apple Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Selket']Ależ Jabłuszko, TY ZAWSZE PIĘKNIE WYGLĄDASZ:loveu::loveu::loveu: poka foty :grins: :grins:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ohhhhh dziekuję:loveu: chociaż wiem:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Co?????????????????????????????? WBIŁAŚ MI NÓŻ W SERCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::plac z::placz::placz::placz::placz: JA CI TAAAAAKIE KOMPLEMENTY PISZĘ, TAK WIERNIE NA CIEBIE SPOGLĄDAM, A TY MI TAK?????????????????:placz::placz::placz::placz::p lacz: [/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No bez twojego ciapkowego spojrzenia to też nie było by to samo:diabloti: a noza w serce to bym ci nie wbiła.....zyza mam to bym nie trafiła:evil_lol:;)[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Selket Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]NO zwoje w koszulkach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] No o inne zwoje Cię nie podejrzewałam:diabloti::diabloti: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Śpieszę donieść ze siedziałam u fryzjera 3,5 h....TZ wściekły:roll: ja zmęczona:roll: Ale za to pięknie wyglądam[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ależ Jabłuszko, TY ZAWSZE PIĘKNIE WYGLĄDASZ:loveu::loveu::loveu: poka foty :grins: :grins: Quote
Alicja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]NO zwoje w koszulkach:evil_lol: Śpieszę donieść ze siedziałam u fryzjera 3,5 h....TZ wściekły:roll: ja zmęczona:roll: Ale za to pięknie wyglądam[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz: poka poka [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Taką niesie że się róznie układa.....ale zawsze trzeba wracać! Do nas :loveu: bo ja już sobie Dogo bez Ciebie nie wyobrażam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [SIZE=1][COLOR=cyan]ohhhh potem coś czuję ze zostanie to użyte przeciwko mnie:roll:[/COLOR][/SIZE][/quote] Co?????????????????????????????? WBIŁAŚ MI NÓŻ W SERCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: JA CI TAAAAAKIE KOMPLEMENTY PISZĘ, TAK WIERNIE NA CIEBIE SPOGLĄDAM, A TY MI TAK?????????????????:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
apple Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz: poka poka [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Co? Zwoje?:crazyeye: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Selket']Jasnee............teraz się zezowatością nie załaniaj:diabloti: To możesz mi w płuca wbić i też efekt ten sam będzie:placz::placz::placz: Będzie mi wszystko krwawiło:placz::placz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to skąd wiem o twoim ciapkowatym spojrzeniu......no przecież na mieście o tym głośno:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Eeee tam za kogo ty mnie masz......przecież ja bym sie cała pobrudziła i co by było jak to tak GWIAZDA taka umazana:roll:......eee to nie przystoi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ohhhhh dziekuję:loveu: chociaż wiem:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Takiej to komplementa można powiedzieć:roll: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No bez twojego ciapkowego spojrzenia to też nie było by to samo:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Mojego czego???????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A skąd Ty o tym wiesz???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]a noza w serce to bym ci nie wbiła.....zyza mam to bym nie trafiła:evil_lol:;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jasnee............teraz się zezowatością nie załaniaj:diabloti: To możesz mi w płuca wbić i też efekt ten sam będzie:placz::placz::placz: Będzie mi wszystko krwawiło:placz::placz: Quote
Alicja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Co? Zwoje?:crazyeye: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jeśli to ta bowska fryzura to niech som i zwoje :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Jabcokowa trzy godziny:cool3: - fotę natychmiast daj Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ceść Kochani! Zamarzłam....[/quote] Ceść, ceść.....tak zamarzłaś, że aż trudno Ci biedactwo mówić :shake: [quote] Witam Cioteczki :loveu: i Wujaszka :loveu: [SIZE=1]Ja tylko na chwilę wpadłam, żeby uporządkować sprawy na bazarku, co komu i za ile jestem dłużna.[/SIZE] [/quote] Witanko Iv :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]A ja jadę do lasu z Ozzulkiem na spacerek ...jest mróz i słonko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Oczko się pali, to widać, że chociaż Ty nie zamarzłaś :multi: Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='apple'] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Śpieszę donieść ze siedziałam u fryzjera 3,5 h....TZ wściekły:roll: ja zmęczona:roll: Ale za to pięknie wyglądam[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Tyś chyba zgoopŁa :crazyeye:....ja bym też się wściekł :roll: Quote
Alicja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Oczko się pali, to widać, że chociaż Ty nie zamarzłaś :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie zamarzłam ....ale było groźnie ....nawet mały wodospadzik zamarzał :cool1:dałam fotkę [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]nie zamarzłam ....ale było groźnie ....nawet mały wodospadzik zamarzał :cool1:dałam fotkę [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Zaraz sobie looknę.......to ile u Ciebie było stopni, że aż tak groźnie było? Quote
Bila Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 A jak nasz kapelusznik? Foty jakies zrobiłeś? Quote
Alicja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Zaraz sobie looknę.......to ile u Ciebie było stopni, że aż tak groźnie było?[/quote] :placz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz: 10 na minusie [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Bila']A jak nasz kapelusznik? Foty jakies zrobiłeś?[/quote] Kapeluszkik szaleje - trudno go utrzymać w miejscu. I kompletnie mu nie przeszkadza to ciągłe obijanie się abażurem :evil_lol: Dzisiaj napoczął choinkę :diabloti: Nie robiłem :shake: Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Alicja']:placz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz: 10 na minusie [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Faaaaajnie :lol:....też bym tak chciał A wodospadzik wcale nie zamarzał, tylko kamulce sie trochę oblodziły :eviltong: Quote
Alicja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Faaaaajnie :lol:....też bym tak chciał A wodospadzik wcale nie zamarzał, tylko kamulce sie trochę oblodziły :eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:ciiiii zamarzał jak moje paluchi :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:ciiiii zamarzał jak moje paluchi :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Może być i ciiiiiii....... [B]to trzeba było se rękawiczki założyć :shake::evil_lol:[/B] Quote
Alicja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Może być i ciiiiiii....... [B]to trzeba było se rękawiczki założyć :shake::evil_lol:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :cool1:...miałam .... [SIZE=1] aaaa jutro napiszę ale COŚ mam nie teges :roll:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:cool1:...miałam .... [/COLOR][/FONT][/B] [B][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=red]aaaa jutro napiszę ale COŚ mam nie teges :roll:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/quote] ...ale nie te chirurgiczne:evil_lol: :mdleje::mdleje: Quote
Alicja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Menrzuś']...ale nie te chirurgiczne:evil_lol: :mdleje::mdleje:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] miałam polarkowe :p no so nooooo:roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]miałam polarkowe :p[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]no so nooooo:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] No to nie wiem.....może za często je zdejmowałaś do focenia? Quote
Bila Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 za to ty nie zdejmujesz wcale, bo zdjęć nie ma:mad::razz: Quote
Recommended Posts