e.v.a Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 czesc czołem :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
apple Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ala wstała dzisiaj o 5...padam na pysk...nie dotrzymam do 22:shake: Wybaczcie:cool1: Jutro niestety będę dopiero po południu z pracy bo rano też nie dam rady:shake: Trzymcie sie;) paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Będę tęsknić[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:placz:[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:placz:[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:placz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bry , brej ...itd ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Witam wszystkie Ptasiorki:loveu: Ciężko mi się pisze, bo dzisiaj przez przypadek Sylwa mało mi palca nie odgryzła.....i to do tego z prawej dłoni. Tak więc trudno mi sie posługiwać myszką :shake:[/quote] Matko jedyna, czemu jej jeść nie dałeś, tylko własne palce na pokarm chciałeś przerobić:-o:roll:? Witanko:multi::loveu: Quote
Bila Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']A bo ten palec znalazł się w nieodpowiednim miejscu :roll:....to nie jej wina. Trochę się obawiam czy mi okostnej nie naruszyła :shake:[/quote] Rany boskie, spuchł? Mogłeś sobie jakiś alcatel przyłożyć czy cuś:roll: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Witam wszystkie Ptasiorki:loveu: Ciężko mi się pisze, bo dzisiaj przez przypadek Sylwa mało mi palca nie odgryzła.....i to do tego z prawej dłoni. Tak więc trudno mi sie posługiwać myszką :shake: Quote
Alicja Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: Menrzusiu ...współczuwam ..... mam nadzieję że bedzie się dobrze goiło ... Ja miałam szczęście jak mi Klocuś załozył zębem przy zabawie patykami o kciuka że szybko szarpnęłam i tylko paznokieć był naruszony [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']A tam spuchł. Przecięła mi łamaczami mięcho do kości....dobrze, że ją w poniedziałek zaszczepiłem :evil_lol:[/quote] Jednym słowem Rzeźnia nr 5:cool3: i tak świecisz tym gołym mięchem? Dobrze, że piranii nie hodujesz:multi: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Bila']Matko jedyna, czemu jej jeść nie dałeś, tylko własne palce na pokarm chciałeś przerobić:-o:roll:? Witanko:multi::loveu:[/quote] A bo ten palec znalazł się w nieodpowiednim miejscu :roll:....to nie jej wina. Trochę się obawiam czy mi okostnej nie naruszyła :shake: Quote
Bila Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Nabijaj się :eviltong:....nie świecę mięchem, bo mam paluszek zawinięty :evil_lol: [SIZE=1](ale mi się jeNdze trafiły - zero współczucia :evil_lol:)[/SIZE][/quote] Zaraz tam jędze:razz:, po prostu od razu uświadamiam Ci, że nie jest aż tak źle, żeby nie mogło być gorzej:cool3:. Przyjdzie Selketowa na pewno coś Ci doradzi:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Bila']Rany boskie, spuchł? Mogłeś sobie jakiś alcatel przyłożyć czy cuś:roll:[/quote] A tam spuchł. Przecięła mi łamaczami mięcho do kości....dobrze, że ją w poniedziałek zaszczepiłem :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:glaszcze: Menrzusiu ...współczuwam ..... mam nadzieję że bedzie się dobrze goiło ...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Ja miałam szczęście jak mi Klocuś załozył zębem przy zabawie patykami o kciuka że szybko szarpnęłam i tylko paznokieć był naruszony [/COLOR][/FONT][/B][/quote] Mam nadzieję, że inwestycja w smaczki czyszczące zęby się zwróci i tężca nie dostanę :roll: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Bila']Jednym słowem Rzeźnia nr 5:cool3: i tak świecisz tym gołym mięchem? Dobrze, że piranii nie hodujesz:multi:[/quote] Nabijaj się :eviltong:....nie świecę mięchem, bo mam paluszek zawinięty :evil_lol: [SIZE=1](ale mi się jeNdze trafiły - zero współczucia :evil_lol:)[/SIZE] Quote
Bila Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Jakie jędze? Ja pieszczotliwie powiedziałem :evil_lol: Toż Ona od zwierzaków :crazyeye:.....jeszcze kopyta mi nie urosły :eviltong:[/quote] No ale co z tego, że od zwierząt:cool3:. Wiesz ile lekarstw nam się pokrywa. Mój wet mi dał kiedyś dla Bilbka maść na kolano bolące i powiedział, że spokojnie mogę sobie tym kręgosłup i stawy smarować jakby mnie bolało, bo super maść. Nie skorzystała z propozycji tylko dlatego, że śmierdziała okropnie:eviltong: Quote
Alicja Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Nabijaj się :eviltong:....nie świecę mięchem, bo mam paluszek zawinięty :evil_lol: [SIZE=1](ale mi się jeNdze trafiły - zero współczucia :evil_lol:)[/SIZE][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :obrazic: tak ładnie po główce wygłaskalam [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Bila']Zaraz tam jędze:razz:, po prostu od razu uświadamiam Ci, że nie jest aż tak źle, żeby nie mogło być gorzej:cool3:. Przyjdzie Selketowa na pewno coś Ci doradzi:diabloti:[/quote] Jakie jędze? Ja pieszczotliwie powiedziałem :evil_lol: Toż Ona od zwierzaków :crazyeye:.....jeszcze kopyta mi nie urosły :eviltong: Quote
Bila Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale sobie wytłumaczenie znalazłaś :evil_lol:......syropku gorzkiego też nie łykasz? :eviltong:[/quote] Ja w ogóle rzadko co łykam, już musi mnie mocno przydusić. W aptece z reguły jak proszę o leki i pada pytanie "Dla kogo (dziecko, dorosły), a dlaczego", to ja odpowiadam, że dla psa:roll: Quote
Iv_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 :roll: jak ma się takie zabawy jak w filmiku nr 3 to efekty z palcem są takie jakie są :niewiem: :roll: Quote
Bila Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ale Ty normalnie sobie z Sylwy jaja robiłeś:shake: :evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Wkleję Wam filmiki.....trzeci jest akurat na dzisiajszy przypadek Nagroda [url=http://www.youtube.com/watch?v=yAIoXhPG1nI&eurl=http://www.youtube.com/my_videos_edit2?ns=1&video_id=yAIoXhPG1nI&next=%2Fmy_videos2%3Fpi%3D0%26ps%3D20iurl=http://i2.ytimg.com/vi/yAIoXhPG1nI/hqdefault.jpg&feature=player_embedded]YouTube - Obraz203[/url] Kółeczko [url=http://www.youtube.com/watch?v=0PN5sR4BbUM&eurl=http://www.youtube.com/my_videos_edit2?ns=1&video_id=0PN5sR4BbUM&next=%2Fmy_videos2%3Fpi%3D0%26ps%3D20iurl=http://i1.ytimg.com/vi/0PN5sR4BbUM/hqdefault.jpg&feature=player_embedded]YouTube - Obraz204[/url] Warczenie [url=http://www.youtube.com/watch?v=BuD-ymcPDq4&eurl=http://www.youtube.com/my_videos_edit2?ns=1&video_id=BuD-ymcPDq4&next=%2Fmy_videos2%3Fpi%3D0%26ps%3D20iurl=http://i3.ytimg.com/vi/BuD-ymcPDq4/hqdefault.jpg&feature=player_embedded]YouTube - Obraz205[/url] Quote
Iv_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:obrazic: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]tak ładnie po główce wygłaskalam [/COLOR][/FONT][/B][/quote] [quote name='Menrzuś']Faktycznie - napisałem w liczbie mnogiej.......ale jak Argona kocham - nie miałem Ciebie na myśli :roll:[/quote] :hmmmm: była tylko Bilusia i Ala przy tym "współczuwaniu", hmmmmmm Ala - nie :hmmmm: to z tego wynika że Bila jest w liczbie mnogiej :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :roll: Quote
Bila Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']......żeby Ci tylko fafle nie urosły :diabloti:[/quote] Zazdrość przez Ciebie przemawia, też byś chciał, żeby Ci fafle urosły:diabloti:, a tak to tylko palec Ci odrośnie, miejmy nadzieję:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Bila']No ale co z tego, że od zwierząt:cool3:. Wiesz ile lekarstw nam się pokrywa. Mój wet mi dał kiedyś dla Bilbka maść na kolano bolące i powiedział, że spokojnie mogę sobie tym kręgosłup i stawy smarować jakby mnie bolało, bo super maść. Nie skorzystała z propozycji tylko dlatego, że śmierdziała okropnie:eviltong:[/quote] Ale sobie wytłumaczenie znalazłaś :evil_lol:......syropku gorzkiego też nie łykasz? :eviltong: Quote
Bila Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Mówisz o tym warczącym filmiku? W tej zabawie to jeszcze dotykamy się nosami.....to taka nasza gra - ja ciągnę, a ona warczy :evil_lol:[/quote] No, a te muzyczne odcienie warczenia mnie rozwaliły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bila Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Iv_']:hmmmm: była tylko Bilusia i Ala przy tym "współczuwaniu", hmmmmmm Ala - nie :hmmmm: to z tego wynika że Bila jest w liczbie mnogiej :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :roll:[/quote] No wiesz, jak fioletowy, słuszny hipopotam, to przecież jestem taka mnoga:cool3:. Cześć Iv:loveu::loveu::loveu:, gdzie byłaś i dlaczego tak długo? Quote
Recommended Posts