Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iv_']Obejrzałam :multi: ale Gacor to agresor :evil_lol: a w dodatku i .......śmieciarz :roll::cool3:[/quote]
Agresor tylko w stosunku do Sylwy - jak już wiele razy psałem, uwielbia ją wnerwiać:evil_lol: A papierek, tak jak i inne kijki, butelki czy co tam, zbiera po to, by zainteresować Sylwę - żeby za nim goniła :p

Posted

[quote name='Bila']A się nabulgotał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Mam jeszcze filmik z innym jego dźwiekiem - nawet mi to trudno nazwać co to jest. Później wkleję ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Wooooow.....toż to nowość :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]a jakaż to nowość..........toż to powszechnie znany fakt:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]a jakaż to nowość..........toż to powszechnie znany fakt:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
To daj się TZtowi wypowiedzieć :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']:roll: a po co ma mu dać :p jak ona wie lepiej :eviltong: i zresztą słusznie, że wie :cool3:, bo kobiety więcej wiedzą jak mężczyźni O! :razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]doooookładnie:p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Sześć Menrzusiu :loveu: :multi: :loveu:
Nigdy jakoś nie mogę Cię tu spotkać :shake: i nie ma z kim się podroczyć :cool3::mad::roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Agresor tylko w stosunku do Sylwy - jak już wiele razy psałem, uwielbia ją wnerwiać:evil_lol: A papierek, tak jak i inne kijki, butelki czy co tam, zbiera po to, by zainteresować Sylwę - żeby za nim goniła :p[/quote]

:cool3: Gacor jest bardzo kreatywny :diabloti: zresztą widać to po jego przebiegłych ślipkach :p

Wiesz, czasem wracam pamięcią jak Gacor u Was zamieszkał i jak Sylwa nie chciała go zaakceptować :shake: a teraz tak pięknie razem żyją :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']To daj się TZtowi wypowiedzieć :diabloti:[/quote]

:roll: a po co ma mu dać :p jak ona wie lepiej :eviltong: i zresztą słusznie, że wie :cool3:, bo kobiety więcej wiedzą jak mężczyźni O! :razz:

Posted

[quote name='Iv_']Sześć Menrzusiu :loveu: :multi: :loveu:
Nigdy jakoś nie mogę Cię tu spotkać :shake: i nie ma z kim się podroczyć :cool3::mad::roll:[/quote]
Witanko :multi::loveu:
Przecież wiesz gdzie jestem ;)

Posted

[quote name='Iv_']:cool3: Gacor jest bardzo kreatywny :diabloti: zresztą widać to po jego przebiegłych ślipkach :p

Wiesz, czasem wracam pamięcią jak Gacor u Was zamieszkał i jak Sylwa nie chciała go zaakceptować :shake: a teraz tak pięknie razem żyją :loveu:[/quote]
To były tylko cztery dni :roll:
Też często wchodzę na Picasę by sobie fotki gackowe oglądnąć ;)

Posted

[quote name='Iv_']:roll: a po co ma mu dać :p jak ona wie lepiej :eviltong: i zresztą słusznie, że wie :cool3:, bo kobiety więcej wiedzą jak mężczyźni O! :razz:[/quote]
Dobrze Ivciu :glaszcze: dooooobrze :glaszcze:...... masz rację :glaszcze:

Posted

I jeszcze ten filmik z nienazwanym Gackowym dźwiekiem :evil_lol:

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=cyTxOuPld9E&feature=player_embedded"]YouTube - Obraz232-Straszenie się[/URL]

Posted

mlaskato tam macie... :evil_lol: i jeszcze jakoś tak... :roll: śmisznie!

a ja się dołuję:

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=Jl0oVVxDhA4&eurl=http%3A%2F%2Fznieczulica.blogspot.com%2F&feature=player_embedded"]YouTube - Furcoat - by Tes Dekker[/URL]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Okropny ten film Halbinko:-(

Menrzusiu....ja wiem co to za dźwięk.....to skrzypienie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='halbina']mlaskato tam macie... :evil_lol: i jeszcze jakoś tak... :roll: śmisznie!

a ja się dołuję:

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=Jl0oVVxDhA4&eurl=http%3A%2F%2Fznieczulica.blogspot.com%2F&feature=player_embedded"]YouTube - Furcoat - by Tes Dekker[/URL][/quote]

A mi nie jest tęskno do dołka, więc nie oglądałem :shake:

Pozdrowionka :loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Okropny ten film Halbinko:-([/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Menrzusiu....ja wiem co to za dźwięk.....to skrzypienie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Do drzwi to jednak Gacka bym nie przyrównał :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Do drzwi to jednak Gacka bym nie przyrównał :eviltong:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale dźwięk pasuje:p[/B][/COLOR][/FONT]