Selket Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Bila']Ale dlaczego tak przestawiasz?:diabloti::evil_lol:[/quote] Nie wiem :niewiem: Tak jakoś samoistnie to zachodzi:oops: Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Bila']Nie bój się:evil_lol:, to mi nie grozi. Musiałabym miesiącami skakać:roll:[/quote] W karnawale samo zejdzie jak zaczniesz wyginać śmiało ciało :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Bila']Może ty jakieś postowe bioprądy masz:roll::razz::evil_lol:[/quote] To ma chyba coś wspólnego z położeniem miasta. Na zachód od linii Gdańsk - Katowice wszystko działa, a na wschód przyspiesza. To taka moja prywatna teoria :p Quote
apple Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Jakimi balkonikami? :crazyeye: przy piciu to nie przeszkadza :evil_lol: oj ti, ti...... :razz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to jakimi......takimi do chodzenia:evil_lol: Domyslam się :evil_lol: Gorzej potem:evil_lol: No soooo:oops:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Twoja jeNdzowatość przechodzi wszystko :evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No soo....trzeba sobie umieć radzić:roll: Chyba się będę powoli zbierac........ide do fryzjera...trzeba coś ze sobą zrobić przed Sylwestrem...idę wiec się nieco podciać i zrobić sobie koronę....bo już masakra na mojej głowie:shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='apple']:p:p:p [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeee spoko...........Un jest bardzo uważny....czasem aż za bardzo:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ciekawe tylko ile niepotrzebnych części po naprawie zostanie :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Selket']Nie wiem :niewiem: Tak jakoś samoistnie to zachodzi:oops:[/quote] Ciekawe......czyżby to takie netowe invitro? :hmmmm: Quote
apple Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Selket']hmmmmm............nigdy nie patrzałam na to z tej perspektywy:roll: Muszę to przemyśleć dokładniej, albowiem Twoja teoria jest niezmiernie ciekawa i być może będzie miała odniesienie do rzeyczywistości, ale mimo wszystko należy się jej głęboko przyjrzeć, albowiem jeśli nie będzie miała odniesienia do rzeczywistości to znaczy, że istnieje poza nią, a to co istnieje poza nią jest nierzeczywiste, zatem nie ma odniesienia do realnego świata, a więc nie istnieje w naszym wymiarze, może istnieć poza nim, ale wtedy my tego nie widzimy i możey uznać, że dana teoria nie istnieje pomimo, że mamy ją pod nosem. Zdecydowanie muszę to przmeyśleś :niewiem:[/quote]:mdleje::mdleje::mdleje: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Zwoje mi się zagotowały:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Ciekawe tylko ile niepotrzebnych części po naprawie zostanie :diabloti:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tak podejrzewasz? Czy wiesz z doświadczenia:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak to jakimi......takimi do chodzenia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Domyslam się :evil_lol: Gorzej potem:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No soooo:oops:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No soo....trzeba sobie umieć radzić:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Chyba się będę powoli zbierac........ide do fryzjera...trzeba coś ze sobą zrobić przed Sylwestrem...idę wiec się nieco podciać i zrobić sobie koronę....bo już masakra na mojej głowie:shake::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jabłuszkowa na bóstwo.....mmmmmmmmmmmmmmmmmmm :multi: Śmigaj :loveu: Quote
Selket Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Bila']Może ty jakieś postowe bioprądy masz:roll::razz::evil_lol:[/quote] hmmmmm............nigdy nie patrzałam na to z tej perspektywy:roll: Muszę to przemyśleć dokładniej, albowiem Twoja teoria jest niezmiernie ciekawa i być może będzie miała odniesienie do rzeyczywistości, ale mimo wszystko należy się jej głęboko przyjrzeć, albowiem jeśli nie będzie miała odniesienia do rzeczywistości to znaczy, że istnieje poza nią, a to co istnieje poza nią jest nierzeczywiste, zatem nie ma odniesienia do realnego świata, a więc nie istnieje w naszym wymiarze, może istnieć poza nim, ale wtedy my tego nie widzimy i możey uznać, że dana teoria nie istnieje pomimo, że mamy ją pod nosem. Zdecydowanie muszę to przmeyśleś :niewiem: Quote
Selket Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Menrzuś']To ma chyba coś wspólnego z położeniem miasta. Na zachód od linii Gdańsk - Katowice wszystko działa, a na wschód przyspiesza. To taka moja prywatna teoria :p[/quote] Hmm.............a czy Twoja prywatna teoria obejmuje działaniem mieszkankę miasta Wrocławia?:diabloti::diabloti: Wschód jest fajny :evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='apple']:mdleje::mdleje::mdleje: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zwoje mi się zagotowały:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Tak podejrzewasz? Czy wiesz z doświadczenia:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Kiedyś z malucha przyczepkę zrobiłem :evil_lol: Quote
apple Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Jabłuszkowa na bóstwo.....mmmmmmmmmmmmmmmmmmm :multi: Śmigaj :loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to paaaaaa:loveu: Jutro wpadne pożyczyć Wam szampańskiej zabawy...na razie śmigam :loveu: paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Selket']Hmm.............a czy Twoja prywatna teoria obejmuje działaniem mieszkankę miasta Wrocławia?:diabloti::diabloti: Wschód jest fajny :evil_lol::evil_lol:[/quote] W tamtym rejonie jest strefa wydzielona......taka czarna dziura :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to paaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jutro wpadne pożyczyć Wam szampańskiej zabawy...na razie śmigam :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Czymnij się ciepło.....i za dużo nie daj sobie na głowie skrócić :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Selket']Są rzeczy, o których nawet fizjologom się nie śniło:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] CUś w tym jest.....trzeba to przemyśleć :hmmmm: Zrobie to na spacerkach.....śmigam za Jabłuszkową :multi: Quote
Selket Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Ciekawe......czyżby to takie netowe invitro? :hmmmm:[/quote] Są rzeczy, o których nawet fizjologom się nie śniło:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Selket Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='apple']:mdleje::mdleje::mdleje: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zwoje mi się zagotowały:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Jakie zwoje, appelko, u siebie masz, że się zagotowały???:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Selket Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Menrzuś']W tamtym rejonie jest strefa wydzielona......taka czarna dziura :diabloti:[/quote] Cieszkam iż me obserwacje również zanotowały obecność tam tłumokowatej, czarne dziury:diabloti: Jak to Bila mówi: "Zwiędłej Mózgowo":diabloti::diabloti: Quote
Iv_ Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Witam Cioteczki :loveu: i Wujaszka :loveu: [SIZE=1]Ja tylko na chwilę wpadłam, żeby uporządkować sprawy na bazarku, co komu i za ile jestem dłużna.[/SIZE] Quote
Alicja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]A ja jadę do lasu z Ozzulkiem na spacerek ...jest mróz i słonko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [SIZE=1]Kiedyś napisałam coś takiego.......dzisiaj mi się przypomniało i pozwolę sobie tu .........napisać tą rymowankę........[/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] "To tylko rymowanka"...... Odchodzenia i powroty, śmiechy, żarty i kłopoty, humor dobry, humor zły ja tu z Wami, ja i Wy, tyle różnych możliwości, od kolorów do szarości, od statusu bywalca stałego do statusu Gościa miłego, tyle, tyle, tyle tego, Chociaż czasem powiem "dość" jak da życie w kość...... czas powrotów, odchodzenia, wszystko ciągle się tak zmienia. Jak w kalejdoskopie, jak na huśtawce jak na wietrze barwne latawce. Odchodzenie...... i powroty, małe i duże tęsknoty....... .......ale jakąś myśl w sobie niesie...... Quote
Bila Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 No pięknie. Dobrze, że jesteś:loveu::multi: Quote
apple Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Selket']Jakie zwoje, appelko, u siebie masz, że się zagotowały???:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]NO zwoje w koszulkach:evil_lol: Śpieszę donieść ze siedziałam u fryzjera 3,5 h....TZ wściekły:roll: ja zmęczona:roll: Ale za to pięknie wyglądam[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Iv_'][SIZE=1]Kiedyś napisałam coś takiego.......dzisiaj mi się przypomniało i pozwolę sobie tu .........napisać tą rymowankę........[/SIZE] "To tylko rymowanka"...... Odchodzenia i powroty, śmiechy, żarty i kłopoty, humor dobry, humor zły ja tu z Wami, ja i Wy, tyle różnych możliwości, od kolorów do szarości, od statusu bywalca stałego do statusu Gościa miłego, tyle, tyle, tyle tego, Chociaż czasem powiem "dość" jak da życie w kość...... czas powrotów, odchodzenia, wszystko ciągle się tak zmienia. Jak w kalejdoskopie, jak na huśtawce jak na wietrze barwne latawce. Odchodzenie...... i powroty, małe i duże tęsknoty....... .......ale jakąś myśl w sobie niesie......[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Taką niesie że się róznie układa.....ale zawsze trzeba wracać! Do nas :loveu: bo ja już sobie Dogo bez Ciebie nie wyobrażam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [SIZE=1][COLOR=Cyan]ohhhh potem coś czuję ze zostanie to użyte przeciwko mnie:roll:[/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts