Bila Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 O:lol::multi::loveu: i dwie cioteczki są:multi::multi::multi: Quote
Iv_ Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Bila']O:lol::multi::loveu: i dwie cioteczki są:multi::multi::multi:[/quote] :cool1: ciotek to zawsze sporo się tu kręci :evil_lol: tylko jeden Rodzynek jest :roll: przydałby się jeszcze jakiś, żeby ........była konkurencja, to może Rodzynek bardziej by się starał :diabloti: :diabloti: :diabloti: ale jestem wredna :crazyeye: ale lubię podrażnić Menrzusia :multi: czeeeee Bila :cool1: :loveu: :p Quote
Iv_ Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 :evil_lol: zobacz Menrzusiu jakie znalazłam okurary na bazarku :cool1: może Gacusiowi takie? :razz: [URL]http://img150.imageshack.us/img150/4683/okularyes0.jpg[/URL] ale by fajnie wyglądał, jak tajniak :cool1: :diabloti: Quote
apple Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zabrali mi neta.:placz:......mam tylko w pracy...TZ nie zapłacił rachunku:angryy: JESTEM ODCIĘTA OD ŚWIATA:placz::placz::placz: P.S. Jak to możliwe ze nikt nie zauważył że mnie nie było[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:-([/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='evaxon']:grin: buahahahahah[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie śmiej sie:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
credita Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 no witam szanownego wujka ;) jak zwykle tu tłoczno:evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zabrali mi neta.:placz:......mam tylko w pracy...TZ nie zapłacił rachunku:angryy: JESTEM ODCIĘTA OD ŚWIATA:placz::placz::placz: P.S. Jak to możliwe ze nikt nie zauważył że mnie nie było[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:-([/B][/COLOR][/FONT][/quote] :grin: buahahahahah Quote
Menrzuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Iv_']Cześć Gaduły :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Cześć Milczku :eviltong::loveu: [quote] [SIZE=2][COLOR=red][B]proponuję zakupić gogle dla Gacorka :razz::razz:[/B][/COLOR][/SIZE] [LEFT][SIZE=2][/quote][/SIZE] [SIZE=2]...a ja zgłaszam propozycję, że Ty je mu założysz :evil_lol:[/SIZE] [SIZE=2]czeeeee Ala :multi:[/SIZE] [SIZE=2][quote]No w ciebie się wdał, to co sie tak goopio dziwisz:evil_lol: Witanko :multi::loveu: [/SIZE] [SIZE=2][/quote][/SIZE][/LEFT] Oooooooo nie.....to jest pies Alfy:shake:....mnie to można kojarzyć jedynie z Argonem :eviltong: Siemanko :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Iv_']:cool1: ciotek to zawsze sporo się tu kręci :evil_lol: tylko jeden Rodzynek jest :roll: przydałby się jeszcze jakiś, żeby ........była konkurencja, to może Rodzynek bardziej by się starał :diabloti: :diabloti: :diabloti: ale jestem wredna :crazyeye: ale lubię podrażnić Menrzusia :multi: czeeeee Bila :cool1: :loveu: :p[/quote] Na moim wątku nie zniosę konkurencji :evil_lol: od razu pokoik bym zamknął. A nie staram się? :crazyeye: to są kalumNie bezpodstawne :roll: [SIZE=1](wredota :eviltong:)[/SIZE] [quote]:evil_lol: zobacz Menrzusiu jakie znalazłam okurary na bazarku :cool1: może Gacusiowi takie? :razz: [URL="http://img150.imageshack.us/img150/4683/okularyes0.jpg"][COLOR=#000000]http://img150.imageshack.us/img150/4683/okularyes0.jpg[/COLOR][/URL] ale by fajnie wyglądał, jak tajniak :cool1: :diabloti: [/quote] Ciemne to chyba nie....no, może na lato. Bezbarwne to bym w ciemno kupił. Dzięki za wklejenie :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='evaxon']:p:p:p:p:p:p:p[/quote] Ooooooo....zielone ludziki widzę :crazyeye: :multi: Quote
Menrzuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zabrali mi neta.:placz:......mam tylko w pracy...TZ nie zapłacił rachunku:angryy:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]JESTEM ODCIĘTA OD ŚWIATA:placz::placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]P.S. Jak to możliwe ze nikt nie zauważył że mnie nie było[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:-([/B][/COLOR][/FONT][/quote] Biedna Jabłuszkowa :glaszcze:.....no i na zimę Ciebie zakopcowali :bigcry: A TZ na kozetkę na noc :mad::evil_lol: P.S. Ja zauważyłem, że Ciebie nie ma - ale gdzie indziej ;) Quote
Menrzuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='credita']no witam szanownego wujka ;) jak zwykle tu tłoczno:evil_lol:[/quote] :crazyeye::crazyeye:....chyba omdleję zaraz.... :mdleje: :sweetCyb::sweetCyb::bigcool:..... nareszcie wielka nieobecna się zjawiła :multi: Quote
Alicja Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wpadłam założyć gogle Chrześnikowi ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]wpadłam założyć gogle Chrześnikowi ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Teraz nie da rady - śpi podwoziem do góry :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Menrzuś']Teraz nie da rady - śpi podwoziem do góry :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] jak nie da rady ....da da :razz::razz:;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]jak nie da rady ....da da :razz::razz:;):evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Zaraz by miał obfaflunione przez Argona :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Menrzuś']Cześć Milczku :eviltong::loveu: :eviltong: [/quote] :multi: wreszcie przyznałeś, że jestem milczkiem hurrrraaaaaaa:multi::cool3: bo przecież ja tak mało gadam na wątkach :roll: :p Quote
Iv_ Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Menrzuś']Na moim wątku nie zniosę konkurencji :evil_lol: od razu pokoik bym zamknął. A nie staram się? :crazyeye: to są kalumNie bezpodstawne :roll: [SIZE=1](wredota :eviltong:)[/SIZE] Ciemne to chyba nie....no, może na lato. Bezbarwne to bym w ciemno kupił. Dzięki za wklejenie :loveu:[/quote] Boi się konkurencji :roll: a to tak dobrze wpływa na ......kondycję, jak czuje się oddech na plecach......konkurenta :eviltong: :cool3: starasz starasz :razz: ale mógłbyś bardziej .....:diabloti: :crazyeye: wredota? taaaaaak to jaaaaaaaaaaaa :multi: :multi: :multi: nie znalazłam bezbarwnych :shake: tylko takie ciemne :shake: coś kiepsko bazarek ostatnio zaopatrzony w artukuły ....specjalistyczne :mad: ;) :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Iv_']:multi: wreszcie przyznałeś, że jestem milczkiem hurrrraaaaaaa:multi::cool3: bo przecież ja tak mało gadam na wątkach :roll: :p[/quote] Ale tylko jakoś tak ostatnio :eviltong::evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale tylko jakoś tak ostatnio :eviltong::evil_lol:[/quote] taaaaa :roll: bo co mam gadać, jak i tak nie słuchasz :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Iv_']taaaaa :roll: bo co mam gadać, jak i tak nie słuchasz :eviltong:[/quote] to nie prawda :roll: Quote
Iv_ Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zabrali mi neta.:placz:......mam tylko w pracy...TZ nie zapłacił rachunku:angryy:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]JESTEM ODCIĘTA OD ŚWIATA:placz::placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]P.S. Jak to możliwe ze nikt nie zauważył że mnie nie było[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:-([/B][/COLOR][/FONT][/quote] :mad: nie zapłacił? jak on mógł zrobić Ci coś takiego :shake: :angryy: :mad: Od świata :-o oj Biedulka :glaszcze: Zauważył :eviltong: ale nie komentował, bo myślał ten ktoś, że jednak się pojawisz w końcu i zameldujesz co i jak :eviltong: Nie becz tak, w końcu masz neta w pracy :roll: ja teraz trochę więcej po prostu pogwiazdorzę, żeby było i za Ciebie i za mnie [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] widzisz jaka jestem dobra dla Ciebie? widzisz :diabloti: :loveu: Quote
Iv_ Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Menrzuś']to nieprawda :roll:[/quote] prawda :roll: prawdziwa prawda :roll: Quote
Menrzuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Iv_']prawda :roll: prawdziwa prawda :roll:[/quote] tylko Twoja nadinterpretacja :eviltong: Quote
Recommended Posts