apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Eeeee tam :roll: Nooo właśnie :diabloti: Z tą dedykacją?[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja tam się wolę bać:roll: Właaaaaaśnie:cool1::evil_lol: Nio:multi:......na razie:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty sobie myśl twardo nad moją prośbą a ja idem kimnąć...strasznie mi się oki zamykają:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeeehhh ty zawsze pod prąd:shake::evil_lol: Bila......trzym się...nie daj się wziąć na krowie oczy :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba poletę spac,żeby nie zmięknąć Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeeehhh ty zawsze pod prąd:shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bila......trzym się...nie daj się wziąć na krowie oczy :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Bom facet ponoć :p Jeżeli już, to bycze :evil_lol: Quote
Bila Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś'] Jeżeli już, to bycze :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']To jakaś bezpodstawna plotka :crazyeye::mad:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie to wynik długich badań. MOICH prywatnych:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Ja widziałem.....:multi:ja....:multi:ja widziałem......:multi:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]aaaaaaaaaa tam doopa, nie cygań:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ja tam się wolę bać:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Właaaaaaśnie:cool1::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nio:multi:......na razie:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ty sobie myśl twardo nad moją prośbą a ja idem kimnąć...strasznie mi się oki zamykają:shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No to ić i śpij ciekawie :multi::loveu: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Bila']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba poletę spac,żeby nie zmięknąć[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tak idź, bo widzę, że miękniesz:evil_lol: Ja też idę...a rano sprawdzę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Bom facet ponoć :p Jeżeli już, to bycze :evil_lol:[/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No podobno....tak mówią:roll::evil_lol: Słowo bycze zestawia mi się z innym słowem:evil_lol::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Bila']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba poletę spac,żeby nie zmięknąć[/quote] Ty też smigasz? :shake: Dobrej nocki :multi::loveu: [SIZE=1](zmiękaj, ale bez przesady :evil_lol:)[/SIZE] Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']No to ić i śpij ciekawie :multi::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty też:loveu: i ty Bilunia...kolorowych:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie to wynik długich badań. MOICH prywatnych:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]aaaaaaaaaa tam doopa, nie cygań:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] No taaaaa.....wiedziałem - babska logika.....ppppppppfffffffffffffffff :evil_lol: Doopy nie widziałem - fakt :evil_lol: Quote
Bila Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty też:loveu: i ty Bilunia...kolorowych:loveu: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dzięki:loveu::loveu:, nawzajem. Do jutra:cool3: Quote
Bila Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Ty też smigasz? :shake: Dobrej nocki :multi::loveu: [SIZE=1](zmiękaj, ale bez przesady :evil_lol:)[/SIZE][/quote] Dobranoc Bycze Oko:loveu::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No podobno....tak mówią:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Słowo bycze zestawia mi się z innym słowem:evil_lol::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Też tak słyszałem :evil_lol: że niby "ryczę" :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Bila']Dobranoc Bycze Oko:loveu::evil_lol:[/quote] :mdleje:..................................:placz: Quote
Bila Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']:mdleje:..................................:placz:[/quote] Też nie:-o Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Bila']Też nie:-o[/quote] Coś dziwne chałtury miałaś :evil_lol: Doooobrej :loveu::hand: Quote
Bila Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Coś dziwne chałtury miałaś :evil_lol: Doooobrej :loveu::hand:[/quote] Kolorowych, pa:evil_lol: Quote
apple Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Menrzuś']Też tak słyszałem :evil_lol: że niby "ryczę" :crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Chociaż dochodzą mnie też słuchy że masz coś z dziewojki:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Green] [/COLOR][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie....nie każ mi mówić bo jak powiem to mnie ocenzurujesz na pewno:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Doberek weekendowy. Ja tylko przelotem:roll: ale i tak nikogo nie ma:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Chociaż dochodzą mnie też słuchy że masz coś z dziewojki:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie....nie każ mi mówić bo jak powiem to mnie ocenzurujesz na pewno:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Doberek weekendowy. Ja tylko przelotem:roll: ale i tak nikogo nie ma:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ktoś jakieś plotki puszcza :eviltong::evil_lol: Dobrze wiem co miałaś na mysli :p Ja też tylko przelotem - dzisiaj mnie nie będzie :shake: Doooooobrej :multi::loveu: Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dobrej .................:hand:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Dobrej .................:hand:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :hand::hand:................. Quote
apple Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Menrzuś']Ktoś jakieś plotki puszcza :eviltong::evil_lol: Dobrze wiem co miałaś na mysli :p Ja też tylko przelotem - dzisiaj mnie nie będzie :shake: Doooooobrej :multi::loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przeczytałam popuszcza:roflt: Zapomniałam że ty wszystko wiesz:evil_lol: Jak to? Ciebie?:crazyeye: pewno jakaś imprezka:razz:...tylko ostrożnie z procentami:diabloti: Papapapaaaaaaaaaaaaaaa......idę kimać.....głowa mnie dzisiaj boli bo halny u nas wieje:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Witam w niedzielę! Wstawać mi tutaj! Co to za spanie do południa?? Quote
Iv_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 :look3: cisza taka :wink: Dzień dobry :grins::grins::grins: Quote
Recommended Posts