Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=cWQTX3lbarI&feature=player_embedded"]YouTube - Obraz222-Po kąpieli[/URL][/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bidula, wymyli go i siem wściekł:cool3: "Wynocha Sylwa, wynocha, zostałem umyty i będę dziś straszny":diabloti:

:lol::lol::lol:Boskie, ale do tego bajorka gnał jak Irena S. w swoich najlepszych czasach:cool3:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata-air']Macie strasznie gadatliwe psy :)

BF wydają dużo odgłosów ale, że boksery? Moja boksia jakaś taka ... cichsza była:evil_lol:[/quote]
..... i do tego tłuką się non-stop w czym przewodzi oczywiście Gacor :evil_lol:

Oooooo....np tu:

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=GY0wH_L1ddk&feature=player_embedded"]YouTube - Obraz223-Przepychanki[/URL]

albo tu:

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=5gioFEIYksM&feature=player_embedded"]YouTube - Obraz224-Poobiednia zabawa[/URL]

Posted

[quote name='Bila']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bidula, wymyli go i siem wściekł:cool3: "Wynocha Sylwa, wynocha, zostałem umyty i będę dziś straszny":diabloti:

:lol::lol::lol:Boskie, ale do tego bajorka gnał jak Irena S. w swoich najlepszych czasach:cool3:[/quote]
Totalną demolkę zrobił i jeszcze stadnej Alfie napyskował :diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A właśnie, że oglądam :eviltong: Piękne są... I filmiki tyż :evil_lol:

A czy Sylwa ma dietę? Czy przez święta pofolgowała? :evil_lol:[/quote]
Ja też oglądałem ;)
Musi skończyć dietetyczna karmę - jak nie pomoże to przejdę na to co mówiłaś :roll:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]a specjalnie dla mnie też coś będzie:cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Kiedyś pewnie i tak - ale na razie przerwa z filmikami, bo dzisiaj się mi aparacik zepsuł :placz:
Muszę się ze starym przeprosić :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja też oglądałem ;)
Musi skończyć dietetyczna karmę - jak nie pomoże to przejdę na to co mówiłaś :roll:[/quote]

A mój na dietetycznej wreszcie zaczął troszku gubić:multi::multi: i speeda takiego dostał jakby to było high energy:shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Kiedyś pewnie i tak - ale na razie przerwa z filmikami, bo dzisiaj się mi aparacik zepsuł :placz:
Muszę się ze starym przeprosić :roll:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojojojjjjjj to coś tam powciskał:mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojojojjjjjj to coś tam powciskał:mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Zepsuł:mad::mad::mad::mad::mad:. Psuj jeden.

A Gacuś celnym kopem okno balkonowe umie zamknąć:evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']A mój na dietetycznej wreszcie zaczął troszku gubić:multi::multi: i speeda takiego dostał jakby to było high energy:shake:[/quote]
Sylwa przy Gacku też na pełnych obrotach gania - pomoże jej to na talię :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojojojjjjjj to coś tam powciskał:mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Nacisnąłem "off" - wszystko zgasło, ale obiektyw się nie schował. I teraz już nic nie działa :shake:

Posted

[quote name='Bila']Zepsuł:mad::mad::mad::mad::mad:. Psuj jeden.

A Gacuś celnym kopem okno balkonowe umie zamknąć:evil_lol:[/quote]
Ale jest jeszcze na gwarancji - tylko że takie naprawy to się tygodniami odbywają :shake:

Widzę, że zauważyłaś (słabo to było widać) - walnął tak, że aż szyba zadrżała :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol: one są z turbodoładowaniem ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Szczególnie ta mała pluskwa :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Szczególnie ta mała pluskwa :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: ciekawe po kim on taki :razz::razz:;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: ciekawe po kim on taki :razz::razz:;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Palcem nie będę pokazywał :evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Cześć :loveu:
A może trzeba wyjąć mu baterie, włożyć i spróbować włączyć? Czasem to pomaga ;)

Przynajmniej w aparacie, z którego korzystałam :oops:[/quote]
To też już próbowałem ;)

Bry wieczorek :loveu:

Posted

Cześć :loveu:
A może trzeba wyjąć mu baterie, włożyć i spróbować włączyć? Czasem to pomaga ;)

Przynajmniej w aparacie, z którego korzystałam :oops:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nacisnąłem "off" - wszystko zgasło, ale obiektyw się nie schował. I teraz już nic nie działa :shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Psuja:mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

:roll: bardzo sfrustrowany Argon po tej kąpieli był, nie wiem jak ona w takim razie przebiegała "hmmmm" :roll: ale pewnie nie po jego myśli :mad:

Posted

[quote name='Iv_']:roll: bardzo sfrustrowany Argon po tej kąpieli był, nie wiem jak ona w takim razie przebiegała "hmmmm" :roll: ale pewnie nie po jego myśli :mad:[/quote]
Przebiegała jak zwykle - tylko, że po niej Argon zawsze powera łapie ;)

Posted

[quote name='credita']Wiiiitanko :loveu: Myślałam że zastanę gospodarza a tu cicho ;)[/quote]
Nie było mnie kilka dni :shake:..... ale już jestem i szczekam ;)

Siemanko :loveu: