Menrzuś Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Juz tak nie czekajcie - obie wygrałyście :loveu: :loveu: Quote
szyszka.fr Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Rysiek... Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego samego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek... Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo. Facet w szafie myśli: "Muszę przyznać, że ten Rysiek to ma klasę!". Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie. Facet w szafie myśli: "szlag, ale ten Rysiek, to jednak jest zajebisty!". Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu mięśnie krateczka-kaloryfer, wysportowany, a klatka jak u gladiatora. Facet w szafie myśli: "ten Rysiek, to ekstra gość!". Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu penis cudowny - pierwsza klasa. Facet w szafie myśli: "O żesz ty, Rysiek jest rewelacyjny" W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitisem, obwisłe piersi, rozstępy... Facet w szafie myśli: "Ja *******ę! Ale wstyd przed Ryśkiem". Quote
Menrzuś Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Takiego czegoś jeszcze chyba na dogomanii nie było :loveu: :loveu: Quote
halbina Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Pewnej nocy rabuś włamał się do domu i usłyszał głos mówiący: - Jezus cię obserwuje! Kiedy grzebał w biurku. Spytał: - Kto to powiedział? I znów usłyszał: - Jezus cię obserwuje! Rabuś obejrzał się po pokoju i zobaczył tylko papugę. Zapytał papugę, jak ma na imię. - Korneliusz - odpowiedziała papuga. - Co to za imię - dziwił się rabuś - jaki kretyn nazwał tak papugę? - Ten sam, który nazwał tego rottweilera za tobą Jezus - odpowiedziała papuga. WYGRAŁAM! Quote
szyszka.fr Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 bylam na przegranej pozycji komp mi zamula :) ech!! Quote
Menrzuś Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 szyszka.fr napisał(a):bylam na przegranej pozycji komp mi zamula :) ech!! Halbinka była pierwsza, ale obie wygrałyście ......normalnie nie mam słów... dzięki dziewczyny :loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ale że jesteście wariatkami to teraz całe dogo wie :evil_lol: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Pewna kobieta wpadła na pomysł żeby kupić mężowi na urodziny zwierzątko. Udała się w tym celu do sklepu zoologicznego. Wszystkie fajne zwierzaki były niestety dla niej za drogie. Zrezygnowana pyta się sprzedawcy: - Macie tu jakieś tańsze zwierzaki? - Z tańszych mamy tylko żabę po 50 zł. - 50 zł za żabę?! Dlaczego tak drogo? - Bo ta żaba to, proszę pani, jest całkiem wyjątkowa.. Ona potrafi świetnie robić laskę! Kobieta nie zastanawiając się długo kupiła żabę, licząc że ta ją wyręczy w tej nieprzyjemnej dla niej czynności. Gdy nadszedł dzień urodzin kobieta wręczyła żabę mężowi i opowiedziała mu o jej niesamowitych zdolnościach. Facet był nieco sceptyczny, ale postanowił swój prezent wypróbować jeszcze tego samego wieczora. Grubo po północy żonę obudziły dziwne dźwięki dochodzące z kuchni. Wstała i poszła sprawdzić co tam się dzieje. Gdy weszła do kuchni zobaczyła męża i żabę przeglądających książkę kucharską. Wokół nich porozstawiane były przeróżne garnki i patelnie. Zdumiona kobieta spytała: - Dlaczego studiujecie książkę kucharską o tej godzinie? - Jak tylko żaba nauczy się gotować - wypierdalasz! Quote
halbina Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 ale nastukałaś 1500 posta... Gratulacje, Szyszko! A Asior bedzie miał co czytać o trzeciej czterdzieści, jak zajrzy... ze sto postów...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 szyszka.fr napisał(a):Pewna kobieta wpadła na pomysł żeby kupić mężowi na urodziny zwierzątko. Udała się w tym celu do sklepu zoologicznego. Wszystkie fajne zwierzaki były niestety dla niej za drogie. Zrezygnowana pyta się sprzedawcy: - Macie tu jakieś tańsze zwierzaki? - Z tańszych mamy tylko żabę po 50 zł. - 50 zł za żabę?! Dlaczego tak drogo? - Bo ta żaba to, proszę pani, jest całkiem wyjątkowa.. Ona potrafi świetnie robić laskę! Kobieta nie zastanawiając się długo kupiła żabę, licząc że ta ją wyręczy w tej nieprzyjemnej dla niej czynności. Gdy nadszedł dzień urodzin kobieta wręczyła żabę mężowi i opowiedziała mu o jej niesamowitych zdolnościach. Facet był nieco sceptyczny, ale postanowił swój prezent wypróbować jeszcze tego samego wieczora. Grubo po północy żonę obudziły dziwne dźwięki dochodzące z kuchni. Wstała i poszła sprawdzić co tam się dzieje. Gdy weszła do kuchni zobaczyła męża i żabę przeglądających książkę kucharską. Wokół nich porozstawiane były przeróżne garnki i patelnie. Zdumiona kobieta spytała: - Dlaczego studiujecie książkę kucharską o tej godzinie? - Jak tylko żaba nauczy się gotować - wypierdalasz! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ty dziekujesz ale jak ciotki rano przyjda to bedziemy miec przerypane!!!! Quote
Menrzuś Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 halbina napisał(a):ale nastukałaś 1500 posta... Gratulacje, Szyszko! A Asior bedzie miał co czytać o trzeciej czterdzieści, jak zajrzy... ze sto postów...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zobaczymy rano komentarze :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 szyszka.fr napisał(a):Ty dziekujesz ale jak ciotki rano przyjda to bedziemy miec przerypane!!!! przecież ja tego wariactwa nie zacząłem :evil_lol: Quote
halbina Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 no nic, kochani... ja tam czekam na nagrodę... dobrej nocki życzę! Quote
Menrzuś Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 halbina napisał(a):no nic, kochani... ja tam czekam na nagrodę... dobrej nocki życzę! Coś się dla Was znajdzie Dobranoc Halbinko :loveu: ..... zresztą juz drugi raz :eviltong: Quote
halbina Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Do weterynarza dzwoni telefon. - Panie doktorze, naszą Misię ukąsiła pchła! - Czy to pies, czy to kot? - Owad, panie doktorze, owad! DOBRANOC!!! Quote
Menrzuś Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 halbina napisał(a):Do weterynarza dzwoni telefon. - Panie doktorze, naszą Misię ukąsiła pchła! - Czy to pies, czy to kot? - Owad, panie doktorze, owad! DOBRANOC!!! :evil_lol: :evil_lol: dobrej nocki :hand: Quote
halbina Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Bokser szczeka na jamniczkę siedzącą na parapecie okna: - No, zeskocz tu do mnie mała... - O, nie - odszczekuje jamniczka - potem będę miała taką mordę jak ty... Quote
Menrzuś Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 halbina napisał(a):Bokser szczeka na jamniczkę siedzącą na parapecie okna: - No, zeskocz tu do mnie mała... - O, nie - odszczekuje jamniczka - potem będę miała taką mordę jak ty... Boksery mają twarz :eviltong: Quote
halbina Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Jedzą sobie świnie jedzonko w chlewie. Nagle jedna zaczęła rzygać. A inne na to: - Nie dolewaj, bo nie zjemy! Jakie jest ulubione powiedzenie rekina ludojada? - Człowiek z natury jest dobry. Czym się różni krowa od traktora? - Jak traktor nawali, to stoi a jak krowa, to idzie dalej. Dlaczego bociany mają takie długie nogi? - Żeby im żaby do d... nie nakopały. Może pan wytrzeć kurze? - Przecież tu żadnej kury nie ma. Dlaczego Ala ma kota? - Bo sierotka Marysia... Quote
Menrzuś Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Nie wiem jak Wy, ale ja już smigam, bo alfa zaraz mnie pogoni Dobrej nocki i miłych snów :loveu: Quote
Menrzuś Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 halbina napisał(a):A może spróbujemy dobić do 10000? Ale Ci się spodobało :evil_lol: muszę najpierw jeszcze raz to wszystko co napłodziłyście przeczytać Quote
szyszka.fr Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Dobranoc! Halbinka Ty naprawde chcesz, zeby nas rano ciotki powiesily? Quote
halbina Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Nie powieszą... zajmą się wycieraniem ekranu... :evil_lol: Quote
Recommended Posts