Iv_ Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Menrzuś']Ależ Ty miła :evil_lol:......już zaczyna być brak tych emotek :shake:[/quote] nie bój :cool1: będę rano gwiazdorzyć w imieniu Jabłuszkowej :cool3: :multi: :loveu: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Iv_']nie bój :cool1: będę rano gwiazdorzyć w imieniu Jabłuszkowej :cool3: :multi: :loveu: :diabloti:[/quote] Ciekawe tylko czy to doceni :razz: Quote
Iv_ Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Menrzuś']Ciekawe tylko czy to doceni :razz:[/quote] na początku pewnie tak :razz: zanim znowu mnie szpileczką nie przyszpili :roll: :shake: :evil_lol: :diabloti: Quote
Alicja Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:dobereczek zimowe fotaski przeglądnięte :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Iv_']na początku pewnie tak :razz: zanim znowu mnie szpileczką nie przyszpili :roll: :shake: :evil_lol: :diabloti:[/quote] ....a że szpili tak wdzięcznie, to zostaje tylko wdzięcznie odszpilić :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi::multi:dobereczek [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]zimowe fotaski przeglądnięte :grins:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To były fotki ze spacerku na którym Gacek miał spotkanie z drzewem :evil_lol: Po tym spotkaniu wrócił na smycz Quote
Iv_ Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Menrzuś']....a że szpili tak wdzięcznie, to zostaje tylko wdzięcznie odszpilić :diabloti:[/quote] mam piękne szpilki jakby co :cool1: :cool3: :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Dzień dobry :multi: Piesy widzialam.... :loveu: Dowiedzialam się, że zegary nie są do doopy :crazyeye: Podzieliłam pogląd Iv że picie urozmaica życie ;) Quote
Menrzuś Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Iv_']mam piękne szpilki jakby co :cool1: :cool3: :diabloti:[/quote] A to już razem sobie uzgodnijcie które są piękniejsze, a które bardziej ostre :evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry :multi: Piesy widzialam.... :loveu: Dowiedzialam się, że zegary nie są do doopy :crazyeye: Podzieliłam pogląd Iv że picie urozmaica życie ;)[/quote] Witankoooooo :multi::loveu: Mam nadzieję, że widziałaś.....na jakiś czas przestaniesz ptasiorzyć :lol: (Tak między nami, to jednak są do doopy ;)) .... ale nie z samego rana :roll: Quote
Iv_ Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry :multi: Piesy widzialam.... :loveu: Dowiedzialam się, że zegary nie są do doopy :crazyeye: Podzieliłam pogląd Iv że picie urozmaica życie ;)[/quote] Czeeeee Iza :loveu: nie zbadałam jeszcze dokładnie tego tematu picia, ale to taka ciekawa teoria :cool3:, że może trzeba by było stosować często :diabloti: Quote
credita Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 witam Menrzusiu widzę światełko czyżby się udało cię zastać :multi: Quote
credita Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 no gospodarz chyba jednak nie chce ze mną pogadać:-( Quote
e.v.a Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Menrzuś'].......a ja porannie :multi: A lampa już nie jest lampą :eviltong:[/quote] a ja tez porannie :multi::evil_lol: łeeeeeeeee:roll::roll::roll::roll: Quote
apple Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Menrzuś']Taką podobną do tej - :motz:.......:evil_lol: A Wy to takie święte - normalnie chodzące Lelyje :eviltong: To tylko omGlenie - sole trzeźwiące są tylko potrzebne :razz::lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No prawie:roll: No pewnie! :diabloti:od zawsze....Ty się nigdy nie nauczysz:shake: Po co solić? No chyba że lubisz na słono:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='credita']no gospodarz chyba jednak nie chce ze mną pogadać:-([/quote] A tak blisko było :placz::placz:....eeech..... Ale psiaki już chciały wyjść i siedziały przede mną świdrując mnie tymi oczyskami :roll: Quote
apple Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ile fotków:multi: Do startu gotowy, START! [url]http://img103.imageshack.us/img103/223/29373952ce4.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='evaxon']a ja tez porannie :multi::evil_lol: łeeeeeeeee:roll::roll::roll::roll:[/quote] Twoje to już były południowe, więc nie oszukuj :eviltong::multi: Quote
Menrzuś Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No prawie:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No pewnie! :diabloti:od zawsze....Ty się nigdy nie nauczysz:shake:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Po co solić? No chyba że lubisz na słono:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Jakbym koło Ciebie stał :evil_lol: .....mógłbym coś wspomnieć o kokluszu i gradobiciu :eviltong::evil_lol: Kombinatorka :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Iv_']:splat:ach zapomniałam :roll: Jeszcze witam Was porannie w imieniu Jabłkowej :B-fly::B-fly::B-fly: [SIZE=1]no staram się być miła[/SIZE] :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Allleż jak miło z twojej strony:loveu::loveu::loveu: A tera JA:B-fly::B-fly::B-fly: faaaaajnie:B-fly::B-fly::B-fly:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Ciekawe tylko czy to doceni :razz:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jak mozesz...ranisz me serce:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]na początku pewnie tak :razz: zanim znowu mnie szpileczką nie przyszpili :roll: :shake: :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jakie WY macie o mnie zdanie....Pffffffffff!:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ile fotków:multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Do startu gotowy, START![/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://img103.imageshack.us/img103/223/29373952ce4.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/quote] Raczej - muszę to koniecznie schować :evil_lol: Quote
apple Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Menrzuś']Jakbym koło Ciebie stał :evil_lol: .....mógłbym coś wspomnieć o kokluszu i gradobiciu :eviltong::evil_lol: Kombinatorka :eviltong::eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nooo juz zaczynam myślec ze masz gdzieś u mnie kamerki pomontowane:evil_lol: ale to były święte słowa...tak prawdziwe:evil_lol::diabloti: Ja? Kombinerka?:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Raczej - muszę to koniecznie schować :evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjj aż takie pachnące?[/B][/COLOR][/FONT]:-? Quote
Menrzuś Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nooo juz zaczynam myślec ze masz gdzieś u mnie kamerki pomontowane:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ale to były święte słowa...tak prawdziwe:evil_lol::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja? Kombinerka?:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjj aż takie pachnące?[/B][/COLOR][/FONT]:-?[/quote] Jeszcze nie :diabloti: Taaaaa.......o Koperniku też :eviltong::evil_lol: ..... a niech Ci będzie, jak chcesz :p nie wąchałem :evil_lol: Quote
apple Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Menrzuś']Jeszcze nie :diabloti: Taaaaa.......o Koperniku też :eviltong::evil_lol: ..... a niech Ci będzie, jak chcesz :p nie wąchałem :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]yyyyyyyy no jeszcze? To powiedz kiedy zamontujesz żebym bez make-upu nie straszyła:evil_lol: Nie najlepszy był o mamutach:diabloti: nie chcem ale muszem:evil_lol: czemu:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]yyyyyyyy no jeszcze? To powiedz kiedy zamontujesz żebym bez make-upu nie straszyła:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie najlepszy był o mamutach:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]nie chcem ale muszem:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]czemu:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No wiesz co? :crazyeye: Ty sie powinnaś o co innego martwić, a nie o makijaż :eviltong::evil_lol: taaaaa......o mamutach był nietrafiony :evil_lol: sprawdzam tylko wizualnie, na odległość, konsystencję......i zostawmy to, bo zaraz Ala tu sedes przytarga :evil_lol: Quote
Recommended Posts