Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:roll:...robiłam 70 :cool1:ale przez tą chorą łapę popadłam :placz::placz::placz:i nie daję rady :shake:... poza tym przy 25 Ozzy już czycha na mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]:hand: Dobrej nocki [/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Przy 30tym Ciebie dopadnie :evil_lol:

Dooooobrej :multi::loveu:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halbina']i jak Wam Święta minęły?... spokojnie?... oczko Gacka sie goi?[/quote]
Jutro jadę na kontrolę, bo coś mi sie trochę nie podoba - ta powieka się zaczerwieniła :shake:.....a tak poza tym to chłopak ma dobry humorek i szaleje po domu. Muszę też kupić nowy kołnierz, bo ten juz jest w strzępach :lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Witam :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Czekam na info pokontrolne [/COLOR][/FONT][/B]:kciuki:[/quote]
Na razie jest książkowo :multi:
Wetka przemyła strzykawą oczko i jeszcze czymś nasmarowała. Przy okazji tych czynności mało nie została pożarta przez tą małą bestię :evil_lol: Ile to było sapania, chrumkania, warczenia - nawet cały garnitur zębisk, z gulgotem w tle, wetce pokazał :evil_lol: a był pod działaniem środków na przetrzymanie jazdy samochodem.

Bry wieczór :multi:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dobry:loveu: Cosik tam u mła wstawiłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Widziałem :multi:...obgluconego Kronosa z jakąś Panią :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Witanko:multi::loveu:, jak nasz kołnierzownik? Byliscie na kontroli? Cuś wiadomo?[/quote]

Już doczytałam:oops::lol:. Supcio, że się goi:multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Tak prawdę mówiąc, coś będzie się wiedziało dopiero po zdjęciu szwów. Na razie to wiadomo, że przestało go boleć i chyba nawet swędzieć, bo właściwie nie czochra tego oka ;)[/quote]

A szwy wiadomo kiedy ściągacie?

Posted

[quote name='Bila']Już doczytałam:oops::lol:. Supcio, że się goi:multi:[/quote]
Tak prawdę mówiąc, coś będzie się wiedziało dopiero po zdjęciu szwów. Na razie to wiadomo, że przestało go boleć i chyba nawet swędzieć, bo właściwie nie czochra tego oka ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Na razie jest książkowo :multi:
Wetka przemyła strzykawą oczko i jeszcze czymś nasmarowała. Przy okazji tych czynności mało nie została pożarta przez tą małą bestię :evil_lol: Ile to było sapania, chrumkania, warczenia - nawet cały garnitur zębisk, z gulgotem w tle, wetce pokazał :evil_lol: a był pod działaniem środków na przetrzymanie jazdy samochodem.

Bry wieczór :multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: w gorącej wodzie kąpany ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: w gorącej wodzie kąpany ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Już myślałem, że powiesz, że to ma po Tobie :evil_lol:

Posted

Oto jak się biedactwo bawi z Argonem :roll:

[COLOR=windowtext][URL="http://www.youtube.com/v/xuZYF4wowT0"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=blue]http://www.youtube.com/v/xuZYF4wowT0[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] Gackowe warczenie[/COLOR]

[COLOR=windowtext]:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Menrzuś']Już myślałem, że powiesz, że to ma po Tobie :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:shake:.............................:p

małemu lampion wcale nie przeszkadza :evil_lol:[/B] [/COLOR][/FONT]