Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Wróciliśmy ze spacerku wyjazdowego ...na zamarznięty zbiornik ;)... potem będą fotaski :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Nie bałaś się? :razz: a jakby cUś tam chrumpŁo? :crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie bałaś się? :razz: a jakby cUś tam chrumpŁo? :crazyeye:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:razz::razz: sugerujesz że przytyłam :cool1::mad:........................................:roflt:

Jeśli by chrupło to chyba tylko w moim kręgosłupie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tam lód do samego dna ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:razz::razz: sugerujesz że przytyłam :cool1::mad:........................................:roflt: [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Jeśli by chrupło to chyba tylko w moim kręgosłupie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tam lód do samego dna ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
:mdleje:boszszsz.....masz skojarzenia :eviltong:

[SIZE=1](z drugiej strony - walnąć w stół, to.......:evil_lol:)[/SIZE]

No, jeżeli to sadzawka jakaś była, to OK ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']:mdleje:boszszsz.....masz skojarzenia :eviltong:

[SIZE=1](z drugiej strony - walnąć w stół, to.......:evil_lol:)[/SIZE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:prozgryzłes poświąteczną nadwyżkę :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

No, jeżeli to sadzawka jakaś była, to OK ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a wcale ze nie :shake: dam znaka jak będą fotaski ;)

to spory zbiornik , ten sam gdzie Ozzy jeźddził latem rano pływać i dziś się strasznie zdziwił jak doleciał na brzeg a tam ....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:....wody nie ma :placz::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-15.gif[/IMG] szczęka mi opadła z wrażenia :evil_lol: aaaaale masz avatarek :multi: :loveu: :multi:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a wcale ze nie :shake: dam znaka jak będą fotaski ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]to spory zbiornik , ten sam gdzie Ozzy jeźddził latem rano pływać i dziś się strasznie zdziwił jak doleciał na brzeg a tam ....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:....wody nie ma :placz::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
To tylko małe zabezpieczenie na zimowe mrozy....spoko :p

Ja to teraz szerokim łukiem omijam takie zbiorniki - znając Argona, to napewno by znalazł jakąś przerębel :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Avatarek ze znanej fotki - z obecnych nic jakoś nie mogłem wybrać :roll:[/quote]
:niewiem: widocznie coś kiepsko focisz ostatnio :eviltong:

:diabloti:

Posted

[quote name='Iv_'][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-15.gif[/IMG] szczęka mi opadła z wrażenia :evil_lol: aaaaale masz avatarek :multi: :loveu: :multi:[/quote]
Avatarek ze znanej fotki - z obecnych nic jakoś nie mogłem wybrać :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Słońca nie ma, a my tylko w lesie spuszczamy psy :shake:[/quote]
taaaaaaa :roll: kiepskiej baletnicy to przeszkadza rąbek od spódnicy :diabloti:

to se aparat ustawiaj na pochmurną pogodę :eviltong: a nie na łatwiznę lecisz :shake:

[SIZE=1]ale poleciałam teraz wrednością :evil_lol: ale po co mnie wkurzał tą czapką :roll:[/SIZE]
[SIZE=1]ma tego co chciał :eviltong:[/SIZE]

Posted

[quote name='Menrzuś'].... więc są jakie są :p

[SIZE=1]i tak mnie nie wkurzysz :eviltong::evil_lol:[/SIZE][/quote]
:siara: :siara: :siara:

Posted

[quote name='Iv_']taaaaaaa :roll: kiepskiej baletnicy to przeszkadza rąbek od spódnicy :diabloti:

to se aparat ustawiaj na pochmurną pogodę :eviltong: a nie na łatwiznę lecisz :shake:

[SIZE=1]ale poleciałam teraz wrednością :evil_lol: ale po co mnie wkurzał tą czapką :roll:[/SIZE]
[SIZE=1]ma tego co chciał :eviltong:[/SIZE][/quote]
.... więc są jakie są :p

