Bila Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Iv_']bo bo booo tak jakoś :roll:[/quote] Cioteczka, co cię tak zamurowało:-o Quote
Selket Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Bila']Cioteczka, co cię tak zamurowało:-o[/quote] To ja CI powiem...............wątek, na którym już byłaś:roll::angryy: Po prostu ona tak bezszczelnie kłamie:angryy: Napisałam kolejny raport do Modów, bo to już przekracza granice:angryy: Quote
Selket Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie mogłem się tej emoty doczekać :evil_lol:[/quote] No wiesz:roll::oops: Emocje mnie poniesły:oops: Quote
Iv_ Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Bila']Cioteczka, co cię tak zamurowało:-o[/quote] Jest mi tylko przykro, cholernie przykro, że ludzie potrafią tak się zachowywać. Quote
Bila Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Iv_']Jest mi tylko przykro, cholernie przykro, że ludzie potrafią tak się zachowywać.[/quote] Mnie też:-( Quote
Iv_ Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Bila']Mnie też:-([/quote] Może Ty nie wiesz, ale inni którzy brali udział w naszych bazarkch, tzn wystawianych przez Selket, a z moimi pracami, wiedzą, że wszystkie kwoty uzyskane ze przedaży bazarkowej były przeznaczane na bidy jakie określał cel bazarku. Nigdy z pieniędzy bazarkowych nie wzięłyśmy nawet jednego grosza, a często dokładałysmy jeszcze z własnej kieszeni. W sumie wystawiłam 13 czy 14 bazarków z witrażykami, każdy od kilku do kilkunastu sztuk. Poświęciłam mnóstwo czasu i zaangażowania w malowanie, dużo materiałów, notabene kosztownych bo specjalistycznych. Wydawało mi się, że w taki sposób mogę pomóc zwierzętom - swoją pracą. Na dzień dzisiejszy po pomówieniach Pani I***** zakończyłam już działalność charytatywną na rzecz Dogomanii. Przepraszam, że tu wylałam swoją gorycz, ale bardzo zabolało to o co oskarżyła ta Pani. Quote
Bila Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Selket']To ja CI powiem...............wątek, na którym już byłaś:roll::angryy: Po prostu ona tak bezszczelnie kłamie:angryy: Napisałam kolejny raport do Modów, bo to już przekracza granice:angryy:[/quote] I dobrze zrobiłaś. I nic bym już jej nie sprzedała Quote
Selket Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Bila']I dobrze zrobiłaś. I nic bym już jej nie sprzedała[/quote] Heh, niech trochę się towarzystwo rozerwie:diabloti::diabloti::diabloti: Kochana, ona nic nie kupiła od maja, a w maju czy jakoś tak kupiła poza dogo, prywatnie, tak jak kilka innych osób z dogo. Dziwne, że nikt inny nie ma pretnesji czy nie stawia zarzutów o uprawianie prywaty. A ona zarzuca nam kradzież 60 zł (które nota bene są kwotą 45 zł). A na bazarku nie wygrała niczego, bo ją przelicytowali. Ale niestety niektórzy mają coś nie tak z głową i się tak zachowują:roll: Przykre jest to bardzo. Mam nadzieję, że jej się dostanie, bo to pomówienia i to takie bezszczelne. Kiedyś była tylko złośliwa, a teraz odstawia taką szpokę, że żal:roll: Przykre i tyle, a najwięcej ucierpią na tym zwierzaki. Szczerze powiem, że pracaowałam przy bazarkach z róznymi ludkami z dogo i wszyscy byli na życzliwi, i kupujących i osoby, którym pomagałyśmy. I bazarki były łączone z innymi forami i też było miło. Tylko jedna pani I**** z głupiej, szczeniackiej zemsty za durnoty (przegrane aukcje na bazarkach), chce zniszczyć człowieka, jego dobre imię, i zabrać pomoc zwierzakom. Przykre i wkurw********iające.:shake: Quote
apple Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ale ze kto i gdzie takie bzdury opowiada....normalnie.....jak tam pójde...jak jej nawtykam to się nie pozbiera:mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
halbina Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Iv, Selket, nie dajcie się zarazić negatywnymi uczuciami! my kochamy Wasze witrażyki i te wspaniałe bazarki! gdzie indziej tak przyjemnie można sobie pogwarzyć i jeszcze pomóc psom w potrzebie? i gdzie indziej można znaleźć takie arcydziełka malowane sercem i talentem?... Quote
Selket Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ale ze kto i gdzie takie bzdury opowiada....normalnie.....jak tam pójde...jak jej nawtykam to się nie pozbiera:mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dzięki appelka:loveu: Quote
Selket Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='halbina']Iv, Selket, nie dajcie się zarazić negatywnymi uczuciami! my kochamy Wasze witrażyki i te wspaniałe bazarki! gdzie indziej tak przyjemnie można sobie pogwarzyć i jeszcze pomóc psom w potrzebie? i gdzie indziej można znaleźć takie arcydziełka malowane sercem i talentem?...[/quote] Halbinka :calus: :calus: :calus: Quote
Alicja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Byłam poczytałam ..... ja juz za pomoc na dogo dostałam nieźle po doopie ....zresztą za tą poza dogo też ...oberwało się Mnie i Clockwork tak że szkalowano Nasze dobre imię ... dziś podesłałyśmy do Katowic ostatnią partię fantów na Bazarki ...tam dziewczyny wiedzą co z tym zrobić ;) , na 100% pójdą jeszcze jakieś kurtki od znajomych na kubraczki i koniec ...nic namacalnego aby potem ktoś z zaburzonym poczuciem EGO nie musiał się produkować ....Wy trafiłyście na innego oszołoma ,My na innego a takich na dogo sporo ....co więcej strat aniżeli zysków psiakom przynoszą :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Nic nie powiem - już wszystko zostało powiedziane Quote
Bila Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ja mam nadzieję, że ze strony tej osoby to ostatni numer, otworzyłam gębę, bo nienawidzę czegoś takiego:angryy: Quote
Menrzuś Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Bila']Ja mam nadzieję, że ze strony tej osoby to ostatni numer, otworzyłam gębę, bo nienawidzę czegoś takiego:angryy:[/quote] To nie ten typ Quote
Bila Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Menrzuś']To nie ten typ[/quote] Mam nadzieję tylko, że jutro Iv się pojawi. Tyle przykrości:shake: Quote
Menrzuś Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Bila']Mam nadzieję tylko, że jutro Iv się pojawi. Tyle przykrości:shake:[/quote] Trochę jest sama sobie winna - za bardzo wierzy ludziom Quote
Bila Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Trochę jest sama sobie winna - za bardzo wierzy ludziom[/quote] Ale Menrzuś tak nie może być, bo tu ileś rzeczy dzieje się na zasadzie zaufania. Quote
Menrzuś Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Bila']Ale Menrzuś tak nie może być, bo tu ileś rzeczy dzieje się na zasadzie zaufania.[/quote] Wiem, wiem.... ale sama widzisz, że jedna wszystkowiedząca, wyszczekana gówniara potrafi zrujnować to co wiele osób robi Eeeeeech.....niczego mi się nie chce:shake: Quote
Bila Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Wiem, wiem.... ale sama widzisz, że jedna wszystkowiedząca, wyszczekana gówniara potrafi zrujnować to co wiele osób robi Eeeeeech.....niczego mi się nie chce:shake:[/quote] Ale mam nadzieję, że my tu som dobre ludzie, to do nas cioteczka Iv wróci:loveu: Quote
Menrzuś Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Bila']Ale mam nadzieję, że my tu som dobre ludzie, to do nas cioteczka Iv wróci:loveu:[/quote] Ale pewnie trzeba będzie troszkę Ją ponaprawiać :shake: Nic tu dzisiaj po mnie - dobrej nocki :calus: Quote
Bila Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale pewnie trzeba będzie troszkę Ją ponaprawiać :shake: Nic tu dzisiaj po mnie - dobrej nocki :calus:[/quote] Kolorowych:loveu::loveu:. Naprawimy, damy radę Quote
Menrzuś Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Bila']Kolorowych:loveu::loveu:. Naprawimy, damy radę[/quote] Tęczowych :loveu: Quote
Alicja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Przyszłam Wam umilić ranek ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts