Alicja Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Menrzuś']No wiem, ale jakoś mi tak przez głowę ta myśl śmignęła :shake: :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol: dobrze że tylko śmignęła ..... ale dentystę to skopałam mając 6 lat bo mi zęba chciał wyrwać:mad:...a pani pielęgniarka o uroczym nazwisku Richter ...złamała na moim pośladzie igłę :roll: tak się napięłam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Bila']Że ten kołnierz się w ogóle jeszcze trzyma to cud:crazyeye::lol:. Ale jak gustownie go pozalepiałeś:evil_lol::cool3:[/quote] Sam się dziwię :evil_lol:.....ale mam już nowy :p Artyzmem w lepieniu do koopy kołnierza to Alfa się wykazała :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Alicja']:shake:.............................:p[/quote] No wiem, ale jakoś mi tak przez głowę ta myśl śmignęła :shake: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]małemu lampion wcale nie przeszkadza :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Wcale to a wcale.....jak się choinka jeszcze uchowała to sam nie wiem :lol: Ale ostatnio jeszcze bardziej miziasty się zrobił - do wszystkiego i wszystkich się tuli.....a jak Gacek i Argon znikaja z pola widzenia, to napewno ten duży małego wylizuje. Normalne podchody mamy :evil_lol: Quote
Bila Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 taki mały glut, a do wetki z uzębieniem:diabloti::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol: dobrze że tylko śmignęła ..... ale dentystę to skopałam mając 6 lat bo mi zęba chciał wyrwać:mad:...a pani pielęgniarka o uroczym nazwisku Richter ...złamała na moim pośladzie igłę :roll: tak się napięłam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No to widzę - biedna moja wetka :diabloti: Miało być przemycie oka - a skończyło się na sikaniu ze strzykawki medykamentem z odległości. Sporo się znalazło na ścianie, a też jednak trochę i do oka wpadło. Taka to z Gacora bestia :diabloti: Quote
Alicja Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja go trzymałem za ciało, a wetka z głową walczyła :evil_lol: .... przy zdejmowaniu szwów to chyba Ją zagryzie :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]czy mógłbyś poprosić Alfę , aby robiła fotaski podczas ściągania szwów :grins: :mdleje:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Bila']taki mały glut, a do wetki z uzębieniem:diabloti::evil_lol:[/quote] Ja go trzymałem za ciało, a wetka z głową walczyła :evil_lol: .... przy zdejmowaniu szwów to chyba Ją zagryzie :diabloti: Quote
Alicja Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Przy ściąganiu szwów to tylko ja będę.....a właściwie to będę w poczekalni - mdleję na widok krwi na ścianie :roll:[/quote] [LEFT]:placz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz:biedna wetka ...[/B][/COLOR][/FONT] [RIGHT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/RIGHT] [/LEFT] Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]czy mógłbyś poprosić Alfę , aby robiła fotaski podczas ściągania szwów :grins: :mdleje:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Przy ściąganiu szwów to tylko ja będę.....a właściwie to będę w poczekalni - mdleję na widok krwi na ścianie :roll: Quote
Bila Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Ale on chyba głupiego jaśka dostanie do ściągania :roll: Quote
Bila Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Menrzuś']A żebyś widziałe Jej ręce - odskakiwały od Gacka jak od kaktusa :evil_lol: Z Gackiem gorzej niż z kotem - przy wlewach antybiotykowych Argona widziałem pobieranie krwi od kota, który nie życzył tego sobie :diabloti:.... i drugiego, który miał połknąć tabletkę, a nie chciał - tak to dzisiaj z Gackiem było :evil_lol:[/quote] To może wy od Lavinii kota wzięliscie, takiego zakamuflowanego:evil_lol: Quote
Bila Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Taki też jest plan wetki......tylko kto mu igłę w doopke wbije? :diabloti: Ja nie :evil_lol:[/quote] Wetka da radę, nie będzie miała innego wyjścia:evil_lol: Quote
Bila Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Muszę tak szczerze z lavinią pogadać :mad: :evil_lol:[/quote] No wiesz, mogła się pomylić, w końcu Gacek podobny jest do buldożera:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Alicja'][LEFT]:placz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz:biedna wetka ...[/B][/COLOR][/FONT][/LEFT] [RIGHT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/RIGHT] [/quote] A żebyś widziałe Jej ręce - odskakiwały od Gacka jak od kaktusa :evil_lol: Z Gackiem gorzej niż z kotem - przy wlewach antybiotykowych Argona widziałem pobieranie krwi od kota, który nie życzył tego sobie :diabloti:.... i drugiego, który miał połknąć tabletkę, a nie chciał - tak to dzisiaj z Gackiem było :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Bila']Ale on chyba głupiego jaśka dostanie do ściągania :roll:[/quote] Taki też jest plan wetki......tylko kto mu igłę w doopke wbije? :diabloti: Ja nie :evil_lol: Quote
Bila Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Już mówiłem - on jest pierwszym egzemplarzem bulboksa.....z wyglądu buldożek, a z charakteru bokser :evil_lol:[/quote] A Sylwa jak zareagowała na to gustowne nakrycie głowy Gacusia:cool3:? Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Bila']To może wy od Lavinii kota wzięliscie, takiego zakamuflowanego:evil_lol:[/quote] Muszę tak szczerze z lavinią pogadać :mad: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Bila']No wiesz, mogła się pomylić, w końcu Gacek podobny jest do buldożera:evil_lol:[/quote] Już mówiłem - on jest pierwszym egzemplarzem bulboksa.....z wyglądu buldożek, a z charakteru bokser :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Bila']A Sylwa jak zareagowała na to gustowne nakrycie głowy Gacusia:cool3:?[/quote] Olała sprawę - Gacek żyje, a to dla stadnej alfy najważniejsze Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Alfa zbrała Gacka do siebie - piesy mi mówią, że czas iść spać :roll: Doooobrej nocki :loveu: Quote
apple Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Widziałem :multi:...obgluconego Kronosa z jakąś Panią :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To nie były gluty tylko ozdoby świąteczne:evil_lol: A na Panią to się nie patrzy....to był tylko statyw do podtrzymywania Kronosa:evil_lol: a ja widzę Gacorka na Avatarku........moje maleństwo:roll::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Po obejrzeniu filmiku stwierdzam ze Gacor chyba tą ozdobę na głowie olewa....a Argon- jak delikatnie go traktował- jestem pełna podziwu:lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To nie były gluty tylko ozdoby świąteczne:evil_lol: A na Panią to się nie patrzy....to był tylko statyw do podtrzymywania Kronosa:evil_lol: a ja widzę Gacorka na Avatarku........[U][SIZE=3]moje maleństwo:roll:[/SIZE]:loveu:[/U][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Po obejrzeniu filmiku stwierdzam ze Gacor chyba tą ozdobę na głowie olewa....a Argon- jak delikatnie go traktował- jestem pełna podziwu:lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jakie Twoje :mad: toż to MÓJ CHRZEŚNIAK :grins: No cześć Robaczki :grins: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Ula_czarnuszka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Nadrobiłam zaległości:razz: Kciuki za malucha ... i wetkę nadal trzymam:p [quote name='Menrzuś']Oto jak się biedactwo bawi z Argonem :roll: [COLOR=#000000][URL="http://www.youtube.com/v/xuZYF4wowT0"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=blue]http://www.youtube.com/v/xuZYF4wowT0[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] Gackowe warczenie[/COLOR] [COLOR=#000000]:evil_lol:[/COLOR][/quote] Że też wycelowaliście z rozmiarem klosza tak, że się kurczak w poprzek mieści..podziwiam :crazyeye::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Cześć Menrzusiu! :loveu: Widzę, że żyjecie po świętach :evil_lol: Ale co to za życie z wieeeeeeeeeeeeelkimi brzuchami :evil_lol: Quote
Recommended Posts