Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bila']Cioteczka, co cię tak zamurowało:-o[/quote]
To ja CI powiem...............wątek, na którym już byłaś:roll::angryy: Po prostu ona tak bezszczelnie kłamie:angryy: Napisałam kolejny raport do Modów, bo to już przekracza granice:angryy:

Posted

[quote name='Bila']Cioteczka, co cię tak zamurowało:-o[/quote]
Jest mi tylko przykro, cholernie przykro, że ludzie potrafią tak się zachowywać.

Posted

[quote name='Bila']Mnie też:-([/quote]
Może Ty nie wiesz, ale inni którzy brali udział w naszych bazarkch, tzn wystawianych przez Selket, a z moimi pracami, wiedzą, że wszystkie kwoty uzyskane ze przedaży bazarkowej były przeznaczane na bidy jakie określał cel bazarku. Nigdy z pieniędzy bazarkowych nie wzięłyśmy nawet jednego grosza, a często dokładałysmy jeszcze z własnej kieszeni. W sumie wystawiłam 13 czy 14 bazarków z witrażykami, każdy od kilku do kilkunastu sztuk. Poświęciłam mnóstwo czasu i zaangażowania w malowanie, dużo materiałów, notabene kosztownych bo specjalistycznych. Wydawało mi się, że w taki sposób mogę pomóc zwierzętom - swoją pracą.
Na dzień dzisiejszy po pomówieniach Pani I***** zakończyłam już działalność charytatywną na rzecz Dogomanii.
Przepraszam, że tu wylałam swoją gorycz, ale bardzo zabolało to o co oskarżyła ta Pani.

Posted

[quote name='Selket']To ja CI powiem...............wątek, na którym już byłaś:roll::angryy: Po prostu ona tak bezszczelnie kłamie:angryy: Napisałam kolejny raport do Modów, bo to już przekracza granice:angryy:[/quote]

I dobrze zrobiłaś. I nic bym już jej nie sprzedała

Posted

[quote name='Bila']I dobrze zrobiłaś. I nic bym już jej nie sprzedała[/quote]
Heh, niech trochę się towarzystwo rozerwie:diabloti::diabloti::diabloti:

Kochana, ona nic nie kupiła od maja, a w maju czy jakoś tak kupiła poza dogo, prywatnie, tak jak kilka innych osób z dogo. Dziwne, że nikt inny nie ma pretnesji czy nie stawia zarzutów o uprawianie prywaty. A ona zarzuca nam kradzież 60 zł (które nota bene są kwotą 45 zł). A na bazarku nie wygrała niczego, bo ją przelicytowali. Ale niestety niektórzy mają coś nie tak z głową i się tak zachowują:roll: Przykre jest to bardzo. Mam nadzieję, że jej się dostanie, bo to pomówienia i to takie bezszczelne. Kiedyś była tylko złośliwa, a teraz odstawia taką szpokę, że żal:roll:
Przykre i tyle, a najwięcej ucierpią na tym zwierzaki. Szczerze powiem, że pracaowałam przy bazarkach z róznymi ludkami z dogo i wszyscy byli na życzliwi, i kupujących i osoby, którym pomagałyśmy. I bazarki były łączone z innymi forami i też było miło. Tylko jedna pani I**** z głupiej, szczeniackiej zemsty za durnoty (przegrane aukcje na bazarkach), chce zniszczyć człowieka, jego dobre imię, i zabrać pomoc zwierzakom. Przykre i wkurw********iające.:shake:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ale ze kto i gdzie takie bzdury opowiada....normalnie.....jak tam pójde...jak jej nawtykam to się nie pozbiera:mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Iv, Selket, nie dajcie się zarazić negatywnymi uczuciami! my kochamy Wasze witrażyki i te wspaniałe bazarki! gdzie indziej tak przyjemnie można sobie pogwarzyć i jeszcze pomóc psom w potrzebie? i gdzie indziej można znaleźć takie arcydziełka malowane sercem i talentem?...

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ale ze kto i gdzie takie bzdury opowiada....normalnie.....jak tam pójde...jak jej nawtykam to się nie pozbiera:mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Dzięki appelka:loveu:

Posted

[quote name='halbina']Iv, Selket, nie dajcie się zarazić negatywnymi uczuciami! my kochamy Wasze witrażyki i te wspaniałe bazarki! gdzie indziej tak przyjemnie można sobie pogwarzyć i jeszcze pomóc psom w potrzebie? i gdzie indziej można znaleźć takie arcydziełka malowane sercem i talentem?...[/quote]
Halbinka :calus: :calus: :calus:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Byłam poczytałam ..... ja juz za pomoc na dogo dostałam nieźle po doopie ....zresztą za tą poza dogo też ...oberwało się Mnie i Clockwork tak że szkalowano Nasze dobre imię ... dziś podesłałyśmy do Katowic ostatnią partię fantów na Bazarki ...tam dziewczyny wiedzą co z tym zrobić ;) , na 100% pójdą jeszcze jakieś kurtki od znajomych na kubraczki i koniec ...nic namacalnego aby potem ktoś z zaburzonym poczuciem EGO nie musiał się produkować ....Wy trafiłyście na innego oszołoma ,My na innego a takich na dogo sporo ....co więcej strat aniżeli zysków psiakom przynoszą :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Trochę jest sama sobie winna - za bardzo wierzy ludziom[/quote]

Ale Menrzuś tak nie może być, bo tu ileś rzeczy dzieje się na zasadzie zaufania.

Posted

[quote name='Bila']Ale Menrzuś tak nie może być, bo tu ileś rzeczy dzieje się na zasadzie zaufania.[/quote]
Wiem, wiem....
ale sama widzisz, że jedna wszystkowiedząca, wyszczekana gówniara potrafi zrujnować to co wiele osób robi

Eeeeeech.....niczego mi się nie chce:shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wiem, wiem....
ale sama widzisz, że jedna wszystkowiedząca, wyszczekana gówniara potrafi zrujnować to co wiele osób robi

Eeeeeech.....niczego mi się nie chce:shake:[/quote]

Ale mam nadzieję, że my tu som dobre ludzie, to do nas cioteczka Iv wróci:loveu:

Posted

[quote name='Bila']Ale mam nadzieję, że my tu som dobre ludzie, to do nas cioteczka Iv wróci:loveu:[/quote]
Ale pewnie trzeba będzie troszkę Ją ponaprawiać :shake:

Nic tu dzisiaj po mnie - dobrej nocki :calus:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale pewnie trzeba będzie troszkę Ją ponaprawiać :shake:

Nic tu dzisiaj po mnie - dobrej nocki :calus:[/quote]
Kolorowych:loveu::loveu:. Naprawimy, damy radę