AgaiTheta Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 a ja dzisiaj znowu nie mam czasu na prace, akcja Rokita :shake: Quote
Menrzuś Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='AgaiTheta']a ja dzisiaj znowu nie mam czasu na prace, akcja Rokita :shake:[/quote] Powinnaś się chyba dać sklonować :p Quote
Imbirka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Agniest'] Oj Menrzuś, kawę sama dzisiaj piłam...... nawet Imbirka się spóźniła :)[/quote] [quote name='Danusia12']Imbirka pewno zaspała:diabloti: [/quote] a co, stęskniliście się za mną?:evil_lol: Imbirka nie zaspała ani się nie spóźniła, Imbirka od rana biegała po bankach:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Tak bez kawki biegałaś? To nieludzkie :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 pewnie, ze nieludzkie:cool3: kawusię nadrobiłam później:cool3: Quote
szyszka.fr Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 dziendobry:lol: przepraszam za dluga nieobecnosc, ale nadal jestem chora w dodatku oslabiona i ciezko mi sie skupic na czymkolwiek:-( Quote
Agniest Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Szyszko, dużo zdrówka więc życzę :) Sama niedawno przez to przechodziłam....... rozłożyło mnie kompletnie na ponad tydzień . Quote
szyszka.fr Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Agniest']Szyszko, dużo zdrówka więc życzę :) Sama niedawno przez to przechodziłam....... rozłożyło mnie kompletnie na ponad tydzień .[/quote] rety! chyba sie zalamie planowalam , ze juz dzisiaj bede w pracy tymbardziej, ze szefowa sie zachowuje jakbym jej na zlos zrobila ta choroba Quote
Menrzuś Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='szyszka.fr']dziendobry:lol: przepraszam za dluga nieobecnosc, ale nadal jestem chora w dodatku oslabiona i ciezko mi sie skupic na czymkolwiek:-([/quote] Cześć Szyszka :multi: Ale Cie rozebrało. I nie ma komu gorącej herbaty do łóżka przynieść:shake: Trzymaj sie i zdrowiej :loveu: Quote
Agniest Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :lol: hihi, do mnie szef też wydzwaniał z hasłem "do roboty ! " niby żartem, ale czułam, że nie całkiem wierzy w moją chorobę .....:mad: Zdrowie jest najważniejsze - wskakuj do łóżeczka, a szefowa musi poczekać. Quote
szyszka.fr Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Witam witam...:lol: Jak na razie nikt nie krzyczy "do roboty!!" szczeze mowiac juz bym chciala byc na nogach, ale sama chec nie wystarczy Quote
Menrzuś Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='szyszka.fr']Witam witam...:lol: Jak na razie nikt nie krzyczy "do roboty!!" szczeze mowiac juz bym chciala byc na nogach, ale sama chec nie wystarczy[/quote] Do grzej sie pod kołdrą - jutro będzie lepiej :lol: Śmigam do kuchni Quote
Asior Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 dzieńdobry :( [IMG]http://images20.fotosik.pl/83/05806bc89006b618.gif[/IMG] właśnie wstałam...... buuu i już zdążyłam uratować jedno życie fretkowe .....ludzie to są k.....a sk...ny sooryyyy wnerwiłam się......[IMG]http://img408.imageshack.us/img408/3448/dziamgaczjf0.gif[/IMG] Quote
AgaiTheta Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A co ty taka CISZA??? Quote
szyszka.fr Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 wlasnie! chcialam zapytac o to samo :) Quote
Menrzuś Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 jezdem, jezdem....a co się stało? Nikt nie przychodził, to co miałem tak sam siedzieć:eviltong: Quote
szyszka.fr Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 nareszcie!!!!! co slychac jak faflaki??? jak minol dzionek? Quote
Menrzuś Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No nie gadaj, że sie stęskniłaś. Dzień jak dzień (mycie lodówki i kuchenki było) Faflaki, a szczególnie Sylwa zaskoczyły mnie, bo nie myślałem, że wśnieżycę będą chciały iść do lasu - oczywiście chciały:evil_lol: i oczywiście szalały. Mogłem im na więcej pozwolić, bo innych takich głupich na spacerze nie było:lol: Lepiej już z Tobą? Ale prawdę mi tu....:mad: Quote
szyszka.fr Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Danusia12']No nie gadaj, że sie stęskniłaś. Dzień jak dzień (mycie lodówki i kuchenki było) Faflaki, a szczególnie Sylwa zaskoczyły mnie, bo nie myślałem, że wśnieżycę będą chciały iść do lasu - oczywiście chciały:evil_lol: i oczywiście szalały. Mogłem im na więcej pozwolić, bo innych takich głupich na spacerze nie było:lol: Lepiej już z Tobą? Ale prawdę mi tu....:mad:[/quote] eeeeeee nie bardzo:-( to macie niedaleko las? super:lol: Quote
szyszka.fr Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ogladalam Wasze fotki niezle sie zabawiacie w tym lasku:evil_lol: widac, ze Sylwa i Argon to juz zgrana ekipa Quote
Menrzuś Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='szyszka.fr']eeeeeee nie bardzo:-( to macie niedaleko las? super:lol:[/quote] Jakieś 150m od domu jest ten las..i to duży;) Kuruj sie dziewczyno i jak najszybciej wyłaź z tego choróbska:loveu: Quote
Menrzuś Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='szyszka.fr']ogladalam Wasze fotki niezle sie zabawiacie w tym lasku:evil_lol: widac, ze Sylwa i Argon to juz zgrana ekipa[/quote] Hehe.. no, zabawiamy się. najgorzej, że jak jestem sam to trudno mi zdjęcia robić. A w komitywie już sa zupełnej. Jest dobrze. Quote
AgaiTheta Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Aga idzie spać, ma dość! o 8 jestem na kawusi, papa! Quote
szyszka.fr Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Danusia12']Hehe.. no, zabawiamy się. najgorzej, że jak jestem sam to trudno mi zdjęcia robić. A w komitywie już sa zupełnej. Jest dobrze.[/quote] ciesze sie!:lol: to bylo do przewidzenia to teraz macie sielanke tylko fotograf by sie przydal Quote
Menrzuś Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='AgaiTheta']Aga idzie spać, ma dość! o 8 jestem na kawusi, papa![/quote] Slodkich snów Aga - będzie dla Ciebie serniczek:p Quote
Recommended Posts