Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Że niby co chciałeś przez to powiedzieć:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Noooooo.....Sodomia i Gomoria :diabloti: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Nooooooooooooooooooooooooooooooooo :diabloti::diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Noooo:roll: Powinieneś pomyslec o zdjęciu cenzury:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Dzięń dobry Menrzusiu! To co z tym szkoleniem??? :cool3: Quote
Alicja Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-525.gif[/IMG]no taaaaaaaaaaaaaaa ale nagadane dzień dobry [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-487.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Dzięń dobry Menrzusiu! To co z tym szkoleniem??? :cool3:[/quote] Jestem zwarty i gotowy :p Dzieńdoberek :multi: [quote]Dzień dobry :p [/quote] A witam, witam :razz: [quote][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-525.gif[/IMG][B][FONT=Arial][COLOR=#ff0000]no taaaaaaaaaaaaaaa ale nagadane dzień dobry [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-487.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B] [/quote] A gdzie nagadane - to była tylko wymiana paru słów:roll: a dobry, dobry :multi:.......chociaż obawiam się, że będzie masakryczny dla mnie :roll: Quote
Bila Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']chociaż obawiam się, że będzie masakryczny dla mnie :roll:[/quote] Cieszkam się, że Was czytam:cool3::cool3:. Cześć Menrzuś, Ala, Izunia:multi::loveu:, Iv, chociaż już se poszła:angryy:, Selketowa i Jabko, choć jeszcze nie przyszły. Jak kogoś pominęłam to przepraszam:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Bila']Cieszkam się, że Was czytam:cool3::cool3:. Cześć Menrzuś, Ala, Izunia:multi::loveu:, Iv, chociaż już se poszła:angryy:, Selketowa i Jabko, choć jeszcze nie przyszły. Jak kogoś pominęłam to przepraszam:cool3:[/quote] Chociaż raz jestem pierwszy pozdrowiony :modla::modla: Witam Waszą Fioletowatość :modla:.............. :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Bila Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Chociaż raz jestem pierwszy pozdrowiony :modla::modla: Witam Waszą Fioletowatość :modla:.............. :sweetCyb::sweetCyb:[/quote] :lol::lol::lol: i JAponkowośc na platformowość, i Dancing Queen :evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Bila']:lol::lol::lol: i JAponkowośc na platformowość, i Dancing Queen :evil_lol:[/quote] Jesteś boska Hipcio :loveu: :thumbs: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Bila Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Iv_']Jesteś boska Hipcio :loveu: :thumbs: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:[/quote] Zgrałaś się ze mną nawet kolorem ikonki:cool3::evil_lol:. Witanko Iv,:loveu::loveu::loveu: Quote
Iv_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Bila']Zgrałaś się ze mną nawet kolorem ikonki:cool3::evil_lol:. Witanko Iv,:loveu::loveu::loveu:[/quote] :cool1: wybór koloru to była przemyślana kompozycja :cool3: Bila :loveu: a jak tam po weekendzie żyje nasz słodki Bilbuś? :razz: najedzony, wypieszczony, żednych extremalnych spacerków? Bo Ty zapewne jak zwykle chałturzyłaś :roll: więc weekend mało weekendowy :evil_lol: Quote
Bila Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Iv_']:cool1: wybór koloru to była przemyślana kompozycja :cool3: Bila :loveu: a jak tam po weekendzie żyje nasz słodki Bilbuś? :razz: najedzony, wypieszczony, żednych extremalnych spacerków? Bo Ty zapewne jak zwykle chałturzyłaś :roll: więc weekend mało weekendowy :evil_lol:[/quote] No właśnie mam tydzień spokoju od chałturzenia:multi::multi: i chyba grypsko jakies mnie nieco atakuje, więc tak sobie dogorywałam pomiędzy spacerkami. Weekend minął nam bez dodatkowych wspomagaczy żywieniowych:multi::multi:, ale dziś:angryy::angryy:, w ostatniej chwili wyrwałam gnojkowi całą kiełbasę, którą jakiś głupol wyciepnął przez okno. Bilbus bardzo był rozgoryczony:evil_lol:, bo jeszcze w paszczycho zarobił, ale nie, nie musisz się nad nim litować, on klaps w pysk ma wliczony w koszty eksploracji:mad: Quote
Iv_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Bila']No właśnie mam tydzień spokoju od chałturzenia:multi::multi: i chyba grypsko jakies mnie nieco atakuje, więc tak sobie dogorywałam pomiędzy spacerkami. Weekend minął nam bez dodatkowych wspomagaczy żywieniowych:multi::multi:, ale dziś:angryy::angryy:, w ostatniej chwili wyrwałam gnojkowi całą kiełbasę, którą jakiś głupol wyciepnął przez okno. Bilbus bardzo był rozgoryczony:evil_lol:, bo jeszcze w paszczycho zarobił, ale nie, nie musisz się nad nim litować, on klaps w pysk ma wliczony w koszty eksploracji:mad:[/quote] :crazyeye: oooooooo spokojny tydzień :multi: tylko po jasną ciasną Ci to przeziębienie :shake: Ty Ciotka może o siebie lepiej dbaj :mad: buahahahahah biedny Bilbuś :evil_lol: nie dość, że kiełbaska kolo nosa przeleciała to i zarobił w pyszczydło :roll: same straty poniósł :cool3: ale tak swoją drogą to musisz być bardzo czujna, jak udaje Ci się przechytrzyć żarłoka :diabloti: Quote
Bila Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Iv_']:crazyeye: oooooooo spokojny tydzień :multi: tylko po jasną ciasną Ci to przeziębienie :shake: Ty Ciotka może o siebie lepiej dbaj :mad: buahahahahah biedny Bilbuś :evil_lol: nie dość, że kiełbaska kolo nosa przeleciała to i zarobił w pyszczydło :roll: same straty poniósł :cool3: ale tak swoją drogą to musisz być bardzo czujna, jak udaje Ci się przechytrzyć żarłoka :diabloti:[/quote] Ach, nie zawsze udaje mi się być fioletową spryciarą:placz::placz:, czasami gadzina mnie przechytrzy:mad::evil_lol:. Wiesz w Poznaniu jakaś inwazja grypy wszyscy poprzeziębiani i tak sobie nawzajem sprzedają:shake: Quote
Bila Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Selket']Dzień dobry...[/quote] A co Ty dziś żadnych fochów, podskoków innych takich. Takie tylko "dzień dobry":roll::crazyeye: Quote
Iv_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Bila']Ach, nie zawsze udaje mi się być fioletową spryciarą:placz::placz:, czasami gadzina mnie przechytrzy:mad::evil_lol:. Wiesz w Poznaniu jakaś inwazja grypy wszyscy poprzeziębiani i tak sobie nawzajem sprzedają:shake:[/quote] noooo wiesz, każdy czasem traci czujność nawet najlepszy :roll: ale raczej więcej masz wygranych jak przegranych z obżartuchem :loveu: w mediach cały czas mówią, że grypisko szaleje :shake: ja jeszcze nie załapałam jej w tym roku z czego bardzo się cieszę :cool3: i oby omijała mnie szerokim łukiem :roll: bo jej nie lubię :mad: aaaaaa coś mi się obiło wczoraj o uszy, że temperatury niedługo mają być +10 stopni :crazyeye: wiosna jaka idzie czy jak :niewiem: Quote
Iv_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Selket']Dzień dobry...[/quote] [quote name='Bila']A co Ty dziś żadnych fochów, podskoków innych takich. Takie tylko "dzień dobry":roll::crazyeye:[/quote] no właśnie :crazyeye: :roll: dziwne jakieś :niewiem: :roll: Quote
Selket Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Bila']A co Ty dziś żadnych fochów, podskoków innych takich. Takie tylko "dzień dobry":roll::crazyeye:[/quote] Nu... Dzień dobry... Quote
Bila Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Selket']Nu, bo miałam ten egzamin rano... a teraz jak wlazłam na pocztę to ktoś mi napisał "miłego" meila, jak zawsze zresztą i trochę się przybiłam...[/quote] Selketowa wywal natychmiast ten meil, albo daj mi adres nadawcy, też mu umilę poniedziałek:mad: Quote
Iv_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Selket']Nu, bo miałam ten egzamin rano... a teraz jak wlazłam na pocztę to ktoś mi napisał "miłego" meila, jak zawsze zresztą i trochę się przybiłam...[/quote] w skrzynce pocztowej jest taka opcja "usuń" więc skorzystaj z niej :cool3: i nie roztrząsaj tego :mad: bo to nic nie daje :shake: Quote
Selket Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Iv_']no właśnie :crazyeye: :roll: dziwne jakieś :niewiem: :roll:[/quote] Nu, bo miałam ten egzamin rano... a teraz jak wlazłam na pocztę to ktoś mi napisał "miłego" meila, jak zawsze zresztą i trochę się przybiłam... Quote
Iv_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Dziewczyny :cool1: ja znikam do pracy :roll: jak ja nie znoszę poniedziałku :placz: ale będę dzielna i lecę :cool3: Miłego dnia życzę :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts