Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Bila napisał(a):
Może nie pytałaś i nie poprosiłaś?:razz:

eeeeeeee noooooo jakby tu powiedzieć :roll: rzuciałam kalumnie na pieniacza i awanturnika :oops: ale to tylko dlatego, żeby go sprowokować :placz:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):
eeeeeeee noooooo jakby tu powiedzieć :roll: rzuciałam kalumnie na pieniacza i awanturnika :oops: ale to tylko dlatego, żeby go sprowokować :placz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak przyjdzie, to na pewno poczuje się sprowokowany:cool3:. Widziałaś jak nam torebeczkę podbili:shake:. Już nie podskoczę:shake:

Posted

Bila napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak przyjdzie, to na pewno poczuje się sprowokowany:cool3:. Widziałaś jak nam torebeczkę podbili:shake:. Już nie podskoczę:shake:

mam tylko nadzieję, że się nie wścieknie zbytnio :roll: :roll:

ano widziałam :placz: podobała mi się bardzo i chciałam coś fioletowego mieć w garderobie poza tymi szpilkami :placz: a tak doooopa zbita zbyt droga już :roll:

Posted

Iv_ napisał(a):

ano widziałam :placz: podobała mi się bardzo i chciałam coś fioletowego mieć w garderobie poza tymi szpilkami :placz: a tak doooopa zbita zbyt droga już :roll:

Myślisz, że dostanie furii?:roll: I Dogo pójdzie w grzazgi:roll:. Hm, nie sprawia wrażenia furiata-szaleńca:evil_lol:.

No a jak mnie ta torebeczka by pasowała:cool3::cool3::cool3:. Też nie kupię:placz::placz::placz:

Posted

Bila napisał(a):
Myślisz, że dostanie furii?:roll: I Dogo pójdzie w grzazgi:roll:. Hm, nie sprawia wrażenia furiata-szaleńca:evil_lol:.

No a jak mnie ta torebeczka by pasowała:cool3::cool3::cool3:. Też nie kupię:placz::placz::placz:

:hmmmm: furii to myślę, że nie :shake: ale może trochę na mnie pokrzyczeć :roll: albo jęzor powywalać :eviltong:

I po co takie ładne rzeczy nam pokazują :mad: a potem sprzed nosa zabierają :placz:
ale jest i druga strona medalu, myślę że ważniejsza jak nasze chcenia ;)
biedulek dostanie więcej kasy i to w tym wszystkim najważniejsze :multi:
a my sobie możemy ponarzekać i już :p w końcu mamy do tego prawo :roll: bo taka ładna taaaaaaaaaa torebeczka :placz: :placz: :placz:

:diabloti:

Posted

Jak mu zrobisz szalik, to na pewno nie będzie krzyczał, nie wspominając o jęzorze:cool3::evil_lol:. Ale flaneli w różowe słonie na piżamę nie ma nigdzie:mad::angryy:. Nic, trzeba będzie cierpliwie szukać dalej:shake:

Posted

Bila napisał(a):
No, Misiowi pieniądze potrzebne bardzo, ale po cichutku można sobie w kącie posmarkać :diabloti: nad ta torebeczką

masz Bilusia chusteczkę posmarkamy sobie po cichutku

może trafi nam się kiedyś podobna :cool1: bazar jest pełen różnych niespodzianek :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Bila napisał(a):
Jak mu zrobisz szalik, to na pewno nie będzie krzyczał, nie wspominając o jęzorze:cool3::evil_lol:. Ale flaneli w różowe słonie na piżamę nie ma nigdzie:mad::angryy:. Nic, trzeba będzie cierpliwie szukać dalej:shake:

och robię ten szalik przeca po nocach nie śpię :roll: palce mnie już bolą, ale twardo robię :p
czapka już prawie prawie mi wyszła :cool1: no może tylko trochę do sagana podobna :oops: :roll:

Posted

Iv_ napisał(a):
masz Bilusia chusteczkę posmarkamy sobie po cichutku

może trafi nam się kiedyś podobna :cool1: bazar jest pełen różnych niespodzianek :cool3: :cool3: :cool3:

Nio, i będziemy się licytować:multi::multi::multi:

Posted

Iv_ napisał(a):
och robię ten szalik przeca po nocach nie śpię :roll: palce mnie już bolą, ale twardo robię :p
czapka już prawie prawie mi wyszła :cool1: no może tylko trochę do sagana podobna :oops: :roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No nic, będę w saganie chodzić:lol:. Ja czego bym na głowę nie założyła, to i tak wyglądam... dziwnie. W saganie od Ciebie na pewno będę wyglądać lepiej niz w tym, co mam:loveu:

Posted

Bila napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No nic, będę w saganie chodzić:lol:. Ja czego bym na głowę nie założyła, to i tak wyglądam... dziwnie. W saganie od Ciebie na pewno będę wyglądać lepiej niz w tym, co mam:loveu:

:oops: ja się naprawdę bardzo starałam :placz: wiesz......Ty jednak masz złote serce :loveu: cały czas mnie pocieszasz, że co by mi nie wyszło to i tak nałożysz :multi: naprawdę to miłe i dopingujące ;)
Chciałabym na początku lutego zrobić ten bazar, jak zdążę oczywiście :placz:
Mam nadzieję, że zbieracie kasę :cool1: dużo kasy i mój trud, wysiłek, zaangażowanie, pot, krew i łzy zostaną sowicie wynagrodzone :razz: :cool3:

Posted

Iv_ napisał(a):
:oops: ja się naprawdę bardzo starałam :placz: wiesz......Ty jednak masz złote serce :loveu: cały czas mnie pocieszasz, że co by mi nie wyszło to i tak nałożysz :multi: naprawdę to miłe i dopingujące ;)
Chciałabym na początku lutego zrobić ten bazar, jak zdążę oczywiście :placz:
Mam nadzieję, że zbieracie kasę :cool1: dużo kasy, bo mój trud, wysiłek, zaangażowanie, pot, krew i łzy zostaną sowicie wynagrodzone :razz: :cool3:

Mam zacząć starać się o kredyt:evil_lol::evil_lol:?

Posted

Bila napisał(a):
Mam zacząć starać się o kredyt:evil_lol::evil_lol:?

wiesz no nie wiem :hmmmm:
ale tanio skóry nie oddam :cool3: a raczej wyrobów dzierganych :diabloti:

Posted

:mdleje: ciotki popłakałam się .......................ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

kurde byłam na ADMINISTRACJI jaka tam jest jajecznia :roflt: jak ktoś zapłacił abonament na pół roku i potem nie odnowi to nie ma dostępu do dogo :roflt: normalnie horror :angryy:

wszędzie odcisnęłam mój ślad ...niestety musi iść przez cenzure więc marne szanse by sie ukazało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
wiesz no nie wiem :hmmmm:
ale tanio skóry nie oddam :cool3: a raczej wyrobów dzierganych :diabloti:

Rozumiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
:mdleje: ciotki popłakałam się .......................ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

kurde byłam na ADMINISTRACJI jaka tam jest jajecznia :roflt: jak ktoś zapłacił abonament na pół roku i potem nie odnowi to nie ma dostępu do dogo :roflt: normalnie horror :angryy:

wszędzie odcisnęłam mój ślad ...niestety musi iść przez cenzure więc marne szanse by sie ukazało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Lecę zobaczyć

Posted

jbk napisał(a):
U nas kolęda wygląda nie za ciekawie, ksiądz wpada, klepie zdrowaśkę, porywa kopertę i ucieka.

U nas, od czasu jak są psy, to ucieka czasami zapominając o kopercie :diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):
Menrzuś :hand: TWÓJ POST NA ADMINISTRACJI :roll::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

aha .....BRY :razz:

Bry, bry :multi:

Czuję się jak Wałęsa gdy przeskakiwał płot :evil_lol:

"A mury runą.....runą, ruuuuuną....." :ylsuper:

Czas na następne protesty :diabloti:

Posted

Bila napisał(a):
Avatarek to zasługa pewnego pieniacza i awanturnika:loveu::loveu::loveu::lol:

A ja nie widzę avatarka :placz:

:niewiem: a mnie nie zrobił :placz: :placz: :placz:

Ciebie napewno nie zrobiłem :diabloti:

Posted

apple napisał(a):
Jestem! Żyję! Było całkiem ok - o dziwo:roll:

Widziałam posta na administracji!:multi:

Pozdrawiam weekendowo:loveu:

Można by rzec - cud :evil_lol:

Miłegooooo:loveu:

Posted

Bila napisał(a):
Może nie pytałaś i nie poprosiłaś?:razz:

Nawet słówkiem nie wspomniała :shake:

Czuję się sprowokowany.....i co dalej? :razz:

A niby na co, jeNdzowata JeNdzo? :eviltong::evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
"Droga Administracjo....mam dla Was rebus do rozwiązania:

Bo pić, to trzeba umić

dobrego samopoczucia -

- fan"

:evil_lol:

Menrzuś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jesteś the best :cool2: