Imbirka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 na specjalnym wikcie napewno szybciutko wróci do normy, chociaz ja do tej pory nadal nie mogę upaść mojego Imbira:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [B]Halbina[/B] - wiary trochę:) Dowody i dowody! Jutro cosik podeślę [B]Imbir1[/B] - Od ust sobie odejmuję Quote
Imbirka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 no teraz to już mnie ubawiłeś:diabloti:, czy to znaczy, że tym bigosikiem się dzieliłeś z boksiami?:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Wszyscy się tu pokazują, to dziadek Box tez chce :lol: [IMG]http://i23.photobucket.com/albums/b379/bodziulek_2/Warszawa2/994d7872-2.jpg[/IMG] Quote
Menrzuś Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Bigosikiem to nie, ale do dzisiejszej grochówki kiełbasa gdzieś wybyła :) Quote
Imbirka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Bodziulka Box mnie powalił:evil_lol: ciotka śle buziaki dla fafelka:lol: My mówimy juz dobranoc Quote
Bodziulka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Danusia12']Box - zdjęcie miesiąca!!!! Menrzuś[/quote] Mam zamiar je zgłosić do konkursu stycznia ;) a więcej zaraz będzie w jego galerii ;) Quote
halbina Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ale Wy się tam gościcie! Bigosik... Grochóweczka... :mad: Proszę się trzymać tematu - tzn psów... My tu głodni siedzimy przy kompie po wiele godzin! Quote
joaaa Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Danusia12']To w ogóle schowam michę. Nagroda za to, nagroda za tamto, kropelki, duperelki. Argon mi zwariuje, a ja będę musiał nagrody nosić po kieszeniach, bo ona nic nie zrobi bez nagrody :):):) Menrzuś[/QUOTE] A co Ty myślisz, ja mam we wszystkich kieszeniach psie żarcie!:eviltong: A psy w szkoleniu często sa tylko na żarciu z ręki, michy nie dostają wcale. [quote name='Danusia12']Już Sylwa nie jest taka drobniutka - już widać krągłości gdzieniegdzie:)[/QUOTE] To proszę o zdjęcia! Shirrrapeira, nie masz za co przepraszać!:lol: Quote
halbina Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Box - to pies czy Alien?... :evil_lol: [IMG]http://i23.photobucket.com/albums/b379/bodziulek_2/Warszawa2/994d7872-2.jpg[/IMG] Quote
Menrzuś Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [B]Joaaa[/B] - a nie można się w towarzystwie dam trochę podroczyć?? :) Menrzuś - to brzmi dumnie. Quote
Bodziulka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='halbina']Box - to pies czy Alien?... :evil_lol: [/quote] śpiewak! :diabloti: Quote
joaaa Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Danusia12'][B]Joaaa[/B] - a nie można się w towarzystwie dam trochę podroczyć?? :) Menrzuś - to brzmi dumnie.[/QUOTE] :eviltong: no właśnie Halbina, a kto to? Quote
Menrzuś Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Już nie machaj tym językiem, bo Ci się wyciągnie i tak zostanie :):) Menrzuś Quote
joaaa Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 taki język bardzo się przydaje w wielu sytuacjach :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Jak narazie to prezenciki do kropelek mało co znaczą dla Sylwy. Panicznie boi sie wszystkiego co się zbliża do tego oka - nawet warczy ostrzegawczo. Quote
halbina Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='joaaa']:eviltong: no właśnie Halbina, a kto to?[/quote] Kto?:roll: :lol: :evil_lol: Quote
joaaa Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Hmmm...:cool3: A co Danusia na to??? A smaczki do kropli wkrótce dadzą efekt. Inny sposób, to małe kroczki, czyli najpierw ręka do głowy-nagroda, reka na głowie-nagroda, reka na oku-nagroda itd. To też upierdliwe i duzo cierpliwości trzeba, i czasu. Ja tak ćwiczyłam z Fenem, nie dawał dotykać głowy i szyji. Tylko krople musza być już. Ale w międzyczasie możecie tak ćwiczyć. Quote
Menrzuś Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Danusia, to nie wiem, co na to. A ja sie wstrzymam od głosu :) Dzięki za radę, spróbujemy Menrzuś Ale mi net muli dzisiaj Quote
joaaa Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Halbina, boksio śpiewajacy. :cool3: Czyżbym omineła jakąś stronę w tym watku? Quote
halbina Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 A ominęłaś... poprzedzającą... :evil_lol: 56... Quote
Recommended Posts