Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Agniest']dobra, po twojemu niech będzie :) czerwień głęboko czerwona. Kurcze, na tym dogo to wszystko zmierza do jednego :evil_lol: chociaż przyznam, że na wczorajszy obiadek do Gastonków byłoby fajnie się załapać, co Imbirko ? :cool3: :cool3: (sorry Menrzuś - temat wyjątkowo dla płci żeńskiej ;) )[/quote] No masz, smaka mi narobiła i ..... sorry :placz: To czemu nie piszesz u Imbirki tego, a tak już mi ślinianki napuchły :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']A komu niby różowy się nie podoba:cool3::mad: Mnie się bardzo podoba:p Agniest, a co nasze pogaduchy działają na wyobraźnię, że niby płatne mają być?:evil_lol::diabloti: cuuuuuuuuuuuudne potfforki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Tak, cudne bestyjki :p Quote
Agniest Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']No masz, smaka mi narobiła i ..... sorry :placz: To czemu nie piszesz u Imbirki tego, a tak już mi ślinianki napuchły :evil_lol:[/quote] bo jeszcze przed chwilą tutaj była, więc tak chciałam wtrącić, żeby do tematu o płatnych stronkach pasowało ;) A z tym obiadkiem, to tu nie chodzi o kulinarną stronę........ dalej nie będę rozwijać, bo to twój wątek :p no i z tego wszystkiego też zgłodniałam, a u mnie obiadek dopiero koło 18.00 jak zdąże ugotować -( oczywiście najpierw jedzą sucze :lol: ) Może dzisiaj jakiś filecik z kurczaka ? Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Agniest']bo jeszcze przed chwilą tutaj była, więc tak chciałam wtrącić, żeby do tematu o płatnych stronkach pasowało ;) A z tym obiadkiem, to tu nie chodzi o kulinarną stronę........ dalej nie będę rozwijać, bo to twój wątek :p no i z tego wszystkiego też zgłodniałam, a u mnie obiadek dopiero koło 18.00 jak zdąże ugotować -( oczywiście najpierw jedzą sucze :lol: ) Może dzisiaj jakiś filecik z kurczaka ?[/quote] A ja zaproponuję Danusi coś z ryb:lol: Quote
e.v.a Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']A ja zaproponuję Danusi coś z ryb:lol:[/quote] :mdleje: znowu o jedzeniu???:razz: czesc gaduły:multi: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='evaxon']:mdleje: znowu o jedzeniu???:razz: czesc gaduły:multi:[/quote] Co ja zrobię, że mnie prowokują :evil_lol: Cześć milcząca Quote
e.v.a Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']Co ja zrobię, że mnie prowokują :evil_lol: Cześć milcząca[/quote] jasne prowokuja:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='evaxon']jasne prowokuja:evil_lol:[/quote] A kto zaczął mówić o obiadku, no? :mad: Agniest przecież :lol: Quote
e.v.a Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']A kto zaczął mówić o obiadku, no? :mad: Agniest przecież :lol:[/quote] a ty juz musiales wspomniec o rybce takk?? tak???:placz: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='evaxon']a ty juz musiales wspomniec o rybce takk?? tak???:placz:[/quote] No właśnie - sprowokowała mnie i ... nie wytrzymałem :diabloti: Quote
e.v.a Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']No właśnie - sprowokowała mnie i ... nie wytrzymałem :diabloti:[/quote] :shake: słaba silna wola w tobie siedzi:evil_lol: Quote
Agniest Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 że co? że niby ja - prowokatorka :crazyeye: no no, a ja myślałam, że najgrzeczniejszą dziewczynką tu jestem :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='evaxon']:shake: słaba silna wola w tobie siedzi:evil_lol:[/quote] Widzisz - będąc otoczonym przez same baby, to mam dwa wyjścia - albo:grab: , albo :glaszcze: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Agniest']że co? że niby ja - prowokatorka :crazyeye: no no, a ja myślałam, że najgrzeczniejszą dziewczynką tu jestem :evil_lol:[/quote] Tym razem padło na Ciebie :evil_lol: :diabloti: Quote
e.v.a Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']Widzisz - będąc otoczonym przez same baby, to mam dwa wyjścia - albo:grab: , albo :glaszcze: :evil_lol:[/quote] :evil_lol: albo :drink1: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: albo :drink1:[/quote] To wieczorem, po obiadku :loveu: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Agniest'] Kurcze, na tym dogo to wszystko zmierza do jednego :evil_lol: chociaż przyznam, że na wczorajszy obiadek do Gastonków byłoby fajnie się załapać, co Imbirko ? :cool3: :cool3: (sorry Menrzuś - temat wyjątkowo dla płci żeńskiej ;) )[/quote] a obiadek u Gastonków wyglądał tak [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=3165827&postcount=1692:diabloti:[/url] Możecie już przestać gadać o tym jedzonku, miejcie litość dla tych co siedzą w pracy:cool3: Quote
Agniest Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 no jeszcze jest wyjście tak zwane kombinowane: :glaszcze: :calus: :drink1: :chlup: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Obiadek - bez komentarza :cool3: Ja już dawno o jedzeniu nawet nie chrząknąłem :evil_lol: To wyjście kombinowane z każdą z Was - nie dałbym rady :evil_lol: Quote
Asior Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']Już nie wspomnę gdzie Ty... :diabloti:[/QUOTE] noo coo??? samo tak jakoś mi wzrok przyciągnęło :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Widocznie :evil_lol: Tylko mylisz sie w zeznaniach :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Mnie?? czy Asiorka? :evil_lol: :diabloti: Quote
Asior Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']a obiadek u Gastonków wyglądał tak [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=3165827&postcount=1692:diabloti:[/url][/QUOTE] ooo boosszzzzzzzz co ja bym dała za taaaki obiadek :crazyeye: mmmrraaauuuuuu az mi się ciepło zrobiło....:cool3: taaaakie towarki :loveu: Quote
Recommended Posts