Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']No wiem, ale jakoś mi tak przez głowę ta myśl śmignęła :shake:

:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol: dobrze że tylko śmignęła ..... ale dentystę to skopałam mając 6 lat bo mi zęba chciał wyrwać:mad:...a pani pielęgniarka o uroczym nazwisku Richter ...złamała na moim pośladzie igłę :roll: tak się napięłam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bila']Że ten kołnierz się w ogóle jeszcze trzyma to cud:crazyeye::lol:. Ale jak gustownie go pozalepiałeś:evil_lol::cool3:[/quote]
Sam się dziwię :evil_lol:.....ale mam już nowy :p

Artyzmem w lepieniu do koopy kołnierza to Alfa się wykazała :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]małemu lampion wcale nie przeszkadza :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Wcale to a wcale.....jak się choinka jeszcze uchowała to sam nie wiem :lol:

Ale ostatnio jeszcze bardziej miziasty się zrobił - do wszystkiego i wszystkich się tuli.....a jak Gacek i Argon znikaja z pola widzenia, to napewno ten duży małego wylizuje. Normalne podchody mamy :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol: dobrze że tylko śmignęła ..... ale dentystę to skopałam mając 6 lat bo mi zęba chciał wyrwać:mad:...a pani pielęgniarka o uroczym nazwisku Richter ...złamała na moim pośladzie igłę :roll: tak się napięłam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No to widzę - biedna moja wetka :diabloti:
Miało być przemycie oka - a skończyło się na sikaniu ze strzykawki medykamentem z odległości. Sporo się znalazło na ścianie, a też jednak trochę i do oka wpadło. Taka to z Gacora bestia :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja go trzymałem za ciało, a wetka z głową walczyła :evil_lol: .... przy zdejmowaniu szwów to chyba Ją zagryzie :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]czy mógłbyś poprosić Alfę , aby robiła fotaski podczas ściągania szwów :grins: :mdleje:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Bila']taki mały glut, a do wetki z uzębieniem:diabloti::evil_lol:[/quote]
Ja go trzymałem za ciało, a wetka z głową walczyła :evil_lol: .... przy zdejmowaniu szwów to chyba Ją zagryzie :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przy ściąganiu szwów to tylko ja będę.....a właściwie to będę w poczekalni - mdleję na widok krwi na ścianie :roll:[/quote]

[LEFT]:placz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz:biedna wetka ...[/B][/COLOR][/FONT]

[RIGHT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/RIGHT]
[/LEFT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]czy mógłbyś poprosić Alfę , aby robiła fotaski podczas ściągania szwów :grins: :mdleje:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Przy ściąganiu szwów to tylko ja będę.....a właściwie to będę w poczekalni - mdleję na widok krwi na ścianie :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']A żebyś widziałe Jej ręce - odskakiwały od Gacka jak od kaktusa :evil_lol:
Z Gackiem gorzej niż z kotem - przy wlewach antybiotykowych Argona widziałem pobieranie krwi od kota, który nie życzył tego sobie :diabloti:.... i drugiego, który miał połknąć tabletkę, a nie chciał - tak to dzisiaj z Gackiem było :evil_lol:[/quote]
To może wy od Lavinii kota wzięliscie, takiego zakamuflowanego:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Taki też jest plan wetki......tylko kto mu igłę w doopke wbije? :diabloti:

Ja nie :evil_lol:[/quote]

Wetka da radę, nie będzie miała innego wyjścia:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Muszę tak szczerze z lavinią pogadać :mad:

:evil_lol:[/quote]

No wiesz, mogła się pomylić, w końcu Gacek podobny jest do buldożera:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][LEFT]:placz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz:biedna wetka ...[/B][/COLOR][/FONT][/LEFT]

[RIGHT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/RIGHT]

[/quote]
A żebyś widziałe Jej ręce - odskakiwały od Gacka jak od kaktusa :evil_lol:
Z Gackiem gorzej niż z kotem - przy wlewach antybiotykowych Argona widziałem pobieranie krwi od kota, który nie życzył tego sobie :diabloti:.... i drugiego, który miał połknąć tabletkę, a nie chciał - tak to dzisiaj z Gackiem było :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Ale on chyba głupiego jaśka dostanie do ściągania :roll:[/quote]
Taki też jest plan wetki......tylko kto mu igłę w doopke wbije? :diabloti:

Ja nie :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Już mówiłem - on jest pierwszym egzemplarzem bulboksa.....z wyglądu buldożek, a z charakteru bokser :evil_lol:[/quote]

A Sylwa jak zareagowała na to gustowne nakrycie głowy Gacusia:cool3:?

Posted

[quote name='Bila']No wiesz, mogła się pomylić, w końcu Gacek podobny jest do buldożera:evil_lol:[/quote]
Już mówiłem - on jest pierwszym egzemplarzem bulboksa.....z wyglądu buldożek, a z charakteru bokser :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Widziałem :multi:...obgluconego Kronosa z jakąś Panią :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To nie były gluty tylko ozdoby świąteczne:evil_lol:
A na Panią to się nie patrzy....to był tylko statyw do podtrzymywania Kronosa:evil_lol:

a ja widzę Gacorka na Avatarku........moje maleństwo:roll::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Po obejrzeniu filmiku stwierdzam ze Gacor chyba tą ozdobę na głowie olewa....a Argon- jak delikatnie go traktował- jestem pełna podziwu:lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To nie były gluty tylko ozdoby świąteczne:evil_lol:
A na Panią to się nie patrzy....to był tylko statyw do podtrzymywania Kronosa:evil_lol:

a ja widzę Gacorka na Avatarku........[U][SIZE=3]moje maleństwo:roll:[/SIZE]:loveu:[/U][/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Po obejrzeniu filmiku stwierdzam ze Gacor chyba tą ozdobę na głowie olewa....a Argon- jak delikatnie go traktował- jestem pełna podziwu:lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]jakie Twoje :mad: toż to MÓJ CHRZEŚNIAK :grins:

No cześć Robaczki :grins:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Nadrobiłam zaległości:razz: Kciuki za malucha ... i wetkę nadal trzymam:p

[quote name='Menrzuś']Oto jak się biedactwo bawi z Argonem :roll:

[COLOR=#000000][URL="http://www.youtube.com/v/xuZYF4wowT0"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=blue]http://www.youtube.com/v/xuZYF4wowT0[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] Gackowe warczenie[/COLOR]

[COLOR=#000000]:evil_lol:[/COLOR][/quote]
Że też wycelowaliście z rozmiarem klosza tak, że się kurczak w poprzek mieści..podziwiam :crazyeye::evil_lol: