Menrzuś Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:roll:...robiłam 70 :cool1:ale przez tą chorą łapę popadłam :placz::placz::placz:i nie daję rady :shake:... poza tym przy 25 Ozzy już czycha na mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:hand: Dobrej nocki [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Przy 30tym Ciebie dopadnie :evil_lol: Dooooobrej :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='halbina']nie, mam dziś dzień na elity... ;)[/quote] Kabaret do Ciebie wpadł? :razz::evil_lol: Quote
halbina Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Kabaret do Ciebie wpadł? :razz::evil_lol:[/quote] takie mam ciągąty elitarne... :razz: Quote
halbina Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 i jak Wam Święta minęły?... spokojnie?... oczko Gacka sie goi? Quote
Menrzuś Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='halbina']takie mam ciągąty elitarne... :razz:[/quote] Uważaj żebyś na elYtę nie trafiła ;) Quote
Menrzuś Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='halbina']i jak Wam Święta minęły?... spokojnie?... oczko Gacka sie goi?[/quote] Jutro jadę na kontrolę, bo coś mi sie trochę nie podoba - ta powieka się zaczerwieniła :shake:.....a tak poza tym to chłopak ma dobry humorek i szaleje po domu. Muszę też kupić nowy kołnierz, bo ten juz jest w strzępach :lol: Quote
Alicja Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witam :multi::multi::multi: Czekam na info pokontrolne [/B][/COLOR][/FONT]:kciuki: Quote
apple Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dobry:loveu: Cosik tam u mła wstawiłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Witam :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Czekam na info pokontrolne [/COLOR][/FONT][/B]:kciuki:[/quote] Na razie jest książkowo :multi: Wetka przemyła strzykawą oczko i jeszcze czymś nasmarowała. Przy okazji tych czynności mało nie została pożarta przez tą małą bestię :evil_lol: Ile to było sapania, chrumkania, warczenia - nawet cały garnitur zębisk, z gulgotem w tle, wetce pokazał :evil_lol: a był pod działaniem środków na przetrzymanie jazdy samochodem. Bry wieczór :multi: Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dobry:loveu: Cosik tam u mła wstawiłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Widziałem :multi:...obgluconego Kronosa z jakąś Panią :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='evaxon']trzymamy mocno kciukasy za zdrowo[/quote] Witaj poświątecznie :multi::loveu: Quote
Bila Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Witanko:multi::loveu:, jak nasz kołnierzownik? Byliscie na kontroli? Cuś wiadomo? Quote
Bila Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Bila']Witanko:multi::loveu:, jak nasz kołnierzownik? Byliscie na kontroli? Cuś wiadomo?[/quote] Już doczytałam:oops::lol:. Supcio, że się goi:multi: Quote
Bila Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Tak prawdę mówiąc, coś będzie się wiedziało dopiero po zdjęciu szwów. Na razie to wiadomo, że przestało go boleć i chyba nawet swędzieć, bo właściwie nie czochra tego oka ;)[/quote] A szwy wiadomo kiedy ściągacie? Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Bila']Już doczytałam:oops::lol:. Supcio, że się goi:multi:[/quote] Tak prawdę mówiąc, coś będzie się wiedziało dopiero po zdjęciu szwów. Na razie to wiadomo, że przestało go boleć i chyba nawet swędzieć, bo właściwie nie czochra tego oka ;) Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Bila']A szwy wiadomo kiedy ściągacie?[/quote] 5go stycznia Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Selket']Dobry wieczorek:loveu::loveu::loveu:[/quote] A dobry, dobry :multi::loveu: Quote
Alicja Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Na razie jest książkowo :multi: Wetka przemyła strzykawą oczko i jeszcze czymś nasmarowała. Przy okazji tych czynności mało nie została pożarta przez tą małą bestię :evil_lol: Ile to było sapania, chrumkania, warczenia - nawet cały garnitur zębisk, z gulgotem w tle, wetce pokazał :evil_lol: a był pod działaniem środków na przetrzymanie jazdy samochodem. Bry wieczór :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: w gorącej wodzie kąpany ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: w gorącej wodzie kąpany ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Już myślałem, że powiesz, że to ma po Tobie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Oto jak się biedactwo bawi z Argonem :roll: [COLOR=windowtext][URL="http://www.youtube.com/v/xuZYF4wowT0"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=blue]http://www.youtube.com/v/xuZYF4wowT0[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] Gackowe warczenie[/COLOR] [COLOR=windowtext]:evil_lol:[/COLOR] Quote
Bila Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Że ten kołnierz się w ogóle jeszcze trzyma to cud:crazyeye::lol:. Ale jak gustownie go pozalepiałeś:evil_lol::cool3: Quote
Alicja Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Już myślałem, że powiesz, że to ma po Tobie :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :shake:.............................:p małemu lampion wcale nie przeszkadza :evil_lol:[/B] [/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts