Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']drobny wieczorek :multi:[/quote] A cóż tu taka cisza wczoraj była??? :cool3: Cześć Rybki! Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A cóż tu taka cisza wczoraj była??? :cool3: Cześć Rybki![/quote] A bo ja wiem :niewiem:......może się sypały popiołem? Rybki? :crazyeye:.......czeeeee skalarku :multi::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaa... Teraz se będziemy słodzić... Wielorybku, pangusiu, flądro... :evil_lol:[/quote] A flądro to brzmi....mmmmmmmmmmm :diabloti: [quote]Jak domek dla ślicznotki? Byłeś??? [/quote] Pewnie, że byłem. Teraz czekam na kontakt z Natalią, żeby zdać relację ;) Quote
Bila Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Cześć:loveu::loveu::loveu: gaduły, chociaż cosik tu nietłoczno. Ja nie sypałam popiołem:shake:, ja pracowałam:shake: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Bila']Cześć:loveu::loveu::loveu: gaduły, chociaż cosik tu nietłoczno. Ja nie sypałam popiołem:shake:, ja pracowałam:shake:[/quote] No to mogłaś tu wpaść na nabranie oddechu :eviltong: Dzieńdoberek milczącej inaczej :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A bardziej enigmatycznie nie dało się napisać? :roll:[/quote] Mówisz o tej flądrze? :razz: :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']A bo ja wiem :niewiem:......może się sypały popiołem? Rybki? :crazyeye:.......czeeeee skalarku :multi::evil_lol:[/quote] Taaaaaaaaa... Teraz se będziemy słodzić... Wielorybku, pangusiu, flądro... :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Jak domek dla ślicznotki? Byłeś??? Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Uprzejmie donoszę, że panga to niedobra ryba jest, nie ma żadnych wartości! Dzień dobry ;) Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']Uprzejmie donoszę, że panga to niedobra ryba jest, nie ma żadnych wartości! Dzień dobry ;)[/quote] Ryba jako ryba jest wspaniała, tylko, że ludzie w jednym rejonie świata robią z niej wręcz trujące świństwo. O! :roll: Bry, bry ;) Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']A flądro to brzmi....mmmmmmmmmmm :diabloti: Pewnie, że byłem. Teraz czekam na kontakt z Natalią, żeby zdać relację ;)[/quote] A bardziej enigmatycznie nie dało się napisać? :roll: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Bila']Cześć:loveu::loveu::loveu: gaduły, chociaż cosik tu nietłoczno. Ja nie sypałam popiołem:shake:, ja pracowałam:shake:[/quote] Cześć Bilunia! Ty tyle nie pracuj... :shake: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ja uwielbiam pangę... Ale doczytałam o tych trucicielach i już jej chybanie będę jadła :placz:[/quote] No właśnie ja przestałam. Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']......................:eviltong:.......................... tyle Ci pwiem![/quote] Piękniście z tym jęzorkiem wyglądasz :evil_lol: Domek fantastyczny - będę optował "za". Zresztą to bokserza rodzinka i wiedzą dokładnie co to jest bokserkowe ADHD ;) Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ja uwielbiam pangę... Ale doczytałam o tych trucicielach i już jej chybanie będę jadła :placz:[/quote] Też ją jadłem, ale jak dla mnie jest taka trochę "papierowata" :shake: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']No właśnie ja przestałam.[/quote] To na jaką się przerzuciłaś? Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No to po cichu zaciskam kciukasy! :cool1:[/quote] A czemu po cichu? :crazyeye: Głośno i z przytupem :multi::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Mówisz o tej flądrze? :razz: :diabloti:[/quote] ......................:eviltong:.......................... tyle Ci pwiem! Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć to ja wasza szprotka:loveu: I to by było na tyle mojej euforii dzisiaj:mdleje:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cześć to ja wasza szprotka:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I to by było na tyle mojej euforii dzisiaj:mdleje:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Szprotka? :crazyeye:........[SIZE=5]Ty nasza barrrrrrakudo :diabloti:[/SIZE] Co się porobiło? Dzieńdoberek :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Ryba jako ryba jest wspaniała, tylko, że ludzie w jednym rejonie świata robią z niej wręcz trujące świństwo. O! :roll: Bry, bry ;)[/quote] Ja uwielbiam pangę... Ale doczytałam o tych trucicielach i już jej chybanie będę jadła :placz: Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Szprotka? :crazyeye:........[SIZE=5]Ty nasza barrrrrrakudo :diabloti:[/SIZE] Co się porobiło? Dzieńdoberek :multi::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Może i byłam barakudą ale dzisiaj zdecydowanie czuję się jak szprotka:roll: Miałam szalona noc....spałam w sumie 2,5 h.....faaaajnie nie? Aha czy za zabójstwo w afekcie idzie sie siedzieć? Bo jak nie to kończę sprawę, no chyba ze ktoś tego fraNca Kronosa przyjmie na tymczas:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Piękniście z tym jęzorkiem wyglądasz :evil_lol: Domek fantastyczny - będę optował "za". Zresztą to bokserza rodzinka i wiedzą dokładnie co to jest bokserkowe ADHD ;)[/quote] No to po cichu zaciskam kciukasy! :cool1: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Też ją jadłem, ale jak dla mnie jest taka trochę "papierowata" :shake:[/quote] Ja ją zawsze robiłam w panierce i zasyspywałam wcześniej podsmażoną na masełku włoszczyzną... Pycha była Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']A czemu po cichu? :crazyeye: Głośno i z przytupem :multi::evil_lol:[/quote] Juuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu :multi: Quote
Recommended Posts