Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selket']A Ty nie rzucaj trudnymi słowami, bo nie wiem czy się nie obrażasz przypadkiem:diabloti: Ptasie jest bleee, alpejskie jest pyszne:loveu: Pogoda może być, ale bywała lepsza, net o dziwo w miarę startuje.... Tylko dlaczego mnie nikt nie chce?:placz: I wszyscy olewają, i mają w de i w ogóle:placz::placz:
Nie przedarałam się tak jakby chciałam:shake::roll: I mam jeszcze z Latiny cały semestr zaliczać i w ogóle dupiasto:angryy:

Nie wiem czy nie nadużywam emotek?:diabloti:[/quote]
Alpejskie przy ptasim, to jest jak guma do żucia....i to do tego niejednorodna. Podkradli złodzieje patent, ale im nie do końca to wyszło.
Jak to nie chce? :crazyeye:.....i olewają? :crazyeye:

Przecież nikt Ciebie nie zmusza - sama dla siebie to robisz ;)

To się spytaj na Administracji, a napewno Ci odpowiedzą :diabloti:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Alpejskie przy ptasim, to jest jak guma do żucia....i to do tego niejednorodna. Podkradli złodzieje patent, ale im nie do końca to wyszło.
Jak to nie chce? :crazyeye:.....i olewają? :crazyeye:

Przecież nikt Ciebie nie zmusza - sama dla siebie to robisz ;)

To się spytaj na Administracji, a napewno Ci odpowiedzą :diabloti:[/quote]
Nie znasz sie....ptasie jest takie zgniecione a alpejskie takie puchate i pyszne:loveu: Waniliowe:loveu::loveu::loveu::loveu:
no normalnie:-( nawet mie wiesz jak mi smutno i przykro:-(

Taaaa..............Kocham watek Administracji.....:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Witanko:loveu::loveu::loveu::loveu:. Jaka cudna szarloteczka.:bigcool:O i Selketowa:loveu:. Już myślałam, że z nami nie gadasz:eviltong:. Mnie wczoraj też wywalało.

No lataliśmy wczoraj po lesie, ale że jeszcze szczękę mama całą to cud:mad:, lody nie puściły i można podwójnego axla wywinąć. Ale gadzinie nie przeszkodziło to w pogonieniu lisa. Pewnie myślał, że to taka większa wiewiórka:stupid: A na wieczornym spacerze to mało nie zeszłam na zawał. Idiota wynalazł sobie kostkę wyschniętą od kurczaka i próbował się z nią uporać za nim zauważę:angryy:. W pewnym momencie patrzę, a ten mi prawie mdleje, bo się dusi:shake: w desperacji rękę mu wsadziłam prawie do żołądka i się udało: wyleciała ta kość:grab:. No to tylko w ryja lać za coś takiego. Mało tego kość wyleciała, a ten mimo, że przed chwilą prawie schodził, to dawaj chciał ją zeżreć znowu:huh:

Posted

[quote name='Selket']Nie znasz sie....ptasie jest takie zgniecione a alpejskie takie puchate i pyszne:loveu: Waniliowe:loveu::loveu::loveu::loveu:
no normalnie:-( nawet mie wiesz jak mi smutno i przykro:-(

Taaaa..............Kocham watek Administracji.....:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
Puchate? :crazyeye:......:roflt::roflt::cool2:

Niech Ci nie będzie :shake::calus:

Ja też....coraz bardziej :diabloti:

Lecem na spacerki :multi:

Posted

:crazyeye: ciotka Bila, no to miałaś stresującego spacera :roll:
a Bilbuś jest głupolem strasznym :loveu: ale co na to poradzić. Dobrze, że szybko interweniowałaś i wyrwałaś mu tą kość. Jego pazerność na żarcie jest straszna :mad: i trudno mu się dziwić, że tak szybko i niepostrzeżenie chce jakąś zdobycz połknąć, jak ma taką "niedobrą" pańcię co nie daje tak robić :cool3:

Posted

[quote name='Iv_']:crazyeye: ciotka Bila, no to miałaś stresującego spacera :roll:
a Bilbuś jest głupolem strasznym :loveu: ale co na to poradzić. Dobrze, że szybko interweniowałaś i wyrwałaś mu tą kość. Jego pazerność na żarcie jest straszna :mad: i trudno mu się dziwić, że tak szybko i niepostrzeżenie chce jakąś zdobycz połknąć, jak ma taką "niedobrą" pańcię co nie daje tak robić :cool3:[/quote]

Miałam strasznego stresa:roll:, z tych nerwów nawet w głupie ryło nie dostał:cool3:.
To głupol jest kosmiczny:diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Miałam strasznego stresa:roll:, z tych nerwów nawet w głupie ryło nie dostał:cool3:.
To głupol jest kosmiczny:diabloti:[/quote]
a jak patrzę na to jego zdjęcie to taki słoooodziak jest :loveu: i wcale nie wygląda na głupola :cool3: ale cóż wygląd to nie wszystko, jeszcze liczy się charakter :cool1: :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']a jak patrzę na to jego zdjęcie to taki słoooodziak jest :loveu: i wcale nie wygląda na głupola :cool3: ale cóż wygląd to nie wszystko, jeszcze liczy się charakter :cool1: :diabloti:[/quote]

On tym wyglądem wszystkich tak w bambuko robi. :diabloti:

Posted

Nasz Gonzo też jest niezłym ziółkiem :mad: i lubi śmietnikowe przysmaki :angryy:
Ostatnio jak były te mrozy, to w ogródku zostały rozwieszone słoninki dla ptaszków. No i dla Niunia to było strasznie traumatyczne przeżycie :roll: bo jest, a zeżreć się nie da :cool3:
W końcu jedna słoninka jakoś spadła na ziemię. Gonzil wyleciał na spacer, ale przezornie najpierw obejrzał sie na drzwi balkonowe i.........pańcia stała i się gapiła :mad: więc przeszedł obojętnie koło sloninki i udawał, że nie widzi :siara:
Potem wrócił tak samo do domu ;) Za chwile znowu tłucze w drzwi od balkonu, że musi koniecznie wyjść. No więc znowu wypuszczony został i............zszedł ze schodów, obejrzał się a tu...............pańcia stoi :mad: i się gapi :cool3: no i znowu "nie widział" słoninki :siara: znowu wrócił i po chwili ......znowu walenie w drzwi......i tak jeszcze pare razy :evil_lol:
aż po iluś tam razach ........znowu wychodzi i.................w ogóle się już nie ogląda na drzwi czy pańcia stoi :mad: tylko dopada do słoninki i w sekundą rozrywa ją w zębach i połyka :diabloti: a potem leci dalej i udaje, że nie widzi pańci w drzwiach z groźną miną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
No potem jest jednak czas powrotu, a tu pańcia stoi w drzwiach :mad: i mówi "wiesz co, wstydziłbyś się" :mad: a więc Gonzik spuszcza łeb, podkula ogon i cichutko skradającym krokiem przechodzi kolo pańci, ale za to z pełnym brzycholem taaaaaakiej apetycznej, starej, zjełczałej słoninki :multi:

To też głupol całkowity :loveu:

Posted

Cfffaniaczek:lol::lol::lol:, ale sama rozumiesz, zostawić taka zjełczałą słoninkę, to ponad psie siły. Mój zeżarłby za pierwszym razem. Gonzik chociaż jakieś pozory zachowuje :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Cfffaniaczek:lol::lol::lol:, ale sama rozumiesz, zostawić taka zjełczałą słoninkę, to ponad psie siły. Mój zeżarłby za pierwszym razem. Gonzik chociaż jakieś pozory zachowuje :evil_lol:[/quote]
no czasem nie wiem czy śmiać się z tego jego pozoranctwa, czy złościć się :diabloti:
psiaki są pocieszne w tych swoich kombinacjach, wydaje im się, że są takie przebiegłe że ho ho :cool3:
ale pańcie mają za bystre oczka i zaraz wszystko wypatrzą :mad:

Posted

lecę zaczerpnąć świeżego powietrza :p wprawdzie pochmurno jakoś na dworze :roll: ale rozruszać trzeba się na spacerze :evil_lol:
Potem zalecę rozejrzeć się, czy coś tu napypłaliście :cool1: :diabloti:

Miłego dnia Cioteczka :multi::loveu:

Posted

[quote name='Iv_']lecę zaczerpnąć świeżego powietrza :p wprawdzie pochmurno jakoś na dworze :roll: ale rozruszać trzeba się na spacerze :evil_lol:
Potem zalecę rozejrzeć się, czy coś tu napypłaliście :cool1: :diabloti:

Miłego dnia Cioteczka :multi::loveu:[/quote]

No ja też pędzę na spacerek. Pa, pa do wieczora:loveu:

Posted

[quote name='Bila']No ja też pędzę na spacerek. Pa, pa do wieczora:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:ciekawe jakie smakołyczki będą ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Selket']
Nie wiem czy nie nadużywam emotek?:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]skoro można jednorazowo dać 30 to ja nie widzę bata żeby ich nie stosować w texcie :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][COLOR=red][B]skoro można jednorazowo dać 30 to ja nie widzę bata żeby ich nie stosować w texcie :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Widzisz, ja też uważam, że skoro jest tyle miejsca na emotki, to trzeba je wykorzystać:diabloti: Nawet jeśli te 30 emotek będzie takich samych...Skoro Ci na górze uważają, że użycie kilku emot jest nadużyciem, niech na Administracji, będzie można użyć 3 emot i problem z głowy:roll: No, ale to za trudne:roll: Bo by się trzeba wysilić:diabloti: Swoją drogą pierwszy raz widzę, by Góra, miała tak serdecznie w dupie użytkowników:angryy::diabloti:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:ciekawe jakie smakołyczki będą ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Na popołudniowym - nic:multi::multi:. Bilbo był niepocieszony:razz::razz:.

Posted

[quote name='Bila']Na popołudniowym - nic:multi::multi:. Bilbo był niepocieszony:razz::razz:.[/quote]
Księciunio był pocieszony na swoim sapcerku:angryy::angryy::angryy: z dumą na sam koniec spaceru - zeżarł kupkę:mad::mad::angryy::angryy:Smrodziuch durniasty:mad:

Posted

[quote name='Selket']Księciunio był pocieszony na swoim sapcerku:angryy::angryy::angryy: z dumą na sam koniec spaceru - zeżarł kupkę:mad::mad::angryy::angryy:Smrodziuch durniasty:mad:[/quote]

No wiesz - kupka przysmak wielki:razz:. Mój gównojad nie zjadł jej tylko dlatego, że wcześniej byli inni, którzy już się pożywili:evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']No wiesz - kupka przysmak wielki:razz:. Mój gównojad nie zjadł jej tylko dlatego, że wcześniej byli inni, którzy już się pożywili:evil_lol:[/quote]
Gównojad straszny:angryy: A jeszcze robi tak, że zeżre tajniacko, po czym wołasz go, bo nie widzisz gdzie jest, a on leci do Ciebie i daje soczystego, gównianego buziaka:angryy:

Posted

[quote name='Selket']Gównojad straszny:angryy: A jeszcze robi tak, że zeżre tajniacko, po czym wołasz go, bo nie widzisz gdzie jest, a on leci do Ciebie i daje soczystego, gównianego buziaka:angryy:[/quote]
Albo całuje w rączkę i rękawiczka leci gównem:angryy:

Posted

[quote name='Bila']Albo całuje w rączkę i rękawiczka leci gównem:angryy:[/quote]
Albo w rękawek:angryy::angryy: Albo w gołą rączkę i to akurat jak już dojedziemy do lasu czy gdzieś...I wtedy cały spacerek z gównianą rączką trzeba iść:angryy: Albo jak jest na żaglach to na ostatnim sikanku się na żre, po czym walnie do wyrka na podusi i jest ok...do póki nie zacznie sapać, albo nie da buzi na dobranoc:angryy: I wtedy wstawaj szukaj po ćmoku pasty i szczotki i szoruj te zębiszcza:angryy:

Posted

[quote name='Selket']Albo w rękawek:angryy::angryy: Albo w gołą rączkę i to akurat jak już dojedziemy do lasu czy gdzieś...I wtedy cały spacerek z gównianą rączką trzeba iść:angryy: Albo jak jest na żaglach to na ostatnim sikanku się na żre, po czym walnie do wyrka na podusi i jest ok...do póki nie zacznie sapać, albo nie da buzi na dobranoc:angryy: I wtedy wstawaj szukaj po ćmoku pasty i szczotki i szoruj te zębiszcza:angryy:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']fuuuuujjjjjjjjjjjjj co tu tak śmierdzi......[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-434.gif[/IMG]

:diabloti:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: