Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Danusia12']ASIORKAAAAA - cześć - ptasie mleczko Imbirka zjadła. Wszysto do okruszka:evil_lol:[/QUOTE]

[SIZE="5"][B]IMBIRKA!!!!!!!!:angryy: masz szczęście że Cie lubię bo inaczej......wyrwała bym Ci jajniki :mad: jak mogłaś :placz: ASIORKOWI nic nie zostawiła :placz: buuuuuuuuuuuu juz nikt o mnie nie pomysli....oo ja biednaaaaaa :placz:[/B][/SIZE]

Posted

Menrzuś, a dlaczego ty uciekasz cooooooo?:razz::mad::evil_lol:

Asiorku, a tak wogóle to czy tobie na wzrok nie padło dzisiaj, bo cuś takie duże literki masz?:cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12']Jak każdy labek :p
Łózkowiec?[/quote]
A właśnie że nie preferuje podłoge nawet na własnym posłaniu nie chce spać :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Moje łóżko użytkuje jak wyjde do pracy do wyglądania przez okno

Posted

[quote name='Imbir1']zawsze miałam dobry gust:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: naprawdę???????? gratuluję samozaparcia:evil_lol::lol:[/quote]
Mam wprawe przeczytałam galerie AliR

Posted

[quote name='Danusia12']Asiorka - ptasie mleczko już jest...... ehehehe, ale się zmachałem...... całe pudełko:evil_lol:[/quote]
uufffffffffff, chyba mi się w takim razie uda uchronić moje jajniki:evil_lol::cool3:

Posted

[quote name='Anka12']A właśnie że nie preferuje podłoge nawet na własnym posłaniu nie chce spać :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Moje łóżko użytkuje jak wyjde do pracy do wyglądania przez okno[/quote]

Ty to masz dobrze - ja mam coraz mniej miejsca w łóżku

Posted

[quote name='Imbir1']uufffffffffff, chyba mi się w takim razie uda uchronić moje jajniki:evil_lol::cool3:[/quote]

Ty sie lepiej nie odzywaj - Asiorka ma dzisiaj mordercze zapędy:diabloti:
Ja też sie boję. Czytałaś co mi chciała zrobić wczoraj?:diabloti:

Posted

[quote name='Imbir1']Czytałam:diabloti:
Aiorkę chyba energia roznosi w domu:cool3: chyba wylegiwanie w łóżku źle na nią działa:razz::evil_lol:[/quote]

Pewnie tak :diabloti:

Posted

jakimś horrorem u was powiało :evil_lol: mordowanie, jajników wyrywanie....:evil_lol:

A ja w żałobie jestem ...... szczeniaczka mi przed chwilą zabrali :placz: :placz: :placz:
a miało być tak pięknie, on i ja.............
Z drugiej strony napisałam o szefuńciu, że zero odpowiedzialności itp. a tu mnie zaskoczył - zadzwonił do siostry i ta przyjechała psa zabrać na te dwa dni do czasu jego powrotu. To lepiej niż gdyby miał tu w biurze się męczyć....... ale i tak mi przykro :placz: :placz: :placz: jedzonko mu kupiłam :placz: :placz: :placz: ręczniczek na fotelu rozłożyłam, żeby mu przytuylnie się spało......:placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Agniest']jakimś horrorem u was powiało :evil_lol: mordowanie, jajników wyrywanie....:evil_lol:

A ja w żałobie jestem ...... szczeniaczka mi przed chwilą zabrali :placz: :placz: :placz:
a miało być tak pięknie, on i ja.............
Z drugiej strony napisałam o szefuńciu, że zero odpowiedzialności itp. a tu mnie zaskoczył - zadzwonił do siostry i ta przyjechała psa zabrać na te dwa dni do czasu jego powrotu. To lepiej niż gdyby miał tu w biurze się męczyć....... ale i tak mi przykro :placz: :placz: :placz: jedzonko mu kupiłam :placz: :placz: :placz: ręczniczek na fotelu rozłożyłam, żeby mu przytuylnie się spało......:placz: :placz: :placz:[/quote]

Biedna Agniest:placz:
Horrorem się nie przejmuj - wszystko pod kontrolą

Posted

[quote name='Danusia12']Asiorka - ptasie mleczko już jest...... ehehehe, ale się zmachałem...... całe pudełko:evil_lol:[/QUOTE]
mam nadzieje, ze to niebieskie opakowanie wedlowskiego :mad:
[quote name='Imbir1']i jak zwykle, [B][SIZE="4"]wpadła,[/SIZE][/B] zamieszała, wystraszyła i poleciała:evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

Tyyyy nie życz mi tego, co :mad:

[quote name='Imbir1']Czytałam:diabloti:
Aiorkę chyba energia roznosi w domu:cool3: chyba wylegiwanie w łóżku źle na nią działa:razz::evil_lol:[/QUOTE]

noo roznosi, roznosi...i jeszcze mi ptasie mleczko zeżarli !!!!!!!

[quote name='Danusia12']Ty sie lepiej nie odzywaj - Asiorka ma dzisiaj mordercze zapędy:diabloti:
Ja też sie boję. Czytałaś co mi chciała zrobić wczoraj?:diabloti:[/QUOTE]
TYY menrzuś TY nie podskakuj bo Tobie mogę cos innego wyrwać!!!!!! (to przynajmniej łatwiej chwycić :D

Posted

nie ma maleństwa........... idę sobie do domu.......... nic już mnie w tej firmie nie trzyma...........:placz:
Menrzuś, a ty nawet nie przytuliłeś jak płakałam......

Posted

[quote name='Agniest']nie ma maleństwa........... idę sobie do domu.......... nic już mnie w tej firmie nie trzyma...........:placz:
Menrzuś, a ty nawet nie przytuliłeś jak płakałam......[/quote]
ja przytule:roll:
moze starczy?
nie martw sie przeciez bedzie mu lepiej

Posted

menrzuś poszedł obiadek pichcić :evil_lol:
nie przeszkadzać mu!!!!!! Bo przesoli i potem będzie

[IMG]http://img101.imageshack.us/img101/8715/adminkopiakopiawh5.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Agniest']nie ma maleństwa........... idę sobie do domu.......... nic już mnie w tej firmie nie trzyma...........:placz:
Menrzuś, a ty nawet nie przytuliłeś jak płakałam......[/quote]

No przecież ryczałem razem z Tobą:shake:

Posted

[quote name='Asior']menrzuś poszedł obiadek pichcić :evil_lol:
nie przeszkadzać mu!!!!!! Bo przesoli i potem będzie

[IMG]http://img101.imageshack.us/img101/8715/adminkopiakopiawh5.jpg[/IMG][/quote]

O - moja fota:razz: Już teraz nie przesalam - to była szybka szkoła gotowania:evil_lol: Eeeech - to były czasy

Posted

[quote name='Asior']hie hie
i jak obiadek?????
ja właśnie wsuwam ptasie mleczko w realu :loveu: i kawusią popijam :p

mmmmm niebo w gębie.....[/quote]

Jeszcze jeden dzień przeżyłem - obiadek smakował:evil_lol:

Kawusię pijam tylko rano, razem z ptasim mleczkiem:p