci). I z muchami to samo - najpierw musi powąchać, a ta mu zwiewa, no to on za nią. I tak prędzej ona wyfrunie niż on ją dorwie :lol:
[B]Neris[/B] - tylko uważaj, żeby Ci kiełbasy nie wcięło, bo bez niej to juz nie to samo :lol: Dzisiaj to jakieś klopsiki, a jutro, jak Danusia mnie dopuści do kuchni, to zrobię jakąś rybkę :p
[B]AgaiThea[/B] - I miał rację. Cały czas zajęta. Jak już wolna, to połamana. TZ-owi też się coś należy, a nie tylko komp i komp :cool3:
[B]Asior[/B] - tak skaczesz z pokoiku do pokoiku, że trudno wyczaić gdzie właśnie jesteś
[B]Imbir1[/B] - powitanko!!

Posted

Dzień dobry wszystkim.Szczególne pozdrowionka dla Sylwy i Argonka (w końcu to bohaterowie wątku).
Dziś moja boksia miała debiut - wyszła pierwszy raz na trawkę - niestety nie wiedziała o co chodzi i miała stresa...

Posted

[quote name='Imbir1']
Bodziulka jak miło, ze mi odpuszczas, a już myślałam, ze ja mam też tą sesję z tobą zaczynać:cool3: :evil_lol: , a i wstawaj śpiochu do 13-stej jeszcze sporo sie mozesz nauczyć:eviltong:[/quote]

Tą sesję masz zaliczoną ;)
Już dawno wstałam, ale cały czas walczyłam ze sobą, żeby do kompa nie siadać, bo tyle do zrobienia... ale... :oops:

no to dajcie jakies foty, bo jakoś tak tu pusto, tylko gadacie i gadacie ;)

Posted

[B]Iza i Avanti[/B] - to czemu tu tak rzadko zaglądasz????:lol:
[B]AgaZ[/B] - Witamy całą czwórką! Oczywiście, oni są najważniejsi. I co, poczuła przyjemność robienia na trawce?
[B]Bodziulka[/B] - a Ty miałaś gdzies wyjechać. A może to był tylko wybieg, żeby fotki wyciągnąć, co? :cool3:
Menrzuś

Posted

Nie z krainy deszczowców tylko z Nibylandiii ;) a blokuje mi się samo, bo mam na bierzącio kasowane cookies bo mi kompa blokują i przez to nie mam żadnej pamieci w necie, tzn za każdym razem muszę się logować :roll:

Posted

orzeszku włoski ! człowiek dwa dni do was nie zajrzy to potem przez tydzień musi nadrabiać :evil_lol: ale z was gaduły :eviltong:
Dzień doberek wam :lol:

Posted

Kurcze jeden wieczór nie zaglądałam i takie zaległości. Ale już nadrobiłam, nerwowo zerkając na drzwi, kto wchodzi(jestem w pracy,hiii). Zdjęcia Sylwy z kawalerem poprostu mniam. Niedługo pewnie będą się mocno przytulać podczas snu! Moje tak robią choć Duśka na początku też Bastera ganiała! Tyle że moje to różnego koloru, i idzie się połapać która łapa czyja, a u Was z tym może problem być:evil_lol:. Pozdrawiam Wszystkich

Posted

no, jak człowiek raz wpadnie do was to koniec.... :)
jakiś magnesik macie w tym wątku.

A tak naprawdę to zaglądałam tu już wcześniej, jak jeszcze Sylwa była bezdomna..... ale to odległe czasy.

Posted

[B]Kamkam[/B] - u nas to można poznać po wielkości. Argon łapę ma jak ma mały Cygan nogę. a Sylwka taką drobniutką.
[B]Agniest [/B]- To napewno mój i Argona wrodzony urok osobisty :cool3: tak przyciąga.
Tak, tego już prawie się nie pamięta.

Posted

Właśnie wróciliśmy ze spacerku do lasu. Jak ona szybko sie uczy zachowań Argona. Argon od maleńkości na widok nadchodzącego psa kładł sie na ziemi z fafli robiąc talerz po to, żeby w odpowiedniej chwili wyskoczyć, przestraszyć i zatuptać. Dzisiejszy widok - malutki York idzie, a tu leżą dwie bestie robiąc talerze - widok powalający :p
Menrzuś

Posted

Witam po przerwie.
Zdjęcia boskie!!! :loveu:

Teraz już wiem, że mam merdający język! :cool3:
A coś mnie wczoraj uszy paliły, to już wiem z jakiego powodu!