szyszka.fr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 dziendoberek!!!!!! czekam na fotki :) Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ja dopiero oko otworzyłem. Jesteś bez serca :placz: Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Danusia12']Ja dopiero oko otworzyłem. Jesteś bez serca :placz:[/quote] a czego Ty sie spodziewales po jedzowatym krasnalu?:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Że czasami zapada w sen zimowy jak to krasnale zimą robią :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Danusia12']Że czasami zapada w sen zimowy jak to krasnale zimą robią :evil_lol:[/quote] czasem wychodza ogladnac foteczki:diabloti: poza tym ja jestem wyjatkowym krasnalem cierpiacym na bezsennosc:diabloti: tutaj zimy nie ma :) Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ale najpierw obowiązki - śniadanko, obowiązkowy przedpołudniowy spacer do lasu. Pieski przecież muszą rozprostować pytki po nocy. I dopiero potem przyjemności jakimi są foty :razz: Właśnie widzę - zimy nie ma i krasnale niewyspane latają od samego rana po necie :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Danusia12']Ale najpierw obowiązki - śniadanko, obowiązkowy przedpołudniowy spacer do lasu. Pieski przecież muszą rozprostować pytki po nocy. I dopiero potem przyjemności jakimi są foty :razz: Właśnie widzę - zimy nie ma i krasnale niewyspane latają od samego rana po necie :diabloti:[/quote] oki zagladne do Was popoludniu bo u mnie Moderator krzyczy:evil_lol: bo glodny:cool3: milego dnia Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 A my idziemy z bestiami:cool3: I nie objadaj się, bo Ci brzucho urośnie :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 dzieńdoberek:multi: Menrzuś, no to sobie pospałeś:cool3: my juz po spacerku i po śniadanku, jak zwykle przyszłam na kawusię:razz: a tu fotek brak:shake: na dłuższy spacerek to my idziemy coś koło 14-stej:lol:, musze fotki pozgrywać z aparatu bo dzisiaj może jeszcze coś popstrykam:roll: szyszka, ty jesteś nie do zdarcia:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 My też po spacerku i po kawusi (z ptasim mleczkiem), a teraz robię "rzonce" śniadanko :cool3: A zaraz potem zabieram się za robienie odmiany zupki węgierskiej - lekarstwo dla Moderatora :evil_lol: Dzisiaj nie jest dzień na robienie zdjęć na zewnątrz - sino, buro :shake: A jaka szyszka jest do zdarcia? Dobrze, że jeszcze łuski ma po sobie - bo jak nastroszy, to strach bać się :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Danusia12'] Dzisiaj nie jest dzień na robienie zdjęć na zewnątrz - sino, buro :shake: [/quote] czy to znaczy, że foteczek nie będzie??????????:cool3: u nas nie jest tak źle dzisiaj, słonka nie ma ale na spacerek zaraz idziemy i może uda mi się coś pstryknąć, bo wczorajsze fotki już wszystkie wstawiłam:cool3: Menrzuś, a ty znowu o jedzeniu:cool3:, ja mam dzisiaj tylko rybkę z warzywami:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Fotki będą :p Co to znaczy [B][SIZE=4]tylko[/SIZE][/B] rybkę z warzywami - smażoną?, duszoną? pieczoną? na parze? z rusztu? :razz: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 filety na parze i do tego włoski sosik, a warzywa z patelni :cool3:, ale przez siedzenie na dogo troszku mi się rybka przedobrzyła:cool3::shake: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Brzmi zachęcająco. Chociaż przedobrzona wygląda trochę gorzej :razz: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 nie szkodzi, sama ją będę jadła, nie musi aż tak pięknie wyglądać:cool3: oki, my spadamy na spacerek, odmeldujemy się później, mam nadzieję, że już będą foteczki:lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Sama, sama - mogłabyś cosik podesłać na spróbowanie :cool3: Dzisiaj coś napewno będzie :cool1: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 adres do przesyłki to PW?:evil_lol: następnym razem jak nie przedobrze to podeślę;) Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 PW - Menrzuś, bo inaczej Moderator wtrząchnie :loveu: Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Imbir1']dzieńdoberek:multi: szyszka, ty jesteś nie do zdarcia:evil_lol:[/quote] nie calkiem:evil_lol: , wlasnie grypa mnie rozklada wiec kicham, prycham, smarkam, ledwo na oczy widze, ale nie dam sie! :lol: foteczki obiecane musze zobaczyc:mad: Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Danusia12']A my idziemy z bestiami:cool3: I nie objadaj się, bo Ci brzucho urośnie :diabloti:[/quote] nie da sie:evil_lol: wspaniala tesciowka przyslala PRAWDZIWE polskie zarelko:loveu: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Właśnie obcinam zdjęcia i pomniejszam :cool3: Te niektóre krasnale z brzucham chodzą :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Danusia12']Właśnie obcinam zdjęcia i pomniejszam :cool3: Te niektóre krasnale z brzucham chodzą :evil_lol:[/quote] beda fotki! beda fotki! diety nie dla mnie! ja z tych co jesc lubia:lol: a najlepsze ze slodyczy to czekolada i koniecznie z orzechami:lol: TZ wie, ze to mnie gubi:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 No to chyba masz nadczynność tarczycy. Danusia je całe tony, a boczki jak były nieobrośnięte tłuszczykiem,tak są :evil_lol: Dobra, wskakuję w imageshack Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Danusia12']No to chyba masz nadczynność tarczycy. Danusia je całe tony, a boczki jak były nieobrośnięte tłuszczykiem,tak są :evil_lol:[/quote] tarczycy nie mam, bo staram sie kontrolowac (czyli nie kupowac czekolad) bo jesli jest to nie na dlugo:evil_lol: a boczki mam calkiem ladne- okraglutkie:diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Danusia12'] Dobra, wskakuję w imageshack[/quote] :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts