apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrany! Ty lepiej pisz o co cho![/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No franaca spać nie dała.....(Ala też sie budziła chyba ze cztery razy) ale Kronos to pobił rekordy:shake: Wczoraj na spacerze spuściłam go ze smyczy bo się franca wycwaniła i nie chce robić koopy na smyczy.:cool1: No i tak sobie chodził koło mnie i załatwiał potrzeby a jak juz zalatwił co trzeba to jakby mu odbiło. Czmychnął i coś tam w krzakach opałaszował:angryy:(świnia).......zanim dobiegłam to już było po konsumpcji.......No i dzisiaj w nocy miał rewolucje żołądkowe. Żygał chyba z 6 razy i 4 razy byałam z nim na polu bo miał sraczkę:angryy:............teraz sobie słodko śpi a ja ledwo patrzę na oczy.....................................KTO GO WEŹMIE NA TYMCZAS?:angryy::mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ja ją zawsze robiłam w panierce i zasyspywałam wcześniej podsmażoną na masełku włoszczyzną... Pycha była[/quote] Każdy lubi to co lubi. Spróbuj tilapię (ale tą w większych kawałkach) - też jest sprzedawana w postaci "dachówek" Właśnie z Natalią przez telefon rozmawiałem - stąd ta przerwa w pisaniu Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cześć to ja wasza szprotka:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I to by było na tyle mojej euforii dzisiaj:mdleje:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Cześć Cioteczko! Co jest? Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No franaca spać nie dała.....(Ala też sie budziła chyba ze cztery razy) ale Kronos to pobił rekordy:shake:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wczoraj na spacerze spuściłam go ze smyczy bo się franca wycwaniła i nie chce robić koopy na smyczy.:cool1: No i tak sobie chodził koło mnie i załatwiał potrzeby a jak juz zalatwił co trzeba to jakby mu odbiło. Czmychnął i coś tam w krzakach opałaszował:angryy:(świnia).......zanim dobiegłam to już było po konsumpcji.......No i dzisiaj w nocy miał rewolucje żołądkowe. Żygał chyba z 6 razy i 4 razy byałam z nim na polu bo miał sraczkę:angryy:............teraz sobie słodko śpi a ja ledwo patrzę na oczy.....................................KTO GO WEŹMIE NA TYMCZAS?:angryy::mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No to za karę teraz spuszczaj go w kagańcu - ot co Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Może i byłam barakudą ale dzisiaj zdecydowanie czuję się jak szprotka:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Miałam szalona noc....spałam w sumie 2,5 h.....faaaajnie nie?[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Aha czy za zabójstwo w afekcie idzie sie siedzieć? Bo jak nie to kończę sprawę, no chyba ze ktoś tego fraNca Kronosa przyjmie na tymczas:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrany! Ty lepiej pisz o co cho! Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No wiesz co? :angryy: Najpierw psa nie karmisz, a później masz do niego pretensje, że se podjadł! Ty Maupo! :evil_lol:[/quote] Ja tak brutalnie wolałem nie pisać :evil_lol: Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No wiesz co? :angryy: Najpierw psa nie karmisz, a później masz do niego pretensje, że se podjadł! Ty Maupo! :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jak nie karmię:crazyeye: Ta franca je więcej niż ja i TZ razem wzięci.....i jeszcze mu mało........:shake: No wiesz! Jak możesz.................:placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']No to za karę teraz spuszczaj go w kagańcu - ot co[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]On nigdy nie nosił kagańca więc nie wiem czy w nim się załatwi.........ale jest to jakiś pomysł na zemstę:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Tilapię mówisz? I co Natka na to?[/quote] Ano mówię - też w hipermarketach można dostać. Jest zdecydowanie lepsza.....chociaż nie taka jak "świeża" ;) Chyba nie przypuszczasz, że powiedziała mi od razu, że Sonia jedzie do Gdyni......ale i tak wiem, że tak się stanie ;) Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja tak brutalnie wolałem nie pisać :evil_lol:[/quote]:crazyeye::crazyeye:[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:crazyeye: ......ale chciałeś?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ty?:crazyeye: Yhuhuhuhyhyhyhy:placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No już dobrze, dobrze... Nie pakaj! :loveu: Kof cię![/quote]:roll::roll::roll::roll: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple']:crazyeye::crazyeye:[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:crazyeye: ......ale chciałeś?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ty?:crazyeye: Yhuhuhuhyhyhyhy:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No już nie bucz :calus:..... odeśpisz tą nockę :buzi: Quote
Iv_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A cóż tu taka cisza wczoraj była??? :cool3: Cześć Rybki![/quote] :roll: bo nie wszyscy mieli sprawny sprzęt komputerowy :roll: Rybka - to żem ja :multi: :multi: :multi: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No franaca spać nie dała.....(Ala też sie budziła chyba ze cztery razy) ale Kronos to pobił rekordy:shake:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wczoraj na spacerze spuściłam go ze smyczy bo się franca wycwaniła i nie chce robić koopy na smyczy.:cool1: No i tak sobie chodził koło mnie i załatwiał potrzeby a jak juz zalatwił co trzeba to jakby mu odbiło. Czmychnął i coś tam w krzakach opałaszował:angryy:(świnia).......zanim dobiegłam to już było po konsumpcji.......No i dzisiaj w nocy miał rewolucje żołądkowe. Żygał chyba z 6 razy i 4 razy byałam z nim na polu bo miał sraczkę:angryy:............teraz sobie słodko śpi a ja ledwo patrzę na oczy.....................................KTO GO WEŹMIE NA TYMCZAS?:angryy::mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No wiesz co? :angryy: Najpierw psa nie karmisz, a później masz do niego pretensje, że se podjadł! Ty Maupo! :evil_lol: Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']No już nie bucz :calus:..... odeśpisz tą nockę :buzi:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kiedy?:cool1: ja mam jeszcze "n" nocy do odespania i nie mam kiedy odespać:placz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jeszcze w nosek poproszę:oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Każdy lubi to co lubi. Spróbuj tilapię (ale tą w większych kawałkach) - też jest sprzedawana w postaci "dachówek" Właśnie z Natalią przez telefon rozmawiałem - stąd ta przerwa w pisaniu[/quote] Tilapię mówisz? I co Natka na to? Quote
Iv_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dzień dobry całemu Szanownemu Gronu dyskusyjnemu :p czeeeeeee pypłający Menrzusiu i Cioteczki - Kloteczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jak nie karmię:crazyeye: Ta franca je więcej niż ja i TZ razem wzięci.....i jeszcze mu mało........:shake:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiesz! Jak możesz.................:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No już dobrze, dobrze... Nie pakaj! :loveu: Kof cię! Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Uuuuuuuuuuuuuuuuuuch :cool1:[/quote] Na poadopcyjną wizytę walę tam z Argonem - ale foty będą :multi: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iv_']Dzień dobry całemu Szanownemu Gronu dyskusyjnemu :p czeeeeeee pypłający Menrzusiu i Cioteczki - Kloteczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Witanko :loveu::multi:...... monitorek działa? :razz: Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Wyśpisz się po ... śmierci :diabloti: [SIZE=6][B]Cześć Iv![/B][/SIZE][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie.....to za dużo na moje skołatane nerwy:shake: najpierw mnie od maUp wyzywa a teraz jeszcze mi śmierci życzy:placz: Cześć Iv:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]On nigdy nie nosił kagańca więc nie wiem czy w nim się załatwi.........ale jest to jakiś pomysł na zemstę:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Moje też nigdy nie nosiły. No, Argon miał taka próbę w młodości, ale szybko kaganiec zeżarł :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Ano mówię - też w hipermarketach można dostać. Jest zdecydowanie lepsza.....chociaż nie taka jak "świeża" ;) Chyba nie przypuszczasz, że powiedziała mi od razu, że Sonia jedzie do Gdyni......ale i tak wiem, że tak się stanie ;)[/quote] Uuuuuuuuuuuuuuuuuuch :cool1: Quote
Bila Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Na poadopcyjną wizytę walę tam z Argonem - ale foty będą :multi:[/quote] I kiedy idziecie? Foty koniecznie:loveu:. Sonia to pono niezły świrus:cool3: ADHD-owiec, dobrze, że rodzinka probokserska Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Kiedy?:cool1: ja mam jeszcze "n" nocy do odespania i nie mam kiedy odespać:placz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jeszcze w nosek poproszę:oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Taki to już jest los młodych mamuś :roll: Jest w nosek :kiss_2: Quote
Recommended Posts