credita Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 taką mam wrażliwą naturę Menrzusiu :oops: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]nad morzem czuję się rewelacyjnie :loveu:...no jeszcze mazury wchodzą w rachubę ...generalnie pojezierze ...bo w górach też bywa różnie ...wysoko oki w dolinach kaplica :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Zgadza się - stąd napewno się nie ruszę :p Ty to na prawdę tęsknisz za wiosną, bo cUś marudna się zrobiłaś :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='credita']no grzeczny! pewnie przez chwilę jak każdy facet :eviltong:[/quote] Każda mnie tu musi od facetów nawyzywać :placz: :evil_lol: Quote
credita Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 no grzeczny! pewnie przez chwilę jak każdy facet :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='credita']no przepraszam no już :calus::buzi::buzi::buzi:[/quote] nie ma za co, ja taki mNiętki to nie jestem ;)......ale dzięki :razz: Quote
credita Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 no przepraszam no już :calus::buzi::buzi::buzi: Quote
apple Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Pewnie szef się zorientował, że śmigasz po dogo i Ci zablokował :evil_lol: Z tym robieniem wiosny to jakaś plotka :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nieee.....na pewno nie...już ja o to zadbałam co by sie nie zorientował:diabloti: Dobry wieczór peplaki:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Menrzuś']dobra - będę już grzeczny :p (Jabłkowa jak to przeczyta, to się posika ze śmiechu :lol:)[/quote]:roflt::roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nieee.....na pewno nie...już ja o to zadbałam co by sie nie zorientował:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobry wieczór peplaki:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nie rób z szefa bałwana - co chce to zobaczy :eviltong: Jakie tam peplaki? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='apple']:roflt::roflt::roflt:[/quote] Wiedziałem :evil_lol: Quote
apple Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie rób z szefa bałwana - co chce to zobaczy :eviltong: Jakie tam peplaki? :crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie robię....ale jestem szpecjalistką w temacie ukrywania dogo:evil_lol: No takie peplaki jakich mało:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Wiedziałem :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A coś ty wróżka?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie robię....ale jestem szpecjalistką w temacie ukrywania dogo:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No takie peplaki jakich mało:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Kiedyś będzie ten pierwszy raz:eviltong: Aaaaa tam......tylko 10 stronek :p Quote
apple Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Kiedyś będzie ten pierwszy raz:eviltong: Aaaaa tam......tylko 10 stronek :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To już jest jakby niemożliwe:roll::oops: No własnie......:cool1: i tak beze mnie:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Zgadza się - stąd napewno się nie ruszę :p Ty to na prawdę tęsknisz za wiosną, bo cUś marudna się zrobiłaś :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:naprawdę .... bo ja ciepłolubna jestem :loveu:... i suchonożna :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A coś ty wróżka?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] .....a co Ci będę tłumaczył - sama wiesz :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To już jest jakby niemożliwe:roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No własnie......:cool1: i tak beze mnie:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Boszszsz.......... :eviltong: To gdzie się szlajasz, co? :p Quote
apple Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Menrzuś'].....a co Ci będę tłumaczył - sama wiesz :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiem, wiem.....ale to takie przyjemne móc nazwać Cię wróżką:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz::placz:naprawdę .... bo ja ciepłolubna jestem :loveu:... i suchonożna :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A ja tam nie lubię się smażyć :shake:.....taka zima jak teraz tutaj jest idealna :p Quote
apple Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Boszszsz.......... :eviltong: To gdzie się szlajasz, co? :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pralkę to ty zostaw w spokoju:eviltong: Nigdzie...TZ okupował ale go ululałam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiem, wiem.....ale to takie przyjemne móc nazwać Cię wróżką:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Już tak na siłę mi pci nie zmieniaj :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pralkę to ty zostaw w spokoju:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nigdzie...TZ okupował ale go ululałam:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jaką pralkę? :crazyeye: Czy Ty aby znowu wina nie pijesz? :razz: Biedny TZ :roll: Quote
apple Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Już tak na siłę mi pci nie zmieniaj :eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie zmieniam......lekko naginam fakty:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Menrzuś']A ja tam nie lubię się smażyć :shake:.....taka zima jak teraz tutaj jest idealna :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja wiosnę ... pepegi , skarpetki , spodenki , t-shircik i bluza ....i wsio w tym temacie no bielizna tysz .... na plecki placak z wodą i smaczkami , aparat i w długą :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a teraz zanim sie ubiore to by wypadało wracać :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Jaką pralkę? :crazyeye: Czy Ty aby znowu wina nie pijesz? :razz: Biedny TZ :roll:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No pralki BOSCH...........a ty tak boszzowałes:evil_lol: I nie piję nic.....tzn herbatkę:roll: Znowu go żałujesz......nie rozumiem:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts