Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iv_']no tak przytulani są bardzo istotne w życiu psiaka, a szczególne psiego dziecka w dodatku jak jest chore :shake:
Musisz mu umożliwiać to przytualnie, żeby było dla niego jak najbardziej przyjazne ;)[/quote]
Cały czas go drapię gdzie go swędzi, ale jak ma się chłopak przytulić do Argona z tym kołnierzem?

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']No to uważaj z oddychaniem jak tak lubisz :eviltong::evil_lol:[/quote]
no to oddycham tak......płyciutko :roll: bo w innym wypadku byłaby katastrofa chyba :shake:

:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']A myślałem, że Gacek tylko taki zdolny :lol:
Juz się nauczył chodzić po schodach z podniesioną głową, żeby nie haczyć kołnierzem o stopnie, ale w domu wszystko roznosi :evil_lol:[/quote]

Po pierwszej operacji oczu - sztuk kołnierzy 1
po drugiej - rekord 4 (w tym trzy rozwalone tak, że nie było czego zbierać:angryy:)
po trzeciej - 2
po kastracji - 1
po wypadku - 1

My najwięcej kołnierzy rozwalaliśmy, jak wychodziliśmy z domu, drzwi sa metalowe, i jak tylko puknął, to to g.. pękało:roll:

Posted

[quote name='Bila']Witanko świąteczne, menrzuś i Iv:loveu::loveu::loveu:. Po tych świętach chyba bedę jeszcze bardziej fioletowa:cool3:[/quote]
No i pewnie zmarszczki Ci się wyprostują :evil_lol:...mi się w każdym razie wyprostowały :diabloti:

Witanko :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Cały czas go drapię gdzie go swędzi, ale jak ma się chłopak przytulić do Argona z tym kołnierzem?[/quote]
:niewiem: muszą coś chłopaki wykombinować, oni mają takie "świetne" pomysły przecież :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']nie przejmuj się ;) każdy ma jakieś swoje preferencje w komputerzeniu :cool3:
Jedni ubrani i z makijażem, drudzy w dresach, czy piżamkach :diabloti:
a jeszcze inni.......:roll: a kto ich tam wie co mają na sobie......hahahaaa:diabloti:[/quote]

Myslisz, że ci trzeci to na... golasa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:?

Posted

[quote name='Iv_']:hmmmm: ciekawe jakie macie te piżamki :cool3: "łączące" :diabloti:[/quote]

Ja czerwuniastą:cool3: i szlafroczek tez w tym kolorze, zdobyczny, spod choinki:multi:

Posted

[quote name='Bila']Ja mam cztery takie kołnierze w piwnicy, wszystkie lepione taśmą, spadły mi na łeb, jak po bombki byłam. Te lepione najlepsze:cool3:. Plastik poodpadał w paru miejscach:mad:[/quote]
A myślałem, że Gacek tylko taki zdolny :lol:
Juz się nauczył chodzić po schodach z podniesioną głową, żeby nie haczyć kołnierzem o stopnie, ale w domu wszystko roznosi :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Kuna:oops::oops::oops:, a ja w piżamie[/quote]
nie przejmuj się ;) każdy ma jakieś swoje preferencje w komputerzeniu :cool3:
Jedni ubrani i z makijażem, drudzy w dresach, czy piżamkach :diabloti:
a jeszcze inni.......:roll: a kto ich tam wie co mają na sobie......hahahaaa:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Pognieciona jesteś? :crazyeye:......troche bigosiku pomooooooże ;)

Żeby jeszcze to jutro przeżyć :roll:[/quote]

Ni mom bigosiku:placz:, nie zrobiłam, bo mi się nie kciało:roll::oops:

Posted

[quote name='Iv_']ja nie myślę, ja wiem :roll: widziałam już to i owo w necie :cool3: tych gołych w kamerce np :p[/quote]

Świńtuchy:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Kołnierz to cholerstwo, zwłaszcza jak ma się więcej niż jednego psa:shake:[/quote]
Właśnie to zauważyłem. Oni to jedno stado, a ten kołnierz to taka bariera między nimi :shake:...ani sie przytulić, a to ciągle się tym uderza, potrąca....

Posted

[quote name='Menrzuś']To to nas łączy :multi:....:diabloti:[/quote]

[quote name='Bila']Kuna:oops::oops::oops:, a ja w piżamie[/quote]

:hmmmm: ciekawe jakie macie te piżamki :cool3: "łączące" :diabloti:

Posted

[quote name='Bila']No nie wiem, własnie, jak się okaże, że nie dośc, że jestem jeszcze bardziej w kolorze biskupim i do tego zgnieciona:mad::shake:, ale taki jest los łakomczuchów:diabloti:. Fioletowy i zgnieciony:evil_lol:[/quote]
Pognieciona jesteś? :crazyeye:......troche bigosiku pomooooooże ;)

Żeby jeszcze to jutro przeżyć :roll:

Posted

[quote name='Iv_']no to oddycham tak......płyciutko :roll: bo w innym wypadku byłaby katastrofa chyba :shake:

:diabloti:[/quote]
Już widzę te strzelające guziki :roflt:
Spokojnie.....oddychaj płytko, ale miarowo....spokoooojnie :razz:....luziiiik

Posted

[quote name='Menrzuś']Gackowi strzeliło jak próbował kępkę trawy jak szuflą nagarnąć :diabloti:[/quote]
Ja na początku, jak pękał, to leciałam kupić następny, potem, jak coraz bardziej finansowo rzęziłam:angryy:, bo to duże kołnierze trzeba było kupować, to się wkurzyłam zakupiłam plaster i zlepiałam, i te się najdłużej trzymały

Posted

[quote name='Bila']Myslisz, że ci trzeci to na... golasa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:?[/quote]
ja nie myślę, ja wiem :roll: widziałam już to i owo w necie :cool3: tych gołych w kamerce np :p

Posted

[quote name='Bila']Po pierwszej operacji oczu - sztuk kołnierzy 1
po drugiej - rekord 4 (w tym trzy rozwalone tak, że nie było czego zbierać:angryy:)
po trzeciej - 2
po kastracji - 1
po wypadku - 1

My najwięcej kołnierzy rozwalaliśmy, jak wychodziliśmy z domu, drzwi sa metalowe, i jak tylko puknął, to to g.. pękało:roll:[/quote]
Gackowi strzeliło jak próbował kępkę trawy jak szuflą nagarnąć :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']to pohamuj swoją wyobraźnię :eviltong: żeby zbyt daleko nie wybiegła :evil_lol:

no oddycham :roll: miarowo, spokojnie, płytko :roll: i mam postanowienie, że jutro nic nie jem już :placz:
ale zobaczymy co jutro powiem jak otworzę lodówkę :diabloti:[/quote]

U mnie w zastraszającym tempie:angryy: znika makowiec:angryy:, a na jutro mam zraziki:roll:

Posted

[quote name='Iv_']zdobyczny? :crazyeye: to musiałaś ciężką walkę stoczyć pod tą choinką :diabloti: :multi: :evil_lol:

jakoś nie widze Menrzusia w czerwonej piżamce :roll:
ale Ty Bilusia na pewno wyglądasz w takiej twarzowo :cool1: :lol:[/quote]

Wiesz różnie mówią o połączeniach fioletu z czerwienią, ale mnie się podoba ten szlafroczek i jaki cieplutki i powiem Wam, że jeszcze dostałam konweniujący fioletowy golfik:lol::cool3:

Posted

[quote name='Menrzuś']Już widzę te strzelające guziki :roflt:
Spokojnie.....oddychaj płytko, ale miarowo....spokoooojnie :razz:....luziiiik[/quote]
to pohamuj swoją wyobraźnię :eviltong: żeby zbyt daleko nie wybiegła :evil_lol:

no oddycham :roll: miarowo, spokojnie, płytko :roll: i mam postanowienie, że jutro nic nie jem już :placz:
ale zobaczymy co jutro powiem jak otworzę lodówkę :diabloti: