Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bila']Nie bój się:evil_lol:, to mi nie grozi. Musiałabym miesiącami skakać:roll:[/quote]
W karnawale samo zejdzie jak zaczniesz wyginać śmiało ciało :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Może ty jakieś postowe bioprądy masz:roll::razz::evil_lol:[/quote]
To ma chyba coś wspólnego z położeniem miasta. Na zachód od linii Gdańsk - Katowice wszystko działa, a na wschód przyspiesza. To taka moja prywatna teoria :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Jakimi balkonikami? :crazyeye:

przy piciu to nie przeszkadza :evil_lol:

oj ti, ti...... :razz:[/quote]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to jakimi......takimi do chodzenia:evil_lol:

Domyslam się :evil_lol: Gorzej potem:evil_lol:

No soooo:oops:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Twoja jeNdzowatość przechodzi wszystko :evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No soo....trzeba sobie umieć radzić:roll:

Chyba się będę powoli zbierac........ide do fryzjera...trzeba coś ze sobą zrobić przed Sylwestrem...idę wiec się nieco podciać i zrobić sobie koronę....bo już masakra na mojej głowie:shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']:p:p:p

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeee spoko...........Un jest bardzo uważny....czasem aż za bardzo:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ciekawe tylko ile niepotrzebnych części po naprawie zostanie :diabloti:

Posted

[quote name='Selket']hmmmmm............nigdy nie patrzałam na to z tej perspektywy:roll: Muszę to przemyśleć dokładniej, albowiem Twoja teoria jest niezmiernie ciekawa i być może będzie miała odniesienie do rzeyczywistości, ale mimo wszystko należy się jej głęboko przyjrzeć, albowiem jeśli nie będzie miała odniesienia do rzeczywistości to znaczy, że istnieje poza nią, a to co istnieje poza nią jest nierzeczywiste, zatem nie ma odniesienia do realnego świata, a więc nie istnieje w naszym wymiarze, może istnieć poza nim, ale wtedy my tego nie widzimy i możey uznać, że dana teoria nie istnieje pomimo, że mamy ją pod nosem. Zdecydowanie muszę to przmeyśleś :niewiem:[/quote]:mdleje::mdleje::mdleje:
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Zwoje mi się zagotowały:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Ciekawe tylko ile niepotrzebnych części po naprawie zostanie :diabloti:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tak podejrzewasz? Czy wiesz z doświadczenia:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak to jakimi......takimi do chodzenia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Domyslam się :evil_lol: Gorzej potem:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No soooo:oops:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No soo....trzeba sobie umieć radzić:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Chyba się będę powoli zbierac........ide do fryzjera...trzeba coś ze sobą zrobić przed Sylwestrem...idę wiec się nieco podciać i zrobić sobie koronę....bo już masakra na mojej głowie:shake::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Jabłuszkowa na bóstwo.....mmmmmmmmmmmmmmmmmmm :multi:

Śmigaj :loveu:

Posted

[quote name='Bila']Może ty jakieś postowe bioprądy masz:roll::razz::evil_lol:[/quote]
hmmmmm............nigdy nie patrzałam na to z tej perspektywy:roll: Muszę to przemyśleć dokładniej, albowiem Twoja teoria jest niezmiernie ciekawa i być może będzie miała odniesienie do rzeyczywistości, ale mimo wszystko należy się jej głęboko przyjrzeć, albowiem jeśli nie będzie miała odniesienia do rzeczywistości to znaczy, że istnieje poza nią, a to co istnieje poza nią jest nierzeczywiste, zatem nie ma odniesienia do realnego świata, a więc nie istnieje w naszym wymiarze, może istnieć poza nim, ale wtedy my tego nie widzimy i możey uznać, że dana teoria nie istnieje pomimo, że mamy ją pod nosem. Zdecydowanie muszę to przmeyśleś :niewiem:

Posted

[quote name='Menrzuś']To ma chyba coś wspólnego z położeniem miasta. Na zachód od linii Gdańsk - Katowice wszystko działa, a na wschód przyspiesza. To taka moja prywatna teoria :p[/quote]
Hmm.............a czy Twoja prywatna teoria obejmuje działaniem mieszkankę miasta Wrocławia?:diabloti::diabloti: Wschód jest fajny :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']:mdleje::mdleje::mdleje:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zwoje mi się zagotowały:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Tak podejrzewasz? Czy wiesz z doświadczenia:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Kiedyś z malucha przyczepkę zrobiłem :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jabłuszkowa na bóstwo.....mmmmmmmmmmmmmmmmmmm :multi:

Śmigaj :loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to paaaaaa:loveu:

Jutro wpadne pożyczyć Wam szampańskiej zabawy...na razie śmigam :loveu:

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Hmm.............a czy Twoja prywatna teoria obejmuje działaniem mieszkankę miasta Wrocławia?:diabloti::diabloti: Wschód jest fajny :evil_lol::evil_lol:[/quote]
W tamtym rejonie jest strefa wydzielona......taka czarna dziura :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to paaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jutro wpadne pożyczyć Wam szampańskiej zabawy...na razie śmigam :loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Czymnij się ciepło.....i za dużo nie daj sobie na głowie skrócić :multi::loveu:

Posted

[quote name='Selket']Są rzeczy, o których nawet fizjologom się nie śniło:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
CUś w tym jest.....trzeba to przemyśleć :hmmmm:

Zrobie to na spacerkach.....śmigam za Jabłuszkową :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ciekawe......czyżby to takie netowe invitro? :hmmmm:[/quote]
Są rzeczy, o których nawet fizjologom się nie śniło:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='apple']:mdleje::mdleje::mdleje:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zwoje mi się zagotowały:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[/quote]
Jakie zwoje, appelko, u siebie masz, że się zagotowały???:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']W tamtym rejonie jest strefa wydzielona......taka czarna dziura :diabloti:[/quote]
Cieszkam iż me obserwacje również zanotowały obecność tam tłumokowatej, czarne dziury:diabloti: Jak to Bila mówi: "Zwiędłej Mózgowo":diabloti::diabloti:

Posted

Witam Cioteczki :loveu: i Wujaszka :loveu:

[SIZE=1]Ja tylko na chwilę wpadłam, żeby uporządkować sprawy na bazarku, co komu i za ile jestem dłużna.[/SIZE]

Posted

[SIZE=1]Kiedyś napisałam coś takiego.......dzisiaj mi się przypomniało i pozwolę sobie tu .........napisać tą rymowankę........[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
"To tylko rymowanka"......

Odchodzenia i powroty,
śmiechy, żarty i kłopoty,
humor dobry, humor zły
ja tu z Wami, ja i Wy,
tyle różnych możliwości,
od kolorów do szarości,
od statusu bywalca stałego
do statusu Gościa miłego,
tyle, tyle, tyle tego,
Chociaż czasem powiem "dość"
jak da życie w kość......
czas powrotów, odchodzenia,
wszystko ciągle się tak zmienia.
Jak w kalejdoskopie, jak na huśtawce
jak na wietrze barwne latawce.
Odchodzenie...... i powroty,
małe i duże tęsknoty.......

.......ale jakąś myśl w sobie niesie......

Posted

[quote name='Selket']Jakie zwoje, appelko, u siebie masz, że się zagotowały???:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]NO zwoje w koszulkach:evil_lol:

Śpieszę donieść ze siedziałam u fryzjera 3,5 h....TZ wściekły:roll: ja zmęczona:roll: Ale za to pięknie wyglądam[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_'][SIZE=1]Kiedyś napisałam coś takiego.......dzisiaj mi się przypomniało i pozwolę sobie tu .........napisać tą rymowankę........[/SIZE]

"To tylko rymowanka"......

Odchodzenia i powroty,
śmiechy, żarty i kłopoty,
humor dobry, humor zły
ja tu z Wami, ja i Wy,
tyle różnych możliwości,
od kolorów do szarości,
od statusu bywalca stałego
do statusu Gościa miłego,
tyle, tyle, tyle tego,
Chociaż czasem powiem "dość"
jak da życie w kość......
czas powrotów, odchodzenia,
wszystko ciągle się tak zmienia.
Jak w kalejdoskopie, jak na huśtawce
jak na wietrze barwne latawce.
Odchodzenie...... i powroty,
małe i duże tęsknoty.......

.......ale jakąś myśl w sobie niesie......[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Taką niesie że się róznie układa.....ale zawsze trzeba wracać! Do nas :loveu: bo ja już sobie Dogo bez Ciebie nie wyobrażam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [SIZE=1][COLOR=Cyan]ohhhh potem coś czuję ze zostanie to użyte przeciwko mnie:roll:[/COLOR][/SIZE]