Agniest Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 dobry wieczorek ! :multi: a tu wszyscy już śpią ? Quote
Menrzuś Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Agniest']dobry wieczorek ! :multi: a tu wszyscy już śpią ?[/quote] Cześć Agniestko :loveu: Czytałem gorący wątek ;) Quote
Menrzuś Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A tam skrywana:roll: JAWNA:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Wooooow.....toż to nowość :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Iv_']Obejrzałam :multi: ale Gacor to agresor :evil_lol: a w dodatku i .......śmieciarz :roll::cool3:[/quote] Agresor tylko w stosunku do Sylwy - jak już wiele razy psałem, uwielbia ją wnerwiać:evil_lol: A papierek, tak jak i inne kijki, butelki czy co tam, zbiera po to, by zainteresować Sylwę - żeby za nim goniła :p Quote
Menrzuś Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Bila']A się nabulgotał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Mam jeszcze filmik z innym jego dźwiekiem - nawet mi to trudno nazwać co to jest. Później wkleję ;) Quote
apple Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Wooooow.....toż to nowość :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]a jakaż to nowość..........toż to powszechnie znany fakt:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]a jakaż to nowość..........toż to powszechnie znany fakt:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To daj się TZtowi wypowiedzieć :diabloti: Quote
apple Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Iv_']:roll: a po co ma mu dać :p jak ona wie lepiej :eviltong: i zresztą słusznie, że wie :cool3:, bo kobiety więcej wiedzą jak mężczyźni O! :razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]doooookładnie:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Sześć Menrzusiu :loveu: :multi: :loveu: Nigdy jakoś nie mogę Cię tu spotkać :shake: i nie ma z kim się podroczyć :cool3::mad::roll: Quote
Iv_ Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Agresor tylko w stosunku do Sylwy - jak już wiele razy psałem, uwielbia ją wnerwiać:evil_lol: A papierek, tak jak i inne kijki, butelki czy co tam, zbiera po to, by zainteresować Sylwę - żeby za nim goniła :p[/quote] :cool3: Gacor jest bardzo kreatywny :diabloti: zresztą widać to po jego przebiegłych ślipkach :p Wiesz, czasem wracam pamięcią jak Gacor u Was zamieszkał i jak Sylwa nie chciała go zaakceptować :shake: a teraz tak pięknie razem żyją :loveu: Quote
Iv_ Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Menrzuś']To daj się TZtowi wypowiedzieć :diabloti:[/quote] :roll: a po co ma mu dać :p jak ona wie lepiej :eviltong: i zresztą słusznie, że wie :cool3:, bo kobiety więcej wiedzą jak mężczyźni O! :razz: Quote
Menrzuś Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Iv_']Sześć Menrzusiu :loveu: :multi: :loveu: Nigdy jakoś nie mogę Cię tu spotkać :shake: i nie ma z kim się podroczyć :cool3::mad::roll:[/quote] Witanko :multi::loveu: Przecież wiesz gdzie jestem ;) Quote
Menrzuś Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Iv_']:cool3: Gacor jest bardzo kreatywny :diabloti: zresztą widać to po jego przebiegłych ślipkach :p Wiesz, czasem wracam pamięcią jak Gacor u Was zamieszkał i jak Sylwa nie chciała go zaakceptować :shake: a teraz tak pięknie razem żyją :loveu:[/quote] To były tylko cztery dni :roll: Też często wchodzę na Picasę by sobie fotki gackowe oglądnąć ;) Quote
Menrzuś Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Iv_']:roll: a po co ma mu dać :p jak ona wie lepiej :eviltong: i zresztą słusznie, że wie :cool3:, bo kobiety więcej wiedzą jak mężczyźni O! :razz:[/quote] Dobrze Ivciu :glaszcze: dooooobrze :glaszcze:...... masz rację :glaszcze: Quote
Menrzuś Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]doooookładnie:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no popatrz - jaka zgodna raptem :p Quote
Menrzuś Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 I jeszcze ten filmik z nienazwanym Gackowym dźwiekiem :evil_lol: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cyTxOuPld9E&feature=player_embedded"]YouTube - Obraz232-Straszenie się[/URL] Quote
halbina Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 mlaskato tam macie... :evil_lol: i jeszcze jakoś tak... :roll: śmisznie! a ja się dołuję: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=Jl0oVVxDhA4&eurl=http%3A%2F%2Fznieczulica.blogspot.com%2F&feature=player_embedded"]YouTube - Furcoat - by Tes Dekker[/URL] Quote
apple Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Okropny ten film Halbinko:-( Menrzusiu....ja wiem co to za dźwięk.....to skrzypienie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='halbina']mlaskato tam macie... :evil_lol: i jeszcze jakoś tak... :roll: śmisznie! a ja się dołuję: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=Jl0oVVxDhA4&eurl=http%3A%2F%2Fznieczulica.blogspot.com%2F&feature=player_embedded"]YouTube - Furcoat - by Tes Dekker[/URL][/quote] A mi nie jest tęskno do dołka, więc nie oglądałem :shake: Pozdrowionka :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Okropny ten film Halbinko:-([/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Menrzusiu....ja wiem co to za dźwięk.....to skrzypienie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Do drzwi to jednak Gacka bym nie przyrównał :eviltong: Quote
apple Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Do drzwi to jednak Gacka bym nie przyrównał :eviltong:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale dźwięk pasuje:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale dźwięk pasuje:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] .... jak świni siodło :diabloti: Quote
apple Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Menrzuś'].... jak świni siodło :diabloti:[/quote] [COLOR=Red][B][SIZE=7]TY SIĘ NIE ZNASZ!:eviltong:[/SIZE][/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts