Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='credita']co ja buczę :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ???[/quote]
A co to za zielona emota była? :evil_lol:

Zrestartuję się - może wskoczę w Twój serwer

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam powiedzieć wszystkim dobranoc:loveu:...trzymcie za mnie kciuki jutro.....kolędę mam:cool1: Ojjj żebym tylko czegoś nie palnęła:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Schowaj laptoka :diabloti:

:thumbs:

Śpij słodko :multi::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kradną:crazyeye:

Ty też:loveu:

Creditko.....moje juz od 21 chrapie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przyszłam powiedzieć wszystkim dobranoc:loveu:...trzymcie za mnie kciuki jutro.....kolędę mam:cool1: Ojjj żebym tylko czegoś nie palnęła:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Schowaj laptoka :diabloti:

:thumbs:

Śpij słodko :multi::loveu:

Posted

no, ale u mnie ksiądz przeszedł sam siebie był ok 22.00 a poszedł przed 23 i jeszcze jak poszłam ok północy bramę na kłódkę zamknąć to się natknęłam jak wracał i poprosił mnie żebym go odwiozła na parafię , nie miałam wyboru odwiozłam...

Posted

[quote name='credita']o ,ale światełko jeszcze świeci więc laptopek jeszcze nie schowany ;)[/quote]
światełko sie świeci przez 15 minut od zamknięcia kompa. No, chyba że się wyloguje.

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Kradną:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ty też:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Creditko.....moje juz od 21 chrapie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Więcej do koperty będziesz musiała włożyć, bo jest u Was dostatek :eviltong:

:multi::multi:

Posted

[quote name='credita']no, ale u mnie ksiądz przeszedł sam siebie był ok 22.00 a poszedł przed 23 i jeszcze jak poszłam ok północy bramę na kłódkę zamknąć to się natknęłam jak wracał i poprosił mnie żebym go odwiozła na parafię , nie miałam wyboru odwiozłam...[/quote]
Na wsi jest trochę inaczej - bardziej familijnie;)

Posted

[quote name='credita']Wiem załapałam się na kolędę u moich rodziców całkiem inaczej to wygląda w mieście :p[/quote]
Sama widzisz.....pamiętam to na wiosce u mojej cioci - bardzo fajnie było

Posted

[quote name='Bila']Witanko:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:. Cieplutko dzisiaj, przynajmniej u mnie. Wszyscy jeszcze śpią:crazyeye::crazyeye:[/quote]
ale masz piękny avatarek :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: cudooooo :loveu: :loveu: :loveu:

ja nie śpię :eviltong:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Menrzuś :hand: TWÓJ POST NA ADMINISTRACJI :roll::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]aha .....BRY :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jestem! Żyję! Było całkiem ok - o dziwo:roll:

Widziałam posta na administracji!:multi:

Pozdrawiam weekendowo:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']ale masz piękny avatarek :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: cudooooo :loveu: :loveu: :loveu:

ja nie śpię :eviltong:[/quote]

Avatarek to zasługa pewnego pieniacza i awanturnika:loveu::loveu::loveu::lol: