Menrzuś Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B];) teraz mogę czekać spokojnie na wiosnę , bo wiem że nadejdzie lato :multi::multi::loveu:;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Taka jest kolej rzeczy ;)...i nic nam do niej :p Quote
Alicja Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Menrzuś']Taka jest kolej rzeczy ;)...i nic nam do niej :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]u nas cd fotorelacji z wczoraj ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]u nas cd fotorelacji z wczoraj ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] widziałem już :multi: Quote
Iza i Avanti Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [CENTER]Dooooooooooooooooberek Menrzusiu~! :loveu: :loveu: Dooooooooooooooooberek Ptasiorki! :loveu: [/CENTER] Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Iza i Avanti'][CENTER]Dooooooooooooooooberek Menrzusiu~! :loveu:[/CENTER] [CENTER]:loveu:[/CENTER] [CENTER]Dooooooooooooooooberek Ptasiorki! :loveu:[/CENTER] [/quote] Czeeeeeeee Izuuuuuuś :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Musisz sobie zamontować oki dookoła głowy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Doberek wszystkim:loveu:....Melduję, ze mam dźwięk:cool3:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Na razie wystarczy mi patrzeć do przodu, bo znowu wyrywna jakoś jesteś :evil_lol: Czeeeeeeść :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 No to jak Jabłuszkowa ma dźwięk, to wkleje filmik Na końcu widać będzie cały Gackowy spryt :evil_lol: "Walka" samców [FONT=Times New Roman][URL="http://www.youtube.com/watch?v=oMIT3m9c3NE"]YouTube - Obraz199[/URL][/FONT] Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Bedę się teraz częściej rozglądał, żebyś mnie nie zaskoczyła :cool3:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Musisz sobie zamontować oki dookoła głowy:evil_lol: Doberek wszystkim:loveu:....Melduję, ze mam dźwięk:cool3: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaaaa boście pozasiadali nie na tym serwerze co trzeba:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Gwiazdy zawsze muszą być oryginalne :eviltong: Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Na razie wystarczy mi patrzeć do przodu, bo znowu wyrywna jakoś jesteś :evil_lol: Czeeeeeeść :multi::loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaaaaa boście pozasiadali nie na tym serwerze co trzeba:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Menrzuś']No to jak Jabłuszkowa ma dźwięk, to wkleje filmik Na końcu widać będzie cały Gackowy spryt :evil_lol: "Walka" samców [FONT=Times New Roman][URL="http://www.youtube.com/watch?v=oMIT3m9c3NE"]YouTube - Obraz199[/URL][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jesssssoooo słyszałam:sweetCyb: Te cudowne sapanie....fukanie, chrumkanie:loveu: A Gacor......faktycznie......spirytus wszystkim kręci:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Gwiazdy zawsze muszą być oryginalne :eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No dobra....ale najbliższa świat powinna być tam gdzie ja:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jesssssoooo słyszałam:sweetCyb:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Te cudowne sapanie....fukanie, chrumkanie:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A Gacor......faktycznie......spirytus wszystkim kręci:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No widzisz - z dźwiękiem się inaczej ogląda. O sprycie mówiłem, bo na końcu Gacek oszukał Argona :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='credita']o kule moje też tak szaleją tylko że na dworze ;) jesteś jednak wymarzonym właścicielem psim, mają takie małe niebo z tobą :loveu:[/quote] Aaaaaa tam :oops: Widzę, że gwiazdorzysz z Jabłuszkową, bo też z przodu lecisz :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No dobra....ale najbliższa świat powinna być tam gdzie ja:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] że jak? Bo nie skumkałem :roll: Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Menrzuś']No widzisz - z dźwiękiem się inaczej ogląda. O sprycie mówiłem, bo na końcu Gacek oszukał Argona :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Co racja to racja- nie da się zaprzeczyc:roll: No przeca wiem...........wleciał tam gdzie Argon na pewno by ne spróbował:evil_lol: Nonicmusze znikać......dzisiaj jakoś poślizg miałam......wpadnę w pracy......i może wieczorkiem:razz::diabloti: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
credita Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 o kule moje też tak szaleją tylko że na dworze ;) jesteś jednak wymarzonym właścicielem psim, mają takie małe niebo z tobą :loveu: Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Menrzuś']że jak? Bo nie skumkałem :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaaaa bo se literówkę walnęłam:roll:. No chciałam powiedzieć, że najbliższa świta powinna być tam gdzie ja:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaaa bo se literówkę walnęłam:roll:. No chciałam powiedzieć, żenajbliższa świta powinna być tam gdzie ja:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No ja to jestem napewno :p Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='apple'] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Co racja to racja- nie da się zaprzeczyc:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No przeca wiem...........wleciał tam gdzie Argon na pewno by ne spróbował:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nonicmusze znikać......dzisiaj jakoś poślizg miałam......wpadnę w pracy......i może wieczorkiem:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Czymnij się ciepło....i żeby Ciebie śnieg nie zasypał jak mnie tutaj :multi::loveu: Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Menrzuś']No ja to jestem napewno :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ahhhhhh:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Czymnij się ciepło....i żeby Ciebie śnieg nie zasypał jak mnie tutaj :multi::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To dzisiaj też ma sypać:crazyeye:....łoooooo matko...wczoraj sypało, przedwczoraj sypało.....i dzisiaj też:crazyeye: Ide.....puki nie pada:evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ahhhhhh:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ochhhhhhhhhhhhh :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To dzisiaj też ma sypać:crazyeye:....łoooooo matko...wczoraj sypało, przedwczoraj sypało.....i dzisiaj też:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ide.....puki nie pada:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Śmigaj, bo Ci bułki wykupią :evil_lol: :hand: Quote
Recommended Posts