Asior Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Danusia12']To daj na PW, bom ciekawy :diabloti:[/QUOTE] noo wiesz :cool3: tam gdzie wszystkie kobiety :p Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='AgaiTheta']Lece bo TZ chrząka! Buziaki![/quote] Śpij słodko :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Asior']noo wiesz :cool3: tam gdzie wszystkie kobiety :p[/quote] Eeee, tam jest folder tylko dla Ciebie :razz: Quote
szyszka.fr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 teraz to juz naprawde musze sie odkleic od kompa dobranoc czarownicy, czarodziejowi i aniolowi-Marianowi milego klikania i kororowych snow Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Asior']eeee czekaj bo nie łapie ????[/quote] No nie mogę wszystko tak wprost :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='szyszka.fr']teraz to juz naprawde musze sie odkleic od kompa dobranoc czarownicy, czarodziejowi i aniolowi-Marianowi milego klikania i kororowych snow[/quote] Szyszka - śnij o faflach :loveu: Quote
Asior Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Danusia12']No nie mogę wszystko tak wprost :eviltong:[/QUOTE] do mnie trzeba ([B]walić[/B]) prosto z mostu :lol: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Asior']do mnie trzeba ([B]walić[/B]) prosto z mostu :lol:[/quote] No dobra, brodawki masz tam, gdzie wszystkie kobiety mają (rany, jak to Moderator odbierze) Ale ta na nosie jest ponadprogramowa :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Asior']aaatam...menrzus to nie był nos :lol:[/quote] Nos? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Asior Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 nooo piszesz, ze mam na nosie nadprogramową....a to nie był nos to co widziałeś :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Asior']nooo piszesz, ze mam na nosie nadprogramową....a to nie był nos to co widziałeś :cool3:[/quote] Aaaa, no chyba, że mi wzrok zbłądził :evil_lol: Taka byłaś rozchłestana :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 No i doopa zbita, jak mówi Asiorka. Czas iść faflami do ściany :-( DOBRANOC CIOTECZKI I BÓSTWO :loveu: Quote
Asior Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']Aaaa, no chyba, że mi wzrok zbłądził :evil_lol: Taka byłaś rozchłestana :diabloti:[/QUOTE] aaa feeee..gdzieś Ty sie patrzył????? Quote
Asior Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']No i doopa zbita, jak mówi Asiorka. Czas iść faflami do ściany :-( DOBRANOC CIOTECZKI I BÓSTWO :loveu:[/QUOTE] noo takk.. wszystkim mówi:- śpij dobrze, miłych snów... a ze mna sie pożegnał : - dobranoc cioteczki :shake: eehh nic mnie ten menrzus nie lubi.....nic :( branoooc Quote
Asior Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 boże ....:placz: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=3168382&postcount=210[/url] trzeba to nagłaśniac gdzie się tylko da :placz: to potworne co się tam dzieje.... Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta][B][SIZE=3]DZIEŃDOBEREK[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] :multi::multi::multi::multi::multi::diabloti: [quote name='AgaiTheta']Jesteście gorzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] [quote name='Danusia12']Ciiiicho, wiem :p[/quote] Kto niby chory?:cool3: ja się czuję zdrowa:cool3: [quote name='AgaiTheta'] Ale mam, UWAŻAJ mam tytuł! prawda Imbirka? Naczelna Czarownica Stowarzyszenia Bokserowego :evil_lol:[/quote] potwierdzam:p już jakiś czas temu Age wybrałyśmy naczelną czarownicą od bokserów:diabloti: [quote name='Asior']a gdzie moja Imbirka :placz: ??????? uczennice mi wywiało:placz:[/quote] pani psor, a wisz co to kwadrans studencki?:p:evil_lol: czekałam, czekałam i czekałam i nic:shake: [quote name='Danusia12']Na PW mam pełno wolnego miejsca na wyznania :evil_lol: :diabloti:[/quote] niemożliwe, a mnie się ostatnio pojawił komunikat, ze mam przepełnioną:cool3:, ciekawa jestem skąd mi się to wzięło:cool3: [quote name='Asior']boże ....:placz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=3168382&postcount=210[/URL] trzeba to nagłaśniac gdzie się tylko da :placz: to potworne co się tam dzieje....[/quote] Asiorku, wczoraj było na Polsacie w wiadomościach o Ligocie, brrrrrrr:shake: Ale Wam fajnie sztafeta w nocy wyszła:diabloti: Menrzuś, a gdzie kawka dla mnie?:cool3: Quote
AgaiTheta Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Hello! Kawkę mam, dzisiaj poproszę jabłecznik :loveu: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 hehe, jabłecznik? ja bym tak cosik hmmm z wisienkami zjadła:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 O żesz - był sernik i trza było lecieć jeszcze raz. Za to świeżutki jabłecznik, czyli szarlotka wjeżdża :evil_lol: Imbirka - dla Ciebie kompocik z wisienkami :eviltong: Kawka stoi - sie ciotki częstują. Tylko trochę dla Agniest zostawić proszę :p Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 kompocik, kompoci:razz: a czekoladowy torcik z wisienkami to nie łaska:razz::p tak mnie cosik ochota naszła:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Asior']aaa feeee..gdzieś Ty sie patrzył?????[/quote] Już nie wspomnę gdzie Ty... :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Asior']noo takk.. wszystkim mówi:- śpij dobrze, miłych snów... a ze mna sie pożegnał : - dobranoc cioteczki :shake: eehh nic mnie ten menrzus nie lubi.....nic :( branoooc[/quote] Dzieńdobry Asiorku kochany :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']kompocik, kompoci:razz: a czekoladowy torcik z wisienkami to nie łaska:razz::p tak mnie cosik ochota naszła:diabloti:[/quote] To mam trzeci raz lecieć? :razz: Quote
Recommended Posts