Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A cóż tu taka cisza wczoraj była??? :cool3:

Cześć Rybki![/quote]
A bo ja wiem :niewiem:......może się sypały popiołem?

Rybki? :crazyeye:.......czeeeee skalarku :multi::evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaa... Teraz se będziemy słodzić... Wielorybku, pangusiu, flądro... :evil_lol:[/quote]
A flądro to brzmi....mmmmmmmmmmm :diabloti:
[quote]Jak domek dla ślicznotki? Byłeś??? [/quote]
Pewnie, że byłem. Teraz czekam na kontakt z Natalią, żeby zdać relację ;)

Posted

[quote name='Bila']Cześć:loveu::loveu::loveu: gaduły, chociaż cosik tu nietłoczno. Ja nie sypałam popiołem:shake:, ja pracowałam:shake:[/quote]
No to mogłaś tu wpaść na nabranie oddechu :eviltong:

Dzieńdoberek milczącej inaczej :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']A bo ja wiem :niewiem:......może się sypały popiołem?

Rybki? :crazyeye:.......czeeeee skalarku :multi::evil_lol:[/quote]

Taaaaaaaaa... Teraz se będziemy słodzić... Wielorybku, pangusiu, flądro... :evil_lol:

Posted

[quote name='jbk']Uprzejmie donoszę, że panga to niedobra ryba jest, nie ma żadnych wartości!

Dzień dobry ;)[/quote]
Ryba jako ryba jest wspaniała, tylko, że ludzie w jednym rejonie świata robią z niej wręcz trujące świństwo. O! :roll:

Bry, bry ;)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ja uwielbiam pangę... Ale doczytałam o tych trucicielach i już jej chybanie będę jadła :placz:[/quote]

No właśnie ja przestałam.

Posted

[quote name='Iza i Avanti']......................:eviltong:..........................

tyle Ci pwiem![/quote]
Piękniście z tym jęzorkiem wyglądasz :evil_lol:

Domek fantastyczny - będę optował "za". Zresztą to bokserza rodzinka i wiedzą dokładnie co to jest bokserkowe ADHD ;)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ja uwielbiam pangę... Ale doczytałam o tych trucicielach i już jej chybanie będę jadła :placz:[/quote]
Też ją jadłem, ale jak dla mnie jest taka trochę "papierowata" :shake:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cześć to ja wasza szprotka:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I to by było na tyle mojej euforii dzisiaj:mdleje:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Szprotka? :crazyeye:........[SIZE=5]Ty nasza barrrrrrakudo :diabloti:[/SIZE]

Co się porobiło?

Dzieńdoberek :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ryba jako ryba jest wspaniała, tylko, że ludzie w jednym rejonie świata robią z niej wręcz trujące świństwo. O! :roll:

Bry, bry ;)[/quote]

Ja uwielbiam pangę... Ale doczytałam o tych trucicielach i już jej chybanie będę jadła :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Szprotka? :crazyeye:........[SIZE=5]Ty nasza barrrrrrakudo :diabloti:[/SIZE]

Co się porobiło?

Dzieńdoberek :multi::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Może i byłam barakudą ale dzisiaj zdecydowanie czuję się jak szprotka:roll:

Miałam szalona noc....spałam w sumie 2,5 h.....faaaajnie nie?

Aha czy za zabójstwo w afekcie idzie sie siedzieć? Bo jak nie to kończę sprawę, no chyba ze ktoś tego fraNca Kronosa przyjmie na tymczas:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Piękniście z tym jęzorkiem wyglądasz :evil_lol:

Domek fantastyczny - będę optował "za". Zresztą to bokserza rodzinka i wiedzą dokładnie co to jest bokserkowe ADHD ;)[/quote]

No to po cichu zaciskam kciukasy! :cool1:

Posted

[quote name='Menrzuś']Też ją jadłem, ale jak dla mnie jest taka trochę "papierowata" :shake:[/quote]

Ja ją zawsze robiłam w panierce i zasyspywałam wcześniej podsmażoną na masełku włoszczyzną... Pycha była