Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Eeeee tam :roll:

Nooo właśnie :diabloti:

Z tą dedykacją?[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja tam się wolę bać:roll:

Właaaaaaśnie:cool1::evil_lol:

Nio:multi:......na razie:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty sobie myśl twardo nad moją prośbą a ja idem kimnąć...strasznie mi się oki zamykają:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeeehhh ty zawsze pod prąd:shake::evil_lol:

Bila......trzym się...nie daj się wziąć na krowie oczy :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba poletę spac,żeby nie zmięknąć

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeeehhh ty zawsze pod prąd:shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bila......trzym się...nie daj się wziąć na krowie oczy :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Bom facet ponoć :p

Jeżeli już, to bycze :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']To jakaś bezpodstawna plotka :crazyeye::mad:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie to wynik długich badań. MOICH prywatnych:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Ja widziałem.....:multi:ja....:multi:ja widziałem......:multi:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]aaaaaaaaaa tam doopa, nie cygań:evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ja tam się wolę bać:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Właaaaaaśnie:cool1::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nio:multi:......na razie:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ty sobie myśl twardo nad moją prośbą a ja idem kimnąć...strasznie mi się oki zamykają:shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No to ić i śpij ciekawie :multi::loveu:

Posted

[quote name='Bila']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba poletę spac,żeby nie zmięknąć[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tak idź, bo widzę, że miękniesz:evil_lol: Ja też idę...a rano sprawdzę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Bom facet ponoć :p

Jeżeli już, to bycze :evil_lol:[/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No podobno....tak mówią:roll::evil_lol:

Słowo bycze zestawia mi się z innym słowem:evil_lol::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Bila']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba poletę spac,żeby nie zmięknąć[/quote]
Ty też smigasz? :shake:

Dobrej nocki :multi::loveu:

[SIZE=1](zmiękaj, ale bez przesady :evil_lol:)[/SIZE]

Posted

[quote name='Menrzuś']No to ić i śpij ciekawie :multi::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty też:loveu: i ty Bilunia...kolorowych:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie to wynik długich badań. MOICH prywatnych:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]aaaaaaaaaa tam doopa, nie cygań:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
No taaaaa.....wiedziałem - babska logika.....ppppppppfffffffffffffffff :evil_lol:

Doopy nie widziałem - fakt :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty też:loveu: i ty Bilunia...kolorowych:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Dzięki:loveu::loveu:, nawzajem. Do jutra:cool3:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ty też smigasz? :shake:

Dobrej nocki :multi::loveu:

[SIZE=1](zmiękaj, ale bez przesady :evil_lol:)[/SIZE][/quote]

Dobranoc Bycze Oko:loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No podobno....tak mówią:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Słowo bycze zestawia mi się z innym słowem:evil_lol::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Też tak słyszałem :evil_lol:

że niby "ryczę" :crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']Też tak słyszałem :evil_lol:

że niby "ryczę" :crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Chociaż dochodzą mnie też słuchy że masz coś z dziewojki:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Green]

[/COLOR][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie....nie każ mi mówić bo jak powiem to mnie ocenzurujesz na pewno:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Doberek weekendowy. Ja tylko przelotem:roll: ale i tak nikogo nie ma:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Chociaż dochodzą mnie też słuchy że masz coś z dziewojki:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie....nie każ mi mówić bo jak powiem to mnie ocenzurujesz na pewno:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Doberek weekendowy. Ja tylko przelotem:roll: ale i tak nikogo nie ma:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ktoś jakieś plotki puszcza :eviltong::evil_lol:

Dobrze wiem co miałaś na mysli :p

Ja też tylko przelotem - dzisiaj mnie nie będzie :shake:

Doooooobrej :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ktoś jakieś plotki puszcza :eviltong::evil_lol:

Dobrze wiem co miałaś na mysli :p

Ja też tylko przelotem - dzisiaj mnie nie będzie :shake:

Doooooobrej :multi::loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przeczytałam popuszcza:roflt:

Zapomniałam że ty wszystko wiesz:evil_lol:

Jak to? Ciebie?:crazyeye: pewno jakaś imprezka:razz:...tylko ostrożnie z procentami:diabloti:

Papapapaaaaaaaaaaaaaaa......idę kimać.....głowa mnie dzisiaj boli bo halny u nas wieje:shake:[/B][/COLOR][/FONT]