Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bila']O:lol::multi::loveu: i dwie cioteczki są:multi::multi::multi:[/quote]
:cool1: ciotek to zawsze sporo się tu kręci :evil_lol: tylko jeden Rodzynek jest :roll: przydałby się jeszcze jakiś, żeby ........była konkurencja, to może Rodzynek bardziej by się starał :diabloti: :diabloti: :diabloti:

ale jestem wredna :crazyeye: ale lubię podrażnić Menrzusia :multi:

czeeeee Bila :cool1: :loveu: :p

Posted

:evil_lol: zobacz Menrzusiu jakie znalazłam okurary na bazarku :cool1: może Gacusiowi takie? :razz:
[URL]http://img150.imageshack.us/img150/4683/okularyes0.jpg[/URL]

ale by fajnie wyglądał, jak tajniak :cool1:
:diabloti:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zabrali mi neta.:placz:......mam tylko w pracy...TZ nie zapłacił rachunku:angryy:

JESTEM ODCIĘTA OD ŚWIATA:placz::placz::placz:

P.S. Jak to możliwe ze nikt nie zauważył że mnie nie było[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:-([/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zabrali mi neta.:placz:......mam tylko w pracy...TZ nie zapłacił rachunku:angryy:

JESTEM ODCIĘTA OD ŚWIATA:placz::placz::placz:

P.S. Jak to możliwe ze nikt nie zauważył że mnie nie było[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:-([/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:grin: buahahahahah

Posted

[quote name='Iv_']Cześć Gaduły :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
Cześć Milczku :eviltong::loveu:
[quote]
[SIZE=2][COLOR=red][B]proponuję zakupić gogle dla Gacorka :razz::razz:[/B][/COLOR][/SIZE] [LEFT][SIZE=2][/quote][/SIZE]
[SIZE=2]...a ja zgłaszam propozycję, że Ty je mu założysz :evil_lol:[/SIZE]
[SIZE=2]czeeeee Ala :multi:[/SIZE]
[SIZE=2][quote]No w ciebie się wdał, to co sie tak goopio dziwisz:evil_lol:

Witanko :multi::loveu: [/SIZE]
[SIZE=2][/quote][/SIZE][/LEFT]

Oooooooo nie.....to jest pies Alfy:shake:....mnie to można kojarzyć jedynie z Argonem :eviltong:

Siemanko :multi::loveu:

Posted

[quote name='Iv_']:cool1: ciotek to zawsze sporo się tu kręci :evil_lol: tylko jeden Rodzynek jest :roll: przydałby się jeszcze jakiś, żeby ........była konkurencja, to może Rodzynek bardziej by się starał :diabloti: :diabloti: :diabloti:

ale jestem wredna :crazyeye: ale lubię podrażnić Menrzusia :multi:

czeeeee Bila :cool1: :loveu: :p[/quote]
Na moim wątku nie zniosę konkurencji :evil_lol: od razu pokoik bym zamknął.

A nie staram się? :crazyeye: to są kalumNie bezpodstawne :roll:

[SIZE=1](wredota :eviltong:)[/SIZE]

[quote]:evil_lol: zobacz Menrzusiu jakie znalazłam okurary na bazarku :cool1: może Gacusiowi takie? :razz:
[URL="http://img150.imageshack.us/img150/4683/okularyes0.jpg"][COLOR=#000000]http://img150.imageshack.us/img150/4683/okularyes0.jpg[/COLOR][/URL]

ale by fajnie wyglądał, jak tajniak :cool1:
:diabloti:
[/quote]
Ciemne to chyba nie....no, może na lato. Bezbarwne to bym w ciemno kupił. Dzięki za wklejenie :loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zabrali mi neta.:placz:......mam tylko w pracy...TZ nie zapłacił rachunku:angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]JESTEM ODCIĘTA OD ŚWIATA:placz::placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]P.S. Jak to możliwe ze nikt nie zauważył że mnie nie było[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:-([/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Biedna Jabłuszkowa :glaszcze:.....no i na zimę Ciebie zakopcowali :bigcry:

A TZ na kozetkę na noc :mad::evil_lol:

P.S. Ja zauważyłem, że Ciebie nie ma - ale gdzie indziej ;)

Posted

[quote name='credita']no witam szanownego wujka ;) jak zwykle tu tłoczno:evil_lol:[/quote]
:crazyeye::crazyeye:....chyba omdleję zaraz.... :mdleje:

:sweetCyb::sweetCyb::bigcool:..... nareszcie wielka nieobecna się zjawiła :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Teraz nie da rady - śpi podwoziem do góry :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
jak nie da rady ....da da :razz::razz:;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]jak nie da rady ....da da :razz::razz:;):evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Zaraz by miał obfaflunione przez Argona :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Cześć Milczku :eviltong::loveu:
:eviltong:
[/quote]

:multi: wreszcie przyznałeś, że jestem milczkiem hurrrraaaaaaa:multi::cool3:
bo przecież ja tak mało gadam na wątkach :roll: :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Na moim wątku nie zniosę konkurencji :evil_lol: od razu pokoik bym zamknął.

A nie staram się? :crazyeye: to są kalumNie bezpodstawne :roll:

[SIZE=1](wredota :eviltong:)[/SIZE]

Ciemne to chyba nie....no, może na lato. Bezbarwne to bym w ciemno kupił. Dzięki za wklejenie :loveu:[/quote]

Boi się konkurencji :roll: a to tak dobrze wpływa na ......kondycję, jak czuje się oddech na plecach......konkurenta :eviltong: :cool3:

starasz starasz :razz: ale mógłbyś bardziej .....:diabloti:

:crazyeye: wredota? taaaaaak to jaaaaaaaaaaaa :multi: :multi: :multi:

nie znalazłam bezbarwnych :shake: tylko takie ciemne :shake: coś kiepsko bazarek ostatnio zaopatrzony w artukuły ....specjalistyczne :mad: ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']:multi: wreszcie przyznałeś, że jestem milczkiem hurrrraaaaaaa:multi::cool3:
bo przecież ja tak mało gadam na wątkach :roll: :p[/quote]
Ale tylko jakoś tak ostatnio :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale tylko jakoś tak ostatnio :eviltong::evil_lol:[/quote]
taaaaa :roll: bo co mam gadać, jak i tak nie słuchasz :eviltong:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zabrali mi neta.:placz:......mam tylko w pracy...TZ nie zapłacił rachunku:angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]JESTEM ODCIĘTA OD ŚWIATA:placz::placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]P.S. Jak to możliwe ze nikt nie zauważył że mnie nie było[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:-([/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:mad: nie zapłacił? jak on mógł zrobić Ci coś takiego :shake: :angryy: :mad:

Od świata :-o oj Biedulka :glaszcze:

Zauważył :eviltong: ale nie komentował, bo myślał ten ktoś, że jednak się pojawisz w końcu i zameldujesz co i jak :eviltong:

Nie becz tak, w końcu masz neta w pracy :roll:
ja teraz trochę więcej po prostu pogwiazdorzę, żeby było i za Ciebie i za mnie [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] widzisz jaka jestem dobra dla Ciebie? widzisz :diabloti: :loveu: