Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Danusia12']Tak, ona rządzi, ale przekonała się juz do Argona i już wie, że z jego strony nie ma niebezpieczeństwa, a wręcz pomoc. Już sama zachęca go do zabaw. W ogóle powoli robi się idylla.[/quote]
super ciesze sie
wiedzialam ze przekona sie do niego:loveu:

Posted

[quote name='szyszka.fr']super ciesze sie
wiedzialam ze przekona sie do niego:loveu:[/quote]

przecież jestem :razz:
Powoli, powoli i wszystko idzie ku dobremu. Ale jeszcze jedzą osobno i do tego Sylwa cały czas z ręki

Posted

[quote name='Danusia12']przecież jestem :razz:
Powoli, powoli i wszystko idzie ku dobremu. Ale jeszcze jedzą osobno i do tego Sylwa cały czas z ręki[/quote]
wiec jest rozpieszczana:evil_lol:
zasluzyla sobie bidusia

Posted

[quote name='szyszka.fr']wiec jest rozpieszczana:evil_lol:
zasluzyla sobie bidusia[/quote]

To nie chodzi o rozpieszczanie - ona wręcz połyka zachłannie jedzenie. Spowalniamy to karmiąc z ręki:p

Posted

[quote name='Danusia12']To nie chodzi o rozpieszczanie - ona wręcz połyka zachłannie jedzenie. Spowalniamy to karmiąc z ręki:p[/quote]
tyle musiala przezyc:shake:
pewnie minie troche czasu zanim zrozumie, ze micha zawsze bedzie pelna

Posted

noo wreeeszcie jestem...młody padł!!!!!!
może przewśpi do rana..choć mam mieszane uczucia....
gorączka jak była tak jest :(
jak znowu będzie widział jakichs ludzi w pokoju krzyczących o pomoc to się pochlastam.....

Posted

[quote name='szyszka.fr']tyle musiala przezyc:shake:
pewnie minie troche czasu zanim zrozumie, ze micha zawsze bedzie pelna[/quote]

No właśnie - a przecież od 1,5 miesiąca ma ją regularnie napełnianą

Posted

[quote name='szyszka.fr']opowiedz cos jeszcze o faflakach:loveu: :loveu:[/quote]

Argon uwielbia lizac ją - po mordce, po zębach, wylizuje uszy (bardzo dokładnie), a brzuszek - każdy centymetr :evil_lol: :p

Posted

[quote name='Asior']noo wreeeszcie jestem...młody padł!!!!!!
może przewśpi do rana..choć mam mieszane uczucia....
gorączka jak była tak jest :(
jak znowu będzie widział jakichs ludzi w pokoju krzyczących o pomoc to się pochlastam.....[/quote]

Spokojnie Asiorku, w końcu będzie lepiej:loveu:

Posted

[quote name='Danusia12']Argon uwielbia lizac ją - po mordce, po zębach, wylizuje uszy (bardzo dokładnie), a brzuszek - każdy centymetr :evil_lol: :p[/QUOTE]

kuurde ta to ma dobrze...tez bym tak chciała :evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='Danusia12']Argon uwielbia lizac ją - po mordce, po zębach, wylizuje uszy (bardzo dokładnie), a brzuszek - każdy centymetr :evil_lol: :p[/quote]
czarus:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: taki to wie jak zadbac o swoja kobitke:evil_lol:

Posted

zreszta co tu kryc do Sylwy w koncu usmiechnelo sie szczescie
Argon - przystojny jak diabli
w dodatku ma wielkiego ochroniarza i kumpla w jednym, ktory w dodatku jest czuly
nie jedna bedzie jej zazdroscic:diabloti:

Posted

[quote name='Danusia12']Prosze mi tu na wątku nie świntuszyć :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE]

co świntuszyć, co świntuszyć???? Czy to źle, ze chcemy zeby nam było "dobrze" (jakkolwiek by tego nie rozumieć :razz: )

Posted

[quote name='szyszka.fr']zreszta co tu kryc do Sylwy w koncu usmiechnelo sie szczescie
Argon - przystojny jak diabli
w dodatku ma wielkiego ochroniarza i kumpla w jednym, ktory w dodatku jest czuly
nie jedna bedzie jej zazdroscic:diabloti:[/quote]

Ale i tak go wykorzystuje - rozpeta burze z innymi psami, a potem chowa sie za Argona :evil_lol:

Posted

[quote name='Asior']co świntuszyć, co świntuszyć???? Czy to źle, ze chcemy zeby nam było "dobrze" (jakkolwiek by tego nie rozumieć :razz: )[/quote]

ale bez przesady :evil_lol: :diabloti: