szyszka.fr Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Danusia12']Tak, ona rządzi, ale przekonała się juz do Argona i już wie, że z jego strony nie ma niebezpieczeństwa, a wręcz pomoc. Już sama zachęca go do zabaw. W ogóle powoli robi się idylla.[/quote] super ciesze sie wiedzialam ze przekona sie do niego:loveu: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='szyszka.fr']super ciesze sie wiedzialam ze przekona sie do niego:loveu:[/quote] przecież jestem :razz: Powoli, powoli i wszystko idzie ku dobremu. Ale jeszcze jedzą osobno i do tego Sylwa cały czas z ręki Quote
szyszka.fr Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Danusia12']przecież jestem :razz: Powoli, powoli i wszystko idzie ku dobremu. Ale jeszcze jedzą osobno i do tego Sylwa cały czas z ręki[/quote] wiec jest rozpieszczana:evil_lol: zasluzyla sobie bidusia Quote
Menrzuś Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='szyszka.fr']wiec jest rozpieszczana:evil_lol: zasluzyla sobie bidusia[/quote] To nie chodzi o rozpieszczanie - ona wręcz połyka zachłannie jedzenie. Spowalniamy to karmiąc z ręki:p Quote
szyszka.fr Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 opowiedz cos jeszcze o faflakach:loveu: :loveu: Quote
szyszka.fr Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Danusia12']To nie chodzi o rozpieszczanie - ona wręcz połyka zachłannie jedzenie. Spowalniamy to karmiąc z ręki:p[/quote] tyle musiala przezyc:shake: pewnie minie troche czasu zanim zrozumie, ze micha zawsze bedzie pelna Quote
Asior Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 noo wreeeszcie jestem...młody padł!!!!!! może przewśpi do rana..choć mam mieszane uczucia.... gorączka jak była tak jest :( jak znowu będzie widział jakichs ludzi w pokoju krzyczących o pomoc to się pochlastam..... Quote
Menrzuś Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='szyszka.fr']tyle musiala przezyc:shake: pewnie minie troche czasu zanim zrozumie, ze micha zawsze bedzie pelna[/quote] No właśnie - a przecież od 1,5 miesiąca ma ją regularnie napełnianą Quote
Menrzuś Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='szyszka.fr']opowiedz cos jeszcze o faflakach:loveu: :loveu:[/quote] Argon uwielbia lizac ją - po mordce, po zębach, wylizuje uszy (bardzo dokładnie), a brzuszek - każdy centymetr :evil_lol: :p Quote
Menrzuś Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Asior']noo wreeeszcie jestem...młody padł!!!!!! może przewśpi do rana..choć mam mieszane uczucia.... gorączka jak była tak jest :( jak znowu będzie widział jakichs ludzi w pokoju krzyczących o pomoc to się pochlastam.....[/quote] Spokojnie Asiorku, w końcu będzie lepiej:loveu: Quote
Asior Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Danusia12']Argon uwielbia lizac ją - po mordce, po zębach, wylizuje uszy (bardzo dokładnie), a brzuszek - każdy centymetr :evil_lol: :p[/QUOTE] kuurde ta to ma dobrze...tez bym tak chciała :evil_lol: :loveu: Quote
szyszka.fr Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Danusia12']Argon uwielbia lizac ją - po mordce, po zębach, wylizuje uszy (bardzo dokładnie), a brzuszek - każdy centymetr :evil_lol: :p[/quote] czarus:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: taki to wie jak zadbac o swoja kobitke:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Asior']kuurde ta to ma dobrze...tez bym tak chciała :evil_lol: :loveu:[/quote] Ty nie kombinuj :loveu: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Asior']kuurde ta to ma dobrze...tez bym tak chciała :evil_lol: :loveu:[/quote] ja teeeeeeeeeeeeez Quote
Menrzuś Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='szyszka.fr']czarus:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: taki to wie jak zadbac o swoja kobitke:evil_lol:[/quote] A ona pozwala :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='szyszka.fr']ja teeeeeeeeeeeeez[/quote] O.... druga :evil_lol: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Danusia12']O.... druga :evil_lol: :diabloti:[/quote] wiecej sie takich znajdzie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Prosze mi tu na wątku nie świntuszyć :evil_lol: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 zreszta co tu kryc do Sylwy w koncu usmiechnelo sie szczescie Argon - przystojny jak diabli w dodatku ma wielkiego ochroniarza i kumpla w jednym, ktory w dodatku jest czuly nie jedna bedzie jej zazdroscic:diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Danusia12']Prosze mi tu na wątku nie świntuszyć :evil_lol: :diabloti:[/quote] [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_134_3.gif[/IMG] Quote
Asior Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Danusia12']Prosze mi tu na wątku nie świntuszyć :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE] co świntuszyć, co świntuszyć???? Czy to źle, ze chcemy zeby nam było "dobrze" (jakkolwiek by tego nie rozumieć :razz: ) Quote
Menrzuś Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='szyszka.fr']zreszta co tu kryc do Sylwy w koncu usmiechnelo sie szczescie Argon - przystojny jak diabli w dodatku ma wielkiego ochroniarza i kumpla w jednym, ktory w dodatku jest czuly nie jedna bedzie jej zazdroscic:diabloti:[/quote] Ale i tak go wykorzystuje - rozpeta burze z innymi psami, a potem chowa sie za Argona :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Asior']co świntuszyć, co świntuszyć???? Czy to źle, ze chcemy zeby nam było "dobrze" (jakkolwiek by tego nie rozumieć :razz: )[/quote] ale bez przesady :evil_lol: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Danusia12']Ale i tak go wykorzystuje - rozpeta burze z innymi psami, a potem chowa sie za Argona :evil_lol:[/quote] cwaniara:diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts