Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]nad morzem czuję się rewelacyjnie :loveu:...no jeszcze mazury wchodzą w rachubę ...generalnie pojezierze ...bo w górach też bywa różnie ...wysoko oki w dolinach kaplica :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Zgadza się - stąd napewno się nie ruszę :p

Ty to na prawdę tęsknisz za wiosną, bo cUś marudna się zrobiłaś :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Pewnie szef się zorientował, że śmigasz po dogo i Ci zablokował :evil_lol:

Z tym robieniem wiosny to jakaś plotka :p[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nieee.....na pewno nie...już ja o to zadbałam co by sie nie zorientował:diabloti:

Dobry wieczór peplaki:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nieee.....na pewno nie...już ja o to zadbałam co by sie nie zorientował:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobry wieczór peplaki:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Nie rób z szefa bałwana - co chce to zobaczy :eviltong:

Jakie tam peplaki? :crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie rób z szefa bałwana - co chce to zobaczy :eviltong:

Jakie tam peplaki? :crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie robię....ale jestem szpecjalistką w temacie ukrywania dogo:evil_lol:

No takie peplaki jakich mało:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie robię....ale jestem szpecjalistką w temacie ukrywania dogo:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No takie peplaki jakich mało:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Kiedyś będzie ten pierwszy raz:eviltong:

Aaaaa tam......tylko 10 stronek :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Kiedyś będzie ten pierwszy raz:eviltong:

Aaaaa tam......tylko 10 stronek :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To już jest jakby niemożliwe:roll::oops:

No własnie......:cool1: i tak beze mnie:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Zgadza się - stąd napewno się nie ruszę :p

Ty to na prawdę tęsknisz za wiosną, bo cUś marudna się zrobiłaś :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:naprawdę .... bo ja ciepłolubna jestem :loveu:... i suchonożna :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To już jest jakby niemożliwe:roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No własnie......:cool1: i tak beze mnie:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Boszszsz.......... :eviltong:

To gdzie się szlajasz, co? :p

Posted

[quote name='Menrzuś'].....a co Ci będę tłumaczył - sama wiesz :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiem, wiem.....ale to takie przyjemne móc nazwać Cię wróżką:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz::placz:naprawdę .... bo ja ciepłolubna jestem :loveu:... i suchonożna :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A ja tam nie lubię się smażyć :shake:.....taka zima jak teraz tutaj jest idealna :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Boszszsz.......... :eviltong:

To gdzie się szlajasz, co? :p[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pralkę to ty zostaw w spokoju:eviltong:

Nigdzie...TZ okupował ale go ululałam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiem, wiem.....ale to takie przyjemne móc nazwać Cię wróżką:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Już tak na siłę mi pci nie zmieniaj :eviltong:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pralkę to ty zostaw w spokoju:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nigdzie...TZ okupował ale go ululałam:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Jaką pralkę? :crazyeye: Czy Ty aby znowu wina nie pijesz? :razz:

Biedny TZ :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Już tak na siłę mi pci nie zmieniaj :eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie zmieniam......lekko naginam fakty:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']A ja tam nie lubię się smażyć :shake:.....taka zima jak teraz tutaj jest idealna :p[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja wiosnę ... pepegi , skarpetki , spodenki , t-shircik i bluza ....i wsio w tym temacie no bielizna tysz .... na plecki placak z wodą i smaczkami , aparat i w długą :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a teraz zanim sie ubiore to by wypadało wracać :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Jaką pralkę? :crazyeye: Czy Ty aby znowu wina nie pijesz? :razz:

Biedny TZ :roll:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No pralki BOSCH...........a ty tak boszzowałes:evil_lol:

I nie piję nic.....tzn herbatkę:roll:

Znowu go żałujesz......nie rozumiem:roll:[/B][/COLOR][/FONT]