szyszka.fr Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Danusia12']ASIORKAAAAA - cześć - ptasie mleczko Imbirka zjadła. Wszysto do okruszka:evil_lol:[/quote] skarzypyta:cool1: Quote
Asior Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Danusia12']ASIORKAAAAA - cześć - ptasie mleczko Imbirka zjadła. Wszysto do okruszka:evil_lol:[/QUOTE] [SIZE="5"][B]IMBIRKA!!!!!!!!:angryy: masz szczęście że Cie lubię bo inaczej......wyrwała bym Ci jajniki :mad: jak mogłaś :placz: ASIORKOWI nic nie zostawiła :placz: buuuuuuuuuuuu juz nikt o mnie nie pomysli....oo ja biednaaaaaa :placz:[/B][/SIZE] Quote
Imbirka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 kto późno przychodzi sam sobie szkodzi:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Asior Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 teeeee IMBIRKA Ty mnie nie prowokuj :angryy: bo lubić przestanę....zamiast skruchy to TY się jeszcze stawiasz :mad: SZCZYT !!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Menrzuś, a dlaczego ty uciekasz cooooooo?:razz::mad::evil_lol: Asiorku, a tak wogóle to czy tobie na wzrok nie padło dzisiaj, bo cuś takie duże literki masz?:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Asiorka - ptasie mleczko już jest...... ehehehe, ale się zmachałem...... całe pudełko:evil_lol: Quote
Anja33 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Danusia12']Jak każdy labek :p Łózkowiec?[/quote] A właśnie że nie preferuje podłoge nawet na własnym posłaniu nie chce spać :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Moje łóżko użytkuje jak wyjde do pracy do wyglądania przez okno Quote
Anja33 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Imbir1']zawsze miałam dobry gust:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: naprawdę???????? gratuluję samozaparcia:evil_lol::lol:[/quote] Mam wprawe przeczytałam galerie AliR Quote
Imbirka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Danusia12']Asiorka - ptasie mleczko już jest...... ehehehe, ale się zmachałem...... całe pudełko:evil_lol:[/quote] uufffffffffff, chyba mi się w takim razie uda uchronić moje jajniki:evil_lol::cool3: Quote
Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Anka12']A właśnie że nie preferuje podłoge nawet na własnym posłaniu nie chce spać :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Moje łóżko użytkuje jak wyjde do pracy do wyglądania przez okno[/quote] Ty to masz dobrze - ja mam coraz mniej miejsca w łóżku Quote
Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Imbir1']uufffffffffff, chyba mi się w takim razie uda uchronić moje jajniki:evil_lol::cool3:[/quote] Ty sie lepiej nie odzywaj - Asiorka ma dzisiaj mordercze zapędy:diabloti: Ja też sie boję. Czytałaś co mi chciała zrobić wczoraj?:diabloti: Quote
Imbirka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Czytałam:diabloti: Aiorkę chyba energia roznosi w domu:cool3: chyba wylegiwanie w łóżku źle na nią działa:razz::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Imbir1']Czytałam:diabloti: Aiorkę chyba energia roznosi w domu:cool3: chyba wylegiwanie w łóżku źle na nią działa:razz::evil_lol:[/quote] Pewnie tak :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 i jak zwykle, wpadła, zamieszała, wystraszyła i poleciała:evil_lol::diabloti: Quote
Agniest Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 jakimś horrorem u was powiało :evil_lol: mordowanie, jajników wyrywanie....:evil_lol: A ja w żałobie jestem ...... szczeniaczka mi przed chwilą zabrali :placz: :placz: :placz: a miało być tak pięknie, on i ja............. Z drugiej strony napisałam o szefuńciu, że zero odpowiedzialności itp. a tu mnie zaskoczył - zadzwonił do siostry i ta przyjechała psa zabrać na te dwa dni do czasu jego powrotu. To lepiej niż gdyby miał tu w biurze się męczyć....... ale i tak mi przykro :placz: :placz: :placz: jedzonko mu kupiłam :placz: :placz: :placz: ręczniczek na fotelu rozłożyłam, żeby mu przytuylnie się spało......:placz: :placz: :placz: Quote
Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Agniest']jakimś horrorem u was powiało :evil_lol: mordowanie, jajników wyrywanie....:evil_lol: A ja w żałobie jestem ...... szczeniaczka mi przed chwilą zabrali :placz: :placz: :placz: a miało być tak pięknie, on i ja............. Z drugiej strony napisałam o szefuńciu, że zero odpowiedzialności itp. a tu mnie zaskoczył - zadzwonił do siostry i ta przyjechała psa zabrać na te dwa dni do czasu jego powrotu. To lepiej niż gdyby miał tu w biurze się męczyć....... ale i tak mi przykro :placz: :placz: :placz: jedzonko mu kupiłam :placz: :placz: :placz: ręczniczek na fotelu rozłożyłam, żeby mu przytuylnie się spało......:placz: :placz: :placz:[/quote] Biedna Agniest:placz: Horrorem się nie przejmuj - wszystko pod kontrolą Quote
Asior Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Danusia12']Asiorka - ptasie mleczko już jest...... ehehehe, ale się zmachałem...... całe pudełko:evil_lol:[/QUOTE] mam nadzieje, ze to niebieskie opakowanie wedlowskiego :mad: [quote name='Imbir1']i jak zwykle, [B][SIZE="4"]wpadła,[/SIZE][/B] zamieszała, wystraszyła i poleciała:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Tyyyy nie życz mi tego, co :mad: [quote name='Imbir1']Czytałam:diabloti: Aiorkę chyba energia roznosi w domu:cool3: chyba wylegiwanie w łóżku źle na nią działa:razz::evil_lol:[/QUOTE] noo roznosi, roznosi...i jeszcze mi ptasie mleczko zeżarli !!!!!!! [quote name='Danusia12']Ty sie lepiej nie odzywaj - Asiorka ma dzisiaj mordercze zapędy:diabloti: Ja też sie boję. Czytałaś co mi chciała zrobić wczoraj?:diabloti:[/QUOTE] TYY menrzuś TY nie podskakuj bo Tobie mogę cos innego wyrwać!!!!!! (to przynajmniej łatwiej chwycić :D Quote
Agniest Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 nie ma maleństwa........... idę sobie do domu.......... nic już mnie w tej firmie nie trzyma...........:placz: Menrzuś, a ty nawet nie przytuliłeś jak płakałam...... Quote
szyszka.fr Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Agniest']nie ma maleństwa........... idę sobie do domu.......... nic już mnie w tej firmie nie trzyma...........:placz: Menrzuś, a ty nawet nie przytuliłeś jak płakałam......[/quote] ja przytule:roll: moze starczy? nie martw sie przeciez bedzie mu lepiej Quote
Asior Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 menrzuś poszedł obiadek pichcić :evil_lol: nie przeszkadzać mu!!!!!! Bo przesoli i potem będzie [IMG]http://img101.imageshack.us/img101/8715/adminkopiakopiawh5.jpg[/IMG] Quote
Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Agniest']nie ma maleństwa........... idę sobie do domu.......... nic już mnie w tej firmie nie trzyma...........:placz: Menrzuś, a ty nawet nie przytuliłeś jak płakałam......[/quote] No przecież ryczałem razem z Tobą:shake: Quote
Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Asior']menrzuś poszedł obiadek pichcić :evil_lol: nie przeszkadzać mu!!!!!! Bo przesoli i potem będzie [IMG]http://img101.imageshack.us/img101/8715/adminkopiakopiawh5.jpg[/IMG][/quote] O - moja fota:razz: Już teraz nie przesalam - to była szybka szkoła gotowania:evil_lol: Eeeech - to były czasy Quote
Asior Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 hie hie i jak obiadek????? ja właśnie wsuwam ptasie mleczko w realu :loveu: i kawusią popijam :p mmmmm niebo w gębie..... Quote
Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Asior']hie hie i jak obiadek????? ja właśnie wsuwam ptasie mleczko w realu :loveu: i kawusią popijam :p mmmmm niebo w gębie.....[/quote] Jeszcze jeden dzień przeżyłem - obiadek smakował:evil_lol: Kawusię pijam tylko rano, razem z ptasim mleczkiem:p Quote
Recommended Posts