Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='szyszka.fr']a jesli chodzi o TZ-ta to widzialy galy co braly:diabloti:[/quote] Gupi czy co? :evil_lol: :loveu: Quote
szyszka.fr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Danusia12']Szyszka - psy mi droge do łóżka pokazują :-([/quote] korolowych snow i mizianka dla faflakow [quote name='Danusia12']Chyba dlatego w Polsce sie leczy :diabloti: :diabloti:[/quote] :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: nie chyba a na pewno czasem jestem meczaca:evil_lol: ale i tak mnie wszyscy kochaja:loveu: . . . . HALO! odezwac sie "wszyscy"! Quote
Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='szyszka.fr']korolowych snow i mizianka dla faflakow :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: nie chyba a na pewno czasem jestem meczaca:evil_lol: ale i tak mnie wszyscy kochaja:loveu: . . . . HALO! odezwac sie "wszyscy"![/quote] Odzywam sie - Ja, Menrzus :evil_lol: Dobrej nocy Szyszko :loveu: Quote
szyszka.fr Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Danusia12']Gupi czy co? :evil_lol: :loveu:[/quote] hmmmmmmmmm madry bardzo- bo umie sobie ze mna poradzic:diabloti: istny stoik, rzadko sie wkurza (choc sie zdarza) widocznie mu nie przeszkadza, ze wziol zolze:diabloti: Quote
szyszka.fr Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Danusia12']Odzywam sie - Ja, Menrzus :evil_lol: Dobrej nocy Szyszko :loveu:[/quote] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dobranoc[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_7_102.gif[/IMG] Quote
Menrzuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='szyszka.fr']hmmmmmmmmm madry bardzo- bo umie sobie ze mna poradzic:diabloti: istny stoik, rzadko sie wkurza (choc sie zdarza) widocznie mu nie przeszkadza, ze wziol zolze:diabloti:[/quote] Skarb, nie TZ :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='szyszka.fr']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dobranoc[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_7_102.gif[/IMG][/quote] Śpij dobrze (i nie przesadzaj, bo dostanę bana :lol: ) Quote
Imbirka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 rety sumienia nie macie:cool3: kto to widział tyle gadać:razz: Menrzuś nie śpij bo masz gości:evil_lol: Już sobie siadłam na kanapie i czekam na kawusię;) cześć szyszka:lol: Quote
Agniest Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Hej :multi: dzisiaj to i ja się do was dopchałam ;) Cześć Imbirko i Szyszko. Kawusię ze sobą przynoszę, słodkości dzisiaj też odmawiam, coby mi tu później nie zarzucano....:evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Agniest']Hej :multi: dzisiaj to i ja się do was dopchałam ;) Cześć Imbirko i Szyszko. Kawusię ze sobą przynoszę, [B]słodkości dzisiaj też odmawiam[/B], coby mi tu później nie zarzucano....:evil_lol: :evil_lol:[/quote] no to jak? nie chcesz żeby Menrzuś był?:cool3::diabloti: Quote
Agniest Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 chyba za późno spać chodzisz Menrzusiu, bo nam tu potem zasypiasz na poranną kawkę :) Quote
Menrzuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Argon w nocy miał rozwolnienie i musiałem wychodzić Quote
Imbirka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Agniest']chyba za późno spać chodzisz Menrzusiu, bo nam tu potem zasypiasz na poranną kawkę :)[/quote] no przecież widzisz do której godziny pytlują, to się później zasypia:razz: Quote
Agniest Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 naprawdę ? to współczuję..... ale to chyba nic poważnego ? W takich sytuacjach doceniam fakt posiadania podwórka :) otwieram tylko drzwi.... Quote
Menrzuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Imbir1']no przecież widzisz do której godziny pytlują, to się później zasypia:razz:[/quote] A kto tam pytluje? :p Quote
Menrzuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Agniest']naprawdę ? to współczuję..... ale to chyba nic poważnego ? W takich sytuacjach doceniam fakt posiadania podwórka :) otwieram tylko drzwi....[/quote] A tu trzy pięterka - przed tym trzeba się ubrać, pieski oporządzić i mały kursik po osiedlu.... eeeeeech :-( Quote
Imbirka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Danusia12']A kto tam pytluje? :p[/quote] no przecież nie ja :eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Imbir1']no przecież nie ja :eviltong:[/quote] No przecież piszę, że ratunek niosłem pieskowi.... :evil_lol: i wykładzinie Quote
Imbirka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 no dobra, dobra:evil_lol: ale już lepiej z Argonem? Quote
Menrzuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Nie wiem - spał do tej pory, a teraz zjadł swoją daninę z ptasiego mleczka:p Quote
Imbirka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 a ptasie mleczko to jako lekarstwo na problemy z jelitkami?:evil_lol::diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Imbir1']a ptasie mleczko to jako lekarstwo na problemy z jelitkami?:evil_lol::diabloti:[/quote] ptasie mleczko jest lekarstwem na wszystkie wewnętrzne problemy - nie wiedziałaś? :evil_lol: Quote
Recommended Posts