[SIZE=1]i tak mnie nie wkurzysz :eviltong::evil_lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='Menrzuś']To tylko małe zabezpieczenie na zimowe mrozy....spoko :p

Ja to teraz szerokim łukiem omijam takie zbiorniki - znając Argona, to napewno by znalazł jakąś przerębel :roll:[/quote]

No ja też się bojam:roll:. Bilbo kiedyś mi do takiej z premedytacją wskoczył:angryy:, wciągając za sobą równie "inteligentnego" jak on kolegę malamuta:mad:. Boże, co ja przeżyłam:-o. Dobrze, że to blisko brzegu było, a temperaturka minus 15

Posted

[quote name='Bila']No ja też się bojam:roll:. Bilbo kiedyś mi do takiej z premedytacją wskoczył:angryy:, wciągając za sobą równie "inteligentnego" jak on kolegę malamuta:mad:. Boże, co ja przeżyłam:-o. Dobrze, że to blisko brzegu było, a temperaturka minus 15[/quote]
Argon jeszcze nie wpadł, ale tylko dlatego że go pilnuję. Za dobrze wiem jak on uwielbia wodę :roll:

Posted

Moja Mikcia skąpała się w marcu w lodowatej Wiśle :roll: była wtedy maleńkim szczeniaczkiem([SIZE=1]zresztą zbyt dużo nie urosła od tamtego czasu[/SIZE]:cool3:) i szybko ją wyciągałyśmy z wody :roll: a moja córka zawinęła ją we własną kurtkę, żeby nie zamarzła :shake:, ale obyło się jakoś bez przeziębienia jednej i drugiej :loveu:
Ale wolałbym więcej takich przygód nie mieć :mad:

Gonzo też parę razy zaliczył zimową kapiel :angryy:, bo przecież on uwielbia wodę i zanim człowiek się obejrzy to on........chlup :mad:

Posted

[quote name='Menrzuś']To gdzie Wy macie smycze......wyrodne Pańcie :mad::mad:

:evil_lol:[/quote]

W dłoni:evil_lol:

Zobaczcie, co znalazłam, to miał być mój avatar, ale pono na Dogo takich nie można:placz:. Bila i Bilbo

[IMG]http://aktelak.strony.pl/fotki/globe_tiny.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Iv_']Moja Mikcia skąpała się w marcu w lodowatej Wiśle :roll: była wtedy maleńkim szczeniaczkiem([SIZE=1]zresztą zbyt dużo nie urosła od tamtego czasu[/SIZE]:cool3:) i szybko ją wyciągałyśmy z wody :roll: a moja córka zawinęła ją we własną kurtkę, żeby nie zamarzła :shake:, ale obyło się jakoś bez przeziębienia jednej i drugiej :loveu:
Ale wolałbym więcej takich przygód nie mieć :mad:

Gonzo też parę razy zaliczył zimową kapiel :angryy:, bo przecież on uwielbia wodę i zanim człowiek się obejrzy to on........chlup :mad:[/quote]
To wytłumacz to Ali....ja to wiem :roll:

Posted

[quote name='Bila']Bilbo dokładnie tak samo sobie chlupa:angryy:, nie bacząc na jakość wody i temperaturę:mad:[/quote]
To gdzie Wy macie smycze......wyrodne Pańcie :mad::mad:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']W dłoni:evil_lol:

Zobaczcie, co znalazłam, to miał być mój avatar, ale pono na Dogo takich nie można:placz:. Bila i Bilbo

[IMG]http://aktelak.strony.pl/fotki/globe_tiny.gif[/IMG][/quote]

Śliczny :multi: :multi::loveu: :loveu:

ale ruchomy, a takich ponoć nie wolno :shake: :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']To gdzie Wy macie smycze......wyrodne Pańcie :mad::mad:

:evil_lol:[/quote]
:roll: jak gdzie? w .......rękach, albo......w kieszeni :diabloti: