Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='credita']jakiś urlopik się szykuje czy cuś? :cunao::cunao:[/quote] A komu niby? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='credita']kurcze psy mnie obsiadły idę je wypuścić na dwór ;)[/quote] OK....a ja coś do Agniestki wkleję ;) Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='credita']co ja buczę :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ???[/quote] A co to za zielona emota była? :evil_lol: Zrestartuję się - może wskoczę w Twój serwer Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam powiedzieć wszystkim dobranoc:loveu:...trzymcie za mnie kciuki jutro.....kolędę mam:cool1: Ojjj żebym tylko czegoś nie palnęła:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 o kule niech mnie :crazyeye: apple czyżby twoje maleństwo też spało :evil_lol: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Schowaj laptoka :diabloti: :thumbs: Śpij słodko :multi::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kradną:crazyeye: Ty też:loveu: Creditko.....moje juz od 21 chrapie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 o ,ale światełko jeszcze świeci więc laptopek jeszcze nie schowany ;) Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 szczęśliwa kobieta z Ciebie może też się doczekam czasów kiedy moje dziecko o 21 będzie nyny robić :roll::roll::roll: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przyszłam powiedzieć wszystkim dobranoc:loveu:...trzymcie za mnie kciuki jutro.....kolędę mam:cool1: Ojjj żebym tylko czegoś nie palnęła:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Schowaj laptoka :diabloti: :thumbs: Śpij słodko :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='credita']o kule niech mnie :crazyeye: apple czyżby twoje maleństwo też spało :evil_lol:[/quote] Co za noc :diabloti: Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 no, ale u mnie ksiądz przeszedł sam siebie był ok 22.00 a poszedł przed 23 i jeszcze jak poszłam ok północy bramę na kłódkę zamknąć to się natknęłam jak wracał i poprosił mnie żebym go odwiozła na parafię , nie miałam wyboru odwiozłam... Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='credita']o ,ale światełko jeszcze świeci więc laptopek jeszcze nie schowany ;)[/quote] światełko sie świeci przez 15 minut od zamknięcia kompa. No, chyba że się wyloguje. Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Kradną:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ty też:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Creditko.....moje juz od 21 chrapie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Więcej do koperty będziesz musiała włożyć, bo jest u Was dostatek :eviltong: :multi::multi: Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Wiem załapałam się na kolędę u moich rodziców całkiem inaczej to wygląda w mieście :p Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='credita']no, ale u mnie ksiądz przeszedł sam siebie był ok 22.00 a poszedł przed 23 i jeszcze jak poszłam ok północy bramę na kłódkę zamknąć to się natknęłam jak wracał i poprosił mnie żebym go odwiozła na parafię , nie miałam wyboru odwiozłam...[/quote] Na wsi jest trochę inaczej - bardziej familijnie;) Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='credita']na szczęście raz do roku :lol:[/quote] Jakby przyszedł pogadać - w porządku. Ale tutaj to jest masówka niestety :shake: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='credita']Wiem załapałam się na kolędę u moich rodziców całkiem inaczej to wygląda w mieście :p[/quote] Sama widzisz.....pamiętam to na wiosce u mojej cioci - bardzo fajnie było Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 hmmm nie wiem jak to powiedzieć , ale nasz ksiądz jest troszkę dziwny,ja to jestem pozytywnie nastawona do wszystkich,ale on żyje w jakimś innym świecie...... Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 U nas kolęda wygląda nie za ciekawie, ksiądz wpada, klepie zdrowaśkę, porywa kopertę i ucieka. Quote
Bila Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Witanko:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:. Cieplutko dzisiaj, przynajmniej u mnie. Wszyscy jeszcze śpią:crazyeye::crazyeye: Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='Bila']Witanko:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:. Cieplutko dzisiaj, przynajmniej u mnie. Wszyscy jeszcze śpią:crazyeye::crazyeye:[/quote] ale masz piękny avatarek :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: cudooooo :loveu: :loveu: :loveu: ja nie śpię :eviltong: Quote
Alicja Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Menrzuś :hand: TWÓJ POST NA ADMINISTRACJI :roll::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]aha .....BRY :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jestem! Żyję! Było całkiem ok - o dziwo:roll: Widziałam posta na administracji!:multi: Pozdrawiam weekendowo:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='Iv_']ale masz piękny avatarek :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: cudooooo :loveu: :loveu: :loveu: ja nie śpię :eviltong:[/quote] Avatarek to zasługa pewnego pieniacza i awanturnika:loveu::loveu::loveu::lol: Quote
Recommended Posts