Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 :niewiem: a mnie nie zrobił :placz: :placz: :placz: Quote
Bila Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Iv_ napisał(a)::niewiem: a mnie nie zrobił :placz: :placz: :placz: Może nie pytałaś i nie poprosiłaś?:razz: Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Bila napisał(a):Może nie pytałaś i nie poprosiłaś?:razz: eeeeeeee noooooo jakby tu powiedzieć :roll: rzuciałam kalumnie na pieniacza i awanturnika :oops: ale to tylko dlatego, żeby go sprowokować :placz: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Bila Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Iv_ napisał(a):eeeeeeee noooooo jakby tu powiedzieć :roll: rzuciałam kalumnie na pieniacza i awanturnika :oops: ale to tylko dlatego, żeby go sprowokować :placz: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak przyjdzie, to na pewno poczuje się sprowokowany:cool3:. Widziałaś jak nam torebeczkę podbili:shake:. Już nie podskoczę:shake: Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Bila napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak przyjdzie, to na pewno poczuje się sprowokowany:cool3:. Widziałaś jak nam torebeczkę podbili:shake:. Już nie podskoczę:shake: mam tylko nadzieję, że się nie wścieknie zbytnio :roll: :roll: ano widziałam :placz: podobała mi się bardzo i chciałam coś fioletowego mieć w garderobie poza tymi szpilkami :placz: a tak doooopa zbita zbyt droga już :roll: Quote
Bila Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Iv_ napisał(a):mam tylko nadzieję, że się nie wścieknie zbytnio :roll: :roll: ano widziałam :placz: podobała mi się bardzo i chciałam coś fioletowego mieć w garderobie poza tymi szpilkami :placz: a tak doooopa zbita zbyt droga już :roll: Myślisz, że dostanie furii?:roll: I Dogo pójdzie w grzazgi:roll:. Hm, nie sprawia wrażenia furiata-szaleńca:evil_lol:. No a jak mnie ta torebeczka by pasowała:cool3::cool3::cool3:. Też nie kupię:placz::placz::placz: Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Bila napisał(a):Myślisz, że dostanie furii?:roll: I Dogo pójdzie w grzazgi:roll:. Hm, nie sprawia wrażenia furiata-szaleńca:evil_lol:. No a jak mnie ta torebeczka by pasowała:cool3::cool3::cool3:. Też nie kupię:placz::placz::placz: :hmmmm: furii to myślę, że nie :shake: ale może trochę na mnie pokrzyczeć :roll: albo jęzor powywalać :eviltong: I po co takie ładne rzeczy nam pokazują :mad: a potem sprzed nosa zabierają :placz: ale jest i druga strona medalu, myślę że ważniejsza jak nasze chcenia ;) biedulek dostanie więcej kasy i to w tym wszystkim najważniejsze :multi: a my sobie możemy ponarzekać i już :p w końcu mamy do tego prawo :roll: bo taka ładna taaaaaaaaaa torebeczka :placz: :placz: :placz: :diabloti: Quote
Bila Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 No, Misiowi pieniądze potrzebne bardzo, ale po cichutku można sobie w kącie posmarkać :diabloti: nad ta torebeczką Quote
Bila Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Jak mu zrobisz szalik, to na pewno nie będzie krzyczał, nie wspominając o jęzorze:cool3::evil_lol:. Ale flaneli w różowe słonie na piżamę nie ma nigdzie:mad::angryy:. Nic, trzeba będzie cierpliwie szukać dalej:shake: Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Bila napisał(a):No, Misiowi pieniądze potrzebne bardzo, ale po cichutku można sobie w kącie posmarkać :diabloti: nad ta torebeczką masz Bilusia chusteczkę posmarkamy sobie po cichutku może trafi nam się kiedyś podobna :cool1: bazar jest pełen różnych niespodzianek :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Bila napisał(a):Jak mu zrobisz szalik, to na pewno nie będzie krzyczał, nie wspominając o jęzorze:cool3::evil_lol:. Ale flaneli w różowe słonie na piżamę nie ma nigdzie:mad::angryy:. Nic, trzeba będzie cierpliwie szukać dalej:shake: och robię ten szalik przeca po nocach nie śpię :roll: palce mnie już bolą, ale twardo robię :p czapka już prawie prawie mi wyszła :cool1: no może tylko trochę do sagana podobna :oops: :roll: Quote
Bila Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Iv_ napisał(a):masz Bilusia chusteczkę posmarkamy sobie po cichutku może trafi nam się kiedyś podobna :cool1: bazar jest pełen różnych niespodzianek :cool3: :cool3: :cool3: Nio, i będziemy się licytować:multi::multi::multi: Quote
Bila Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Iv_ napisał(a):och robię ten szalik przeca po nocach nie śpię :roll: palce mnie już bolą, ale twardo robię :p czapka już prawie prawie mi wyszła :cool1: no może tylko trochę do sagana podobna :oops: :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No nic, będę w saganie chodzić:lol:. Ja czego bym na głowę nie założyła, to i tak wyglądam... dziwnie. W saganie od Ciebie na pewno będę wyglądać lepiej niz w tym, co mam:loveu: Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Bila napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No nic, będę w saganie chodzić:lol:. Ja czego bym na głowę nie założyła, to i tak wyglądam... dziwnie. W saganie od Ciebie na pewno będę wyglądać lepiej niz w tym, co mam:loveu: :oops: ja się naprawdę bardzo starałam :placz: wiesz......Ty jednak masz złote serce :loveu: cały czas mnie pocieszasz, że co by mi nie wyszło to i tak nałożysz :multi: naprawdę to miłe i dopingujące ;) Chciałabym na początku lutego zrobić ten bazar, jak zdążę oczywiście :placz: Mam nadzieję, że zbieracie kasę :cool1: dużo kasy i mój trud, wysiłek, zaangażowanie, pot, krew i łzy zostaną sowicie wynagrodzone :razz: :cool3: Quote
Bila Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Iv_ napisał(a)::oops: ja się naprawdę bardzo starałam :placz: wiesz......Ty jednak masz złote serce :loveu: cały czas mnie pocieszasz, że co by mi nie wyszło to i tak nałożysz :multi: naprawdę to miłe i dopingujące ;) Chciałabym na początku lutego zrobić ten bazar, jak zdążę oczywiście :placz: Mam nadzieję, że zbieracie kasę :cool1: dużo kasy, bo mój trud, wysiłek, zaangażowanie, pot, krew i łzy zostaną sowicie wynagrodzone :razz: :cool3: Mam zacząć starać się o kredyt:evil_lol::evil_lol:? Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Bila napisał(a):Mam zacząć starać się o kredyt:evil_lol::evil_lol:? wiesz no nie wiem :hmmmm: ale tanio skóry nie oddam :cool3: a raczej wyrobów dzierganych :diabloti: Quote
Alicja Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 :mdleje: ciotki popłakałam się .......................ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kurde byłam na ADMINISTRACJI jaka tam jest jajecznia :roflt: jak ktoś zapłacił abonament na pół roku i potem nie odnowi to nie ma dostępu do dogo :roflt: normalnie horror :angryy: wszędzie odcisnęłam mój ślad ...niestety musi iść przez cenzure więc marne szanse by sie ukazało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bila Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Iv_ napisał(a):wiesz no nie wiem :hmmmm: ale tanio skóry nie oddam :cool3: a raczej wyrobów dzierganych :diabloti: Rozumiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bila Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Alicja napisał(a)::mdleje: ciotki popłakałam się .......................ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kurde byłam na ADMINISTRACJI jaka tam jest jajecznia :roflt: jak ktoś zapłacił abonament na pół roku i potem nie odnowi to nie ma dostępu do dogo :roflt: normalnie horror :angryy: wszędzie odcisnęłam mój ślad ...niestety musi iść przez cenzure więc marne szanse by sie ukazało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lecę zobaczyć Quote
Menrzuś Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 jbk napisał(a):U nas kolęda wygląda nie za ciekawie, ksiądz wpada, klepie zdrowaśkę, porywa kopertę i ucieka. U nas, od czasu jak są psy, to ucieka czasami zapominając o kopercie :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Alicja napisał(a):Menrzuś :hand: TWÓJ POST NA ADMINISTRACJI :roll::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: aha .....BRY :razz: Bry, bry :multi: Czuję się jak Wałęsa gdy przeskakiwał płot :evil_lol: "A mury runą.....runą, ruuuuuną....." :ylsuper: Czas na następne protesty :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Bila napisał(a):Avatarek to zasługa pewnego pieniacza i awanturnika:loveu::loveu::loveu::lol: A ja nie widzę avatarka :placz: :niewiem: a mnie nie zrobił :placz: :placz: :placz: Ciebie napewno nie zrobiłem :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 apple napisał(a):Jestem! Żyję! Było całkiem ok - o dziwo:roll: Widziałam posta na administracji!:multi: Pozdrawiam weekendowo:loveu: Można by rzec - cud :evil_lol: Miłegooooo:loveu: Quote
Menrzuś Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Bila napisał(a):Może nie pytałaś i nie poprosiłaś?:razz: Nawet słówkiem nie wspomniała :shake: eeeeeeee noooooo jakby tu powiedzieć :roll: rzuciałam kalumnie na pieniacza i awanturnika :oops: ale to tylko dlatego, żeby go sprowokować :placz: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Czuję się sprowokowany.....i co dalej? :razz: mam tylko nadzieję, że się nie wścieknie zbytnio :roll: :roll: A niby na co, jeNdzowata JeNdzo? :eviltong::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Menrzuś napisał(a):"Droga Administracjo....mam dla Was rebus do rozwiązania: Bo pić, to trzeba umić dobrego samopoczucia - - fan" :evil_lol: Menrzuś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jesteś the best :cool2: Quote
Recommended Posts