Menrzuś Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Iv_']Buahahahaha :cool3::cool3::cool3: poeci :diabloti:[/quote] Specyficzna forma komunikacji :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Iv_']Cześć Menrzusiu :loveu::multi::loveu: Ładny masz avatarek :cool1: :loveu:[/quote] Witanko :multi::loveu: Nareszcie, po wielu próbach, udało mi się wkleić :roll: [quote name='Iza i Avanti'] Doberek :loveu: [/quote] Brrrrryyyyyyyy :loveu: Quote
Menrzuś Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Bila']Kuna, gdzie ten ładny avatarek:placz:. Nie widzę:shake:[/quote]Ja też teraz go nie widzę :shake: [quote name='Alicja']:razz:[B][FONT=Arial][COLOR=#ff0000] ja widzę tylko avatara Dżapkowej :roll: BRY :p[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] dokładnie :shake: Wieczorek :razz: Quote
Menrzuś Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='jbk']Przyszłam pomachać łapką :) [IMG]http://www.gifownia.info/libs/3rdparty/phpThumb/images/Postacie/Częsci%20ciała/machająca_dłoń.gif[/IMG][/quote] A gdzieś Ty ją tak ubabrała :diabloti: Witanko :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Iza i Avanti']To jest jakaś masakra z tym dogo :shake: Menrzusiu :loveu:[/quote] Widocznie dogowi informatycy albo nie maja pojęcia co robią, albo im się nie chce, albo poprostu ich nie ma :evil_lol: Belluś :loveu: Quote
Menrzuś Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Medorowa']Witam Panie i Panów:grins::loveu:[/quote] Czeeeee Dziewczynko :mdrmed::loveu: Quote
apple Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz: kurnik sie nam zjarał :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Noooo jakieś obce koguty okupują:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Menrzuś']Przypaaaaadek :p Jestem jak skała co nigdy sie nie poddała :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wierzę w przypadki:diabloti: A tam....pitolenie o Szopenie:diabloti: Nie ma kurnika to trza się z dogo przeprosić:roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz: kurnik sie nam zjarał :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Menrzuś']Czeeeee Dziewczynko :mdrmed::loveu:[/quote] :B-fly::hand: Quote
Menrzuś Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz: kurnik sie nam zjarał :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nic się nie zjarało, tylko zamek był się zaciął - ale już jest ok :p Quote
Menrzuś Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie wierzę w przypadki:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A tam....pitolenie o Szopenie:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie ma kurnika to trza się z dogo przeprosić:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] A co tu wiara do faktu ma? :eviltong: On się Chopin nazywał :p Quote
Menrzuś Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Medorowa']:B-fly::hand:[/quote] :thumbs::razz: Quote
Alicja Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Menrzuś']Nic się nie zjarało, tylko zamek był się zaciął - ale już jest ok :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Dżapkowa straciła klucze :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] Mnie nie było cały dzień , byłam se Grosie wymiziać :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [quote name='Menrzuś']A co tu wiara do faktu ma? :eviltong: On się Chopin nazywał :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Noooo wszystko:roll:[/B][/COLOR][/FONT] :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Iv_ Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 :roll: ale tu pustka dookoła, nikogo nie ma :shake: Quote
Alicja Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [quote name='Iv_']:roll: ale tu pustka dookoła, nikogo nie ma :shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]konie ścigają ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ciebie tu nadal nie było:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]konie ścigają ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :cool3: te co są na gigancie :evil_lol: Quote
halbina Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 najlepsza ścieżka dźwiękowa w filmiku nr 2... :cool3: [url=http://elzbieta1971.wrzuta.pl/audio/7gmiAwriSxk/edyta_geppert_-_kamien_i_mgla]Wrzuta.pl - Edyta Geppert - Kamień i mgła[/url] tak dziś czuję... :-( Quote
Menrzuś Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]konie ścigają ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Się znalazły ;) Quote
Menrzuś Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Parę filmików domowych :razz: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=0emp4--yep4&feature=player_embedded"]YouTube - Obraz225-Na kanapie 1[/URL] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=WBGoIc91q3o&feature=player_embedded"]YouTube - Obraz226-Na kanapie 2[/URL] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=Spm_0AtyxGU&feature=player_embedded"]YouTube - Obraz227-Obrońca[/URL] Następnym razem porażające filmiki z walk psich :crazyeye: Quote
Alicja Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:widziałam filmiki A dziś w Jebiu widziałam takiego Gacka :p , nie poszedł jakiś gackowaty stwór do Jebia oprócz tego co do Beni ?? bo Benia to nie była ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='halbina']najlepsza ścieżka dźwiękowa w filmiku nr 2... :cool3: [URL="http://elzbieta1971.wrzuta.pl/audio/7gmiAwriSxk/edyta_geppert_-_kamien_i_mgla"]Wrzuta.pl - Edyta Geppert - Kamień i mgła[/URL] tak dziś czuję... :-([/quote] A tak czasami sobie ze sobą gaworzą :evil_lol: Niestety, ale nie mogę otworzyć :shake: Quote
Menrzuś Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol:widziałam filmiki [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]A dziś w Jebiu widziałam takiego Gacka :p , nie poszedł jakiś gackowaty stwór do Jebia oprócz tego co do Beni ?? bo Benia to nie była ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] .... no to masz dobry zWrok ;) Gacek ze swoim umaszczeniem był niepowtarzalnym. Może jakiś inny :roll: Quote
Recommended Posts