Menrzuś Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Iv_']no tak przytulani są bardzo istotne w życiu psiaka, a szczególne psiego dziecka w dodatku jak jest chore :shake: Musisz mu umożliwiać to przytualnie, żeby było dla niego jak najbardziej przyjazne ;)[/quote] Cały czas go drapię gdzie go swędzi, ale jak ma się chłopak przytulić do Argona z tym kołnierzem? Quote
Iv_ Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Menrzuś']No to uważaj z oddychaniem jak tak lubisz :eviltong::evil_lol:[/quote] no to oddycham tak......płyciutko :roll: bo w innym wypadku byłaby katastrofa chyba :shake: :diabloti: Quote
Bila Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Menrzuś']A myślałem, że Gacek tylko taki zdolny :lol: Juz się nauczył chodzić po schodach z podniesioną głową, żeby nie haczyć kołnierzem o stopnie, ale w domu wszystko roznosi :evil_lol:[/quote] Po pierwszej operacji oczu - sztuk kołnierzy 1 po drugiej - rekord 4 (w tym trzy rozwalone tak, że nie było czego zbierać:angryy:) po trzeciej - 2 po kastracji - 1 po wypadku - 1 My najwięcej kołnierzy rozwalaliśmy, jak wychodziliśmy z domu, drzwi sa metalowe, i jak tylko puknął, to to g.. pękało:roll: Quote
Menrzuś Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Bila']Witanko świąteczne, menrzuś i Iv:loveu::loveu::loveu:. Po tych świętach chyba bedę jeszcze bardziej fioletowa:cool3:[/quote] No i pewnie zmarszczki Ci się wyprostują :evil_lol:...mi się w każdym razie wyprostowały :diabloti: Witanko :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Cały czas go drapię gdzie go swędzi, ale jak ma się chłopak przytulić do Argona z tym kołnierzem?[/quote] :niewiem: muszą coś chłopaki wykombinować, oni mają takie "świetne" pomysły przecież :diabloti: Quote
Bila Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Iv_']nie przejmuj się ;) każdy ma jakieś swoje preferencje w komputerzeniu :cool3: Jedni ubrani i z makijażem, drudzy w dresach, czy piżamkach :diabloti: a jeszcze inni.......:roll: a kto ich tam wie co mają na sobie......hahahaaa:diabloti:[/quote] Myslisz, że ci trzeci to na... golasa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:? Quote
Bila Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Iv_']:hmmmm: ciekawe jakie macie te piżamki :cool3: "łączące" :diabloti:[/quote] Ja czerwuniastą:cool3: i szlafroczek tez w tym kolorze, zdobyczny, spod choinki:multi: Quote
Menrzuś Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Bila']Ja mam cztery takie kołnierze w piwnicy, wszystkie lepione taśmą, spadły mi na łeb, jak po bombki byłam. Te lepione najlepsze:cool3:. Plastik poodpadał w paru miejscach:mad:[/quote] A myślałem, że Gacek tylko taki zdolny :lol: Juz się nauczył chodzić po schodach z podniesioną głową, żeby nie haczyć kołnierzem o stopnie, ale w domu wszystko roznosi :evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Bila']Kuna:oops::oops::oops:, a ja w piżamie[/quote] nie przejmuj się ;) każdy ma jakieś swoje preferencje w komputerzeniu :cool3: Jedni ubrani i z makijażem, drudzy w dresach, czy piżamkach :diabloti: a jeszcze inni.......:roll: a kto ich tam wie co mają na sobie......hahahaaa:diabloti: Quote
Bila Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Pognieciona jesteś? :crazyeye:......troche bigosiku pomooooooże ;) Żeby jeszcze to jutro przeżyć :roll:[/quote] Ni mom bigosiku:placz:, nie zrobiłam, bo mi się nie kciało:roll::oops: Quote
Menrzuś Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Bila']Kuna:oops::oops::oops:, a ja w piżamie[/quote] To to nas łączy :multi:....:diabloti: Quote
Bila Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Iv_']ja nie myślę, ja wiem :roll: widziałam już to i owo w necie :cool3: tych gołych w kamerce np :p[/quote] Świńtuchy:evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Bila']Kołnierz to cholerstwo, zwłaszcza jak ma się więcej niż jednego psa:shake:[/quote] Właśnie to zauważyłem. Oni to jedno stado, a ten kołnierz to taka bariera między nimi :shake:...ani sie przytulić, a to ciągle się tym uderza, potrąca.... Quote
Iv_ Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Menrzuś']To to nas łączy :multi:....:diabloti:[/quote] [quote name='Bila']Kuna:oops::oops::oops:, a ja w piżamie[/quote] :hmmmm: ciekawe jakie macie te piżamki :cool3: "łączące" :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Bila']No nie wiem, własnie, jak się okaże, że nie dośc, że jestem jeszcze bardziej w kolorze biskupim i do tego zgnieciona:mad::shake:, ale taki jest los łakomczuchów:diabloti:. Fioletowy i zgnieciony:evil_lol:[/quote] Pognieciona jesteś? :crazyeye:......troche bigosiku pomooooooże ;) Żeby jeszcze to jutro przeżyć :roll: Quote
Menrzuś Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Iv_']no to oddycham tak......płyciutko :roll: bo w innym wypadku byłaby katastrofa chyba :shake: :diabloti:[/quote] Już widzę te strzelające guziki :roflt: Spokojnie.....oddychaj płytko, ale miarowo....spokoooojnie :razz:....luziiiik Quote
Bila Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Gackowi strzeliło jak próbował kępkę trawy jak szuflą nagarnąć :diabloti:[/quote] Ja na początku, jak pękał, to leciałam kupić następny, potem, jak coraz bardziej finansowo rzęziłam:angryy:, bo to duże kołnierze trzeba było kupować, to się wkurzyłam zakupiłam plaster i zlepiałam, i te się najdłużej trzymały Quote
Iv_ Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Bila']Myslisz, że ci trzeci to na... golasa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:?[/quote] ja nie myślę, ja wiem :roll: widziałam już to i owo w necie :cool3: tych gołych w kamerce np :p Quote
Menrzuś Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Bila']Po pierwszej operacji oczu - sztuk kołnierzy 1 po drugiej - rekord 4 (w tym trzy rozwalone tak, że nie było czego zbierać:angryy:) po trzeciej - 2 po kastracji - 1 po wypadku - 1 My najwięcej kołnierzy rozwalaliśmy, jak wychodziliśmy z domu, drzwi sa metalowe, i jak tylko puknął, to to g.. pękało:roll:[/quote] Gackowi strzeliło jak próbował kępkę trawy jak szuflą nagarnąć :diabloti: Quote
Bila Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Iv_']to pohamuj swoją wyobraźnię :eviltong: żeby zbyt daleko nie wybiegła :evil_lol: no oddycham :roll: miarowo, spokojnie, płytko :roll: i mam postanowienie, że jutro nic nie jem już :placz: ale zobaczymy co jutro powiem jak otworzę lodówkę :diabloti:[/quote] U mnie w zastraszającym tempie:angryy: znika makowiec:angryy:, a na jutro mam zraziki:roll: Quote
Menrzuś Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Iv_']:niewiem: muszą coś chłopaki wykombinować, oni mają takie "świetne" pomysły przecież :diabloti:[/quote] Ale Argon odgnioty od kołnierza ma :shake: Quote
Bila Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Iv_']zdobyczny? :crazyeye: to musiałaś ciężką walkę stoczyć pod tą choinką :diabloti: :multi: :evil_lol: jakoś nie widze Menrzusia w czerwonej piżamce :roll: ale Ty Bilusia na pewno wyglądasz w takiej twarzowo :cool1: :lol:[/quote] Wiesz różnie mówią o połączeniach fioletu z czerwienią, ale mnie się podoba ten szlafroczek i jaki cieplutki i powiem Wam, że jeszcze dostałam konweniujący fioletowy golfik:lol::cool3: Quote
Iv_ Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Już widzę te strzelające guziki :roflt: Spokojnie.....oddychaj płytko, ale miarowo....spokoooojnie :razz:....luziiiik[/quote] to pohamuj swoją wyobraźnię :eviltong: żeby zbyt daleko nie wybiegła :evil_lol: no oddycham :roll: miarowo, spokojnie, płytko :roll: i mam postanowienie, że jutro nic nie jem już :placz: ale zobaczymy co jutro powiem jak otworzę lodówkę :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Bila']Ni mom bigosiku:placz:, nie zrobiłam, bo mi się nie kciało:roll::oops:[/quote] A ja mam cały gar.....no, prawie cały :roll: Quote
Menrzuś Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Iv_']:hmmmm: ciekawe jakie macie te piżamki :cool3: "łączące" :diabloti:[/quote] Ja mam taką w nie różowe słonie :shake: Quote
Recommended Posts