Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B];) teraz mogę czekać spokojnie na wiosnę , bo wiem że nadejdzie lato :multi::multi::loveu:;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Taka jest kolej rzeczy ;)...i nic nam do niej :p

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti'][CENTER]Dooooooooooooooooberek Menrzusiu~! :loveu:[/CENTER]

[CENTER]:loveu:[/CENTER]

[CENTER]Dooooooooooooooooberek Ptasiorki! :loveu:[/CENTER]
[/quote]
Czeeeeeeee Izuuuuuuś :multi::loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Musisz sobie zamontować oki dookoła głowy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Doberek wszystkim:loveu:....Melduję, ze mam dźwięk:cool3:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Na razie wystarczy mi patrzeć do przodu, bo znowu wyrywna jakoś jesteś :evil_lol:

Czeeeeeeść :multi::loveu:

Posted

No to jak Jabłuszkowa ma dźwięk, to wkleje filmik

Na końcu widać będzie cały Gackowy spryt :evil_lol:

"Walka" samców

[FONT=Times New Roman][URL="http://www.youtube.com/watch?v=oMIT3m9c3NE"]YouTube - Obraz199[/URL][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Bedę się teraz częściej rozglądał, żebyś mnie nie zaskoczyła :cool3:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Musisz sobie zamontować oki dookoła głowy:evil_lol:

Doberek wszystkim:loveu:....Melduję, ze mam dźwięk:cool3:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaaaa boście pozasiadali nie na tym serwerze co trzeba:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Gwiazdy zawsze muszą być oryginalne :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Na razie wystarczy mi patrzeć do przodu, bo znowu wyrywna jakoś jesteś :evil_lol:

Czeeeeeeść :multi::loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaaaaa boście pozasiadali nie na tym serwerze co trzeba:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']No to jak Jabłuszkowa ma dźwięk, to wkleje filmik

Na końcu widać będzie cały Gackowy spryt :evil_lol:

"Walka" samców

[FONT=Times New Roman][URL="http://www.youtube.com/watch?v=oMIT3m9c3NE"]YouTube - Obraz199[/URL][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jesssssoooo słyszałam:sweetCyb:
Te cudowne sapanie....fukanie, chrumkanie:loveu:

A Gacor......faktycznie......spirytus wszystkim kręci:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Gwiazdy zawsze muszą być oryginalne :eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No dobra....ale najbliższa świat powinna być tam gdzie ja:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jesssssoooo słyszałam:sweetCyb:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Te cudowne sapanie....fukanie, chrumkanie:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A Gacor......faktycznie......spirytus wszystkim kręci:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
No widzisz - z dźwiękiem się inaczej ogląda.

O sprycie mówiłem, bo na końcu Gacek oszukał Argona :evil_lol:

Posted

[quote name='credita']o kule moje też tak szaleją tylko że na dworze ;) jesteś jednak wymarzonym właścicielem psim, mają takie małe niebo z tobą :loveu:[/quote]
Aaaaaa tam :oops:

Widzę, że gwiazdorzysz z Jabłuszkową, bo też z przodu lecisz :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No dobra....ale najbliższa świat powinna być tam gdzie ja:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
że jak? Bo nie skumkałem :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']No widzisz - z dźwiękiem się inaczej ogląda.

O sprycie mówiłem, bo na końcu Gacek oszukał Argona :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Co racja to racja- nie da się zaprzeczyc:roll:

No przeca wiem...........wleciał tam gdzie Argon na pewno by ne spróbował:evil_lol:

Nonicmusze znikać......dzisiaj jakoś poślizg miałam......wpadnę w pracy......i może wieczorkiem:razz::diabloti:

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']że jak? Bo nie skumkałem :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaaaa bo se literówkę walnęłam:roll:. No chciałam powiedzieć, że najbliższa świta powinna być tam gdzie ja:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaaa bo se literówkę walnęłam:roll:. No chciałam powiedzieć, żenajbliższa świta powinna być tam gdzie ja:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No ja to jestem napewno :p

Posted

[quote name='apple']
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Co racja to racja- nie da się zaprzeczyc:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No przeca wiem...........wleciał tam gdzie Argon na pewno by ne spróbował:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nonicmusze znikać......dzisiaj jakoś poślizg miałam......wpadnę w pracy......i może wieczorkiem:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Czymnij się ciepło....i żeby Ciebie śnieg nie zasypał jak mnie tutaj :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Czymnij się ciepło....i żeby Ciebie śnieg nie zasypał jak mnie tutaj :multi::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To dzisiaj też ma sypać:crazyeye:....łoooooo matko...wczoraj sypało, przedwczoraj sypało.....i dzisiaj też:crazyeye:

Ide.....puki nie pada:evil_lol:

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To dzisiaj też ma sypać:crazyeye:....łoooooo matko...wczoraj sypało, przedwczoraj sypało.....i dzisiaj też:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ide.....puki nie pada:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Śmigaj, bo Ci bułki wykupią :evil_lol:

:hand: