Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selket']Ależ Jabłuszko, TY ZAWSZE PIĘKNIE WYGLĄDASZ:loveu::loveu::loveu:

poka foty :grins: :grins:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ohhhhh dziekuję:loveu: chociaż wiem:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Co??????????????????????????????
WBIŁAŚ MI NÓŻ W SERCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::plac z::placz::placz::placz::placz:
JA CI TAAAAAKIE KOMPLEMENTY PISZĘ, TAK WIERNIE NA CIEBIE SPOGLĄDAM, A TY MI TAK?????????????????:placz::placz::placz::placz::p lacz: [/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No bez twojego ciapkowego spojrzenia to też nie było by to samo:diabloti:

a noza w serce to bym ci nie wbiła.....zyza mam to bym nie trafiła:evil_lol:;)[/COLOR][/FONT][/B]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]NO zwoje w koszulkach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

No o inne zwoje Cię nie podejrzewałam:diabloti::diabloti:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Śpieszę donieść ze siedziałam u fryzjera 3,5 h....TZ wściekły:roll: ja zmęczona:roll: Ale za to pięknie wyglądam[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ależ Jabłuszko, TY ZAWSZE PIĘKNIE WYGLĄDASZ:loveu::loveu::loveu:

poka foty :grins: :grins:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]NO zwoje w koszulkach:evil_lol:

Śpieszę donieść ze siedziałam u fryzjera 3,5 h....TZ wściekły:roll: ja zmęczona:roll: Ale za to pięknie wyglądam[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz: poka poka [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Taką niesie że się róznie układa.....ale zawsze trzeba wracać! Do nas :loveu: bo ja już sobie Dogo bez Ciebie nie wyobrażam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [SIZE=1][COLOR=cyan]ohhhh potem coś czuję ze zostanie to użyte przeciwko mnie:roll:[/COLOR][/SIZE][/quote]
Co??????????????????????????????
WBIŁAŚ MI NÓŻ W SERCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
JA CI TAAAAAKIE KOMPLEMENTY PISZĘ, TAK WIERNIE NA CIEBIE SPOGLĄDAM, A TY MI TAK?????????????????:placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz: poka poka [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Co? Zwoje?:crazyeye:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Jasnee............teraz się zezowatością nie załaniaj:diabloti: To możesz mi w płuca wbić i też efekt ten sam będzie:placz::placz::placz: Będzie mi wszystko krwawiło:placz::placz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to skąd wiem o twoim ciapkowatym spojrzeniu......no przecież na mieście o tym głośno:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Eeee tam za kogo ty mnie masz......przecież ja bym sie cała pobrudziła i co by było jak to tak GWIAZDA taka umazana:roll:......eee to nie przystoi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ohhhhh dziekuję:loveu: chociaż wiem:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Takiej to komplementa można powiedzieć:roll:
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No bez twojego ciapkowego spojrzenia to też nie było by to samo:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
Mojego czego???????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A skąd Ty o tym wiesz???:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]a noza w serce to bym ci nie wbiła.....zyza mam to bym nie trafiła:evil_lol:;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Jasnee............teraz się zezowatością nie załaniaj:diabloti: To możesz mi w płuca wbić i też efekt ten sam będzie:placz::placz::placz: Będzie mi wszystko krwawiło:placz::placz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Co? Zwoje?:crazyeye:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]jeśli to ta bowska fryzura to niech som i zwoje :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ceść Kochani! Zamarzłam....[/quote]
Ceść, ceść.....tak zamarzłaś, że aż trudno Ci biedactwo mówić :shake:

[quote]
Witam Cioteczki :loveu: i Wujaszka :loveu:

[SIZE=1]Ja tylko na chwilę wpadłam, żeby uporządkować sprawy na bazarku, co komu i za ile jestem dłużna.[/SIZE]
[/quote]
Witanko Iv :multi::loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]A ja jadę do lasu z Ozzulkiem na spacerek ...jest mróz i słonko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Oczko się pali, to widać, że chociaż Ty nie zamarzłaś :multi:

Posted

[quote name='apple']
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Śpieszę donieść ze siedziałam u fryzjera 3,5 h....TZ wściekły:roll: ja zmęczona:roll: Ale za to pięknie wyglądam[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Tyś chyba zgoopŁa :crazyeye:....ja bym też się wściekł :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Oczko się pali, to widać, że chociaż Ty nie zamarzłaś :multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie zamarzłam ....ale było groźnie ....nawet mały wodospadzik zamarzał :cool1:dałam fotkę [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]nie zamarzłam ....ale było groźnie ....nawet mały wodospadzik zamarzał :cool1:dałam fotkę [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Zaraz sobie looknę.......to ile u Ciebie było stopni, że aż tak groźnie było?

Posted

[quote name='Menrzuś']Zaraz sobie looknę.......to ile u Ciebie było stopni, że aż tak groźnie było?[/quote]

:placz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz: 10 na minusie [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Bila']A jak nasz kapelusznik? Foty jakies zrobiłeś?[/quote]
Kapeluszkik szaleje - trudno go utrzymać w miejscu. I kompletnie mu nie przeszkadza to ciągłe obijanie się abażurem :evil_lol: Dzisiaj napoczął choinkę :diabloti:

Nie robiłem :shake:

Posted

[quote name='Alicja']:placz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz: 10 na minusie [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Faaaaajnie :lol:....też bym tak chciał

A wodospadzik wcale nie zamarzał, tylko kamulce sie trochę oblodziły :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Faaaaajnie :lol:....też bym tak chciał

A wodospadzik wcale nie zamarzał, tylko kamulce sie trochę oblodziły :eviltong:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:ciiiii zamarzał jak moje paluchi :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:ciiiii zamarzał jak moje paluchi :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Może być i ciiiiiii.......

[B]to trzeba było se rękawiczki założyć :shake::evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']Może być i ciiiiiii.......

[B]to trzeba było se rękawiczki założyć :shake::evil_lol:[/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:cool1:...miałam ....

[SIZE=1]
aaaa jutro napiszę ale COŚ mam nie teges :roll:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:cool1:...miałam .... [/COLOR][/FONT][/B]

[B][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=red]aaaa jutro napiszę ale COŚ mam nie teges :roll:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/quote]
...ale nie te chirurgiczne:evil_lol:

:mdleje::mdleje:

Posted

[quote name='Menrzuś']...ale nie te chirurgiczne:evil_lol:

:mdleje::mdleje:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
miałam polarkowe :p

no so nooooo:roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]miałam polarkowe :p[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]no so nooooo:roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
No to nie wiem.....może za często je zdejmowałaś do focenia?