Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agniest']dobra, po twojemu niech będzie :) czerwień głęboko czerwona.
Kurcze, na tym dogo to wszystko zmierza do jednego :evil_lol: chociaż przyznam, że na wczorajszy obiadek do Gastonków byłoby fajnie się załapać, co Imbirko ? :cool3: :cool3: (sorry Menrzuś - temat wyjątkowo dla płci żeńskiej ;) )[/quote]

No masz, smaka mi narobiła i ..... sorry :placz:

To czemu nie piszesz u Imbirki tego, a tak już mi ślinianki napuchły :evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Imbir1']A komu niby różowy się nie podoba:cool3::mad: Mnie się bardzo podoba:p

Agniest, a co nasze pogaduchy działają na wyobraźnię, że niby płatne mają być?:evil_lol::diabloti:

cuuuuuuuuuuuudne potfforki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

Tak, cudne bestyjki :p

Posted

[quote name='Danusia12']No masz, smaka mi narobiła i ..... sorry :placz:

To czemu nie piszesz u Imbirki tego, a tak już mi ślinianki napuchły :evil_lol:[/quote]

bo jeszcze przed chwilą tutaj była, więc tak chciałam wtrącić, żeby do tematu o płatnych stronkach pasowało ;) A z tym obiadkiem, to tu nie chodzi o kulinarną stronę........ dalej nie będę rozwijać, bo to twój wątek :p

no i z tego wszystkiego też zgłodniałam, a u mnie obiadek dopiero koło 18.00 jak zdąże ugotować -( oczywiście najpierw jedzą sucze :lol: ) Może dzisiaj jakiś filecik z kurczaka ?

Posted

[quote name='Agniest']bo jeszcze przed chwilą tutaj była, więc tak chciałam wtrącić, żeby do tematu o płatnych stronkach pasowało ;) A z tym obiadkiem, to tu nie chodzi o kulinarną stronę........ dalej nie będę rozwijać, bo to twój wątek :p

no i z tego wszystkiego też zgłodniałam, a u mnie obiadek dopiero koło 18.00 jak zdąże ugotować -( oczywiście najpierw jedzą sucze :lol: ) Może dzisiaj jakiś filecik z kurczaka ?[/quote]

A ja zaproponuję Danusi coś z ryb:lol:

Posted

[quote name='evaxon']:shake: słaba silna wola w tobie siedzi:evil_lol:[/quote]

Widzisz - będąc otoczonym przez same baby, to mam dwa wyjścia - albo:grab: , albo :glaszcze:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']że co? że niby ja - prowokatorka :crazyeye: no no, a ja myślałam, że najgrzeczniejszą dziewczynką tu jestem :evil_lol:[/quote]

Tym razem padło na Ciebie :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='Danusia12']Widzisz - będąc otoczonym przez same baby, to mam dwa wyjścia - albo:grab: , albo :glaszcze:

:evil_lol:[/quote]
:evil_lol: albo :drink1:

Posted

[quote name='Agniest']
Kurcze, na tym dogo to wszystko zmierza do jednego :evil_lol: chociaż przyznam, że na wczorajszy obiadek do Gastonków byłoby fajnie się załapać, co Imbirko ? :cool3: :cool3: (sorry Menrzuś - temat wyjątkowo dla płci żeńskiej ;) )[/quote]
a obiadek u Gastonków wyglądał tak [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=3165827&postcount=1692:diabloti:[/url]

Możecie już przestać gadać o tym jedzonku, miejcie litość dla tych co siedzą w pracy:cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']a obiadek u Gastonków wyglądał tak [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=3165827&postcount=1692:diabloti:[/url][/QUOTE]

ooo boosszzzzzzzz
co ja bym dała za taaaki obiadek :crazyeye:
mmmrraaauuuuuu az mi się ciepło zrobiło....:cool3:
taaaakie towarki :loveu: